Een Russische soldaat heeft een Oekraïense drone kunnen vangen die hem probeerde te raken met een bom. Het incident vond plaats in een bebost gebied aan de Oekraïense frontlinie. Op de video, gemaakt door een Oekraïense drone, is te zien dat de operator probeerde een Russische soldaat te raken met een explosief, maar er niet in slaagde hem te verwonden. Op zijn beurt deed de Russische soldaat alsof hij dood of gewond was en ging op de grond liggen, wachtend tot de drone hem naderde. Toen de Oekraïense operator het apparaat liet zakken om de schade te beoordelen, sprong de Russische militair op, ving de drone en verpletterde het apparaat.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duidelijke woorden Poetin over de komende nieuwe wereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Europa's energie-armageddon komt van Berlijn en Brussel, niet van Moskou
Vorig artikelNAVO zet haar ontwapening voort
Volgend artikelIerland stelt begrafenissen uit omdat “mysterieuze” piek van 20% oversterfte mortuaria onder druk zet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

  1. Ik zie het niet zo goed, wat er nou precies gebeurde. En waarom zouden de Oekries dit laten zien. Maar als het zo is, dan is dat leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in