Op 28 februari pleegde de 33-jarige Ariel Roman het delict “ongeoorloofd wisselen van de wagon van een metro”. Als gevolg van deze geringe overtreding schoot een zwarte politieagente de ongewapende man in de maag en in de rug. Eerder hadden twee politieagenten massaal geweld gebruikt tegen de man en pepperspray gebruikt. De man heeft het overleefd en klaagt de politie aan voor overmatig gebruik van geweld. Rassenrellen en demonstraties werden niet gehouden omdat de man de verkeerde huidskleur had. (Video aan het eind van dit artikel)

Duidelijk zichtbaar zonder enige redelijke reden vuurde de zwarte politievrouw Melvina Bogard op de aarzelende man, die geen enkele poging deed om geweld te gebruiken. Hij had daarvoor geprobeerd de peperspray uit zijn ogen te vegen. Na het bekijken van alle beschikbare video’s is er geen enkele aanwijzing over hoe zijn beweging op een andere manier geïnterpreteerd had kunnen worden. Het slachtoffer probeerde wanhopig te ontsnappen aan het geweld van de volledig losgeslagen politievrouw, maar ze schoot hem een tweede keer in de rug, weer helemaal zonder reden. Tijdens de ambtshandeling is op de video’s duidelijk te horen hoe de man zegt: “I didnt do nothing to you guys”“Ik heb jullie niets gedaan”, schrijft Info Direkt.

In feite heeft Roman blijkbaar niet meegewerkt toen de twee agenten hem probeerden te boeien. Maar op geen enkel moment heeft hij fysiek geweld gebruikt tegen de politieagenten of hen beledigd. In de VS kan het gemakkelijk tot een doodvonnis leiden als men de instructies van de politie niet onmiddellijk tot op de letter opvolgt, hoe onrechtvaardig ze u ook mogen lijken.

  Thunberg voert campagne voor Joe Biden

Deze kwestie in februari leidde niet tot rassenrellen

Buitensporig politiegeweld tegen een blanke man – en bovendien vanwege een volledige trivialiteit – lijkt niet veel indruk op het publiek te maken. De zaak deed zich slechts twee maanden voor de dag na de arrestatie van de gewelddadige crimineel George Floyd voor. Volgens de politie werd Ariel Ramon in eerste instantie ook beschuldigd van een drugsmisdrijf. Inmiddels heeft de aanklager alle aanklachten tegen Ariel Ramon laten vallen. De zwarte politievrouw zou eerder zijn opgemerkt door een geweldsmisdrijf, ze heeft ook een werknemer in een McDrive bedreigd.

De autoriteiten onderzoeken nu intern volgens alle beschikbare beelden en verklaringen hoe de kwestie van een eenvoudige overtreding zo vreselijk heeft kunnen escaleren. Ariel Ramon herstelt nu in het ziekenhuis van zijn ernstige verwondingen. De kogels hadden hem in de maag en de achterkant van zijn lichaam geraakt. Hij zou in een stabiele conditie moeten zijn. Er is een rechtszaak tegen de stad aangespannen.

Kon niet tegen Trump gebruikt worden

Dat het geval van Ariel Ramon niet prominent aanwezig was in de wereldpers kan te wijten zijn aan zijn huidskleur, maar ook aan het feit dat deze kwestie niet kon worden gebruikt tegen president Trump, die niet populair is bij de globalisten.

Antifa republiek CHAZ begint met herstelbetalingen: blanke deelnemers worden onder druk gezet om zwarten 10 dollar te geven

Vorig artikelCorona: Nieuwe uitbraak in Peking – bezorgdheid over tweede golf in Europa na de rellen
Volgend artikelChristenen in Irak staan op het punt om uitgeroeid te worden – een dramatische achteruitgang in de afgelopen 16 jaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in