Sinds de uitbraak van het Coronavirus zijn wetenschappers op zoek naar medicijnen die hiertegen kunnen helpen. Toen vonden zij wat zij zochten in het geneesmiddel Ivermectine, bekend als een ontwormingsmiddel. Hoewel talrijke studies de werkzaamheid ervan aantonen, verzetten de westerse geneesmiddelenautoriteiten en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich tegen het wijdverbreide gebruik ervan.

Ivermectine is geen nieuwe behandelingsmethode. Het geneesmiddel, dat is gemaakt van een mengsel van twee neurotoxinen, wordt al meer dan 30 jaar doeltreffend gebruikt tegen teken, mijten en, vooral in de derde wereld, tegen rivierblindheid veroorzaakt door rondwormen. In Europa is het vooral bekend uit de diergeneeskunde. De biochemici William C. Campbell en Satoshi Omura ontvingen in 2015 de Nobelprijs voor de Geneeskunde voor de ontwikkeling ervan.

Ondanks bewezen werkzaamheid: alleen vrijgeven voor studies

Een van de grootste voorstanders van Ivermectine is de Amerikaanse intensive care-arts Pierre Kory, een gerenommeerd specialist op het gebied van de luchtwegen. In december presenteerde hij, als voorzitter van de Frontline Covid-19 Critical Care Alliance, een meta-analyse van meer dan 20 peer reviewed studies aan de Amerikaanse Senaat. Over de hele linie bleek dat hoe eerder Ivermectine wordt toegediend na het begin van de symptomen, hoe groter de kans is dat het de symptomen helpt verlichten en het herstel versnelt.

Toch heeft de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) het geneesmiddel bij Corona alleen goedgekeurd voor gebruik in klinische proeven. Volgens Kory was dit een “historische kans” die was gemist, vooral omdat de beschikbare gegevens op zijn minst een voorzichtige aanbeveling ondersteunden. Als gevolg hiervan zouden veel ziekenhuizen hun artsen verbieden om het voor te schrijven. Het feit dat het niet reeds wereldwijd tegen Covid-19 wordt gebruikt, wordt door Kory gezien als “arts-wetenschappers in de ivoren torens en de volksgezondheidsinstanties die het gewoon niet willen begrijpen”; die al vroeg op de hoogte waren van de voordelen ervan.

  Krankzinnige wetenschappers experimenteren nu met mRNA-injecties in rundvlees, gevogelte, varkensvlees en producten... voedselvoorziening biowapens?

Het Britse Ivermectin Recommendation Development Panel heeft zich er ook mee bemoeid en een 107 pagina’s tellende aanbeveling opgesteld over de vraag waarom het gebruik van Ivermectine zinvol is en heeft de handleiding met talrijke studies onderbouwd. De verenigingen staan niet alleen: de gerenommeerde epidemioloog op het gebied van infectieziekten Dr. Sucharit Bhakdi beschreef ivermectine in februari als “vrijwel zeker” effectief.

Maar niet alleen de FDA, maar ook de WHO wil het geneesmiddel alleen in klinische proeven zien, terwijl beiden experimentele vaccins propageerden. Zelfs het geneesmiddelenagentschap van de EU, het EMA, dat het vaccin van “AstraZeneca” bijvoorbeeld als veilig beoordeelt ondanks talrijke fatale cerebrale veneuze tromboses, beveelt het gebruik ervan buiten de proeven om niet aan – hoewel het toegeeft dat er sterke indirecte bewijzen zijn dat Ivermectine de replicatie van SARS-CoV-2 blokkeert. Zelfs de GAVI, de Gates Vaccine Alliance, moet toegeven: “Het zou voorbarig zijn te concluderen dat iIvermectine geen plaats heeft bij de behandeling van covid-19”.

India remt getallenexplosie af met Ivermectine

Andere landen zijn doortastender geweest: in India, Brazilië en Uruguay is de incidentie sterk gedaald na distributiecampagnes. In India – dat sinds de lancering van het vaccin te kampen heeft met een explosief aantal sterfgevallen – werd Ivermectine in april opnieuw toegediend; sindsdien is het aantal gevallen snel gedaald. Dit was vooral duidelijk in Delhi en de deelstaat Uttar Pradesh.

Tussen 20 april en 22 mei – iets meer dan een maand – daalde het aantal gevallen in de grote stad Delhi van 28.395 tot slechts 2.260, een daling van maar liefst 92%. In Uttar Pradesh was het beeld vergelijkbaar: 37.944 gevallen op 24 april werden er 5.964 op 22 mei – een daling met 84%.

  De mensen bedriegen: 80 procent van de Duitse Coronadoden stierf aan andere oorzaken

Sinds half mei mag het geneesmiddel in het hele land worden gebruikt – in slechts enkele dagen is het aantal gevallen met meer dan 10 procent gedaald. Reeds in het voorgaande jaar, toen het tijdelijk werd gebruikt, hield het aantal gevallen verband met het gebruik van Ivermectine: zodra het werd toegediend, daalden de aantallen. Critici vermoeden dat dit kan verklaren waarom India de pandemie lange tijd goed heeft doorstaan.

Mexico studie doet wenkbrauwen fronsen

Een nieuwe studie ontkracht ook het bezwaar dat bij eerdere onderzoeken te weinig gevallen zijn waargenomen. In Mexico-stad werden meer dan 200.000 gegevens geobserveerd – 156.458 voordat het geneesmiddel werd gebruikt, 77.381 erna – waarbij 18.074 deelnemers ivermectine kregen. De studie heeft dus een omvang die vergelijkbaar is met de fase 3-studies van de Covid-vaccins.

Er waren 68,6 procent minder ziekenhuisopnames sinds de introductie, oplopend tot 74,4 procent wanneer Ivermectine werd gegeven, zoals gedocumenteerd. De auteurs van de studie gaan uit van een 50 tot 76 procent lager risico op ernstige ziektenverlopen. Deze studie is geen alleenstaand geval: zelfs na de vrijlating ervan in Peru in mei 2020 daalde het sterftecijfer in acht regio’s met 64 tot 91 procent. Zelfs bij patiënten daar die klaagden over aanhoudende symptomen, gaf het innemen van het geneesmiddel gedurende twee tot vier dagen bijna consequent verlichting.

Bijna nog eens 50 studies komen steeds tot dezelfde conclusie: het maakt niet uit in welk stadium Ivermectine wordt toegediend, het helpt de ziekte in te dammen. Britse onderzoekers ontdekten dat zelfs profylactisch gebruik het risico op infectie met gemiddeld 86 procent vermindert.

Deze bevinding zou een verklaring kunnen bieden voor het lage aantal gevallen en sterfgevallen in Afrika – ondanks de slechte medische infrastructuur. Daar wordt het goedkope medicijn al jaren tegen parasieten gebruikt. Een wetenschappelijk gepubliceerde analyse in januari bevestigt dit: de statistische correlatie bestaat – zowel binnen Afrika als wereldwijd.

  Meldingen van vaccinatieschade met langdurige gevolgen nemen enorm toe

Machtige tegenstanders

Maar de tegenstemmen krijgen veel ruimte in de media. In maart kopte een binnenlandse media-zender: “Angst voor Corona: mensen slikken ontwormingskuur voor paarden in”, waarbij de aanpak werd vergeleken met zelfexperimenten met ontsmettingsmiddelen. Tenminste onder het mom van wetenschap mobiliseerde de FDA zich en stuurde een dierenarts een waarschuwing – zonder bewijs – voor ondoeltreffendheid of zelfs schade.

Twee maanden geleden werden de onheilsprofeten gesteund door een studie in Colombia, waarin een remmend effect pas boven klinisch veilige doses werd vastgesteld. De omstandigheden rond het onderzoek lijken echter dubieus: het werd uitgevoerd bij jonge patiënten die zelden symptomen vertonen; door toedieningsfouten kregen soms alle deelnemers ivermectine en niemand een placebo.

Geld van het Institut Pasteur en de farmaceutische bedrijven GlaxoSmithKline, Janssen, Merck Sharp & Dohme en Gilead stroomden naar de auteurs van de studie. Gilead produceert het concurrerende product Remdesivir, Janssen heeft een vaccin op de markt, en de anderen waren tijdelijk bezig met onderzoek naar een vaccin. De studie werd enkele weken voor het EMA-besluit tegen goedkeuring gepubliceerd. Tussen haakjes: het Nederlandse regime raadt ook af om het vaccin te nemen. Het zou niet de eerste keer zijn dat het mis gaat in de zogenaamde “pandemie”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Na invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelUitvinder van het mRNA-vaccin: “Gevaccineerden worden superverspreiders en scheiden spike-eiwitten af”
Volgend artikel“Tot 85% van de COVID-19 sterfgevallen had voorkomen kunnen worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in