Screenshot YT

Mijn vriend, Andrei Martyanov, heeft een kort stukje gepubliceerd over de laatste publieke demonstratie van schizofrenie van Antony Blinken en ik wil graag verder ingaan op Andrei’s verbazing over Blinkens totale onthechting van de realiteit, schrijft Larry Johson. Er is misschien een medische verklaring. Volgens de Mayo Clinic is schizofrenie:

een ernstige geestelijke stoornis waarbij mensen de werkelijkheid abnormaal interpreteren. Schizofrenie kan resulteren in een combinatie van hallucinaties, wanen en extreem ongeordend denken en gedrag dat het dagelijks functioneren belemmert en invaliderend kan zijn.

Houd die definitie in gedachten terwijl u kijkt naar het interview met Blinken door Fareed Zakaria. Het is echt adembenemend:

Blinkens kalme, serieuze houding verhult de gestoorde inhoud van zijn opmerkingen. Ik zal een paar van de krankzinnige momenten uit dit gesprek met Fareed uitlichten.

Lees dit eerst in perspectief van wat Rusland wilde bereiken, wat Poetin wilde bereiken. Ze hebben al gefaald. Ze hebben al verloren.

Maar ik ben ervan overtuigd dat met de uitrusting en de steun die ze nu van meer dan 50 landen hebben gekregen, met de training die hun strijdkrachten hebben gekregen, en veel van de strijdkrachten die die training hebben gekregen, nog niet volledig aan deze strijd hebben deelgenomen.

En we zorgden ervoor dat wanneer we teruggaan vanaf Labor Day voor de oorlog, Kerstmis voor de oorlog, de uitrusting in handen kregen die ze nodig zouden hebben als de Russen zouden aanvallen, speer, stingers, dat hadden ze bij de hand. Ze waren in staat om de aanval op Kiev af te slaan.

Blinken lijdt ofwel aan een slopend geval van schizofrenie of hij is een leugenaar. Er is geen middenweg. Hij beweert dat Rusland “al verloren heeft”. Maar Poetin en zijn generaals hebben die memo niet ontvangen en blijven naar believen Oekraïense militaire doelen in heel Oekraïne bombarderen met hypersonische raketten en glijbommen. Oekraïne heeft geen antwoord en de door het Westen geleverde luchtverdedigingssystemen hebben zelfs geen deuk in de Russische inspanningen kunnen slaan.

  "Hoe is dit in godsnaam mogelijk?" Geschokte Europeanen betalen astronomische energierekeningen nu de "Angstaanjagende Winter" nadert

Russische militaire grondtroepen blijven aanvallende Oekraïense troepen decimeren en hebben hun eigen tegenoffensief-operaties gelanceerd, die de Oekraïense troepen terugdringen.

De titel van deze surrealistische video is: Blinken zegt dat Oekraïne ongeveer de helft van het door Rusland in beslag genomen land heeft teruggewonnen. Snapt u het? Nou, hier is de kaart van het Russische Ministerie van Defensie van gisteren. Deze jongens zijn goed in strategie, operaties en situationeel bewustzijn, ze zijn ook extreem goed in wiskunde en aardrijkskunde – al die dingen die niet worden onderwezen in al die pseudo-academische diploma’s in Ivy League geesteswetenschappen waar mensen zoals Blinken naartoe gaan om hun liberal arts (een eufemisme voor het ontbreken van serieuze vaardigheden) diploma’s te halen. – Andrei

Klik voor groot

Negeer voor dit moment het falen van Oekraïne om door de eerste van de drie verdedigingslinies van Rusland in het zuiden heen te breken en concentreer u op het feit dat de Verenigde Staten niet in staat zijn om de wapens te produceren en op tijd te leveren die Oekraïne zogenaamd nodig heeft om over Rusland te zegevieren. Een goed voorbeeld is de Stinger-raket.

Om haar eigen voorraden aan te vullen, plaatste het Amerikaanse leger al in mei 2022 een bestelling voor 1700 nieuwe Stinger lanceereenheden. Het Pentagon meldde echter dat het wel 30 maanden (of tweeënhalf jaar) zou duren voordat de voltooide MANPADS van de lopende band zouden rollen.

De reden achter dit lange tijdsbestek is heel eenvoudig: verschillende onderdelen voor deze MANPADS worden niet meer geproduceerd, waardoor nieuwe methoden en mogelijk nieuwe technologische verbeteringen moeten worden onderzocht om de productie te hervatten en de snelheid binnen afzienbare tijd te verhogen.

Amerikaanse ingenieurs hebben bijvoorbeeld problemen ondervonden bij de productie van de doelzoekende koppen voor deze MANPADS, dus voor deze component moet mogelijk onderzoek worden gedaan en moeten vervangende modules worden ontwikkeld.

Soortgelijke tekortkomingen bij het kunnen leveren van Javelins, M77 artillerie en 155 mm artilleriegranaten. Praat Blinken niet met President Sleepy Joe Biden? Twee weken geleden liet Biden zich ontvallen dat de VS niet genoeg 155 mm conventionele granaten had voor Oekraïne, en daarom koos hij ervoor om het sturen van clustermunitie goed te keuren:

  Idiocratie: Een vorm van moderne westerse democratie

“Dit is een oorlog met betrekking tot munitie. En die munitie raakt op, en wij hebben er niet veel meer van,” zei Biden tegen Fareed Zakaria van CNN. “En dus heb ik uiteindelijk de aanbeveling van het ministerie van Defensie opgevolgd om – niet permanent – maar een overgangsperiode toe te staan terwijl we meer 155 munitie, deze granaten, aan de Oekraïners geven.”

Het is alarmerend dat Amerika’s topdiplomaat zo ver van de realiteit staat. Zijn ontkenning van wat er op de grond in Oekraïne gebeurt, maakt het hoogst onwaarschijnlijk dat hij zelfs maar een haalbare onderhandeling met Rusland zou kunnen overwegen om een einde te maken aan de slachting van Oekraïense troepen. Blinken en zijn soortgenoten hebben zichzelf wijsgemaakt dat het herhalen van nonsens over het illusionaire “succes” van Oekraïne in zijn strijd met Rusland het anti-Russische beleid van Joe Biden valideert. De werkelijkheid vernietigt schizofrene fantasieën. Er komt een dag waarop Blinken niet langer zulke domme uitspraken zal kunnen doen, omdat de realiteit van de overwinning van Rusland niet verborgen zal blijven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom het Westen beide oorlogen aan het verliezen is, zowel tegen Rusland als tegen China
Volgend artikelSlapende Dood! Rusland zegt drones te ontwikkelen die wekenlang kunnen sluimeren voordat ze hun doel vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Het zou me ook niet echt verbazen als blijkt dat Blinken aan hetzelfde waspoeder snuift als Zelenskii.
  In ieder geval blijkt wel dat hij net zo ver van het padje is als deze Oekraiense snuivert.

  • In ander nieuws: Rusland heeft geen soldaten meer en gaat 70 jarigen na 2 weken opleiding naar het front sturen, ga binnenkort een luier dragen als ik MSM lees want ik hou het niet meer droog.

 2. “V.S. Minister van Buitenlandse Zaken Blinken heeft echt zo weinig gevoel met de werkelijkheid”

  Echt een zéér naïeve omschrijving van een Kabbalistische jood, wie neemt deze “mensen” nog serieus?

 3. Wagner-strijders willen Polen ‘bezoeken’ – Loekasjenko

  De leden van PMC willen graStrijders van de private militaire compagnie (PMC) Wagner willen Polen “bezoeken” , zei de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko zondag tegen zijn Russische tegenhanger, Vladimir Poetin.

  Volgens Loekasjenko willen de leden van de PMC de Poolse hoofdstad Warschau en de oostelijke stad Rzeszow bereiken, waarvan zij denken dat het een knooppunt was om Oekraïense troepen te voorzien van militair materieel tijdens de gevechten om de belangrijkste Donbass-stad Artyomovsk (ook bekend als Bakhmut).

  Na de mislukte poging tot muiterij in juni kregen Wagner-leden de kans om met pensioen te gaan, contracten te ondertekenen met het Russische leger of samen met de leider van de groep, Evgeny Prigozhin, naar Wit-Rusland te verhuizen. ag de grens oversteken en een rekening vereffenen, heeft de Wit-Russische president tegen Vladimir Poetin gezegd >>>

  https://swentr.site/russia/580145-wagner-fighters-concern-us-lukashenko/

 4. 4 juli – Hoe zionisten het Amerikaanse congres kochten

  Democratie is een farce als iedereen legaal wetgevers kan kopen. Ik dring er bij u op aan om deze 12 minuten durende documentaire te bekijken die blootlegt hoe de Israel Lobby AIPAC letterlijk het Congres heeft gekocht met campagnedonaties en junkets. AIPAC werd geïnfiltreerd om zionisten op het werk te ontmaskeren.

  Hoe koop je een politicus – Undercover Report

  https://www.bitchute.com/video/cWhcXavKyiAs/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in