Inmiddels heeft u waarschijnlijk wel gehoord van een zeer vreemd fenomeen dat de afgelopen dagen het internet heeft veroverd. Grote groepen dieren, insecten en vogels zijn gesignaleerd die overal ter wereld in cirkels lopen, en er wordt druk gespeculeerd over de vraag waarom dit gebeurt. Enkele van de mogelijke verklaringen die zijn geopperd zijn het toeschrijven van dit vreemde gedrag aan ziekten, veranderingen in het magnetisch veld van de aarde, bedorven voer, parasitaire hersenwormen, experimenten bij CERN, een komende poolverschuiving of pieken in elektromagnetische straling. Persoonlijk weet ik niet wat ik moet denken. Er lijkt iets heel vreemds te gebeuren, en hopelijk krijgen we de komende dagen meer antwoorden, schrijft Michael Snyder.

Begin november begon een groep schapen in het noorden van China steeds weer rondjes te lopen.

Dit ging bijna twee weken door, en beelden van dit gedrag hebben zich razendsnel verspreid op diverse sociale media…

Bizarre videobeelden, gemaakt op een Chinese boerderij, tonen een groep schapen die bijna twee weken lang rondjes loopt zonder te stoppen. Het vreemde gedrag heeft waarnemers en de eigenaar van de schapen in verwarring gebracht, omdat ze proberen vast te stellen wat er achter zit. De beelden zijn eerder deze maand gemaakt in het noorden van China.

Een gesloten camera op een plaatselijke boerderij zag honderden schapen met de klok mee lopen in hun hok. Niet alle dieren deden eerst mee, maar keken eerst vanuit het midden van de kudde naar de handeling voordat ze in de pas liepen met de rest van de kudde.

Zelfs onze grote bedrijfsmedia hebben het gehad over de schapen in China, maar in veel gevallen hebben ze besloten dat het iets is om om te lachen.

  Zonneonderzoekers luiden de noodklok aan dovemansoren: "Ernstige kou en voedseltekorten al in de jaren 2030"

Hopelijk is er een heel eenvoudige verklaring voor waarom de schapen zo lang rondjes liepen.

Volgens een deskundige die door Newsweek werd geïnterviewd, zou dit gewoon een geval kunnen zijn waarin de schapen extreem gefrustreerd raakten omdat ze zo lang waren opgesloten…

Een mogelijke verklaring is afkomstig van Matt Bell, professor en directeur van het departement landbouw van de Hartpury University in Gloucester, Engeland.

“Het lijkt erop dat de schapen lange tijd in de box zitten, en dit kan leiden tot stereotiep gedrag, met het herhaaldelijk rondcirkelen als gevolg van frustratie over het feit dat ze in de box zitten en beperkt zijn [tot waar ze kunnen gaan]. Dit is niet goed. Dan komen de andere schapen erbij omdat het kuddedieren zijn en zich binden of aansluiten bij hun vrienden,” vertelde Bell aan Newsweek.

Misschien heeft Bell gelijk.

Maar waarom lopen zoveel andere dieren, insecten en vogels ook in cirkels over de hele planeet?

Wat we zien is niet beperkt tot één groep schapen in Noord-China.

Dit lijkt iets te zijn dat overal ter wereld gebeurt, en dus hebben we een verklaring nodig die dat kan verklaren.

Ik vond wel een artikel dat het feit dat sommige duiven in het Verenigd Koninkrijk als “zombie-achtige wezens” rondcirkelen, wijt aan een bepaalde virusziekte…

Een virusziekte heeft duiven in het Verenigd Koninkrijk veranderd in zombie-achtige wezens – waardoor ze gedraaide nekken ontwikkelen en rondjes lopen, aldus dierendeskundigen.

Deze ziekte staat bekend als “duiven paramyxovirus”, en er wordt ons verteld dat het “duiven, kippen en pluimvee kan treffen”

  VN eist bevoegdheid om wereldwijd 'klimaatbeleid' te dicteren

“Er is de laatste weken een toename van het aantal aan de grond gelopen duiven in het JSPCA Dierenopvangcentrum, waarvan velen neurologische symptomen vertonen, zoals een gedraaide nek, rondcirkelen of niet kunnen staan”, aldus de dierenreddingsdienst in St. Helier, Jersey.

De ziekte blijkt duivenparamyxovirus te zijn, dat wordt omschreven als “een onveranderlijk dodelijke virusziekte die duiven, kippen en pluimvee kan treffen.”

Dit kan dus een verklaring zijn voor het feit dat veel vogels in rondjes lopen, maar het verklaart niet waarom zoveel schapen, kippen en insecten zijn aangetast.

Wat we nodig hebben is een theorie die alles wat we hebben gezien kan verklaren.

Hieronder heb ik een aantal video’s gedeeld die dit verschijnsel zogenaamd documenteren. Zoals u kunt zien, zijn er zeker veel beelden…

Ik wou dat ik u kon vertellen waarom dit gebeurt.
Maar dat kan ik niet.

Misschien is dit allemaal veel gedoe om niets.

Laten we kijken of dit onverklaarbare gedrag zich voortzet.

  Coronapaniek en klimaatzwendel moeten afleiden van economische ineenstorting

Zonder twijfel leven we in zeer vreemde tijden, en ik denk dat ze binnenkort nog veel vreemder zullen worden.

De waarheid is vreemder dan fictie, en ik denk dat we de komende jaren dingen zullen zien gebeuren die veel verder gaan dan wat onze science fiction-auteurs ooit hebben bedacht.

Dus als u denkt dat de dingen nu gek zijn, wacht dan maar af, want het zal niet lang meer duren voordat de gebeurtenissen op deze planeet echt bizar worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA waarschuwt voor dodelijke magnetosfeer “breuken” waardoor intense zonnestraling grote aantallen dieren op Aarde kan uitroeienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Loopt op leeg
Volgend artikel8 Meest SCHANDALIGSTE SMOEZEN voor Covid-vaccin sterfgevallen in 2022
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

93 REACTIES

 1. hoe lang ga je nog lopen zeveren over virus. Die bestaan niet. Virus is nooit geïsoleerd. Er is wel gewerkt om cellen te doden en het resultaat te kleuren met zware metalen zodat een gewoon proteïn lijkt op een computermodel van wat ze vinden dat een virus is.
  Ga naar Terrain Theory

  • Inderdaad virussen bestaan niet, de Germaanse geneeskunde geeft aan waarom je ziek wordt en hoe weer beter Germaansegeneeskunde dot nl
   Dat rondjes draaien zullen wel 5G antennes zijn

  • Denk, die beesten ook een prik gehad. Of 5G testen. In oost Groningen ook koeien op hol met 5G testen..
   Ze willen nu alle kippen in NL ook gaan prikken tegen vogelgriep. Die niet bestaat. Wij vinden nooit een dode vogel in de natuur en zijn heel veel buiten met de honden. Als ze er 1tje vonden zouden ze hem brengen.
   ..nee…die kippen( de kippengriep bestaat sinds eind jaren 90 en komt uit china, trouwens…) worden vervolgens door vrijwel alle nederlanders gegeten, tenzij je vega bent…dus die prik krijg je hoe dan ook binnen..

   • Moet zeggen..plm 30 jaar geleden reed ik vaak langs een flair van de nam. En soms, als die wat harder brandde, vlogen er cirkels vogels omheen. Een cirkel wittige vogels en een cirkel donkere vogels.
    Of dit iets met de warmte te maken had?
    ( nee, ik zag ze niet vliegen, haha..maar dit dan weer wel..)

  • Mogelijke oorzaak zou de verschuiving van het aard magnetisch veld kunnen zijn.
   Dit proces is gerelateerd aan de zon, en de mogelijkheid dat de zon binnen enkele decennia in micronova zou kunnen gaan.
   Andere aspecten hiervan kunnen CMEs en/of zonnevlammen.
   Kijk vooral eens naar het kanaal ‘Suspicious Observers’ op YT.
   Ben Davidson is met wetenschappelijk bewijs steeds dichter bij een minder leuke theorie gekomen, die nu steeds meer erkenning begint te krijgen…
   https://www.youtube.com/watch?v=ihwoIlxHI3Q&list=PLHSoxioQtwZf1-8QeggXIVdZ-abyJXaO1
   Deze documentaire is een zeer goede inleiding, een echte MUST WATCH!

   • Ook zijn andere documentaires zijn beslist de moeite waard.
    Je moet wel goed tegen slecht, of juist goed, nieuws kunnen.
    Het is maar hoe je er tegenaan kijkt.

   • Dit klinkt ook logisch. Als er dreiging is voor schapen, pas nog zag ik een grote loslopende hond. Schapen gingen dicht opeen staan. Liep gelukkig goed af.
    Dus die cirkel duidt wel degelijk ergens op.

 2. Chem Trail Geo Engineering Nano-Technology uitgesproeid in de stratosfeer en onderliggende lagen en dan in combinatie met ultra hoge frquenties wordt het gedrag veranderd! WEF Fascisten aan de HIMMLER Goering Eichmann Borrmann knoppen met IG FARBEN zijn NOOIT weggeweest en altijd doorgegaan! Kanker heeft een natuurlijk medicijn en dat is door IG FARBEN VERBOTEN!!!

 3. Mieren doen dat voor het heel hard gaat regenen…. honden doen het als ze lang opgesloten zitten in kleine ruimtes…. vogels deden dat enkele jaren geleden rond de eerste wendelwieken van die electrische palen en na een tijdje vlogen ze buiten het bereik van de wieken…er is iets dat ze triggeren om …bij manier van spreken op die manier hun omgeving te leren begrijpen OMDAT ER IETS ..
  wat ze nog niet kennen…de vraag blijft dus open….maar wat doen die runderen daar eigenlijk in het midden van de stad ❓❓❓

  • Doet me denken aan een jaarlijkse traditie in Portugal waar een massa runderen in het centrum worden uitgezet waar alles omheind is met hekken; muren en (half open) deuren. Vanuit diverse plaatsen, waaronder ook vanuit een kroegje wanneer er ruimte is, is dan het schouwspel te aanschouwen hoe de dieren door het centrum rennen. Waaghalzen en thrill seekers kunnen op eigen risico het terrein betreden waar de runderen zich bevinden; eventjes …

 4. Schapen die in een rondje lopen, is gewoon een weergave van wat de massa van de bevolking, nog steeds doet, na 3 jaar te zijn belazerd

 5. Beste Mensen

  Allemaal schuld van het enigste door en door door het slechte bezeten Wezen op Moeder Aarde
  Te weten de Mensen
  Die willen niet zelf Nadenken
  Ze vernietigen Moeder Aarde al verbeeldende dat zij de enigen zijn die het Recht op het leven hebben
  Kunnen ze helaas niet zoveel aan doen immer Satanist is sterker

  Te weten het Negatieve Slechte Geest Genaamd de Alien ookwel het kwallen Ras
  Het Blanke of de Doorzichtigen geheten
  Elk onderdeel apart genomen heten die elk weer Satan
  Zoals Sliss de Slang staat symbool voor de gespleten Tong
  Ookwel bekend als de Zoete gedeelte en de Zure Gedeelte anders genoemd God Zoete en Duivel Zure
  Hoe met welke gedeelte die ook langs gaat komen bij de mens die overwint altijd voor de Negative Universele kracht Energie
  Of het nou geschied via een zoete Goddelijke gedaante of via een Zure Duivelse gedaante
  Dat is zijn list
  Mensen in de war brengen
  Verdeeldheid zaaiend en onderdrukkend commanderen de lakens uitdelen
  Op een poeslieve manier
  En genieperig lachend in de handen wrijvend lekker languit gaan liggen alles voor zich laten doen
  Dit via een gekozen belichaming uit die 5
  Hierbij dus meestal de teerste zwakste
  Van kom maar op mijn slaafjes aan het werk
  Hij heeft er dus 5 Soorten
  Voor elke vinger van de hand een Soort
  De Pink is het teerste zwakste en dus de lieveling vingertje van Hem
  Daarom werd vroeger bij diefstallen daar een begin mee gemaakt om die af te hakken staat symbool voor het Witte Ras
  Gevolg door de Ringvinger het Geele dan het Middelvinger de Grootste of het Zwarte gevolgd door de Wijsvinger voor de Roden en als laatste de Bron van het ontstaan de Bruine korte dikke Duim ookwel Klein duimpje genoemd of de Kaboutertjes
  Maar dat heet alleen maar zo
  In werkelijkheid licht de bron heel ergens anders
  Maar dit omdat alle Waardevolle kennis via die naar binnen word gestraald binnen in een belichaming of het ware Universum in het klein ookwel Micro Cosmos Universum geheten

  Als de Mensen Nu dus zelf gaan beginnen na te denken dan zal de Duivel geen kans krijgen het lichaam binnen te dringen

  AlstUblieft 5 vingers kunnen maken èèn vuist niets anders
  Dit door Samenwerking

  Maak alle Doolhoven Sekten in Labyrinten gemaakt kapot
  Dus denkbeeldig geschapen rommel uit de hersenen wissen
  Dit heeft niks met de Materiële wereld buiten het lichaam om te maken
  Mensen U allen zeit Mensen geen doolhofjes wel eens waar verschillend uitzicht in uiterlijke via het materiële oog aan de buiten kant
  Maar wij zijn allen mensen
  Wij horen de baas boven die Geesten te zijn
  Dus geen slaaf van die Geesten
  Maar hun Baas
  Dus mensen AlstUblief maakt een begin en denkt zelf na .
  Met z’n allen kunnen we de Negatieve verslaan
  Dat lukt geen van die vingers Apart genomen

  Dank U

 6. Het is ondertussen al door vele onderzoekers bewezen dat het magnetische veld van de aarde serieus verzwakt is, gevolg hiervan zijn de talloze aardbevingen die wereldwijd geregistreerd staan. De Shuman resonantie staat torenhoog. Dit zou te wijten zijn aan ons binaire zonnestelsel die steeds dichterbij komt. Onze polen zijn ondertussen al enkele 10-tallen graden gedraaid, eenmaal de 45° bereikt zou een cruciaal punt zijn…
  We zullen zien wat er nog staat te gebeuren, in ieder geval gebeurt er momenteel veel boven ons hoofd waarbij regeringen wereldwijd in alle talen over zwijgen maar wel van op de hoogte zijn.

  • Beste Alex, in my humble opinion heeft het geen ene donder te maken met het “verzwakken” van het “magnetische veld” van de aarde. Maar alles met HAARP, de systematische vernieling van de beschermende bovenlagen (ionosfeer bijvoorbeeld), en het constante gebruik van electromagnetische frequenties voor dit en voor dat. Ga nou maar eens kijken naar de luchtpatronen, de klimaats anomalieën (nein nein nein ist kein global warming mein freund!), de rimpels in de lucht, de rare ‘wolken’ die voorbij drijven, het sproeien van strepen in de lucht (onder meer de geleider voor de EMF bombardementen vanuit HAARP), en hoe de zon steeds feller ‘schijnt’ omdat de bovenlagen zo dun worden. Dit alles voor het gemak van de ruimtevaart en het verwijderen van de levensenergie voor alles met een kloppend hart op aarde. Voor meer:
   zonderreden.substack.com – lees voor ook het lange verhaal van mevrouw Kay Bailey Hutchison, die de chemtrailing destijds goedkeurde (uiteraard niet in die woorden). En ga dan zelf eens kijken naar wat er boven je hoofd gebeurt.

   De schapen zouden dat ook moeten doen. Maar alléz.. alles moet op een gegeven toch allemaal eindigen, en de beste manier is om alles even lekker goed naar de kloten te helpen, desnoods met leugens en bedrog, want dan heb je in elk geval je kick gehad. De jongens met het geld krijgen er een grote kick van.

  • Geen co2 kan alleen als er geen enkele leven meer is. De klimaatdoelen zijn zo geschreven dat ze de genocide op de mensheid openlijk kunnen bespreken. Ze zijn zelfs zo geschreven dat de mensheid haar eigen ondergang toejuicht. Zelfde trucje als in de concentratiekampen… dat zijn geen gaskamers, maar douches.

   • Dit mag je gerust scharen als een regelrechte oorlog tegen de mensheid. Het is nu allemaal open en bloot. De maskers zijn gevallen. In hun stuitende arrogantie winden ze er geen doekjes meer om. Ze hebben de sterke arm en het leger immers ook onder hun controle.

 7. Er zijn op internet meerdere filmpjes te vinden van jaren geleden waar men weidevee (koeien , schapen) hetzelfde cirkellopen ziet doen.
  Er zijn op de Aarde veel energiepunten en energie banen.
  De energie op deze punten kan aan- of afnemen bij dag /nacht en in de loop van het jaar.
  In de oudheid werden hier vaak ‘heilig’dommen op gebouwd zoals bijvoorbeeld Stonehenge , Carnac
  en zelfs in de Middeleeuwen werden kathedralen en kerken op zulke plaatsen gebouwd (meestal op oudere cultusplaatsen).
  De mensheid heeft het vermogen om deze energieën te voelen grotendeels verloren , dieren echter niet.
  Misschien dat door het veranderen van het magnetisch veld van de Aarde , de zonneactiviteit momenteel meer van dit soort punten geactiveerd worden?

  • Ja interessant is dat. In onze gemeente was een (goeie) boer wiens koeien steeds stierven. Wat hij ook deed het ging steeds mis. Tot een wichelroedeloper op energiepunten wees. Het is te lang geleden maar volgens mij heeft de wichelroedeloper iets neergezet bij die punten. Kan dat? In ieder geval ging het daarna goed met de koeien. Nu woont er een andere boer en misschien dat hij die ‘afleiders’ (wat is het, hoe moet je het noemen) heeft weggehaald. Want ook hij had abnormale sterfte onder zijn vee.

   • Voordat Juliana’s dochter op 31.01.1938 ter wereld kwam, heeft ze een wichelroedeloper ingehuurd, om de beste plaats in paleis Soestdijk voor de wieg te bepalen.
    Of het heeft geholpen weet ik niet, want Trix van A. is o.a. uiteindelijk (vanaf 1962) bij papa’s Bilderberg-conferentie terechtgekomen. Ook was Trix een prominent lid van The Committee of 300 aka the Olympians (anno 1727).
    Wanneer ze daar is terechtgekomen heb ik – nog – niet kunnen achterhalen.

 8. Wie heeft er belang bij onnozele mensen hiermee bang te maken vraag ik me af.
  Elke boer weet dat dit normaal gedrag is van bepaalde dieren die lang opgesloten zitten in een te kleine ruimte. Dan gaan ze lopen omdat ze nou eenmaal lopen moeten. En dat wordt dus, net zoals gewoon buiten, achter elkaar aan in een rijtje. Alleen wordt dat rijtje een rondje.
  Van mieren is het ook bekend gedrag. Waarom het is dat ben ik vergeten.NDie vogels rond de boom is ook niet raar, die stommelingen zitten elkaar nou eenmaal wel eens achterna en denken dat ze elkaar pakken kunnen.
  Nog een wonder dat ze de hond die om de boom rent niet laten zien. WAt een achterlijke bangmakerij zeg. Dat krijg je als niemand meer wat leert op school en niemand het natuurlijke gedrag van dieren nog kent. Gadverdamme.

  • Het Pentagon heeft inmiddels toegegeven dat UFO’s in ongelooflijk veel vormen en maten wel degelijk bestaan.
   De Brit van Schotse origine Gary McKinnon (1966) heeft in 2001/2002 diverse keren de computers van het Pentagon gehackt en wat hij heeft ontdekt was meer dan verbijsterend. Sinds jaar en dag gaan gigantische bedragen (ook van ons Nederlanders) richting het Secret Space Program (SSP) en de VS beschikt over een vloot United State Space Ships (USSS).
   Misschien kun je je nog voor de geest halen, dat op 10.09.2001 (inderdaad een dag voor 9/11) de Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld (1932 – 2021) een tekort bekendmaakte van 2,3 biljard dollar. Allemaal bestemd voor het SSP.
   Wat betreft de graancirkels, laat Fall of the Cabal-documentairemaakster Janet Ossebaard dit maar niet weten. Reeds in de jaren 90 heeft ze zich op dit onderwerp gestort.

   • Ron Swart november 25, 2022 at 22:18

    Juist Ron, een tornado van Semmelweis reflexen op dit draadje sommigen kunnen gewoonweg hun horizon niet verbreden.

    DE ZOEKTOCHT NAARbewijs van het bestaan ​​van UFO’s bracht Gary McKinnon in een wereld van problemen.

    Nadat hij naar verluidt NASA-websites had gehackt – waar hij naar eigen zeggen afbeeldingen vond van wat leek op buitenaardse ruimteschepen – staat de 40-jarige Brit voor uitlevering aan de Verenigde Staten vanuit zijn huis in Noord-Londen. Als McKinnon wordt veroordeeld, kan hij een gevangenisstraf van 70 jaar en een boete van maximaal $ 2 miljoen krijgen.

    https://www.wired.com/2006/06/ufo-hacker-tells-what-he-found/

   • Gerrit Dekzeil heeft gelijk. Graancirkels zijn pure belazerij. Complexe algoritmes worden middels MASERS gebruikt om graanplanten te verzwakken bij de noden, zodat ze omvallen (ze breken niet, de groeipunten verzwakken, en de plant valt om). Dit is in een fractie van een seconde gebeurd. Trap toch niet overal in…Maar je kan alsnog je rondedansje doen in de graancirkels hoor! Janet Ossebaart vind dat ook heel leuk, en hoe heet die vent met de vlechten, viruswaarheid of zoiets?, als je die iets probeert te vertellen dan zeggen ze dat je Ossebaart maar moet bellen. Je komt niet meer bij van het lachen soms.

    • Janet Ossebaart zal niet overal gelijk in hebben en hetzelfde geldt voor David Icke blijft overeind dat ze veel zaken over het voetlicht brengen die wel hout snijden. Als je de rechtszaken tegen Willem Engel volgt zie je dat de reguliere media en het Openbaar Ministerie allemaal middelen op het hoogste niveau ingezet hebben om zijn beweging onmogelijk te maken. Als je de video’s bekijkt op videowaarheid.nl laten ze tot in detail zien met documentatie hoe ver dat wel niet gaat.

  • Gerrit Dekzeil november 25, 2022 at 20:51

   Vraag mij af wat jij hier bij Frontnieuws te zoeken hebt, alleen maar veel cognitieve dissonanties op artikelen en reguurders, als laatste je spoort niet.

 9. Oude vriend van mij is piloot op een 747 britisch airways en heeft in 1999 samen met zijn hele crew een dikke 15 minuten naar een schotel zitten kijken van een voetbalveld zo groot was metalic achtig zonder ramen. Toen het daarna met enorme snelheid wegschoot. Zat vanuit cockpit op 13:00. Was een zeer serieus gesprek en niet bepaald een man die hier grappen over maakt. Ik heb zelf ook een keer waarvan ik dacht dat het een sateliet was in eerste instantie een ufo de raarste capriolen uit zien halen en met snelheden die wij niet kennen ook in de 90’s vandaar dat we op het onderwerp kwamen. Dus maak je geen illusies het bestaat echt…Ik zelf ‘denk’ dat er allang contact is en is geweest..De gene die er nu zijn , zijn die,die Schwab’s vader heeft ontdekt op antartica en waarvan de VS het stokje overnam in 1946. Slechte entiteiten die zich uit in Satanisme bij mensen…Onze scheppers of spacebrothers, shining ones goden, whatever je het wil noemen zijn een andere soort en komen als het lukt terug. Ik denk dat Cern dit proces probeert te verstoren van terugkomstom orde op zaken te stellen…Maarja is maar een theorie…Ik weet wel wat ik gezien heb in ieder geval en dit was niet aards.

  • Ik heb ze ook gezien. Ja, twee tegelijkertijd. Hingen bewegingsloos in het luchtruim om zonder spoor achter te laten te verdwijnen. Ik ook weet wat ik gezien heb en er is geen haar op mijn hoofd die het voor mogelijk houdt dat de objecten niet aards zijn. In de jaren ´40/´45 was Adolf Hitler druk in de weer met van alles waaronder het ontwerpen van een vliegende schotel. Daarover is op het net nog wel wat terug te vinden. Ook is er ergens een uitgebreide private collectie inherent het thema UFO inclusief tekeningen van diverse ontwerpen. Dus ja, UFO´s bestaan, maar neen, imo is dit fenomeen niet buitenaards. Het volgende artikel beveel ik ondertussen aan bij interesse:

   https://humansbefree.com/2022/05/the-rockefellers-are-the-founders-of-the-ufo-disclosure-movement-why.html

   • Ik heb ook eens iets gevonden over vliegende schotels. Viktor Schauberger moest helpen om de turbines te verbeteren. O ja de aarde is ovaal😁

   • Iedereen die zich in het fenomeen UFO’s heeft verdiept weet dat UFO’s bestaan en al vele honderden jaren worden waargenomen. Eerst dacht ik dat ze van een andere planeet kwamen, nu weet ik wel beter sinds ik weet dat de aarde plat is en wie weet hoe gigantisch groot. Achter de ijsbergen waar wij door omringt zijn zijn nog meer werelden. Hoeft niet gezocht te worden op zogenaamde andere planeten.

    • Dit klinkt ook logisch. Als er dreiging is voor schapen, pas nog zag ik een grote loslopende hond. Schapen gingen dicht opeen staan. Liep gelukkig goed af.
     Dus die cirkel duidt wel degelijk ergens op.

    • Ja! Jij denkt dat dus ook… Ik denk dat die excursies naar ‘Mars’ plaatsvinden op het veel grotere vlak, de planeet, of wat dan ook. Waarom mag niemand over de zuidpool vliegen… gek toch?

  • Daar is een hele serie over op TV en serie sites, erg interessant, nu al season 18 afl 20 in season 18 komt veel terug om een beeld te schetsen.

   serie heet: Ancient Aliens.

   meer een documentaire of archeologie zeg maar.

   met vele bewijzen en blikken in de geschiedenis met aanwijzingen e.d. zoals gezegd erg interessant en gooit het hele bijbel verhaal overhoop, kijk met de ogen van nu, niet die van duizenden jaren geleden toen ze weinig begrepen en de meesten niet eens konden lezen e.d.

  • Ik vraag me ook vaak af wat er uitgespookt wordt op Antarctica. Een andere Reaguurder had me verwezen naar Admiraal Byrd, is interessant. Zelf ook regelmatig vreemde zaken gezien in de lucht. Ook de magnetic cloaking die veel in Tobyhanna uitgevoerd werd heb ik zitten aanschouwen. Vraag me vaak af of we inderdaad niet op een vele malen grotere planeet zitten, als klein biotoompje op een bijna oneindig plat vlak van een gigantische planeet of zo. Met andere zgn ‘planeten’ die ook kleine putjes zijn. Antarctica zou dan een tunnel hebben naar de rest van die planeet, of dat vlak, of wat je het ook noemen wilt. N.b. het is maar een overpeinzing, dus niet te staven aan de realiteit, zoals je de vax ingredienten wel kan staven aan de realiteit.

  • Mohammedanen draaien in tegenwijzerzin; deze dieren draaien in wijzerzin. Als ik een schaap was zou ik ook tegendraads zijn, gelet op de vele schapen die jaarlijks door mohammedanen, al dan niet in een badkuip, gekeeld worden.

   • sommige met de klok mee, sommige tegen de klok in. mensen die verdwaald zijn in de woestijn lopen ook in rondjes. tot ze er bij neervallen.

 10. Dat heeft ie eigenlijk al gedaan die ouwe spetterende druiplip….Waar kwam ie ineens vandaan ook he, als je ff terug denkt…Zo pop en daar was ie met ze kolere satanische boek…Ze hebben alles gestaged van virus,vaccins,oorlog,voedsel tekort echt allles…..Waar blijven de vrachtwagens met wapens voor bevolking?

  • Nuke, raar he… waar kwam dat gedrocht Schwabhund toch plotseling vandaan? Je had nog nooit over hem gehoord. Obama ook trouwens, plop, uit de hoed.

   • Immortal, Hij was er wel hoor maar uit zicht, hij is de zoon van Papa nazi Schwab met zijn boot Schwabenland die naar de zuidpool ging en daar Schwabenland claimde…Klaus zelf richtte ’toevallig’ tegelijk met het loslaten van de goudstandaard door de FED het World Economic Forum op in 1971. Levenswerk van die gasten die teren op kinderbloed.

 11. Herten en runderen hebben echt dierlijk magnetisme: studie
  link: https://www.reuters.com/article/us-magnetism-mammals-idUKN2527162420080826

  CHICAGO (Reuters) – Grazend vee en slapende herten hebben de neiging om hun lichaam langs de noord-zuidas van het aardmagnetisch veld te laten lopen, aldus Europese onderzoekers op maandag.

  Herders en jagers weten al lang dat runderen en schapen de neiging hebben in dezelfde richting te grazen, maar dachten dat zij zich gewoon positioneerden volgens de heersende wind of de zonnestralen.

  Sabine Begall van de Universiteit van Duisburg-Essen in Duitsland en collega’s dachten daar anders over. De onderzoekers bestudeerden 8.510 satellietbeelden van kuddes runderen en herten afkomstig van Google Earth uit de hele wereld, waaronder 308 weilanden en vlakten.

  Ze keken ook naar hertenbedden – indrukken in de sneeuw achtergelaten door rustende herten – van bijna 3.000 herten op meer dan 225 locaties in Tsjechië.

  Zij ontdekten dat deze dieren, of ze nu grazen of rusten, naar het magnetische noorden of zuiden gericht zijn. En aangezien de richting van de wind en de zon sterk varieerde waar de beelden werden genomen, denken de onderzoekers dat het magnetisch veld van de aarde de polariserende factor is.

  Hoewel dit nog niet eerder bij grote zoogdieren is waargenomen, is het bekend dat vogels, schildpadden en zalmen het magnetisch veld van de aarde gebruiken om hun migratie te sturen, terwijl bij knaagdieren en één vleermuissoort een intern magnetisch kompas is aangetroffen.

  De onderzoekers merkten op dat mensen en zelfs walvissen vermoedelijk een aangeboren magnetisch kompas hebben.

  Sommige studies suggereren dat mensen die in een Oost-West positie slapen veel kortere snelle oogbewegingen of REM-slaapcycli hebben, waarin dromen voorkomen, in vergelijking met Noord-Zuid slapers die meer REM-slaap krijgen.

  “Onze resultaten vragen om een diepgaande studie van dit fenomeen en dagen neurowetenschappers, biochemici en natuurkundigen uit om de proximale mechanismen en biologische betekenis van magnetische uitlijning te bestuderen,” schreven Begall en collega’s in de Proceedings of the National Academy of Sciences.

  Vertaald met http://www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

  • Harmen, Is ook zo…En die zogenaamde greendealers maken alles kapot met hun windmolens,5G en zelfs zonnepanelen op water….Het zijn de grootste slopers van moeder aarde…Magnetische straling is iets waar je niet mee moet knoeien. Het beschermt onze aarde tegen cosmische straling en bijna alle dieren ook insecten navigeren erop…Een walvis,orka die aanspoelt op het strand is geen grap, zijn hoog intelligente zoogdieren die niet zomaar verdwaald zijn. Naast dit heeft de aarde eens in de zoveel tijd een poolkering waarbij velden verstoord raken we zitten er nu in eentje en zin eigenlijk al ruim 200.000 jaar over tijd voor een totale omdat ie steeds terugschoot naar standje die wij kennen. De polen smelten ook niet zoals die klimaat opportunisten zeggen, ze verschuiven slechts…Ze weten dit en verdienen erop…Hun debiele aanhang gelooft erin en maken zichzelf en hun kinderen bang.

  • Ab de grap, Nee wel mensen die sparren over de totale chaos en waanzin die op dit moment speelt..Waarom ben je hier? NOS journaal begint zo kan je weer pluggen.

 12. Het zou mij niets verbazen dat de natuur op deze aan de mensheid duidelijk wil maken dat dit fenomeen de voorbode is die momenteel plaats vindt bij de mensheid. De huidige ‘machthebbers’ zijn immers ook bezig de mensheid in cirkels achter zich aan te laten lopen op de wijze zoals zij willen.

 13. Het zou zomaar kunnen dat op de zuidpool grays zitten en hun technologie verkopen om in de schaduw te mogen blijven. Daarom mag niemand op de zuidpool komen. Ze hebben denk ik een pact gesloten. Ik denk dat deze miezerige wezens hier vast zitten en bang voor ons massa mensen zijn omdat wij hun als we willen gewoon kapot trappen aangezien ze maar 1 meter 10 zijn. Vandaar mischien depopulatie steeds….zomaar ff theorietje..Zou mij niks verbazen in ieder geval.

 14. Opvallend dat ze allemaal met de klok meelopen.
  Ben benieuwd hoe het zou zijn op het zuidelijk halfrond.
  Op het land boven de evenaar verdwijnt het water door het afvoerputje ook met de klok mee.
  Op het zuidelijk halfrond tegen de klok in.
  Als de dieren daar ook tegen de klok in zouden lopen, dan heeft het te maken met het magnetisch veld van de aarde.
  Maar wel gek dat zoiets nog nooit eerder vertoond is.
  Moeten toch meer factoren meespelen dan alleen het magnetisch veld.

 15. “Freak snowstorm” hits parts of Texas in spite of above freezing temperatures. Some of the chemically nucleated frozen material fell as far south as the Texas / Mexico border while most of the US was exceptionally warm for this time of the year. The moisture for the Texas “winter storm” originated from the record warm Gulf of Mexico and the record warm Gulf of California. Days earlier a highly sensationalized engineered winter event was carried out near the shores of the record warm Great Lakes. Geoengineering operations encompass much more than just lines in the sky. How blatant and devastating must climate engineering become before more take notice? How badly damaged must the environment be before more realize we can’t survive without functional habitat? The latest installment of Global Alert News is below. All are needed in the critical battle to wake populations to what is coming, we must make every day count. Share credible data from a credible source, make your voice heard. Awareness raising efforts can be carried out from your own home computer.
  https://www.youtube.com/watch?v=29-HabxpOyQ

  • Beste Mensen

   Die Dieren staan dus op een hogere trede dan de mensen die het niet kunnen voelen
   M.a.w. de dieren zitten vol van liefde en de mensen die dus niks voelen ..
   Voor die mag men zelf de aanvulling doen
   Waar die zich op wat voor een zuivere of onzuivere niveau die zich bevinden

   Dank U

 16. Om een einde aan het verhaal over de schapen te maken. Heb ik de foto eens goed bestudeerd en vergroot. Het blijkt dat de schapen heel gewoon bij een drink gat staan, soort vijver dus. Ze lopen niet in het water maar gaan gewoon water drinken. Ze lopen er omheen bij aankomst. Dat doen onze schapen ook op onze boerderij in Nederland. Dus conclusie niks aan de hand. Ze krijgen gelegenheid om te drinken.

 17. Dit is zeer zeker geen Hoax, maar ach dat hoef ik niet te vertellen er is genoeg waarheid over te vinden, maar blijf vooral met je kop in het zand zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in