De ‘mysterieuze’ piek in oversterftegevallen die vooral wordt gemeld in landen met een hoge vaccinatiegraad met de experimentele Covid-injecties, en ook bijna twee jaar durende lockdowns afdwongen waardoor mensen geen gebruik konden maken van eerstelijnsgezondheidszorg die nu lijden onder levensbedreigende achterstanden van patiënten: Oversterftesterfgevallen verdubbeld in 2021, NIET door Covid, lockdown deels de schuld, blijkt uit WHO-onderzoek, bericht Strangesounds.

Een piek in het aantal sterfgevallen in de afgelopen weken heeft het regelen van begrafenissen verstoord en mortuaria onder ongekende druk gezet.

Uit een analyse van de Irish Examiner van overlijdensberichten op de website rip.ie blijkt dat er in de periode van acht weken van 1 december 2022 tot 25 januari 2023 9.718 overlijdensberichten zijn gepubliceerd – een stijging van 20% ten opzichte van 8.075 in dezelfde periode een jaar eerder.

Het cijfer is ook aanzienlijk hoger dan de 8.135 overlijdensberichten die in dezelfde periode tot 25 januari 2021 werden gepubliceerd, toen het land in de greep was van de ergste periode van de Covid-pandemie.

Vóór de pandemie werden in de acht weken tot 25 januari 2019 6.802 overlijdensberichten gepubliceerd, bijna 3.000 minder dan in de afgelopen weken.

Het sterftecijfer in Cork was de afgelopen twee maanden zo hoog dat lichamen moesten worden opgeslagen in de stadsziekenhuizen totdat er ruimte beschikbaar kwam in het Cork City Morgue.

“Tussen 19 december en 3 januari zijn er meer dan 100 sterfgevallen bij mijn kantoor gemeld,” vertelde Philip Comyn, lijkschouwer voor de stad Cork, aan de Irish Examiner.

Dit is het hoogste aantal dat ooit in deze periode is gemeld, en overtreft zelfs de drukste periode tijdens de Covid-19 pandemie.

  Pandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer "booster" prikken

“Het mortuarium [van het Cork University Hospital] had zoveel lichamen dat het er niet meer bij kon en de andere ziekenhuizen in Cork hielden de lichamen ’s nachts in bewaring.”

Ivan Perry, van de UCC School of Epidemiology and Public Health, zei dat griep en andere aandoeningen van de luchtwegen de reden kunnen zijn voor de alarmerende piek in het aantal sterfgevallen.

“Het kan ook zijn dat mensen na Covid iets kwetsbaarder zijn, omdat er na Covid een verhoogd risico is op bijvoorbeeld hartziekten, dus dat kan er ook aan bijdragen.”

Het is uiterst alarmerend dat ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de volksgezondheid de meest voor de hand liggende gemene deler blijven ontkennen.

Uit een analyse van rip.ie blijkt dat er van 1 december 2022 tot 25 januari 2023 alleen al in Cork 1.092 sterfgevallen waren – een stijging van 16,4% ten opzichte van een jaar eerder.

In de periode december 2020 tot januari 2021 waren er 1.007 sterfgevallen, en in dezelfde periode tot januari 2019 786.

De heer Comyn zei dat in het hele land hoge sterftecijfers worden geregistreerd. Hij zei dat Dr Margot Bolster, de assistent-patholoog van de staat, en het personeel van het mortuarium “om 6 uur ’s ochtends zijn begonnen, ook op zaterdag, om de achterstand weg te werken”.

Ook lijkschouwer Patrick O’Connor van Mayo constateerde “een buitengewoon aantal sterfgevallen” in de periode van 15 december tot 15 januari.

“In één periode van vijf dagen werden er 17 autopsies uitgevoerd in het Mayo University Hospital, wat zeer ongebruikelijk is”, zei hij.

  Bill Gates wil COVID-19 vaccinaties voor pasgeborenen

Ongebruikelijk, maar het lijkt ook het ‘nieuwe normaal’ te zijn.

“Normaal gesproken is er misschien één per dag. En dit zijn alleen postmortems bij een plotselinge dood of uitzonderlijke omstandigheden. De realiteit is dat het aantal sterfgevallen veel hoger ligt.”

“De druk op de eerstelijnsdiensten – artsen, begrafenisondernemers, pathologen en lijkschouwers – neemt toe.”

Limerick Fianna Fáil TD Willie O’Dea zei dat hij vóór Kerstmis een “enorme toename van het aantal begrafenissen” had opgemerkt en een parlementaire vraag had ingediend bij de minister van Volksgezondheid, Stephen Donnelly, in verband met de te hoge oversterftecijfers.

Hij zei dat begrafenissen en uitvaartplechtigheden hierdoor werden verstoord en vaak overdag plaatsvonden omdat er door het grote aantal sterfgevallen ’s avonds niet genoeg tijd was om iedereen te ontvangen.

Peadar Tóibín van Aontú roept op tot een onderzoek naar de onverklaarbare stijging van het aantal sterfgevallen.

Hij wees op de sluiting van enkele essentiële gezondheids- en controlediensten tijdens Covid-19 en zei dat elk verband met de huidige sterftecijfers moet worden onderzocht.

Vorige week werd in het Britse Lagerhuis opgeroepen tot een onderzoek naar de oorzaak van de stijgende sterftecijfers in het Verenigd Koninkrijk.

Ongeveer 17.381 sterfgevallen werden geregistreerd in Engeland en Wales in de zeven dagen tot 13 januari – boven het gemiddelde voor deze tijd van het jaar met 2.837, volgens het Britse Office for National Statistics. [Irish Examiner]


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: Waarom en hoe dokters patiënten hebben verradenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

Lees meer over:

Vorig artikelKiekeboe: Russische soldaat vangt Oekraïense drone
Volgend artikelOok Nederland krijgt “smart cities”: U wordt gevolgd en opgesloten in uw wijk, en daar bent u blij mee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. nee echt>> het ligt niet aan de prikken ,echt niet , neem de prikken>stroop uw mouwen op, het is veilig> rutte ,kuipers ,klaver ,atje kuikens, segers ,biden, trump enz >>IDIOTEN te triest voor woorden

 2. Verifieerbaar is het niet. MSM/AM
  Blijf het een hype vinden, waarbij ik aanneem dat de oversterfte nog moet komen.
  Omdat ik het niet in mijn omgeving waarneem.
  Reden waarom men dit nieuws verspreid is mi verplaatsing rich 💶
  ‘ suddenly dead’ ✈️ …. 🏝
  ZOVEEL sporters, ik zie er geen dood neervallen op de sportclubs.

 3. Schei toch uit met dat geouwehoer over de zogenaamde pandemie in 2020. Ieder weldenkend mens dient te weten dat die cojonacijfers in 2020 tot stand kwamen door hergedifinieerde luchtweginfecties en vals positieven. Daarbij dient ieder weldenkend mens intussen te weten daar er geen sprake is van ‘vaccins’, maar van gifinjecties, die trouwens niet experimenteel zijn, maar gericht bedoeld zijn voor depopulatie. Steeds dat geouwehoer over Covid-19 en vaccins, daar wordt een weldenkend mens moe en ongemotiveerd van. Het lijk wel op een onophoudelijke langspeelplaat, pijnlijk. Gewoon ophouden met die onzin, dat mag toch wel na 3 jaar makkelijk zichtbaar bedrog, lijkt me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in