Inmiddels weten de meeste trouwe lezers allang dat dit niet over corona gaat. Maar waarover dan wel? Daar zijn wilde speculaties over. We horen steeds doelen als dictatuur, tirannie, despotisme en totalitarisme door elkaar heen gebruikt worden. Dit is erg jammer, want het zijn 4 totaal verschillende dingen. Laten we beginnen met dictatuur. Dit hoeft helemaal niet slecht te zijn. Sterker nog, vaak beter dan democratie. Het ligt er gewoon aan hoe goed of fout de dictatuur of het systeem is, schrijft gastauteur Gerard.

In Europa hebben we sinds 1990 een dictatuur. Met het “Verdrag van Maastricht” om precies te zijn. Hierop werd de EU opgericht. Een verdrag met meer dan 10.000 bladzijden en honderden verwijzingen naar andere verdragen. Elke minister-president zette daar de
handtekening onder, en geen enkele president had ook maar één bladzijde gelezen. De VN
verdragen gingen ook zo. Duizenden verdragen. Bijna geen enkel land ter wereld heeft nog
zeggenschap over het eigen land. Naast de EU sinds 1990, is de VN de werelddictatuur
geworden. Sterker nog, de EU is nog slechts een uitvoerend orgaan van de VN
werelddictatuur. We hoeven een dictatuur dus niet meer te krijgen, zoals velen denken, we
zitten er al 30 jaar in.

Dan hebben we tirannie en despotisme. Die kunnen we overslaan, want daar hebben we
heel zeker NIET mee te maken. Waar we mee te maken gaan krijgen is “totalitarisme”, ook wel “totalitair regime” genoemd.

Sommige schrijvers hierover leggen dit kort in één woord uit, “meester-slaaf regime”. Dit is
ook exact wat het is. In het verleden hebben we er vele gehad zoals, Rusland onder Stalin,
Duitsland onder Hitler, China onder Mao Zedong, Cambodja onder Pol Pot, Rwanda, en nog
enkele meer. De meeste hiervan vielen in korte tijd al om, maar er zijn ook lange periodes
zoals USSR (tot 1989) en nog steeds China sinds 1947. Op een heel specifiek punt valt zulk
regime om namelijk. Dit gaat voor nu te ver, gaan we later nog eens over hebben.

  Trudeau wordt in het parlement meerdere keren uitgejouwd terwijl zijn steun instort (Nederlands transcript)

Er zijn drie grote misverstanden rond totalitarisme. Ten eerste, dictatuur is GEEN
totalitarisme. Ten tweede, het heeft niets te maken met communisme, kapitalisme,
socialisme, fascisme, nationalisme, enzovoorts. Het heeft met geen enkel *isme iets te
maken. Het heeft enkel en alleen te maken met een totale controle over de bevolking door
de staat. Zoals een meester zijn slaven beheert. Derde misverstand, het totalitaire regime
van Hitler en Stalin waren exact hetzelfde. Dat ze met elkaar de oorlog aangingen had
andere redenen. Dat had dus niets te maken met de tegenstelling tussen communisme en
nationalisme. Die vage *isme begrippen zijn niet eens te definiëren, zoals George Orwell in
zijn vele essays zo vaak heeft uitgelegd in de jaren 30, 40 en 50.

Het is goed om naar de geschiedenis te kijken hoe zulke regimes tot stand kwamen. Daar
kunnen we van leren. Dat ging in meerdere fasen en dat was overal hetzelfde. Dezelfde
fasen zien we nu terug. De volgende fase is een hele aparte, maar kom ik later op terug.
Fase 1 was de oprichting van een dictatuur. Soms door oorlog of revolutie. In onze huidige
dictatuur door het tekenen van verdragen waarin we steeds meer macht overdroegen naar
de VN. Dit onder druk van het geldsysteem wat geheel in handen is van particulieren
(centrale banken). Dit systeem is zo vol geladen met schulden, dat landen geen kant meer
op kunnen. De curator bepaalt over de failliete boel. Want dat is wat we zijn, failliet.

De  volgende fase is het afhankelijk maken van de media, rechtspraak, politici, onderwijs,
enzovoorts. Vaak gaat dit via chantage en omkoping. Omkoping wordt vaak “donatie”
genoemd. Vervolgens wordt de bevolking individualistisch gemaakt. Want een volk wat zich
verenigt, is voor het regime gevaarlijk. Tegelijkertijd wordt het volk verdeeld en tegen elkaar opgezet. Hier komen we bij de 3 “V”’s. Verdelen, Verstoten, Vervolgen. Verstoten gaat met een speciaal paspoort. Stalin voerde in 1938 de “arbeidspas” in. Alleen met deze pas kreeg men toegang tot voedsel, medische zorg en andere faciliteiten. De pas was in feite een dwangarbeidersverklaring. Hitler had de “gezondheidspas” voor iedereen klaar liggen, maar werd vertraagd door de oorlog.

  Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van "gevaccineerde" werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

Dit hoort nog onder “Verstoten” maar tussen Verstoten en Vervolgen moet er nog iets bijzonders gebeuren. Dit is een fase die maar weinig mensen begrijpen. Het kreeg ook altijd een naam. Onder Stalin heette het de “grote zuivering”, onder Mao de “culturele revolutie”, onder Hitler de “nacht van de lange messen”. Dit is de belangrijkste fase. Daar zitten we nu heel dicht bij. In deze fase worden in heel korte tijd alle topambtenaren, belangrijke politici, CEO’s van multinationals, rechters, enzovoorts, uitgeschakeld. De smoes hierbij is dat deze mensen corrupt zijn. Bij ons zouden dat o.a. Rutte, de Jonge, Kaag, van Ranst, Osterhaus, Koopmans of Bruls kunnen zijn. Het volk zal juichen en blij zijn! Toch is dit doodeng, want wat gebeurt er dan precies? Elke band tussen absolute top en volk wordt hiermee vernietigd. De top zal onbereikbaar worden. Alleen de “inner circle” zal overblijven, ofwel, de “ingewijden” van de illuminatie. Slechts een handjevol mensen per land.

Tweede reden van deze fase, nog belangrijker, is dat er dan géén bestuur meer is van bovenaf. De hiërarchie is weg. Het volk moet van onderaf de top controleren, opgehitst door propaganda, bedrog en dwang. Zo zagen we onder Hitler, Mao, Stalin en Pol Pot, dat mensen met lagere functies hun eigen leiders aan de geheime politie konden uitleveren. De chaos die zulk stuurloos land met zich meebrengt, is alleen maar een belangrijk hulpmiddel wat in stand gehouden moet worden. Dit is de basis van het totalitarisme. In deze fase zitten wij nog niet. Dit is de fase van “no return”. Gaan we hierin mee, dan kan niets ons nog redden. Pas na deze fase zal niets de 3e “V”, Vervolging, nog in de weg staan.

  Waarom voldeden de mensen?

Het is 1 minuut voor 12! Waarom weten we dit niet? De grootste fout die mensen maken, is alles op internet terug te willen vinden. Het is er gewoon niet of men vindt desinformatie. Alles moet bij de meeste mensen ook nog op één artikeltje staan van amper een paar regels. Toch zijn er tientallen goede boeken over geschreven. Voor veel schrijvers/onderzoekers was dit hun hele levenswerk. We lezen die natuurlijk niet en daarom kan het altijd weer opnieuw gebeuren.

– Gerard


Copyright © 2021 door Gerard. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen delen HUN EIGEN horrorverhalen over vaccinletsel en onthullen dat vaccins een verwoestende uitwerking hebben op de medische wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelItaliaanse actrice ontwikkelt paar dagen na 2e Moderna prik hartontsteking, zou het “een miljoen keer” opnieuw doen
Volgend artikel“Doconomy”, een koolstof-kredietkaart die gebruikers traceert en hun uitgaven kan blokkeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Ook boeken zijn behept met dezelfde vooroordelen als de media. Het lezen en interpreteren er van is ook niet voor iedereen weggelegd. Vooral degenen die alleen daar op terugkijken, kijken ook door een kachelpijp.
    Het werkt allemaal al men er emotioneel door betrokken wordt, EN dit weet. Dan worden er beslissingen genomen die er toe doen. Alle voornoemde systemen, ook het huidige, hebben er alles aan gedaan,de emotie en de menselijke interactie te vernietigen, het systeem van verdeel en heers.
    Dat de tussenpersonen, als alles loopt zoals ze gepland hebben, weggeworpen zullen worden als oud vuil is evident.

    • Natuurlijk zit er onder boeken ook troep. Maar boeken zijn wel tijdloos en duurzaam. Internet is dat niet. Lees een geschiedenisboek uit 1950, dan zie je een andere geschiedenis dan in 2020. Mij lijkt echt dat geschiedenis nooit kan veranderen. Alleen met internet en corrupte MSM is dat mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in