China: VS binnenkort verslagen

6
© rosaluxemburg (CC BY-ND 2.0)

“Wij zijn een zegevierende macht” – Met behulp van het Coronavirus en Duurzame Ontwikkeling-politiek zal China de rol van de Verenigde Staten als wereldleider overnemen.

Er wordt nu steeds meer bewijs geleverd voor de infiltratie in de democratieën in Europa en Noord-Amerika door de dictatuur China. De vraag is of de wereld democratieën nog steeds methodes hebben om zich te redden, of dat het te laat is en dat autoritaire linkse regimes het zullen overnemen.

De Chinese Communistische Partij is geïnfiltreerd in verschillende bedrijven en overheden in de westerse wereld, dit door leden die naar het buitenland zijn verhuisd en nu daar werken, meldt Sky News. Dit is geconcludeerd na analyse van een register van meer dan twee miljoen leden die Chinese dissidenten in 2016 in handen kregen en vervolgens lekten.

Het mooie van deze databank is niet alleen dat ze mensen blootlegt die lid zijn van de Communistische Partij, en die overal ter wereld wonen en werken, van Australië tot Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, maar ook dat ze onthult hoe de Communistische Partij werkt, vertelt journalist Sharri Markson aan Sky News.

Volgens Markson zijn er takken van de Chinese Communistische Partij opgericht binnen enkele van ’s werelds grootste bedrijven en ook binnen bepaalde autoriteiten.

Er zijn afdelingen van de Communistische Partij opgericht binnen westerse bedrijven. Deze leden zijn, als ze daartoe opdracht krijgen, uiteindelijk verantwoording verschuldigd aan de Communistische Partij en haar voorzitter, aldus Markson

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo waarschuwde gisteren dat de Chinese Communistische Partij de belangrijkste buitenlandse tegenstander van Amerika is (nadruk op het buitenland) en waarschuwde voor de infiltratie van China in de regering, bedrijven en scholen van het land.

We hebben dit overal gezien, en president Trump is de eerste president van de Verenigde Staten geweest, en eerlijk gezegd een van de eerste wereldleiders die deze uitdaging van de Chinese Communistische Partij heeft geïdentificeerd. Ik heb hier vorige week over gesproken in het kader van onze onderwijsinstellingen in Georgia Tech, waar ze onze scholen hebben geïnfiltreerd en geld uitgeven aan onderzoeksprojecten en zo onze instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek inlijven. Ze infiltreren nu – we hebben dit gezien – in onze regering, in onze bedrijven. President Trump riep dit uit. We zijn begonnen er tegenin te gaan; er is nog veel meer werk aan de winkel. Maar vergis je niet: De Chinese Communistische Partij vormt de grootste bedreiging voor de Verenigde Staten van Amerika in onze tijd, zei Pompeo op maandag.

In deze strijd tegen de pandemie zullen er overwinnende en verslagen krachten zijn. Wij zijn een zegevierende macht, terwijl de Verenigde Staten nu nog steeds in het zadel zitten, maar heel goed een verslagen macht kunnen worden, verklaarde  Wang Xiangsui, een gepensioneerde Chinese kolonel die lesgeeft aan een universiteit in Peking.

De grootste bedreiging voor de westerse democratieën op dit moment is dat China en zijn handlangers in de politiek en de economie erin slagen de Amerikaanse president Donald Trump omver te werpen en Sustainable Development (Duurzame Ontwikkeling) te introduceren – onder de nieuwe slogan The Great Reset.

  Wreedheden van het Britse koningschap

Sustainable Development is een ander woord voor het verplaatsen van alle fabrieken van alle democratieën naar het dictatoriale China.

Australië zou het eerste land kunnen worden dat economisch en geopolitiek wordt overgenomen door China.

Twee miljoen Chinese communisten zijn geïnfiltreerd in Westerse democratieën, multinationale ondernemingen en universiteiten, aldus het Australische SkyNews: “Rob, Replicate, Replace”.

China is geïnfiltreerd in de westerse wereld – koopt de superrijken om

Vorig artikelGelekte EU-documenten tonen aan dat het controversiële migratiepact van de VN bindend is
Volgend artikelAsielzoekers zwaar teleurgesteld in Finland: “Ze eisen van ons deel te nemen aan huishoud- en keukenwerk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Lokaal na 18.00 is de halve bevolking al afhankelijk van de Chinezen voor het avondeten.
  Als de frietzaken van Wu Hang en Tsa LimJing en de afhaal Chinees van Feng Ha Min dicht blijven lijdt half Helmond honger…..iedere avond weer….

  Dat is pas afhankelijk zijn…..

  De hebzucht van bedrijven en beleggers is verantwoordelijk voor de massale stroom van eigen bedrijven naar buitenland. Hey hele gedoe met spionage begrijp ik ook niet, alle info gaat gewoon naar China om winst te maken, research word in China gedaan….covid 19 is er met Amerikaans geld ontwikkeld….lekker goedkope mondkapjes komen er vandaan….alle medicatie om schimmel veroorzaakt door mondkapjes aan de bek, neus en longen te bestrijden komt ook uit China….wat is het probleem…?

  Het probleem van alles is hebzuchtige beleggers en zakken vullende politici, en een pers die liegt en bedriegt omdat ze door eigenbelang niet in staat zijn dingen te benoemen voor wat ze zijn….

  Dus al die infiltratie verhalen, het is rookgordijn na rookgordijn om de hebzucht van onze politici en de beleggers en de gevolgen ervan te verbergen…

  De burger betaald uiteindelijk alles….

  • Frietzaken zijn voornamelijk in handen van de vietnamezen.
   China heeft genoeg laaggeschoold personeel om de vele arbeid op te vangen. En, hebben ze nog een derderangsland als buurman, met nog lager geschoold personeel.

 2. https://www.jewworldorder.org/jews-created-china/

  “Whatever the price of the Chinese Revolution it has obviously succeeded not only in producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose. The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in history.” – David Rockefeller – New York Times August 10, 1973

  (63 miljoen doden)

  5G word ingezet voor Crowd Control – 21/02/2020

  ‘Mona Keijzer geeft aan 5G ook te willen gaan inzetten voor Crowd Control

  Tot ieders verbazing legde staatssecretaris van Economische zaken en klimaat, Mona Keijzer onlangs tijdens een debat over 5G ongevraagd een verband tussen 5G en Crowd Control. Op dit moment wordt er bij Arena Amsterdam, waar een 5G mast is geplaatst, al gewerkt met Crowd Control door middel van een datagedreven opdracht onder de naam Location Based Services. Hierbij worden de gegevens van mobiele telefoon van bezoekers afgetapt, opgeslagen en geanalyseerd. Dit wordt zogezegd toegepast voor het borgen van veiligheid en om het gedrag van bezoekers te sturen.
  Het scannen van mobiele telefoons is dus een wezenlijk onderdeel van Crowd Control. Maar het kan uiteindelijk ook als elektromagnetisch wapen worden gebruikt door met hogere intensiteit straling los te laten op menigten, waardoor men enorme jeuk en pijn krijgt aan de huid. Maar de toepassing kan nog vele malen verder gaan dan het onder controle houden van bijvoorbeeld demonstranten. Het is nu al mogelijk om met geïmplanteerde chips in combinatie met 5G het gedrag en het denken van mensen te besturen. Hiermee wordt Crowd Control een bedekt controle- en wapensysteem wat zelfs in het ergste geval dodelijk kan zijn.
  En denk nu niet dat dit science fiction is want de technologie hiervoor ligt al lang klaar. Met de huidige stand van de techniek is het mogelijk om een mens compleet te hacken. Het enige wat nog nodig is, is de uitrol van 5G en het chippen van mensen. Hiermee staat wij op de drempel van een Orwelliaans tijdperk. Totale controle over de mens en een nieuwe vorm van slavernij waarbij zelfs het denken van de mens kan worden overgenomen.’

  https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU

  • Een eerste stap naar meer onafhankelijkheid van de monsters die ons leiden, is de GSM weg te werpen ! Koop géén electrische wagens. Ik doe dit en voel mij véél vrijer.

 3. Als Biden idd aan de macht komt, is USA ten einde; een burgeroorlog is dan eminent evenals hetuiteen vallen van de staten te verwachten is.

 4. Beste Pierre HM,

  hij wordt ook Peking Joe genoemd …Gelukkig komt Dhr. Trump aan de macht in november die een grote kuis gaat beginnen 😉 Gelukkig !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in