Miljonair Dimitris Giannakopoulos, een van de grootste farmaceutische ondernemers in Griekenland, kondigde vorige week via Instagram aan dat hij zich niet zal laten inenten tegen Covod-19. Redenen voor een dergelijk besluit zouden de extreem korte ontwikkelingstijd van het vaccin en de daaruit voortvloeiende bijwerkingen kunnen zijn. De redenering van de farmaceutische ondernemer was echter anders.

Giannakopoulos schreef:

“Veel mensen vragen mij of ik ben ingeënt en met welk vaccin. Nee, ik ben niet ingeënt en ik zal niet worden ingeënt. Niet omdat ik bang ben voor de bijwerkingen, maar omdat ik mijn DNA niet wil laten verknoeien”.

Blijkbaar verwees hij naar de mRNA-vaccins. Op welke studies hij doelde of waarom zijn beoordeling ook zou moeten gelden voor de vectorvaccins – deze uitleg heeft de ondernemer niet gegeven.

Het is onwaarschijnlijk dat dit te wijten is aan een gebrek aan deskundigheid. Giannakopoulos is voorzitter van de raad van bestuur van het farmaceutische bedrijf Vianex en tevens CEO van dit bedrijf. De onderneming onderhoudt contacten met andere farmaceutische reuzen zoals Merck & Co, Sanofi en Takeda. Vianex exporteert zijn geneesmiddelen naar meer dan vijfendertig landen.

Hij is niet de enige vaccinatiescepticus uit de Griekse farmaceutische sector. De vice-minister van Volksgezondheid Pavlos Polakis van de voormalige Alexis Tsipras-regering voegt zich ook bij het kamp van degenen die sceptisch staan tegenover vaccinatie. Polakis uitte zijn bezorgdheid al voordat de vaccinatiecampagne in Griekenland begon. Vorige week raakte hij in opspraak met long en intensive care-arts Theodoros Vasilakopoulos. Vasilakopoulos eist privileges voor de gevaccineerden, wat Polakis ziet als een straf voor de ongevaccineerden, en voor mensen die vaccinatie niet kunnen verdragen.

  Dr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolken

In Griekenland wordt heftig gediscussieerd over het verplicht stellen van vaccinatie, althans voor sommige beroepen. In de eerste plaats werden de brandweerlieden en reddingswerkers van het land bevolen zich te laten vaccineren, of anders ontslag te nemen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectie

Vorig artikelWuhan virologen werden vlak voor de pandemie ziek met COVID-19-achtige symptomen
Volgend artikel200 Indiase dorpelingen springen in rivier om COVID-19 vaccinatie te ontlopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Met dit soort berichten krijg je nou iedere twijfelaar over de streep.
  Hoeveel bewijs heb je nodig als zelf de eigenaar van zo’n gif prik als de dood is voor ze eigen rommel.
  Hoe kan iemand zeggen, ik geloof dit niet De man geeft het zelf toe,
  En als er 1 toch kennis heeft over alle rommel die er in zit is het wel de eigenaar zelf.
  Net zo goed als dat mr MCDonalds precies weet wat er allemaal in dat voer zit verwerkt.

  • De meeste mensen willen geen vaccin, alleen de meesten doen het omdat ze hun ‘vrijheid’ willen behouden. En denkem dat ze aan de winnende kant staan. En hoe onnozel als ze zichzelf afschilderen als ‘beter’, omdat ze aan de ‘veiligheid’ van anderen denken en arrogant rondlopen. Dat maakt het minder pijnlijk om aan te zien, dat wel ;(

   • Maar des te pijnlijker is het als ze hiermee geconfronteerd worden.
    Wat ga je dan zeggen, ik denk dat ik het beter weet dan de eigenaar van die gif prik fabriek.
    Wat weet die man er nou van af.

    • Dat is net zo iets als, best leuke auto’s bouwen ze bij Mercedes.
     Maar ik kan het beter, terwijl je op een oude fiets rond rijd.

 2. Triest dat de meerderheid te bang, lui of achterlijk is om in opstand te komen. En dan te bedenken dat we nog steeds tot de dag van vandaag bezig zijn om dat soort idioten wakker te schudden ? het wordt ons niet in dank afgenomen, integendeel; WIJ worden als de onnozelen en gekken weggezet.
  Uiteindelijk zal Karma haar werk doen, tot jn de eeuwigheid?

 3. Des te meer is de vrees voor de komende herfst zeer gerechtvaardigd.
  Wat ons allemaal te wachten staat is nog beangstiger dan wat er nu allemaal gebeurt.

 4. Even heel iets anders, over dat corona paspoort.
  Ze gaan daar nou toch een stempel in zetten in je gele boekje met andere inentingen.
  Ik begreep eerst niet wat ze nou met een geel boekje bedoelde, tot dat ik een afbeelding zag.
  ik heb helemaal geen geel boekje, maar een bruin boekje.
  Ze lijken niet eens op elkaar.
  Zijn er hier meer die ook een bruin boekje hebben waar je inentingen in staan?
  Helemaal nergens begrijpen ze wat ik nou bedoel met een bruin boekje.

  • Ik begin een beetje te twijfelen of ik wel een officieel inenting boekje heb of iets wat plaatselijk in Amsterdam is uitgegeven in 1963.
   Niet dat ik verder van plan ben om een gif prik op te halen om daar in af te stempelen.
   Maar ik bewaar al jaren een boekje waar niemand van gehoord heeft.

 5. Farmaceutische reus eigenaar liegt!!! Met RNA verknoei je met de DNA niet. Wie dat nog niet weet. Boodschap voor farmaceutische leugenaar, ga leren wat DNA en wat een RNA is en waarvoor het dient en dan praten wij wel wat kan en wat niet.Allemaal leugens.

  • Dan snap je zeker niet wat reverse transcrptie is? Daarmee kan het mRNA weer worden bijgeschreven in het DNA, en er zijn ondertussen al verschillende onderzoeken geweest die aantonen dat dat ook gebeurt met het mRNA uit het biowapen. Bovendien is er in het biowapen ureum gebruikt om het immuunsysteem te slim af te zijn. Dit is bedacht door Kariko & Weisman, al meer dan 10 jaar geleden, maar het blijkt dus dat dit nog efficienter via reverse transcriptie kan worden teruggeschreven in het menselijke DNA. En dat verklaart ook (o.a.) waarom in de praktijk het spike-proteine nog vele maanden tot zelfs jaren in het menselijke lichaam wordt aangetroffen. Er is zelfs de zeer waarschijnlijke mogelijkheid dat gevaccineerden dit gemodificeerde DNA doorgeven aan hun kinderen. Echte GEN-therapie, dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in