Get woke, go broke: Na kijkcijfers chrash – NBA stopt met racistische BLM-propaganda

0
585
© Florent Lamoureux (CC BY-NC-ND 2.0)

Nadat de kijkers massaal hun ontevredenheid over de zwarte machtspropaganda hebben getoond en simpelweg zijn gestopt met het kijken naar de wedstrijden, belooft NBA-commissaris Adam Silver nu dat ze vanaf volgend seizoen zullen stoppen met de anti-blanke boodschappen en propaganda.

Silver beweert degenen te begrijpen die zeggen “Ik sta aan uw kant, maar ik wil kijken naar een basketbalwedstrijd”. Hij kondigde verder aan dat ook de haatpropaganda ter ondersteuning van de gewelddadige zwarte machtsbeweging op de shirts van de spelers en op het veld grotendeels in het volgend seizoen verdwenen zal zijn. De NBA heeft tot nu toe spelers toegestaan om zwarte macht en linkse slogans op hun sportkleding te dragen en Orlando Magic had zelfs de geladen zinsnede “Black Lives Matter” op de vloer van hun thuisbasis in Florida.

“We zijn zeer toegewijd aan sociale rechtvaardigheid en rassengelijkheid en dit is al tientallen jaren het geval. Het maakt deel uit van het DNA van onze league. Hoe het zich manifesteert is iets waarvoor we voor volgend seizoen met de spelers moeten gaan zitten en bespreken, zei Silver in een interview waarin hij ook aankondigde dat de league volgend jaar grotendeels zal zijn teruggekeerd naar “normaal”.

De tweede wedstrijd van afgelopen vrijdag in de laatste reeks tussen de Los Angeles Lakers en de Miami Heat werd bekeken door 6,07 miljoen kijkers, een sterke daling ten opzichte van de tweede wedstrijd van vorig jaar in de finale. De derde finalewedstrijd werd bekeken door slechts 5,94 miljoen kijkers, wat de minst bekeken NBA-finale wedstrijd ooit is, volgens Sports Media Watch.

"CNN sucks!" - scanderen Trump-supporters tijdens live-uitzending

Velen geloven dat de lage kijkcijfers te wijten zijn aan de dwaze linkse propaganda die aan de kijkers wordt opgedrongen. De Republikeinse Senator Ted Cruz neemt geen blad voor de mond over wat voor een links circus de NBA is geworden. Hij schrijft op Twitter dat “de NBA bezig is met een gezamenlijke inspanning om (1) hun fans te beledigen & (2) elke wedstrijd om te zetten in een linkse politieke lezing. Dat is dom”.

Door Soros gefinancierde linkse coalitie bereidt zich voor om totale chaos op de dag na de Amerikaanse verkiezingen te ontketenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here