Het aantal kankergevallen is geëxplodeerd na de COVID-19 massale vaccinatieprogramma’s, en artsen en wetenschappers over de hele wereld luiden nu de alarmklok, schrijft Brian Shilhavy. Juist vandaag nam een lezer contact met ons op met het volgende tragische verhaal:

Betreft: Kanker na Pfizer vaccin

Hallo,

Mijn man was vóór het vaccin fit en gezond, sterk, actief. Wij hebben beiden de inenting op 12.11.2021 gehad. Ongeveer 10 uur kater ontstond de eerste gezwollen knobbel in zijn linker oksel. De artsen negeerden het symptoom. Toen tweede knobbel , derde… Bij 6 gezwollen knobbel werd bij hem Mantle cell lymphoma vastgesteld. Hij ondergaat een zeer agressieve chemotherapie, Nordic regime genaamd. Hij is pas 36 in mei, dus hij was 35 toen het allemaal begonnen is. MCL treft meestal mensen na 60 jaar.

Vóór de inenting brachten onze kinderen uit school veel verschillende virussen mee, van gewone griep, buikgriep, waterpokken, oorontsteking tot covid.

Mijn man was die tijd helemaal in orde. Zijn immuunsysteem werkte in september en oktober schitterend, toen ik en onze dochters leden aan genoemde ziekten. Hij werkte en zorgde voor ons in die tijd. Als hij MCL zou hebben, dan zou hij niet in staat zijn om al die virussen te bestrijden. Alles is veranderd binnen de uren vanaf de eerste dosis Pfizer.

In het begin werd mijn man genegeerd door de huisarts, want die beweerde dat het een typische bijwerking was die wel zou moeten verdwijnen. Toen er meer knobbeltjes begonnen te zwellen beweerde de huisarts nog steeds dat we moesten wachten, maar toch kreeg mijn man in januari het advies om geen tweede dosis van de inenting te nemen vanwege de bijwerkingen.

In maart vroeg ik bloedonderzoek om na te gaan of het kanker was. De uitslag was helemaal in orde. Ik boekte onmiddellijk een volgende bloedtest. Ook die was helemaal in orde. Zonder aarzelen boekte ik dus een afspraak bij go, maar deze keer vroeg ik om een andere huisarts. Tijdens deze afspraak werd mijn man doorverwezen voor een echografie. Vandaar naar de kankerkliniek. 3 dagen later vond er een biopsie plaats. Een paar dagen later hoorden wij de diagnose mantelcellymfoom.

In dit stadium werd ons gezegd dat het niets met de vaccinatie te maken heeft, maar toch werd maandenlang van ons verwacht dat wij zouden wachten tot de bijwerkingen verdwenen waren.

Ook, als de kanker niet in verband staat met het vaccineren, hoe komt het dan dat mijn man de 8 golven als verschillende ziekten vanaf september overleefd heeft ? In augustus brachten wij vakantie door in Schotland. Veel gewandeld en gereden. Mijn man was in een zeer goede conditie.

Laat ik het nog eens zeggen, vóór de vaccinatie was mijn man sterk, fit, actief en gezond.

Ons leven als gezin is letterlijk geruïneerd.

Wij kunnen nergens heen, wij kunnen niet werken, mijn man is te zwak, ik moet nu voor hem en de kinderen zorgen. Wij gaan met financiële moeilijkheden naar een punt waar wij de winterrekeningen niet meer zullen kunnen betalen.

MCL is ongeneeslijk. Alleen te behandelen.

Als we geluk hebben, kunnen we tegen maart/april 2023 weer tijdelijk normaal zijn. MCL komt terug. Niemand weet wanneer. De tweede keer slaat het sterker toe…

Wij kunnen niet met de meisjes op vakantie, wij kunnen niet met andere mensen omgaan, want het immuunsysteem van mijn man is aangetast. Ik ben de hele tijd stand-by, want ik moet hem misschien met spoed naar het ziekenhuis brengen, zoals al gebeurd is. De meeste dagen reizen we toch naar het ziekenhuis. Soms zelfs twee keer per dag.

Ik ben nooit meer mezelf geworden na COVID en vaccinatie. Vroeger was ik zeer actief en fit. Nu ben ik nog geen 50% van wat ik vroeger was.

Onze kinderen zullen nooit gevaccineerd worden!

Ik heb gezocht in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse overheid om te zien hoeveel gevallen van de meest voorkomende vormen van kanker gemeld waren na COVID-19 vaccins, en het leverde een resultaat op van 837 gevallen van kanker, waaronder 88 sterfgevallen, 66 blijvende handicaps, en 104 levensbedreigende gebeurtenissen. (Bron)

  Professor Michel Chossudovsky - #Ja, het is een "killer-vaccin"

En dit is geen volledige lijst, want ik heb geprobeerd ALLE gevallen van kanker op te nemen die in VAERS voorkomen, maar de database kon de query niet aan.

Ik heb de gevallen op leeftijd gerangschikt, en van de 837 gevallen was er bij 375 geen leeftijd genoteerd, hoewel de leeftijd vaak in de beschrijving te vinden is.

Ik heb die 375 gevallen dus op de eerste bladzijde van de resultaten gezet, en vanaf de tweede bladzijde kunt u zien hoe jong sommige van deze kankerpatiënten zijn na de COVID-19 vaccins. (Bron)

Het begint met een 12-jarig meisje en een 15-jarige jongen, gevolgd door vele jonge volwassenen van in de 20.

Met precies dezelfde zoektermen voor kanker heb ik vervolgens ALLE door de FDA goedgekeurde vaccins van de afgelopen 30 jaar doorzocht en ik vond slechts 140 gerapporteerde gevallen van kanker. (Bron)

Dat resultaat is voor 360 maanden (30 jaar), terwijl de 837 gevallen na de experimentele COVID-19 vaccins gerapporteerd zijn in slechts 20 maanden, sinds de uitrol van de COVID-19 injecties die in december van 2020 begon.

Dat is een toename van 10.661,4%!

Een pathologe die in Zweden woont, werd onlangs geïnterviewd over de stijgende percentages kanker die zij bij haar patiënten ziet na de COVID-19 vaccins.

Haar naam is Dr. Ute Krueger, en de video is te vinden op het Doctors For Covid Ethics Rumble Channel.

Dit is een verbazingwekkend interview! Dr. Krueger is zeer geloofwaardig op haar gebied, en toch zijn maar weinig van haar collega’s bereid om dat te volgen waar het bewijs toe leidt, ook al ziet iedereen een enorme toename van kankergevallen, en haar rapporten aan de Zweedse Geneesmiddelenautoriteit zijn niet in behandeling genomen. Zij verklaart:

  37.927 doden 3.392.632 gewonden na COVID-injecties in Europese databank terwijl jonge mensen blijven sterven

Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen.

Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen vermoord worden, en er is weinig wat ik kan doen.

De Exposé heeft zojuist ook een uitstekend overzicht gepubliceerd van een deel van de wetenschappelijke literatuur, waaruit blijkt hoe de spike-eiwitten interfereren met “het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten.”

De COVID-19 mRNA “Vaccins” veroorzaken Kanker; hier is het bewijs…

door Joel Smalley; Professioneel Gegevensanalist
The Exposé

De homologe recombinatie DNA reparatieweg is één van de mechanismen die het lichaam gebruikt om te voorkomen dat uw cellen kanker ontwikkelen als reactie op omgevingsstress.

Een van de belangrijkste onderdelen van deze route is het tumoreiwit P53 (p53), de “bewaker van het genoom”. Het beschermt onze cellen tegen cellulaire schade. Onder cellulaire stress springt p53 in actie en regelt de genexpressie om DNA-reparatie, celdeling en celdood te regelen. Het is het meest gemuteerde gen bij kanker.

In oktober 2021 hebben twee gerespecteerde wetenschappers, Jiang en Mei genaamd, na peer review een paper laten publiceren in MDPI, waaruit blijkt dat het SARS-Cov-2 spike-eiwit het DNA-reparatiemechanisme in lymfocyten heeft weggevaagd.

Effect van het SARS-CoV-2 virus op de homologe herstellingsefficiëntie (HR) in lymfocyten

Het virale spike-eiwit was zo giftig voor dit mechanisme dat het er 90% van uitschakelde. Als het hele spike-eiwit in de kern (in de eierstokken) terechtkwam, en er werd genoeg van geproduceerd en het bleef lang genoeg rondhangen voordat het lichaam het allemaal kwijt kon, dan zou het kanker veroorzaken. In het geval van een natuurlijke infectie is het gelukkig onwaarschijnlijk dat dit gebeurt.

Helaas induceert de experimentele mRNA-gifprik de aanmaak van spike-eiwit (het volledige spike-eiwit komt precies overeen – aminozuur voor aminozuur – met de volledige lengte van het virale spike-eiwit¹) in en rond de celkern² en wordt minstens 60 dagen lang aangemaakt en bijna zeker langer³.

  Waarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?

“Factcheckers” zeiden dat het virale spike-eiwit niet in de celkern komt, ondanks de deskundige wetenschappers die aantonen dat het dat absoluut wel doet.

Confocale microscopie studie die het spike-eiwit (groen) in de celkern (blauw) laat woekeren

De volksgezondheidsautoriteiten en de regelgevende instanties zeiden dat het spike-eiwit van het vaccin niet in de celkern komt, ondanks het feit dat de mRNA-fabrikanten hen foto’s daarvan hebben voorgelegd als onderdeel van hun aanvraag voor noodgebruik.

De aanvraag van BioNTech bij het Australische TGA

Oké, het komt dus in de celkern, maar het officiële verhaal zegt dat het niet langer dan een paar uur in het lichaam blijft. Maar, een enorme studie door een van de meest gerespecteerde moleculaire biologiegroepen ter wereld aan de Stanford universiteit⁴ toonde aan dat het mRNA (dat het vaccinspike-antigeen produceert) na 60 dagen nog steeds aanwezig en actief was in het lichaam.

Jiang en Mei waarschuwden, heel logisch en redelijk, dat het mRNA spike-eiwit waarschijnlijk hetzelfde effect zou hebben als het virale spike-eiwit op p53 en dus kanker zou veroorzaken.

Twee maanden nadat deze onthulling door mijn vriend, Jikky de Muis, onder de aandacht was gebracht, werd het artikel van Jiang en Mei ingetrokken wegens valse “uitingen van bezorgdheid” (EOC) over de methoden van de studie, ondanks het feit dat die standaard waren.

Bovendien waren de auteurs van de EOC Eric Freed, het hoofd van het US National Institute of Health (NIH) dat Moderna financierde, de patenthouder van het COVID mRNA toxshot⁵ en Oliver Shildgen, de eigenlijke redacteur van het tijdschrift dat het artikel oorspronkelijk aanvaardde! En geen van beiden verklaarden de belangenconflicten.

Welnu, ondanks de intrekking heeft het spike-eiwit dat in grote hoeveelheden circuleert, in de directe omgeving van de celkern, gedurende langere perioden, nog steeds het potentieel om kanker te induceren in die cellen (eierstok, alvleesklier, borst, prostaat, lymfeklieren). Het kan jaren duren voordat deze kankers zich ontwikkelen, en het is dus mogelijk dat wij pas over 5 of 10 jaar veel van een veiligheidssignaal zien.

Bronnen/Referenties

https://sciencebasedmedicine.org/spike-proteins-covid-19-and-vaccines/
https://www.tga.gov.au/sites/default/files/foi-2183-09.pdf
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35148837/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8786601/
https://www.cbsnews.com/news/moderna-covid-vaccine-patent-dispute-national-institutes-health/

Lees het volledige artikel op The Exposé.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde nietVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls u niet gelooft dat er iets heel erg mis is… niet vermoedt dat het Covid-vaccin een moordenaar is… dan bent u een hersendood schaap
Volgend artikelZe gaan ons uithongeren en doodvriezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Mijn wantrouwen begon toen ik een oproep kreeg voor de jaarlijkse griepprik. De nieuwe prik was SARS Cov 2. Die hebben we niet genomen omdat ik een tip kreeg om even te Googlen naar de inhoud. Hierna heb ik familie en vrienden op de hoogte gebracht en ook die hebben hem niet genomen.

  • Juist. Ik werd door de huisarts gebeld om de griepprik te komen kopen. Ik vroeg haar of ze wist wat er in zat? En ik zei nooit meer te bellen over die griepprik. Ze haalde me beledigd van de bel-lijst.

    • 20 euro kostte het, zei ze. Helemaal mooi toch? Dat was de huisarts die ook zat te bleren dat “we hebben hier protocollen! je doet mee of je doet niet mee!” (voor een kanker behandeling.) Zieke shit hoor, de hele medische ‘zorg’ in NL.

     • idd, diep triest, het is een zaak een bedrijf een zwendel al heel lang.

      natuurlijk zitten er ook goede artsen/verplegers e.d. tussen, maar weet jij als niet medicus welke het is?

      het is als Russische roulette helaas, beste is, luister naar je lichaam, veel hersteld vanzelf en de rest waar je kan zelf docteren, uitzoeken onderzoeken ervaringen lezen en dan een keuze maken.

      waar je geen keuze hebt, bv breuken oid of iets echt ernstigs waar je alleen via bv een ziekenhuis terecht kan… dan koppie erbij houden zo mogelijk en hopen dat je de juiste mensen treft.

   • Immortal het is tijd dat ik jouw ook van mijn reponce lijst afhaal 😉
    Er is geen garen met jou te spinnen.
    Ik zie jouw met een vissenkom over je hoofd lullend in zich zelf . LOL
    Je valt op door eenzijdig ☂ hier regend het en daar niet.
    Oja je hebt aanleg voor drama !!

 2. Een dokter zou toch onmiddelijk wakker geweest moeten zijn toen de vaccinatiegekte begon.
  “Ze slaan wereldwijd alarm”
  Leveren zij nu ook hun vaccinbonussen in?
  En ja. Wakker worden kan ook best wat (te) later.

 3. Bijna altijd stonden de gevaccineerden voor de keus of vaccineren of met vakantie gaan, uit ervaring met een kennis van de sportschool waar ik train, die zei mij jaren geleden tijdens een praatje over vaccineren, hij zei letterlijk ik heb van mijn huisarts vernomen dat de jaarlijkse influenza vaccin niet nodig was voor mensen die géén onderliggend lijden hebben, daar had hij n.m.m. gelijk in.

  Echter zomer 2021 stond ik voor de sportschool met zijn echtgenote te praten voor dat het blok van maximaal 30 mensen naar binnen mochten gaan, vroeg zij aan mij ben jij al gevaccineerd, ik zei nee ik kijk de kat uit de boom, maar de enigszins ben JIJ al gevaccineerd, triggerde mij zodanig dat ik aan haar zei maar jullie waren toch tegen de anti griep prik, tot mijn verbazing zei zij ja we moeten op vakantie naar Portugal we hebben al een kamer geboekt. Nou dan maar niet op vakantie, achterlijke donders.

  • yep, niet slim, helaas denken/dachten mijn zussen ook zo, ik ben de enigste die wakker is, ja al heel lang hoor, dat begon al als kinds af aan met vragen stellen incl uitleg van mij waarom het ook ergens anders aan zou kunnen liggen (veel duidelijker verklaring of iets natuurlijks) en als kind kreeg je dan ook vaak zoiets te horen als ‘geloof’ dus hou je stil 😉 als in geloof de wetenschap (alleen die van hun ;-))

   ander excuus voor noemen ze ook vaak, ja maar dan kan ik niet meer naar binnen om te lunchen of om uit te gaan of om met vriendinnen ergens te eten enz enz, dan dacht ik pfff, wat een kort zichtig-heid en dommigheid, om moedeloos van te worden, ik maakte het daarna vaak nog heel kort af incl korte boodschap en snel verder om geen grote onenigheid te krijgen en hopende dat dat zaadje bleef hangen, maar de meeste schijnen ‘onvruchtbaar’ te zijn geraakt door de MSM en Bestuurders van…

   we kunnen dat soort eigenlijk wel als ‘onvruchtbare personen’ bestempelen, zelfs goede ‘zaadjes’ (boodschap) komen niet meer aan.

   de ‘zaadjes’ (goed advies) worden niet meer ‘bevrucht’ in de hersencellen lol.

 4. Mijn wantrouwen begon al toen mondkapjes tegen virussen werden geadviseerd. Ik had meteen een aantal van de beste (medische) mondkapjes gekocht. Toen deze niet door burgers gebruikt mochten worden en er alternatieven werden aangeboden geloofde ik er niet meer in en ben ik puur op mijn gevoel afgegaan. Door mijn goede intuïtie toen heb ik een goed werkend immuunsysteem nu.

 5. “Vóór de inenting brachten onze kinderen uit school veel verschillende virussen mee, van gewone griep, buikgriep, waterpokken, oorontsteking tot covid.”

  Tuurlijk. Virussen ook echt. Blijf fijn geloven, richt een viruskerk op. Suc6.

 6. Mijn nicht, moeder van tweeling die deze maand een jaar oud worden, liet zich twee keer vaxxen tijdens de zwangerschap en een keer tijdens de borstvoeding fase. En natuurlijk kindjes continu ziek , heb lever problemen en moeten om de paar weken aan de zuurstof in het ziekenhuis, ze hebben dat respetory syndroom. En nu heeft ze al maanden onrustige cellen in haar baarmoeder en moet ze om de drie maanden gemonitord worden, ze is al een half jaar kei moe dat ze niet meer kan werken en natuurlijk is dat van de bevalling🤨. Ow ja 30 jaar ook nog is. Ik heb haar gewaarschuwd maar Ook hier net als bij mijn buurvrouw ben ik een domme geit en wat weet ik er nu van . Intussen doet mijn hart pijn dat twee onschuldige kindjes de dupe zijn van moeders blinde haat naar al die conspiracytheoristen. Ik zit vaak met mijn handen in het haar hoe stoïcijns mensen kunnen zijn. Zucht…..

 7. Het is duidelijk de eed van Hypocrates betekent niets meer.

  De grootste misdaad ooit voltrekt zich over onze hoofden.

  Dat is niet alles, de zorg blijft minimaliseren.
  Dat terwijl er steeds meer zieken, door de prikken komen.

  Het zorg systeem, is de afgelopen 12 jaar door privatisering volkomen verrot.

  En dat terwijl we belachlijk veel betalen aan deelneming a.d. zorgverzekeringen.

  Ik leef intens mee met de slachtoffers van deze vreselijke oplichterspraktijken.

  • Mijn huisarts helpt haar cliënten die niks voorstellen al niet eens meer. Ook niet bij ernstige zaken zoals verwondingen of suikerziekte of kankerklachten. Daarom heb ik mijn zorgverzekering op het laagst gezet. Ga geen premie betalen voor iets wat ik toch niet meer krijg. Ik zou het helemaal afschaffen als het mogelijk was maar dat is het niet.

 8. Titel van het bericht: “10.000% Toename van kankergevallen”
  Verderop in het artikel lezen we: “in het Vaccine Adverse Events Reporting System….”

  Dit soort klickbite hebben jullie niet nodig.
  Dit soort uitglijders bezorgen jullie (en jullie lezers) een slechte naam.

  • ik denk dat die kankergevallen komen omdat artsen niets meer doen aan kanker. ze laten je gewoon doodgaan douwen je alleen nog een paracetamolletje in je mik. dat was al voor de vaccinaties begonnen. toen zijn er al veel mensen doodgegaan aan onbehandelde kanker.
   dat mensen uitroeien is al veel langer aan de gang….

  • niets verkeerd aan…
   er is een verschil tussen opmerken van stijging van kankers in het algemeen…
   heel wat landen houden wel degelijk die cijfers bij en de bereidheid die cijfers door te spelen aan vaers..
   het feit dat vaers ook rapporteert dat er drastische stijgingen zijn, ook al zijn die cijfers maar een fractie van de reële getallen, het feit blijft dat die stijgingen bevestigd zijn en (al dan niet ondermaats) gerapporteerd worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in