Via Twitter

Een pasgeboren baby die een bloedtransfusie kreeg met gevaccineerd bloed nadat het ziekenhuis het ongevaccineerde bloed dat speciaal was gedoneerd door een lid van de kerk van de familie “kwijtraakte”, is overleden aan “enorme bloedproppen”, bericht Newspunch.com.

Baby Alex in Sacred Heart Children’s Hospital

Baby Alex werd in de staat Washington geboren met een voor 95% te overleven aangeboren hartafwijking en had ook bloedarmoede en een bloedtransfusie nodig.

Door hun ervaring met hun familievriend wilden zij er zeker van zijn dat Baby Alex zuiver, ongevaccineerd bloed zou krijgen voor zijn transfusie. Dus vonden ze een match via een lid van hun kerk en betaalden ze om het juiste protocol in werking te stellen zodat Alex het ongevaccineerde bloed van die donor kon ontvangen.

Toen het echter tijd was voor het ziekenhuis om de transfusie uit te voeren, beweerden de artsen en verpleegkundigen dat zij het ongevaccineerde bloed van de donor, dat zorgvuldig was verkregen door de ouders van Alex niet konden vinden. Dus namen ze zonder toestemming van de ouders bloed uit de algemene voorraad van het ziekenhuis.

De artsen en verpleegkundigen verzekerden de ouders dat het goed zou komen met baby Alex en vertelden hen dat baby’s zelden of nooit bloedstolsels krijgen.

Kort na de transfusie ontwikkelde Baby Alex een grote bloedprop. De bloedprop liep van zijn knie helemaal tot aan zijn hart. Het ziekenhuis veranderde van mening en zei dat baby’s altijd bloedproppen krijgen en dat dit normaal was.

Baby Alex kreeg de hoogst mogelijke dosis bloedverdunners voor zijn leeftijd en grootte, maar de bloedprop verdween niet.

  Vaccinbeschadigden spreken zich uit - Voelen zich in de steek gelaten door regering die hen vertelde dat COVID injectie veilig was

Slechts 12 dagen later overleed baby Alex helaas als gevolg van de grote bloedklonter.

Sacred Heart Children’s Hospital verloor het speciaal gedoneerde ongevaccineerde bloed en gebruikte ongevaccineerd bloed tegen de zin van de ouders van Alex.

Nu beweert het Sacred Heart Children’s Hospital dat er geen gegevens zijn dat Baby Alex in het ziekenhuis is geweest, ondanks overvloedig bewijs, waaronder foto’s, medische rekeningen en zijn overlijdensakte.

Wat is hier aan de hand?

Als u de familie van Baby Alex wilt steunen, vindt u hier een link naar hun GoFundMe-pagina:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schandalig! Hartverscheurende video toont moment Nieuw-Zeelandse autoriteiten baby Will “ontvoeren” nadat ouders gevaccineerd bloed weigeren voor hartoperatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlimaatfanatici: Verkeerde lijm, vernielde hand
Volgend artikelVideo: Amerikaanse troepen verdwalen in Oekraïne – Vragen Russischtalige burger om een “map”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Hack zoveel mogelijk media.
  Vertel vervolgens de waarheid.
  Kijken hoe de mensen/ouders reageren.
  Kunnen wij dit echt niet voor elkaar krijgen?

 2. MOORDENAARS VAN DE PHARMA-MAFIA../HOSPITALEN EN DOKTERS… MOORDENAARSFABRIEKEN…EN JAAA HET WAS BETER 50 JAAR GELEDEN… VÉÉL BETER…EEN ONSCHULDIG KIND VERMOORDEN…DEZE BABY STAAT VOOR MILJOENEN ANDERE VERMOORDE BABY’S…❗❗❗❗❗

  • hear hear, ik heb dat sinds 2011 na een ongeval, eerst 3 keer mis gestoken verkeerd gehandeld met een infuus ding aanbrengen in men arm, echt… die ambulance dame wat dom! de 4de keer greep ik in want ze wilde weer dezelfde fout maken (na 3 vroeg ik hoe het werkte) dus toen ze weer zelfde verkeerd wilde ik snel men andere hand er naar en stop! niet zo maar zo! en toen ging het goed GVD daarna werd ik in het ziekenhuis volop geprikt met zogenaamde verdunners her en der, erg vreemd vond ik en kreeg er 1200 ofzo mee later, na 14 keer had ik er zo genoeg van, nooit never meer en heb de rest terug gebracht ongebruikt in de doos, ja daar kunnen en of mogen we nu niks mee? huh wat? oke maar hier heb je ze, vanaf toen nooit geen naalden meer, oke jaar terug verdoving shit met wortelkanaal behandeling kon bijna niet zonder (nagevraagd en velen zeiden doen) … andere normale vullingen doe ik zonder verdoving, maar zeiden ze met wortelkanaalbehandeling gaat nooi zonder? en dat ging idd diep, ook niet nodig geweest als ik een jaar eerder geholpen zou worden, maar kon niet meer terecht bij men oude tandarts… was te lang niet geweest en ga maar in de plaats waar je nu woont, toen kwam die covid plandemie en kon ik nergens terecht en ik doe ook nergens aan mee, geen test geen prik geen kapje, wat een shitzooi. Maar goed gekomen alleen toen diepere ingreep nodig wat anders niet nodig was, owja was nog duur ook 🙁 gelukkig heb ik nog wat reserve, maar als je dan hoort dat die asielzoekers gelukszoekers het voor nop krijgen en jij als trouwe belastingbetaler niet, hm, wringt wel wat 😉

 3. Hartverscheurend! Maar verder kijkend vind ik het een zegen voor deze baby om triest genoeg vermoord te zijn en daardoor onze aarde te hebben verlaten.
  Hoewel ik twee allang volwassen kinderen heb, moet ik er nu niet aan denken om in onze huidige satanische wereld een baby op deze walgelijke wereld te zetten!!

 4. People Died From mRNA-Vaccine-Damaged Hearts, New Peer-Reviewed German Study Provides Direct Evidence

  https://www.theepochtimes.com/health/people-died-from-mrna-vaccine-damaged-hearts-new-peer-reviewed-german-study-provides-direct-evidence_4919662.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

  Het betreft een onderzoek uitgevoerd door de Heidelberg Universiteit in Duitsland.

  De onderzoekers hebben resultaten een 25 tal lijkschouwingen op ‘gevaccineerde’ patiënten gepubliceerd en daar uit blijkt dat de ‘vaccins’ direct verantwoordelijk zijn voor de dood van deze mensen.

  Zij stierven als gevolg van schade aan het hart omdat het immuunsysteem de eigen lichaamscellen ging aanvallen.

  Het onderzoek heet “Autopsy-based histopathological characterization of myocarditis after anti-SARS-CoV-2-vaccination,” en is op 27 november gepubliceerd in The journal Clinical Research in Cardiology.

  In het onderzoek heeft men een lijkschouwing uitgevoerd op 25 mensen van verschillende leeftijden. Al deze mensen werden thuis onverwacht dood aangetroffen en dat binnen een periode van 28 dagen nadat ze prik hadden gekregen.

  De rest volgt nog…Duurt een tijdje die bloedklonters…

 5. In de tekst onder de foto staat een fout

  In het 2e deel van de zin staat gevaccineerd. Dit moet zijn gevaccineerd.

  Verschrikkelijk dit en het wordt ook nog eens een keer onder het vloerkleed geveegd door het ziekenhuis. Schandalig

 6. Goed nieuws

  Patriottische Dokters McCullough & Malone terug op Twitter na geschorst te zijn

  Een paar medische experts die de afgelopen jaren de Covid-verhalen van het establishment hebben weerlegd, kregen deze week hun Twitter-accounts hersteld nadat ze waren opgeschort door de eerdere leiding van het socialemediaplatform.

  Dr. Robert Malone, de uitvinder van mRNA-vaccintechnologie, en Dr. Peter McCullough, een Amerikaanse topcardioloog, zijn nu allebei terug op Twitter.

  https://www.infowars.com/posts/patriot-doctors-mccullough-malone-back-on-twitter-after-being-suspended/

  • Malone daagt dr Breggin voor 25 millioen dollar omdat die zijn these van Massa Psychose door Covidpandemie betwist heeft. Wat mij betreft zijn ze allemaal gestoord daar.

 7. Heeft ooit iemand zich wel eens afgevraagd waar de som geld van €15 miljard zonder bonnetjes is gebleven, het geld dat Hugo de Jonge niet kon/wil verantwoorden, nou ik doe een gok; smeergeld voor de medische industrie?

   • Daar is geen pijl op te trekken Ron 15, 12 en 5 miljard werd genoemd, natuurlijk was het bedrag naar beneden bijgesteld om niet al te veel wrevel op te wekken bij het publiek, eerlijk gezegd kan elk bedrag achterover gedrukt worden geen haan die er na een paar weken ernaar kraait.

   • Correct helaas!
    Nuja, helaas…
    We gaan 2023 beleven als een zwart jaar:
    – t zal allemaal gezapig beginnen, maar dat zal snel omslaan
    – de low-lives (= de zgn. elite) gaan de boel laten escaleren:
    * het volgende “fake virus” komt ten tonele
    * en uiteraard de oorlog tegen Rusland (welke ook slechts zijn rol speelt) zal escaleren
    * vervolgens worden de teugels strak gevierd om als mensheid hier doorheen te komen en controle te hebben over alles om alle verschrikkingen nooit meer te laten gebeuren (de verschrikkingen gepleegd door dezelfde pleuris groep die ons zgn. gaan redden)
    – de ‘betoverde’ medemens zal eea zien als noodzakelijk, als de “oplossing”
    – etc…

    Nu even over mijn 2de zin: Nuja, helaas…
    Ik zie eea niet meer als ‘helaas’.
    T gaat toch gebeuren, dus laat t maar komen.
    Het is hoogste tijd!
    Ik ben er klaar voor op alle fronten.

 8. In Nederland kennen we de termen moord, doodslag en dood door schuld. Voor moord is in ons land altijd voorbedachte rade vereist.[2] Moord in de zin van het Wetboek van Strafrecht zou in de Verenigde Staten vallen onder de ‘first-degree murders’. Eén van de situaties vereist namelijk ook voorbedachte rade (‘premeditation’).[3] Er zijn dus meer situaties die vallen onder de categorie ‘first-degree’. Veel Amerikaanse staten vinden een aantal situaties zonder voorbedachte rade namelijk zo ernstig, dat ook daarvoor de maximale straf opgelegd moet kunnen worden.[4] Een voorbeeld hiervan is het doden van een persoon gedurende de uitvoering van een ander misdrijf, zoals verkrachting, beroving of een ander geweldsdelict. Ook het doden van bijvoorbeeld een politieagent of rechter kan worden aangemerkt als een ‘first-degree murder’.[5]
  https://drnicomuller.nl/levensdelicten-in-de-verenigde-staten/

 9. Verschrikkelijk voor die ouders…
  De baby’s dood levert echter wel enorm sterk bewijs. En dit ziekenhuis is de poster boy voor dit bewijs geworden, een soort van ‘ground 0’ voor de schade door gevaccineerd bloed. Geen wonder dat ze nu net doen alsof de baby daar nooit was. Smeerlappen zijn het. Waarom bekennen ze nu niet netjes dat de gevaccineerden met verrot bloed rondlopen, een timebomb van jewelste… Het is een keihard feit met de dood van die baby.

  • Bewijs = irrelevant. Killbill loopt ook nog steeds vrij rond, terwijl hij in India ter dood is veroordeeld voor de massamoord en onherstelbare schade op 20.000 kinderen vanwege zijn satanische polio-fuxxinazi’s.

 10. Jammer dat ze Gofundme hebben gekozen: corrupte bende die de Canadese Truckers hun donatiegeld wegsluisden (of probeerden weg te sluizen). Men leert ook nooit. Verder wel weer een zeer triest verhaal, ben benieuwd wat er in Nieuw Zeeland gaat gebeuren met baby Will.

 11. DE REKENINGEN STAPELEN ZICH OP…. HEREN MOORDENAARS… Rustig slapen is er Niet meer bij…U zal Boeten… wanneer u het niet verwacht… vrouw en kinderen zullen dit meenemen voor de rest van Rottig Leven..🤮🤮🤮🤮

 12. Zoals overvloedig is aangetoond door balsemers zijn er rubbrrachtige klonten gevonden in het bloed. Kwam voorheen niet voor maar pas na de toediening van de covid injecties. Als de klontering dus niet bestaat uit bloed hebben bloedverdunners geen enkel effect.

  Met welk recht denken ze in ziekenhuizen het gebruik van zelf gedoneerd bloed te dwarsbomen. Behandeld moeten worden in dit soort instanties wordt een risicovolle gebeurtenis.

  • In New Zeeland is een baby ontvoerd omdat ouders geen gevaccineerd bloed wilden voor de operatie van hun zoontje van 2. Ik ben benieuwd hoe dit af gaat lopen.

 13. Een prima zaak voor bijvoorbeeld Erin Brockovich. Het kwijtraken van het gedoneerde bloed is al laakbaar. Vervolgens het gekonkel over de feiten…. GRRRRRR.

 14. oppakken die handel wat erg voor deze ouders zij hebben levenslang iedereen daar ontslaan, en dan het bloed kwijtraken pardon, nu dat lief klein mensje overleden arme ouders

 15. In japan heeft een arts in het begin al elk bloedstolsel via een operatie verwijderd. En de patient overleefde het. Bizar dat dit ziekenhuis het dan nog steeds met bloedverdunners probeerde, terwijl begrafenisondernemers al maanden melden dat deze bloedstolsels geen normale bloedstolsels zijn en er niets meer te verdunnen valt. Ze hadden dus de baby misschien kunnen redden door het bloedstolsel operatief te verwijderen. Ik ga ervan uit dat het meeste verplegend personeel geen idee heeft hoe hier mee om te gaan en zij die wel wakker zijn wordt de mond gesnoerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in