De profetie van paus Johannes Paul: “Islamitische hordes zullen Europa binnenvallen vanuit Libië”

1
Johannes Paul II en boot invasiers, foto via Unsermitteleuropa.

“Ik zie de kerk van het derde millennium geteisterd worden door een dodelijke plaag genaamd islamisme. Ze gaan Europa binnenvallen. Ik zie de hordes van west naar oost komen: van Marokko tot Libië, van Egypte tot het oosten”.

Dit is het schokkende visioen van Johannes Paulus II: het had uit het boek “Het legerkamp der heiligen” van Jean Raspail kunnen worden gehaald. Subversief ook in taal, schrijft Unsermitteleuropa.

Getuige van de belijdenis is monseigneur Mauro Longhi, afkomstig uit de pastorie van de Opus Dei Prelature, die tijdens zijn lange pontificaat vaak in nauw contact stond met de Poolse paus.

Het is verbazingwekkend dat Paus Wojtyla termen gebruikte die vandaag de dag worden gebruikt door publicaties als VoxNews, die de media voor afleiding van de massa zouden definiëren als “racistisch” en huidige paus Bergoglio als “niet-christelijk”: HORDEN.

De monseigneur van Trieste onthulde de belijdenis in de hermitage van de heiligen Peter en Paul in Bienno, in Val Camonica, tijdens een conferentie die op 22 oktober vorig jaar werd georganiseerd ter nagedachtenis aan Johannes Paulus II, de dag waarop de kerk de liturgische herinnering aan de heilige viert.

Monseigneur Longhi is een betrouwbare getuige omdat hij de persoonlijke waardering van Johannes Paulus II en Benedictus XVI zozeer genoot dat hij in 1997 werd benoemd in het Vaticaans Dicasterium van de Congregatie der Geestelijken.

De belijdenis vond – volgens de Monseigneur – plaats in maart 1993 in de hermitage van de heiligen Petrus en Paulus in Bienno, in Val Camonica. Dit is een anekdote die tot nu toe niet bekend was bij de publieke opinie.

  38.983 doden 3.530.362 gewonden na COVID-vaccins in Europese databank terwijl terwijl massabegrafenis plaatsvond voor kinderen die stierven na Pfizer-vaccin in Zwitserland

“Ik had mijn ogen op hem gericht omdat ik dacht dat hij iets kon gebruiken” – legt Longhi, een oude vriend van Johannes Paulus II, uit – “maar hij merkte dat ik naar hem keek; hij had trilling in zijn hand, het was het begin van zijn ziekte van Parkinson”.

“Lieve Mauro, het is ouderdom…” waarop ik antwoordde: “Maar nee, Heiligheid, u bent jong”. Dan de mystieke visie van de Paus: “Wojtyla veranderde vervolgens van toon en stem – de Monseigneur gaat verder – en door mij deel te laten uitmaken van een van zijn nachtelijke visioenen, zegt hij tegen mij:

“Vertel dit aan hen die jullie zullen ontmoeten in de kerk van het derde millennium. Ik zie dat de kerk wordt geteisterd door een dodelijke plaag. Dieper, pijnlijker dan dat van dit millennium. Het wordt islamisme genoemd. Ze gaan Europa binnenvallen. Ik heb de hordes uit het westen naar het oosten zien komen”.

Wojtyla identificeerde – volgens Longhis – ook de naties waar deze invasie vandaan zou komen: Marokko, Libië, Egypte en andere landen “tot in het Oosten”. De Heilige Vader benadrukte voor de Monseigneur:

“Ze zullen Europa binnenvallen, Europa zal een kelder vol oude relikwieën, schemering en spinnenwebben zijn. Herinneringen aan de familie. Jij, de Kerk van het derde millennium, zal de invasie in toom moeten houden. Maar niet met wapens, wapens zullen niet genoeg zijn, je hebt je geloof nodig, dat met integriteit wordt geleefd”.

En dat is precies wat er gebeurt. De ergste vijand is onszelf. Het is de onwil om te vechten. Deze verwarrende welkomstcultuur in combinatie met etnisch masochisme. De echte vijand is de perversie die de kerk vandaag de dag doordringt en die door Paus Beroglio wordt gedragen: dit is de ketterij van het nieuwe millennium, de religie van de welkomstcultuur. Het religieuze en morele indeterminisme dat de nieuwe paus in de harten van de gelovigen verspreidt, maakt hen onvoorbereid om te reageren op de islamitische invasie.

  Na onrust in het Capitool: EU-commissaris roept op tot staatscontrole van het internet

Monseigneur Longhi doet verslag van Johannes Paulus II: “Hij had de gave van de visie, zoals kardinaal Andrzej Deskur mij heeft toevertrouwd. Op dit punt vroeg ik hem wat dit betekende”.

“Hij spreekt tot de vleesgeworden God, Jezus, ziet zijn gezicht en ziet ook het gezicht van zijn moeder. Sinds wanneer? Sinds zijn eerste mis op 2 november 1946, tijdens de verhoging van de Hostie. Hij bevindt zich in de crypte van St. Leonard in de Wawel-kathedraal in Krakau, waar hij zijn eerste Mis, de Zielemis voor zijn Vader, opvoert”.

Monseigneur Longhi voegt eraan toe dat het mysterie dat hem door kardinaal Deskur is geopenbaard – de ogen van God die gericht zijn op Wojtyla telkens als hij de kelk en de hostie opheft – intuïtief kan worden begrepen door het lezen van de laatste encycliek van Johannes Paulus II, Ecclesia de Eucharistia. Hier, op nummer 59 van de “Conclusie”, zoals de Poolse Paus zich het moment van zijn eerste Mis herinnert, lost hij eindelijk het mysterie op dat hem zijn hele leven heeft begeleid: “Mijn ogen zijn gericht op de hostie en de kelk, waarin tijd en ruimte op de een of andere manier zijn gecontracteerd en het drama van Golgotha weer tot leven is gekomen, waardoor de mysterieuze aanwezigheid ervan wordt onthuld”.

Maar onder de vele verhalen uit de hermitage van Bienno, die deel uitmaken van een van de vele wandelingen op het Gran Sasso-massief, is ongetwijfeld de aflevering over de islam en Europa die het meest indruk maakte op het publiek. Bij deze gelegenheid hadden de Heilige Vader en Monseigneur Longhi zich blijkbaar sneller afgescheiden dan de anderen van de groep die – zoals altijd toen de Paus Rome verliet – ook zijn speciale secretaris Stanislaus Dziwisz omvatte, die in 2006 door Benedictus XVI tot kardinaal werd benoemd en nu aartsbisschop emeritus van het bisdom Krakau is. De passage van Monseigneur Longhi (met zijn fasen van het naderen van de mystieke visie van de paus) moet daarom in zijn geheel worden gerapporteerd: vanaf minuut 48 van de YouTube-video kunt u de passage zien waarover we verslag uitbrengen.

  Nieuwe EU-verordening: Vanaf 2020 zal het brandstofverbruik van elke bestuurder worden gemonitord

Wat een verschil met degenen die ons vandaag vertellen dat we de mensen op de boten moeten verwelkomen! Aan hen die “humanitaire corridors” in de kerk willen organiseren om de door Johannes Paulus II gevreesde en profetische invasie te vergemakkelijken…

Open brief van bisschop Viganò aan President Trump – “Een globale elite die de hele mensheid wil onderwerpen en dwingende maatregelen wil opleggen”

Vorig artikelTwitter’s CEO wordt gegrild wegens de censuur van het platform en het vooringenomen labelen
Volgend artikelNa Corona komt Cambodja
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in