© NoJab nojab.imgbb.com

Demissionair minister-president Rutte en vicepremier en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge van het demissionaire kabinet hebben voorbereidingen getroffen voor de invoering van een 2G-systeem van gezondheidsapartheid, schrijft Freewestmedia.com.

De staatsomroep NOS sprak eerder met “Haagse insiders” die beweerden dat binnen drie weken een discriminerend systeem zou worden ingevoerd, waardoor het voor ongevaccineerden niet meer mogelijk zou zijn om een QR-code te krijgen bij een negatieve test.

Rutte en De Jonge kondigden een nieuwe lockdown aan en de invoering van een 2G-systeem “om het land veilig te houden”. Het nieuws over strenge Corona-maatregelen dat de afgelopen dagen was uitgelekt, bleek te kloppen.

Gedwongen vaccinatie is een ‘vrije keuze’

Opiniemakers konden al aanvoelen dat het slechts een kwestie van tijd zou zijn voordat het discriminerende systeem zou worden ingevoerd. Dat lijkt nu inderdaad het geval te zijn. Het 2G-systeem houdt in dat alleen gevaccineerde en herstelde personen burgerrechten hebben. De Jonge blijft volhouden dat er geen sprake is van gedwongen vaccinatie.

Voor de invoering van het 2G-systeem moet de wet worden veranderd. De Tweede Kamer moet daar eerst toestemming voor geven, zodat een wetswijziging mogelijk wordt. Daarnaast wil het kabinet ook het begrip permanente sociale afstand van anderhalve meter in de wet vastleggen, meldde de NOS.

Ongevaccineerden worden straks dus onverbiddelijk in een hoek geduwd tot ze “geheel vrijwillig” de “juiste keuze” maken.

In Nederland is daar weinig steun voor geweest, maar de regering voert het net als in Oostenrijk dubbel en dwars door. Een Oostenrijkse studente beschreef aan RT hoe ze werd uitgesloten van maaltijden in de universiteitskantine, apart moest zitten van haar medestudenten en gedwongen werd een armband te dragen om haar ongevaccineerde status aan te geven.

De globalistische elite houdt echter vol dat deze druk om zich te laten vaccineren en zelfs een booster shot te halen zal leiden tot een “volledig vrijwillige” keuze. Dit is des te belachelijker als je bedenkt dat de producten niet werken zoals beloofd.

  Het geheim van de verloren vluchtverkeersleider

Zo raakten in Zedelgem, België, zo’n 28 bewoners geïnfecteerd ondanks een derde mRNA-prik. Ook zeven medewerkers testten positief. De zwaar getroffen groepen zijn geïsoleerd om verdere verspreiding te voorkomen en risicovolle contacten worden met verhoogde waakzaamheid in de gaten gehouden.

“We zien dat bewoners symptomen kunnen ontwikkelen, ondanks de derde prik,” zei Kurt Ryheul, directeur van het woonzorgcentrum. “We willen onze bewoners nu zoveel mogelijk beschermen tegen verdere verspreiding, een vaccinatiegraad van 100 procent onder bewoners en 97 procent onder medewerkers is niet voldoende om vrij te zijn van uitbraken. Daarom grijpen we terug naar de maatregelen die werkten tijdens de eerste golven van deze pandemie, waarin we gespaard bleven van grote uitbraken”, zegt Ryheul, zonder ironie.

Limburgs provincieparlement stemt tegen verplichte prikken

Ondertussen heeft in de Nederlandse provincie Limburg een meerderheid in het regionale parlement tegen een verplichte prik voor het werk gestemd. De motie van PVV-Kamerlid Roel van Bijnen werd met 25 tegen 20 stemmen aangenomen.

Opvallend is dat deze meerderheid tot stand kwam doordat de leden zonder parlementaire discipline hadden gestemd. Leden van PVV, Forum voor Democratie, SP, SVL en Partij voor de Dieren stemden allemaal voor. En de meeste linkse fracties van regeringspartijen VVD, D66, PvdA en 50Plus stemden tegen.

De motie was een reactie op de wetswijziging die het kabinet voorbereidt om de prik onder bepaalde voorwaarden verplicht voor arbeid te stellen. Het provinciebestuur wordt gevraagd in een brief aan het kabinet aan te geven dat er in het Limburgse parlement geen draagvlak is voor vaccinatiedwang. Ook is de provincie verzocht dit systeem niet in te voeren voor ambtenaren en bezoekers aan de overheid.

  Amsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken 

Recht op werk

Volgens de motie van PVV-Kamerlid Van Bijnen creëert het invoeren van een prikplicht voor werken alleen maar een vals gevoel van veiligheid omdat gevaccineerden toch geïnfecteerd kunnen raken met het Coronavirus en anderen daarmee kunnen infecteren. Ook kan de prik ertoe leiden dat werknemers hun werk niet meer kunnen doen. En dat is in strijd met verschillende artikelen die betrekking hebben op het recht op werk, aldus de aangenomen motie.

Kamerlid Van Bijnen is uiteraard zeer tevreden met de aanname van zijn motie. Hij had ook om een hoofdelijke stemming gevraagd, omdat hij wist dat er binnen een aantal partijen verschillende standpunten zouden zijn. “Ik vind het ook goed en belangrijk dat ieder Kamerlid zijn of haar eigen geweten kan volgen in principiële zaken als deze. Een persoonlijke afweging kan maken,” aldus Van Bijnen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In het land van Rutte – Een gewoon verhaal, hoe een burger er tegenaan kijktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEr wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten
Volgend artikelKijk toe hoe de “epidemie van de ongevaccineerden” de “boosterweigeraars vermoorden de dubbelgevaccineerden” wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

79 REACTIES

 1. Ongelooflijk bizar dit. Ik ga straks en velen met mij ons inkomen kwijtraken omdat we ons niet willen laten inspuiten met een mRNA injectie. Dit kan allemaal maar doorgaan en doorgaan. Waar stopt dit? In vernietigingskampen? Omdat we zo gevaarlijk zijn voor gevaccineerden? Voor een virus die niet virulenter is dan de seizoensgriep? Bron:WHO Ik ben er klaar mee, met alles.

  • “Omdat we zo gevaarlijk zijn voor gevaccineerden? ”
   Heeft er niets mee te maken, het is een oorlog tegen hun politieke tegenstanders.

   • Het is idd een proxy-oorlog van links tegen rechts.
    En dan is rechts die vrije ongeorganiseerde burger die gewoon normaal wil leven.
    Links wil hem knechten middels dwingende systemen en controles.
    De elites zijn niet de beroerdsten en hun firma’s leveren alles op eerste aanvraag.
    Qr app’s
    Biometrische paspoorten
    Controlepoortjes?
    Gezichtsherkenningssoftware?
    Vaccins?

    U linksmens vraagt? Wij draaien!

  • Train je lichaam en je geest en blijf sterk. Ga dus nu al trainen je lichaam. Neem ook geregeld een koude douche en kijk de filmpjes van wim hof die ijsman en die zijn op youtube te vinden.

  • Litouwen ons voorland.
   Lees de verslaglegging van een dappere anonieme Litouwer daarover en je weet dat ons leven volledig onmogelijk gemaakt gaat worden.
   Tot en met geen inkomen, geen voedsel, niks meer.
   De linksfacisten hebben de ideale methode ontdekt om hun tegenstanders, de gewone RECHTSE burgers volledig kapot te maken en zullen dit doorvoeren tot het bittere einde!

 2. Ik heb inmiddels sigrid Kaag van D66 erop gewezen dat ze roept geen twee-deling in de maatschappij,dan betekent dat ook dat ze tegen 2G gaat stemmen> ipv dat een medewerker van D66 het tegendeel loopt te verkondigen in een talkshow.Anders zeggen behoorlijk aantal leden lidmaatschap op en/of gaan hun heil politiek ergens anders zoeken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  \Mensen hier op deze site gebruik je macht als kiezer en je kontakten om dit aan te pakken,aub!!!!!
  We hebben een democratisch kies-stelsel en zlefs als een heel kabinet de-missionair word dan nog kunnen de kiezers.. de ongevaccineerden…dat hele stelsel aardig in de war schoppen> demonstreren heeft geen zin stemmen wel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Als morgen de VVD de helft van stemmen en leden verliest hebben ze geen zetels meer… kennelijk is bijna iedereen te stupide om toch nog steeds op Rutte te stemmen… kies dan een partij die wel open staat voor de ongevaccineerden en geld wil steken in ziekenhuizen….Corona gaat niemand dood van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. De demissionaire Pharma psychopaten Mark R. en Hugo de J.zijn aantoonbaar zeer zware criminelen!!
  Deze twee geïnstitutionaliseerd boeven gaan waarschijnlijk de NSB voorman Anton Mussert inhalen wat betreft misdaden tegen de menselijkheid!Anton Mussert werd uiteindelijk op 7 mei. 1946 gefusilleerd op de Waalsdorpervlakte!!!Het zijn waardeloze wetteloze empathiegebrekkige mannen!!
  Deze twee voorgenoemde demissionaire psychopaten Mark R.en Hugo de J.kunnen na een Neurenberg 2.0 tribunaal ,waarschijnlijk ook zeer zware straffen tegemoet kunnen zien!!Nederland heeft na de tweede Wereldoorlog niet veel goeds geleerd!!Hoe haal je het in je hoofd ,om met behulp van de medische ethiek 17 miljoen Nederlanders te gijzelen!!!

 4. Hoe halen ze het in hun hoofd dat kunnen ze gewoon niet maken stelletje manipulerend tuig is het lekker alles moeilijk maken voor de ongevacineerde. maken de ongevacineerde het moeilijk voor de gevacineerde helemaal niet zaai maar tweespalt tussen de bevolking hele families vallen hier door uiteen lukt het niet om het volk te vermoorden met de gifprik dan zorgen we wel dat ze elkaar gaan vermoorden door strenge restricties op te leggen ik heb hier geen woorden voor

  • Je ziet het, ze doen het.
   Alle landen zogenaamd op eigen initiatief maar er is duidelijk een wereldwijde sturing in een en dezelfde richting.
   Vax met steeds fascistischere maatregelen afdwingen.
   Of die zooi nu werkt of niet.
   Op basis van leugens gewoon door gaan op hun totaal foute weg.
   Ook het slopen van de economieën is onderdeel van het heersende regime.
   Deze lieden gaan door tot wij niks meer hebben en er oorlog is.
   Zelfs een kogel door iemands hoofd jagen, daar schromen de huidige psychopathische machthebbers en hun uitvoerders bij politie en leger niet voor terug.
   Kijk hoe ze nu al met plezier om 20:01h met hun stalen wapenstokken staan in te hakken op mensen?
   Hoe ze waterkanonnen op vreedzame demonstranten zetten bij deze buitentemperaturen?
   Voor wat? Omdat deze mensen zogenaamd niet weg gaan op bevel?
   Dat argument is lachwekkend.
   Dit hele machtsvertoon is om de burger bang te maken.
   Als je je verzamelt komen wij je kop in beuken!
   Dat is de boodschap.
   Zeer zorgwekkende situatie om een griepje!
   De mensen die ons dit aandoen moeten allen berecht worden.
   Fouter dan dit kan een regime niet zijn.
   Op basis van fake medisch noodzakelijk, de wereldbevolking permanent gijzelen en dwangvaccineren.
   Wanneer worden de 80% ezels wakker en zien dat dit helemaal niet gaat “om de zorg” zoals wordt verondersteld?
   Ongelofelijk dat mijn landgenoten zulke imbecielen en gedweeë schapen zijn!

   • De gehersenspoelde NOS napratende schapen zijn ook helemaal vergeten waarom kledingdracht genaamd MONDKAPJES gedragen moet worden.

    Dat is toen ingevoerd voor Experiment Gedrag Verandering ! De regering wilde zien hoeveel schapen hier aan mee zouden doen . De gehersenspoelde NOS napratende schapen zijn dat vergeten .
    Het is niet voor je gezondheid bedoelt integendeel het is zelfs slecht voor je longen !

 5. Niemand kan het van de Heere God winnen, ook Hugo de Jonge en meneer Rutte niet al denken zij van wel! Exodus 15 vers 26 in Gods Woord daar staat dat God is uw Heelmeester. Horen jullie dat in Den Haag? Zeg de mensen dat ze hun hart aan Jezus moeten geven anders houdt de plaag niét op. Hij heeft mij genezen van corona, waarom jullie niet? Doe maar wat staat in Johannes 3 vers 15 én 16.

 6. In Duitsland heeft de ddr-regering al zoveel tweespalt weten zaaien tussen de bevolking dat je kunt spreken van angstpsychoses bij de gevaxten richting ongevaxt.
  In een disco werd het publiek verzocht te vertrekken omdat enkele ongevaxten zich illegaal toegang zouden hebben verschaft.
  Daarop brak massale paniek uit waarbij bezoekers werden verdrukt en overlopen.
  Dat toont wel aan hoe krankzinnig deze hele situatie is gemaakt ondanks de ineffectiviteit van vax mbt verspreiding en ziek worden.
  De media (behalve Frontnieuws) spelen een extreem kwalijke rol in het opzetten van de bevolking tegen elkaar.

   • Ja. hoewel we ook weten dat die angstige schapen een machtig wapen zijn tegenover ons. De roverheid betrekt zijn handhavers uit dat reservoir laffe angsthazen en stuurt ze op ons af met alle wapens die ze maar kunnen inzetten.
    Als je ooit, zoals ik, in een vastzittende lift hebt gezeten met iemand die claustrofobie heeft, weet je hoe gevaarlijk die angsthazen zijn. De vrouw in kwestie plaste in haar broek en begon wild om zich heen te slaan en te schoppen, maar werd gelukkig overmeesterd door twee mannen en de grootste van de twee heeft haar de rest van de tijd in de hoek vast moeten pinnen. Alsof hij op een wilde stier zat. Dusss…

 7. Goede morgen medestrijders, wanneer het zover komt moeten wij ons met hand en tand gaan verdedigen.
  Eten zullen we altijd : niet goedschiks dan maar kwaadschiks !
  Het is toch te idioot voor woorden dat een buitenlander meer rechten krijgt dan een originele blanke Nederlander / Nederlandse !
  Ik ga er voor !
  ?????

 8. Ja dat moet je vooral hier neer zetten.
  Oproepen tot geweld.
  Zo help je FN wel even aan een slechte naam en zorg je dat de linkse nazi’s van het regime hun pijlen op deze site gaan richten.
  Is dat je bedoeling toevallig?

  • Laffe haas hoe denk jij anders dit op te lossen, zij gebruiken ook grof geweld. Dit eindig met bloed op de straten in een volksopstand…..en ik echt mee als oma no merci?

   • Geweld heeft nooit iets zinnigs uitgericht, daar zijn in de geschiedenis genoeg bewijzen voor te vinden.
    Bovendien gaan we ons daartoe niet verlagen, dan zijn we geen haar beter…
    Laten we eens beginnen met collectief en massaal NEE zeggen en onze rug recht houden, hoe moeilijk het ook wordt.

 9. LET OP: DAT HERSTELDE IS EEN LEUGEN!

  Na de ziekte doorlopen te hebben kun je, mits je aan onmogelijke voorwaarden voldoet, zeer kort uitstel krijgen, maar in ALLE gevallen moet het VERGIF er daarna toch in, wil je de QR code levend houden.

  Zonder injektie van GIF dus geen QR!

  • Ja en dan geen quercode….dan maar met liefde en veel trots uitgesloten worden, net als de joden en de negers……uiteindelijk gaat dit voorbij doormiddel van een grote volksopstand en gaat ze dat miljarden kosten aan vergoedingen aan de oningeenten wegens discriminatie, al duurt dat nog tien jaar. Hier zit een flinke som geld aan vast voor ons de “pure blooded?”

   • “Hier zit een flinke som geld aan vast voor ons de “pure blooded?”

    Dat kun je vergeten, dat geld is er niet en zal er nooit zijn. Het financiële systeem was vanaf het begin gedoemd tot falen, en staat nu op instorten. 80%+ heeft die injecties, als die niet meer kunnen werken door hun aandoeningen waar moet dat geld dan vandaan komen? Dat wordt dan zelf werken en vrijwillig bloed geven.

  • Volhouden moeten we zeker, dood gaan we gelukkig (nog)niet zomaar.
   Bovendien zijn er ook heel veel gevaccineerde ‘medestanders’ die het ook niet met dit beleid eens zijn.
   Het enige wat zal helpen is massaal een grens trekken, tot hier en niet verder.
   Nee zeggen dus.
   Geweld is geen oplossing, en daar zullen we weinig respect mee oogsten om voldoende overtuiging en draagkracht voor onze mening te verkrijgen in onze toch al gevaarlijk verdeelde maatschappij.
   Daar zal meer

 10. Lees graag deze artikelen:
  https://vrije-christenen.nl/overzicht_artikelen.html#ondermijning
  https://vrije-christenen.nl/overzicht_artikelen.html#protocollen
  https://vrije-christenen.nl/overzicht_artikelen.html#covidians
  Met name de eerste waarin een samenvatting is opgenomen van het verschijnsel van ideologische ondermijning van een land/volk. Hoewel KGB-defector Bezmenov in 1983 (!) sprak en nog niet kon vermoeden dat de USSR en alle satellietstaten zouden vallen (mission accomplished, daarom), legt hij de focus weliswaar op het communisme maar deze aanpak geldt voor elke vorm van tirannie. Lees vooral het stukje ‘Fase drie: crisis’ in het eerste artikel en wat dit met hen zal doen die nu de een persco houden en zich veilig wanen. Hoewel ik niet alles evenveel kan waarderen van niburu (hoewel ze vaak wel scherpe artikelen hebben), lees in dat verband dan ook graag deze: https://niburu.co/het-complot/16796-misschien-is-het-plan-nog-geraffineerder-dan-wij-dachten

  Als je toch bezig bent dan zou ik degenen die de Schepper met een oprecht hart zoeken, vragen om verder te lezen en eventueel contact te zoeken. Het emailadres staat op de contact pagina. Het gaat er allemaal om spannen. Wat we nu waarnemen is slechts de voorbode voor wat komen gaat. Een gewaarschuwd mens telt nog altijd voor twee.

   • Tijd dat FN evt. ook zo iets doet als Xandernieuws .
    *Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
    *Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum verder te praten. Heb het al eerder en ook op gereageerd dat er nogal koppige personen hier steeds maar weer dit geloofs geleuter blijven posten .
    Resulteerde dat hier een bekende bekeerde mij al voor satansknecht heeft uitgemaakt . ? Omdat ik zogenaamd tegen zijn bekeerde haren instreek , opdat een van zijn bekeerde vriendjes tegen mij zei “ik houd van je” uit christelijk oogpunt . Ik ageerde daar tegen en noemde bovenstaande gast (bekende ) mij ook een satanskind . Crux a.u.b geen geloofs gedoe hier op deze uitstekende site . !! De beheerder heeft dit al meerdere keren gevraagd .
    Groeten fijne dag .

  • Yuri Bezmenov: The Four Stages of Ideological Subversion (1984)
   https://www.youtube.com/watch?v=yErKTVdETpw

   Mooi dat die erbij staat. Plus samenvatting. Aantal jaren geleden gezien. Zeer de moeite waard.

   Helaas is de download van de Protocollen van Zion niet langer beschikbaar. Goed dat de samenvatting erbij staat.

   De afbeelding van de ster van Ramphan (Ba’al) gelijkwaardig aan dat van Israël welke van purple naar blue is gegaan. Gisterenavond iets over mogen leren. Goed om deze er ook bij te zien staan.

   Ook de Covidiaanse Rituelen zijn goed uitgelegd. Alsook de vergelijking tussen communisme en fascisme in overeenkomsten en verschillen.

   De ‘Groene Agenda’ etc. etc.

   Mijn dank is groot. Eindelijk een informatieve pagina die ik kan doorgeven met mooie samenvattingen in het Nederlands in plaats van de langdurige video sessies welke ook beschikbaar zijn, maar welke te moeizaam zijn voor degenen die moeite hebben met de Engelse taal en/of waar het simpelweg aan tijd ontbreekt.

   Eén van mijn motto’s is: Onderzoek alles en behoudt het goede. Sommigen onderzoeken niet – zoals bijvoorbeeld demissionair minister de Jonge. Sommigen blijven liever in het donker. Vrije keuze / vrije wil. 😉

  • Hoi Naamgenoot,

   Het lijkt erop dat de staat geweld in de planning heeft om iedereen gedwongen zo’n gifspuit toe te dienen.
   Dan is deportatie niet meer nodig, kun je langzaam sterven waar je toevallig net bent.

 11. Tot we in de ovens terechtkomen, wij zijn terug in de jaren 30 maar dan nog erger! Indien wij ons niet echt gaan verzetten is het hopeloos. Weinigen zien wat er echt gaande is!

  • En hoe dacht je je te verzetten tegen een tot de tanden bewapende vijandige overheid?
   Mocht t ze teveel worden? Een belletje en eugendforce staat hier met pantserwagens op elke kruising.
   Met mandaat om opstandige elementen te elimineren.
   Veel succes alvast gewenst bij het loodhappen.

 12. 2G bestaat maar heel even. Wanneer je namelijk besmet bent geweest zoals ik en m’n gezin, ben je volgens de staatsmongolen maar een half jaar “veilig”. Daarna vervalt je recht op een QR code. De kans dat je dan nog eens besmet raakt is bijna nihil en dus wordt 2G dan 1G.

  Ik heb geen “nicht Jude” code en wil er ook geen. Doe niet mee aan dat verwerpelijke systeem. Ze gaan echter gewoon door tot iedereen geprikt is of elke ongeprikte aan de kant geruimd. De QR code is namelijk het doel en Covid slechts het middel.

  Mensen die denken dat het in zweden beter gaat moeten nog maar eens denken.

  https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/documents/designing-implementing-immunisation-information-system_0.pdf

  https://www.ecdc.europa.eu/sites/default/files/documents/Overview-of-the-implementation-of-COVID-19-vaccination-strategies-and-deployment-plans-23-Sep-2021.pdf

  Europa wil die pas de Globale Elite heeft dat zo bepaald.

  Die elite noemt ons letterlijk canonflodder:

  https://youtu.be/r8c-NKjOOA0

  Dit stoppen we alleen met geweld maar dat moet je niet willen tenzij je het echt kunt winnen. Een noodtoestand zou hun alleen in de kaart spelen. Dan kunnen ze namelijk ons eigen leger tegen ons in zetten. Zonder noodtoestand mag dat niet. Beter is het dus om ze te raken in hun portemonnee en door ze te laten zien dat ze helemaal geen macht over ons gebben door niet mee te doen.

  Anders dan een jaar geleden denk ik dat heel veel mensen, ook professionals, inderdaad niet weten wat er speelt. Sommigen worden nu wakker zoals Rosanne Hertzberger, zij geeft nu ook toe dat ze er naast zat toen ze Baudet en Engel complotdenkers noemde. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/11/nrc-columniste-rosanne-hertzberger-geeft-toe-dat-baudet-en-engel-vorig-jaar-gelijk-hadden-ik-heb-een-fout-gemaakt/

 13. Wie houd vol wint de strijd. De ongevaccineerde gaan winnen, de gevaccineerde schappen straks worden verder onderdruk om de booster te halen en sucess met de bijwerkingen. In een andere landen beginnen de marketing campagne met ministers en bekende. Hier kun je de booster campagne beginnen met Hugo en gezin, de mensen die hebben Janssen ontvangen; Rutte en blauwe bloed. Wij wachten als bevolking tot jullie de eerste zijn!

  • Tak hak weg praat geen omdat voor wel toen zus dejonge lopen tegen niet lief gaan winkel rolluik neer te repareren vakantie crematie honger kapot fietsen telefoonboek digitaal hekel hekwerk trappen slapen
   Fijne dag nog!

 14. De , de Jonge’s halen hun , geloof erbij, DUS ZIJN / hun geloof het mijne , het ONZE , Moge duidelijk zijn, wat ’n familie , broers, zoons , Ouders van 3 handelaren in Dood én verderf.

 15. De overheid heeft nog niet begrepen dat het juist het mRNA in de vaccinaties zijn die nu de mensen ziek maken. Dit zeggen vele wetenschappers. Dr Mike Yeadon zegt dat er vele gevaccineerden over 5 jaar overleden zullen zijn! Ook dr MCCulough in Amerika is hiermee bezig. De Spike eiwitten is puur vergif. Er is nu ontdekt dat ze toch de celkern kunnen binnendringen en genetische veranderingen kunnen veroorzaken.

  Dit zal een zeer harde dobber zijn voor de Jonge om dit te ontdekken! Want indirect heeft hij vele doden op zijn geweten❗️Hij zal dit altijd blijven ontkennen. Omdat hij heel goed weet dat het vaccin niet werkt❗️Als wij als burgers die verslagen van wetenschappers kunnen lezen kan de Jonge dat ook❗️Deze minister MOET GESTOPT WORDEN HEEFT DE 2 e kamer dan Geen gevoel voor rechtvaardigheid meer??? Het lijkt zijn persoonlijke missie te zijn geworden om als een dictator ons allemaal aan het vergif over te leveren. Dit is misselijkmakend ❗️
  Er is nu een proces tegen de Gezondheidsraad aangespannen op persoonlijke titel van de leden omdat ze steeds samenspanden met de regering en onder één hoedje speelden. In de aanklacht staan KEIHARDE BEWIJZEN DAT DIT VACCIN NOOIT IN NEDERLAND TOEGESTAAN HAD MOGEN WORDEN.

 16. Is het dan niemand opgevallen ? Hoe kan een demissionair kabinet nieuwe wetten invoeren met instemming van de tweede kamer ? En hoe is het mogelijk dat rechtbanken lak hebben aan onze grondwet en het beleid steunen van het kabinet ? Hetzelfde geld voor de politie, meelopers zijn het geworden, net als in de tweede wereldoorlog. Dit betekent dat de dictatuur een feit is, onze overgebleven vrijheden ook snel afgenomen gaan worden en wij een slavenbestaan tegemoet kunnen zien !

 17. Hoe komt de Jonge zo snel aan deze baan zonder ervaring/kennis?? wow?? mag je zomaar jezelf een funktie toe-eigenen…???
  En als je een heel kabinet de-missionair zet dat mag maar een keer en daarna moet je aftreden incl alle ministers

 18. yep..

  Mijn ogen zijn alweer eenjaar of tien geopend en dat is lastig bij tijde. Omgeveing verklaarde mij ook regelmatig voor gek.
  Gelukkig merk ik dat dit positief aan het veranderen is. Hopenlijk nog op tijd.

 19. Mijn ogen zijn al 50 jaar geopend !
  1 ding is mij wel duidelijk : wanneer je het woord jood gebruikt word je overal gewist !
  Ook op de zgn. Vrije media.
  Is dus duidelijk wat de oorzaak van alle kwaad is !
  En voordat iemand mij gaat corrigeren … laat je ook door andere instanties voorlichten en loop door de gehele mens geschiedenis vanaf 1522 het jaar van Luther !
  Ook Frontnieuws word gecontroleerd door de joden !

 20. Al deze reacties goed gelezen,sommigen nogal naief van toon…maar toch…een reactie
  Beste snappies…..de huidige politieke,gerechtelijke overheden zijn crimineel!…waarvan acte.
  Er is geen recht, geen democratie meer, al jullie hoop,verwachtingen, wensen…eisen….zijn LUCHT.
  We zitten in een dictatuur…eentje nog erger dan noord-korea…jazeker…zo diep zitten wij in de strontput hier.
  Bekijk eens de andere onafhankelijke sites en vooral kijk eens zonder roze bril de politieke agenda,s van de coalitie, en vooral naar het vragenuurtje op dinsdag….en daarna de agenda van werkzaamheden.
  Het is een complot van buitenaf om de nederlandse identiteit weg te vagen…. kijk en huiver.

  • Beste Politiek profeet – Ja. Mijn antwoord? Nageslacht / input Nephilim / Babylon. Er is wat mij betreft ook nog maar één antwoord mogelijk. De tijd zal het openbaren.

 21. Hersenloos jaknikken maakt het probleem alleen maar erger, wat heeft een dictator aan een volk dat massaal niet doet wat hij wil?
  Ja, waarschijnlijk wordt dat beantwoord met veel geweld en en erger, dat is dan maar zo
  Met niet doen wat hij wil is er misschien een heel kleine kans dat het stopt.
  Ijdele hoop misschien…

 22. Goede morgen strijders , het probleem is en blijft het volkje aan de Middellandse Zee !
  Die spelen het zo dat bij alles wat ze organiseren en kapot maken ( voor geld ) het bestraffende vingertje naar een ander wijzen.
  Ze schromen er niet voor om de levens van hun eigen mensen daar voor in te zetten.
  Kijk maar wat er in de 2e Wereldoorlog is gebeurd : totale volksopruiming en hun bezittingen werden het eigendom van diegene die nu weer aan de touwtjes trekken.
  Daar boeten wij nog steeds voor : de zgn. geroofde kunstschatten.
  Alleen het Vaticaan bezoeken ze niet …. Want daar zit het Hoofd !
  Wake up en trek ten strijde : laat de treinen weer gaan !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in