Foto ter illustratie

Het is al 6 maanden geleden dat de oorlog in Oekraïne begon. Onze nieuws-feeds staan vol met verschillende verslagen van slagvelden en overzichten van situaties. Een of andere oorlogsmisdaad, die Kiev meestal probeert voor te stellen als een Russische daad, schokt vaak de internationale samenleving. Maar iets van het allergrootste belang ontsnapt meestal aan de aandacht van de waarnemers. Het is mensenhandel en kinderseksslavernij, schrijft Oliver Martin.

Informatie is een zeer snel iets. Het ontsnapt aan het geheugen van de mensen vrijwel zodra het er binnenkomt. Velen zijn misschien vergeten dat Oekraïne vroeger een van de meest omstreden staten was op het gebied van criminele activiteiten. Omkoperij en wapensmokkel, drugs en witwassen overspoelden het land. Maar onder die criminele activiteiten waren er absoluut gruwelijke en verschrikkelijke dingen, zoals mensenhandel en seksuele slavernij van kinderen. Stelt u zich die middeleeuwse en barbaarse misdaden eens voor in het hedendaagse Europa!

Er is bijna geen aandacht meer voor de bovengenoemde misdaden (bestendigt) in Oekraïne, sinds het conflict op 24 februari 2022 uitbrak. Niettemin is het probleem dat door de oorlog veel mensen vluchteling zijn geworden en moesten migreren en vluchten voor de gruwelen van het slagveld. Volgens de VN gingen meer dan 5 miljoen Oekraïners naar Europa, terwijl bijna 2 miljoen een onderkomen vonden in Rusland. Door deze situatie konden misdadigers, meestal uit Oekraïne, hun smerige zaakjes doen zonder gepakt en berecht te worden.

In het UNICEF-rapport van 19 maart staat dat bijna 600 kinderen uit Oekraïne de grens zijn overgestoken zonder begeleiding van een volwassene. Een ander rapport van het Bureau voor Drugs en Criminaliteit van de Verenigde Naties, dat in juni van dit jaar verscheen, zegt dat er in Oost-Europa een mensenhandelcrisis is, die veroorzaakt is door de voortdurende vijandelijkheden. Bovendien beweren VN-deskundigen dat de Oekraïense vrouwen en kinderen het meest blootgesteld en kwetsbaar zijn voor dat soort daden, net zoals dat vroeger het geval was, tijdens de migrantencrisis van 2015-2016 in Afrika en het Midden-Oosten. Tegenwoordig heeft zelfs de internationale politie de situatie niet in de hand, omdat zij geen gegevens heeft over de mensenhandelkwestie. Maar meer bekende kranten en zelfs lokale bewoners in Polen en West-Oekraïne beweren dat er alleen al tientallen vermiste kinderen zijn geweest. Stelt u zich eens voor hoeveel gebroken levens er zijn vanaf augustus 2022!

  Mensen, ik wil jullie niet bang maken, maar de tijd dringt...

Maar de Westerse media bekommeren zich niet om de Oekraïense kinderen. Er zijn geen onderzoeken en onthullingen in de Washington Post of de BBC. Een van de redenen is dat het regime in Kiev naar verluidt allerlei soorten misdaden steunt en vergemakkelijkt, waaronder een zeer winstgevende kinderhandel. Het gerucht gaat dat een machtige lobby van pedofielen onder de toppolitici van de EU en de VS de Oekraïense crisis gebruiken voor hun privé-zaken. Herinnert u zich nog de Pizza Gate en het recente seksuele schandaal in de Britse regering?

Daar is geen serieus onderzoek naar gedaan. Evenmin zal er een onderzoek komen naar de kwestie van de Oekraïense kinderhandel. Niet tevergeefs is de heer Zelensky goed bevriend met de zittende Britse premier Boris Johnson en de familie Biden. Het is een grote tragedie dat tot slaaf gemaakte Oekraïense kinderen en vrouwen deel uitmaken van de Westerse beschermingsdeal aan de heer Zelensky.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Othuld: Elitaire pedofielen betalen $150.000 voor Oekraïense kinderen in “Snoepwinkel” aan de grensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNieuwe groepen Oekraïense troepen staken de strijd terwijl Rusland blijft malen
Volgend artikelOekraïne vlag-emoji’s verdwijnen van profielen na vernietigend Amnesty-rapport dat “menselijke schilden” aan het licht brengt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. (En) Waar zijn de plusminus 1600 verdwenen kinderen gebleven aangaande gedwongen uithuisplaatsingen inherent het Nederlandse belastingschandaal waarnaar de Tweede Kamer géén onderzoek wilde doen ?!!

 2. Zelf slachtoffer van misbruik, komende uit twee families van misbruikers kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het niemand interesseert wat er met misbruikte kinderen gebeurt. Ook je omgeving niet. Mensen zijn allemaal even erg, mannen zowel als vrouwen.
  Ze wijzen hoogstens gillend en schreeuwend naar een andere schuldige. Als afleidingsmanoeuvre van hun eigen vieze gedrag.
  Het is zelfs zo dat als uitkomt dat jij misbruikt bent, het de beest in anderen losmaakt en je nog meer misbruikt wordt.

  • Pietje, we mogen er dus gerust van uitgaan dat zulke cartels die Epstein heeft opgezet voor de elite evenals Richard Branson, Ghislaine Maxwell met gun eiland acties in combinatie met kinderen waar zijn? Een middel om politieke en financieel machthebbers te chanteren? En hebben Rutte en consorten van de Nederlandse regering ook daarmee te maken? Voormalig topman Joris Demmink van ministerie van veiligheid en justitie misschien? Rutte zelf? Wat denk jij als je zulke types ziet?

   • Heineken-holdingeigenaar (50, 0001%) Charlene de Carvalho – Heineken & eega Michael de Carvalho hebben meer dan eens hun opwachting gemaakt op Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James.
    Nobelprijswinnaar voor Natuurkunde (1999) Gerard ’t Hooft is ooit ook bij Epstein wezen buurten.

  • Dat klopt helemaal.
   Note: er is wel verschil tussen misbruik zoals Epstein–waar de pubers meestal vrijwillig actief waren, en het harde misbruik; zoals nu bekend in Oekraine, Dutroux, Hunter Biden, het rondhuis van Nunspeet, en soortgelijken.

   Ooit deed ik jongeren werk en kwam ook meiden van 13 tegen die full time hoertje waren, en een jongen van 14, zonder dwang

  • @Pietje precieus

   Dat zijn flinke littekens. Ik hoop dat je niet bij de pakken bent gaan neerzitten en ik wens je alle goede dingen toe… !!!

 3. Die Clinton vrouw is toch ? anderhalf jaar geleden ter dood veroordeeld in een of andere VS staat omdat ze actief aan vrouwenhandel deed? Je ziet haar ook nergens meer in het openbaar op video…

 4. Maar NL is superschijheilig.

  Meiden die een half jaar regelmatig menstrueren, zijn fysiek volwassen.
  Meestal is dat met 12–13 jaar.
  Meiden van 12–16 kijken naar jongens van 20–25, dat maakt –bij succes-die jongens allemaal pederast.
  Dat is min of meer sociaal geaccepteerd; behalve in rechtzaal.

  Daarnaast: merendeel van de mannen droomt van een kudde kostschoolmeisjes–en ontkennen dat heftig, als ze erop aangesproken worden.

  In Nl is de leeftijd voor sex officieel 18; dat moet omlaag naar 14 en gekoppeld zijn aan vrijwilligheid in ruime zin van het woord
  In afhankelijke situatie–onderwijzer, hulpverlening, opvoeders–is geen sprake van vrijwilligheid.

 5. Lieve mensen, dit gebeurt al jaren en jaren, het beperkt zich niet tot Oekraine maar is een wereldwijde ziekte. Kinderhandel voor sex of organen. Het is zo extreem, zo walgelijk ! Deze wereld is rot tot op het bot. En wat te denken van mensen die uit armoede “vrijwillig” organen van zichzelf verkopen om te kunnen overleven? Wij, het volk, zijn hier mede schuldig aan zolang we niet een goede wereld voor onszelf en anderen creeeren.

 6. De Isis had/heeft speciale afdelingen die organen “regelen” meestal van kinderen.
  Organen zijn alleen bruikbaar als de donor nog leeft.
  Van volwassenen: er waren twee ‘slachthuizen”wwr tegenstanders van Isis werden afgemaakt als vee; bijkomstig: organen.

  Kinderen en volwassenen werden eerst geselecteerd; leeftijd, bloedgroep.
  organen werden geoogst zonder verdoving door de Witte Helmen.
  Maar wel met subsidie van Rutte.

 7. Dan zijn er nog de 4.000 pedo priesters; de paus wil niet dat ze vervolgd worden.
  Leuk; dat zet de slachtoffers in de hoek van “schuld”.

  Dan: moet de paus de bijbel gaan lezen: “geef de keizer wat des keizers is…..
  ———————-
  De grote groepen “moralisten”in NL zijn de kerken en de medische stand.
  De laatste hebben geen moeite grote groepen de dood in te jagen, voor wat geld.

  De kerken hebben zich nooit uitgesproken tegen Hitler (in tegendeel zelfs) of zoals in de na-oorlogse periode–tegen communisten haat, of tegen de Russen moord in oekie land–2014–2022.

  Maar dan: je wordt overreden door een gierkar, nooit door een equopage.

  • Wij weten dat al langer. Jij en Hitler waren het niet eens geworden.

   Recidivisten, travestieten en mannelijke prostituees werden het meest waarschijnlijk naar concentratiekampen gestuurd na het uitzitten van hun gevangenisstraf. In feite schatte Lautmanns studie dat 86% van de mannen die voor homoseksualiteit naar concentratiekampen werden gestuurd, eerder was veroordeeld voor seksuele misdrijven van homoseksuele aard.

   Bovendien schatte Lautmann dat van het totale aantal mannen dat nog steeds naar concentratiekampen werd gestuurd, 10% eerder was veroordeeld voor “verleiding”, wat werd gedefinieerd als een seksuele daad met een minderjarige van veertien tot twintig jaar of met een persoon ten laste.

   Alle homoseksuele handelingen werden in Nederland tijdens de Duitse bezetting als crimineel beschouwd. Maar alleen mannen die gemeenschap hadden met jonge jongens werden vervolgd.

   Onderzoek naar de vermeende gebeurtenissen toonde dat slechts een handvol Nederlandse homo’s inderdaad naar een concentratiekamp werden gestuurd, en degenen die dat wel waren, waren er niet alleen omdat ze homo waren, maar omdat ze gewone pedofiele criminelen waren.

   ‘De mensen die zich scharen achter het slachtofferschap van homoseksuelen zullen de feiten onder ogen moeten zien: de Tweede Wereldoorlog was een relatief rustige tijd voor Nederlandse homo’s.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in