De vrees die al maanden op het web circuleert dat met COVID-19 gevaccineerde mensen het spike-eiwit zouden kunnen afscheiden en overdragen aan ongevaccineerde mensen en tevens virus-superverspreiders zouden zijn, wordt nu bevestigd in tweets van de uitvinder van het mRNA-vaccin, Dr. Luigi Warren.

Gevaccineerd gen scheidt eiwit af

Luigi Warren is de uitvinder van de mRNA-technologie die wordt gebruikt in de huidige COVID-19-gen-vaccins, zoals die door Moderna worden gemaakt. Wat tot nu toe altijd werd afgedaan als een “samenzweringstheorie”, heeft hij nu in verschillende tweets bevestigd. Een daarvan werd door Twitter verwijderd wegens overtreding van de geldende regels. De censoren hebben waarschijnlijk niet begrepen wie Luigi Warren is. In die tweet, die beschikbaar is als screenshot, schreef Warren op 26 mei 2021, waarschijnlijk in reactie op discussies over “uitscheiding van vaccins”: “Ik denk dat je met het uitscheidingsidee bedoelt dat gevaccineerde mensen het spike-eiwit uitscheiden, niet het virus. En het is zeker waar dat mensen die gevaccineerd zijn met mRNA het eiwit afgeven. Maar in zulke kleine hoeveelheden dat zeker, geen ziekte/aandoening bij anderen kan veroorzaken”. Toen Twitter de post verwijderde, schreef Warren: “Ik heb net bezwaar gemaakt: de tweet waarvoor je me hebt buitengesloten is correct. Ik ben de uitvinder van deze technologie op basis waarvan Moderna is ontwikkeld – zoek het maar op. Ik weet waar ik het over heb”, bericht wochenblick.at.

Gevaccineerden worden superspreiders

In een andere Warren-tweet van 26 mei 2021, die hier nog staat maar ook als screenshot beschikbaar is, staat: “Overigens is een geloofwaardiger idee dan “door vaccinatie veroorzaakte piekuitscheiding die ziekte veroorzaakt bij omstanders”, dat sommige ontvangers van vaccins tijdelijk virussuperspreiders worden als gevolg van lymfocytopenie (gebrek aan witte bloedcellen), ADE’s (infectiebevorderende antilichamen die virale verspreiding en replicatie bevorderen), of het feit dat de vaccins slechts een subset van virale antigenen tot expressie brengen (in verschijning van de genetische informatie van een gen of DNA-segment)”.

 

  Lammeren naar de slacht

Lichaam maakt zelf ‘vaccin’ aan

Het spike-eiwit is een eiwit dat het virus helpt de menselijke cel binnen te dringen. Vaccins op basis van genen, waaronder het mRNA-type, leveren de blauwdruk van het virus, zodat het menselijk organisme na injectie eiwitten van het virus produceert, waaronder spike-eiwitten. Het immuunsysteem reageert hierop en bouwt immuunbescherming op. Het lichaam produceert dus zelf het ‘vaccin’, terwijl bij conventionele vaccins gedode of verzwakte virussen of bestanddelen daarvan worden geïnjecteerd.

Menselijke “software” wordt “gehackt”

Luigi Warren, is CEO van “Cellular Reprogramming Inc.” in Californië. Hij is softwarespecialist en heeft ook biologie gestudeerd. Toen hij aan Harvard werkte, ontwikkelde hij een nieuwe technologie om gewone cellen te herprogrammeren tot stamcellen. Sindsdien heeft hij zich toegelegd op de verdere ontwikkeling van commerciële toepassingen van de onderliggende technologie (mRNA-herprogrammering). Hij heeft zijn mRNA-technologie vastgelegd in vele octrooien, voor diverse toepassingen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlimaatverandering, wokeness en Covid – de onheilige drie-eenheid
Volgend artikelIvermectine: zeer effectief tegen Corona, maar tegengewerkt door WHO en mainstream
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Wat moet ik nou met dit soort berichten.
  Dat bedoel ik niet negatief, maar hoe moet ik hier nou weer mee omgaan.
  Moet ik nou bang gaan worden voor iedereen.
  Ik kan niet zien aan iemand wie er een super verspreider is.
  Moet ik nou weer maskertjes gaan dragen. Die had ik juist afgezworen.
  Vragen…..vragen….en nog meer vragen.

  • Ik was niet bang om ergens ziek van te waarvan het bestaan nooit aangetoond is.
   Maar of ik nou zit te wachten op spike eiwitten die de boel behoorlijk kunnen ontregelen in je lijf is dan weer wat anders.
   Als deze inderdaad verspreid kunnen worden door gevaccineerden mensen.
   Als het zo is, dan ga je daar niks over horen in de media, omdat dat nou juist de bedoeling is van die gif prik.
   En die mensen lopen overal waar jij ook loopt.

  • Ja, klinkt raar, ik vermoed dat als je niet gevaccineerd bent, een lichaam genoeg antistoffen heeft om indringers buiten te houden, ik ben geen medicus, wat me opvalt is dat Pfizer zelf meedeelt om uit de buurt van gevaccinneerde te blijven, lijkt me wel zeer moeilijk, maar als ik het van de andere kant bekijk, is het volgens mij een truc van Pfizer om aan te geven, om je toch maar te laten vaccineren, Ik las vandaag dat Pfizer 4 miljard winst heeft gemaakt, ze zijn, gaan hun inkopen in bedrijven die met ik geloof kanker onderzoek bezig zijn, dus wat Pfizer en consoorten meld geloof ik niet

 2. Het wordt steeds ingewikkelder en voor mij onbegrijpelijker , mijn familie betreft broers en zusters hebben zich laten spuiten ik ben thuis de enigste die die niet doet en ook niet van plan ben zijn mijn broers en zussen een gevaar nu voor mij, zo ja dan zouden wij nog alleen op afstand kunnen praten dus mijn voorstel is stop met alles en geeft de burger zijn vrijheid terug en laten wij dan naar een halfjaar dan eens kijken mat er met ons gebeurd op dit moment vallen heel veel doden en gewonden bij het vaccineren en dan kan je vergelijken.
  Nog beter zijn de vitamine n van de stof die nu al in landen gebruikt worden, of wil Rutte toch de bevolking uit roeien geeft mensen zelf de keuze.

  • Met voorstellen over hoe het zou moeten, komen we niet zo ver in dit verhaal.
   Want hoe het zou moeten gaan we nou toch niet meemaken, en ook niet binnenkort.
   Leuk om daar over te filosoferen, maar meer ook niet.
   Het wordt inderdaad steeds ingewikkelder en onbegrijpelijk.

 3. ik heb nog wel soms een masker bij me.
  Anders kom ik de Primera hier niet als ik een PostNL retour zending wil inleveren.
  Dat mens wordt anders echt helemaal leip. maar je bent daar ook altijd weer snel weg.

   • Ik draag nooit een masker.
    ik beschrreef een uitzondering.
    anders kom ik daar niet binnen met mijn pakket.
    Dan maar niets meer retour sturen i.v.m. principes? Of zo iets?

    • Als je ondanks het vertonen van het kaartje de toegang wordt geweigerd, is dat volgens de eigen regels van de rijksoverheid niet toegestaan en kun je dus bezwaar aantekenen bij dat bedrijf (en het sowieso bij een ander punt proberen). Ken je rechten en mogelijkheden, ook in deze almaar meer willekeurige wildernis! Voor juridische en algemene tips zie burgerfront, de kleine activist, army of love, viruswaarheid e.a.

     • Oh dat bedoel je, Je hebt ook helemaal gelijk verder.
      Maar soms heb ik er geen zin meer in om 2 uur werk of langer te gaan besteden voor de 10 sec. dat ik daar misschien 4x per jaar moet zijn met een retour zending.

      • En geloof het maar, ik ben nogal vrij goed er in om ergens stennis of drukte om te maken.
       Verder en harder dan de meeste zouden aandurven zonder te schreeuwen of te schelden.
       Maar soms denk ik ook om die 10 seconde aan gelijk krijgen, nou heb ik er even geen zin meer in.

 4. GEEN PANIEK!

  Wat zegt deze meneer Luigi Warren nou eigenlijk?
  “I believe the ‘shedding’ idea is that the vaccinated shed spike protein, not virus. And, it’s certainly true that people vaccinated with mRNA vaccines shed spike protein, but in miniscule amounts that almost certainly can’t cause disease/malaise in others,”

  Oftwel: “Ik geloof dat het uitscheidingsidee is dat gevaccineerden het spike-eiwit uitscheiden, niet het virus. En het is zeker waar dat mensen gevaccineerd met mRNA vaccinaties het spike-eiwit uitscheiden, maar in minuscule hoeveelheden die bijna zeker geen ziekte/aandoening kan veroorzaken.”

  In het vaccin zit dus een spike-eiwit. Dat eiwit lijkt heel erg veel op het Covid-virus, en omdat ons lichaam antilichamen tegen het spike-eiwit aanmaakt worden we daarmee ook beschermd tegen Covid. Gedurende de tijd die het duurt om voldoende antilichamen aan te maken geven gevaccineerden dit spike-eiwit in zeer kleine hoeveelheden af aan anderen. Die worden dus geïnfecteerd met het spike-eiwit maar niet zodanig dat ze er ziek van worden of ten gevolge ervan last krijgen van andere aandoeningen. Geen probleem dus.

  Wat zegt meneer Warren verder:
  “Incidentally, a more credible idea than “vaccine-induced spike shedding causing disease in bystanders” is that some vaccine recipients transiently become virus superspreaders owing to lymphocytopenia, ADE or the fact the vaccines only express a subset of viral antigens.”

  Oftewel: “Overigens is het een geloofwaardiger idee dat sommige gevaccineerden tijdelijk superverspreiders van het virus worden door lymfopenie (weinig witte bloedlichaampjes), ADE (Antibody-dependent enhancement) en het feit dat vaccins slechts een deel van de virale anti-lichamen bevatten.”

  Gevaccineerden kunnen dus TIJDELIJK superverspreiders van het virus worden terwijl hun lichaam druk is anti-lichamen aan te maken, door gebrek aan witte bloedlichaampjes, ADE en omdat het vaccin niet tegen alle vormen van Covid werkt. Hiervoor moet een gevaccineerde dan natuurlijk wel met Covid besmet zijn. Het is ook niet zo dat dit op grote schaal plaats zal vinden, Warren gebruikt het alleen om aan te geven dat de kans dat zoiets gebeurt geloofwaardiger is dan besmetting via afgifte van spike-eiwit.

  Laat u niet leiden door de paniek die sites als Frontnieuws in de hand proberen te werken maar informeer uzelf. Zoek naar meerdere, uiteenlopende bronnen om het verhaal te bevestigen dan wel te ontkennen en probeer originele uitspraken te achterhalen om te kunnen bepalen in hoeverre die correct worden verwoord.

  • Wat is jouw idee op de lange termijn. Komt mrna en grafeen oxide tot in speeksel, huidcontact etc. Kunnen zij nog iets doorgeven aan derden? Ik kom er niet uit na veel zoeken.

 5. ik heb een paar artikelen van frontnieuws gelezen nu voor het eerst .. maar wat een gekken zijn dat zeg hier.. . ook dit artikel : niet geloven, niet op anticiperen, en vlug …heel vlug vergeten… Quote aan de redactie van dit raar medium hier : Get a live !

 6. Aan de mate waarin een verzameling berichten je deprimeert (en verwart), kun je als mens en burger niet direct aflezen hoe betrouwbaar of onbetrouwbaar of waardevol dan wel -loos elk bericht afzonderlijk is. Berichten over – bijvoorbeeld – ivermectine lees ik met een ander oog dan die over chemtrails, krijtmassa’s in de atmosfeer of gebakken luizen op onze (ongetwijfeld van recyclebaar plastic geprinte) bordjes. Waarom? Omdat ik geen weg zie om zulke thema’s te vertalen in actie, dus existentiële en praktische keuzes teneinde mijn & de menselijkheid te dienen.

  Zo zou ik, een leek, enorm veel moeten studeren (en stuklopen op jargon en statistieken) om erachter te komen of die ‘vloot ruimtebubbels ter grootte van Brazilië’ reëel (zullen) zijn, of slechts een proefballon ter ondersteuning van een technocratische en (neo-)eugenetische agenda, of een krankzinnig verzinsel om ons in paniekmodus te houden – nu de angst voor corona onvermijdelijk slijt.
  Of alles tegelijk.
  Ik, die me niet wil laten hacken, prikken, surveilleren, chippen, uithongeren of ‘veredelen’ teneinde te worden opgenomen in een ‘ras’ van slaven, kom al een eind als ik me verdiep in de WHO-repressie van medicijnen als ivermectine, want die repressie dient niet de gezondheid, druist zelfs in tegen de ethische principes ervan, door middels injectiespuiten leed en lijden te genereren. En het loslaten van die principes kan ik alleen maar begrijpen in termen van een wereldwijde machtsovername van bovenaf, ok al ken of doorzie ik niet alle details en overzie ik niet alle verklaringen.
  Dat alleen al is reden genoeg om me aan te sluiten bij het verzet, al kan amper echt meepraten over het centraliseren en bederfelijk maken van digitaal geld, de oorlog/het spektakel/de illusie (?) in/rond de Oekraïne, de almaar voortwoekerende censuur, alsmede de vele historische parallellen die zich in groten getale aandienen bij mensen die proberen na te denken.

  Ik ik zeg ‘Get a life’ – niet tegen de redactie van Frontnieuws, maar tegen mezelf. Koester mooie momenten met mijn lieve misleide naasten en minder naasten (hoe lastig het ook is om me dan buiten de waarheid te moeten begeven), indachtig het heidense gezegde ‘Pluk de dag’ (Horatius).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in