– Joden zijn doodsbang voor Black Lives Matter, zegt Mort Klein, voorzitter van de Zionistische Organisatie van Amerika (ZOA), wiens opmerkingen op het nieuwsblog Breitbart geciteerd zijn.

Black Lives Matter is niet alleen anti-Israël en antisemitisch, zegt Klein, nota nemend van de Marxistische ideologie van Black Lives Matter. Ze zijn anti-Amerikaans. Ze willen alle politieagenten ontmantelen, het hele Amerikaanse militaire bewapeningsapparaat van de hand doen, ze willen herstelbetalingen aan Irak, Somalië en Libië. Ze willen een einde maken aan het kapitalisme. Ze zeggen publiekelijk dat ze getrainde marxisten zijn. Ze hebben de rellen, plunderingen of het doden en vernietigen van de afgelopen weken nooit veroordeeld.

Door Black Lives Matter als groep te verdedigen, voelen Joodse organisaties zich gevrijwaard waardoor ze veilig zijn. Daarom hebben zoveel synagogen grote borden -‘Black Lives Matter’- waarvan ze denken dat het hen beschermd. Kwaadaardige groepen zoals Black Lives Matter sussen zal de zaken alleen maar erger maken. Ze sturen een boodschap dat we doodsbang zijn en dat we ze zullen omhelzen, wat er ook gebeurt. Je krijgt alleen maar meer geweld en terreur, aldus Klein.

Joden zijn doodsbang voor deze zwarten die achter Joodse instellingen en Joden aan gaan. De laatste paar maanden hebben we zwarten gehad die Joden overal in Brooklyn, Crown Heights, Jersey City, en Monsey hebben aangevallen. Ze hebben een aantal Joden gedood, en Joden zijn doodsbang, en door niets te zeggen – en door Black Lives Matter te sussen met deze steunbetuigingen – zal het alleen maar erger worden, voegt Klein eraan toe.

Klein schrijft het vandalisme van synagogen toe aan degenen die verbonden zijn met Black Lives Matter, inclusief berichten als “Fuck Israël”, “Bevrijd Palestina” en “Dood alle Joden”.

Joodse organisaties zijn erg bang voor de Black Lives Matter mensen, en denken dat als we ze van streek maken, ze nog serieuzer achter Joden aan zullen gaan en Joodse instellingen, oordeelt Klein.

Chicago: Zwarte politieagente schiet ongewapende blanke in de rug

  Het Rijk der Leugens
Vorig artikelBosnië wordt overspoeld door asielzoekers; buurlanden verdedigen zichzelf
Volgend artikelHet Hondenvleesfestival in China is weer in volle gang
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. BLM en Antifa zijn dezelfde; allebei gerunned door Soros/Clintons/Gates/NWO/Bilderberg groep.

  Zij zijn uit op destructie van de westerse wereld, om dan hun “nieuwe ras”de wereld over te laten nemen.

  geweldmisdrijven van negers tegen blanken: 547.948; gecorrigeerd naar aantallen, elijk aan blanken:2.191.792
  (13% negers, 60% blanken)
  geweldmisdrijven van blanken tegen negers; 59.778
  Negers: 37 maal zo veel.

  Moord permillioen:
  blank door negers: 9,83
  zwart door blank 0,77
  zwart door zwart: 63,94
  Er worden dus 13 maal zo vaak blanken vermoord door negers, als negers door blanken.

  Als een neger wordt vermoord is er 93% kans dat de dader een andere neger is.

  Omdat het na 400 jaarwel duidedijk is dat negers echt niet willen of kunnen integreren, zou mijn idee zijn een vorm van apartheid zijn in de wet.

  Dan: het aantal zwarte slaven was niet de meerderheid; dat waren blanke slaven uit Ierland.
  Maar negers lopen kilometers achter in evolutie, en zijn daardoor veel en veel meer geweldadig dan blanken.

  Heb je BLM gehoord over de moorden gedurende de demonstraties?
  Over het gegeven dat Floyd niet vermoord werd door politie, maar een stuk vuil was, gestorven door eigen drugs?
  Note: 6 politie neergeschoten, 2 vermoord door auto’s, een bewker doodgeschoten en een jongen neergetoken, live op FB. (daar hoor je CNN niet over)
  Duizenden plunderingen.
  In Chicago schoot een ZWARTE agent een blanke dood-in de rug op een paar meter afstand, zonder reden. ook dat meldt CNN niet.

  Ik zou zeggen: bouw een feest omdat dat stuk vuil dood is.

  Heel heel hard aanpakken;desnoods met leger. Straten weer schoonmaken. Plunderaars arresteren en laten betalen.
  Alleen ander vuil vereerd vuil.

 2. Kriijgen de zionistische joden nu niet een koekje van eigen deeg? Marxisme communisme is een joodse uitvinding, ze zeggen ook wel judaisme is communisme! En groepen tegen elkaar uitspelen is ook een specialiteit, daar ze 90%van alle media in handen hebben! Multi culti is toch zo fijn?

 3. Het beste is de marxistische BLM alsook Antifa op de terroristen lijst te zetten.
  Ze ontpoppen zich steeds duidelijker als een anarchistische groeperingen welke meedogenloos te keer gaat. Laat men deze ontwikkelingen als regeringen op zijn beloop wordt de rumoer omtrent BLM en aanverwante organisaties, alleen maar groter.
  Ook gezien het feit, dat deze organisatie aansluiting vindt bij het o zo vredelievende Antifa, baart grote zorgen. Zeker in de States. Men schetste wel eens een burger oorlog maar gezien deze verontrustende ontwikkelingen is dit zeker niet uitgesloten.

 4. Ooh Vie… hoe de juf altijd tegen me zei in de kindertuin. Als ik iets wilde uithalen….

  Zitten er geen joden achter deze hele kermesse?
  Zelfs Shitler was Jood
  Zwarten tegen blanken op te zetten…
  Burgers tegen politie
  Tegen Trump…
  When shit hits the fan . Willen ze nu bescherming…

  Jullie gaan tenonder door jullie eiven creatie..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in