Als een van ’s werelds vijf meest geciteerde medische wetenschappers, zou Peter McCullough weinig aanstoot moeten nemen aan het feit dat hij wordt verguisd als een samenzweringstheoreticus. Maar wat hij zei op “Tucker Carlson Today” zal door politici en de mainstream media opnieuw worden gedegradeerd tot het rijk van de aluminiumhoedjes, ondanks zijn vermaardheid.

“Als men zich meer had geconcentreerd op de behandeling van zieke patiënten, had een vroege behandeling tot 85 procent van de COVID-19 sterfgevallen kunnen voorkomen”, zegt de cardioloog en plaatsvervangend hoofdarts van het Baylor University Medical Center in Dallas. In plaats daarvan registreert hij een “ongelooflijke onderdrukking van vroege behandeling in de medische literatuur voor COVID-19”.

Als voorbeeld noemt McCullough het “Surgisphere-schandaal”, waarbij het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet in juni jl. een vals document publiceerde van een in de VS gevestigd bedrijf genaamd Surgisphere, dat door The Guardian werd omschreven als “een piepklein Amerikaans bedrijf”, waarvan de werknemers bestonden uit “een science fiction-schrijver en een model voor volwassen lectuur”, waarop regeringen en de WHO het COVID-19 beleid wijzigden op basis van verdachte gegevens. In het document staat dat Hydroxychloroquine schadelijk kan zijn voor mensen die in het ziekenhuis zijn opgenomen met COVID-19.

Preparaten die het immuunsysteem versterken worden specifiek in diskrediet gebracht

Dit is slechts één voorbeeld van de vele pogingen om Hydroxychloroquine in diskrediet te brengen als een doeltreffend geneesmiddel voor de behandeling van COVID-19. Artsen die Hydroxychloroquine voorschreven werden met ontneming van hun medische licenties bedreigd. Dit verschijnsel beperkt zich echter niet tot de Verenigde Staten.

  In Duitsland's maximaal beveiligde Coronagevangenis voor quarantaineovertreders 

Ook in Europa zijn beproefde behandelingen met Ivermectine en vitaminen die het immuunsysteem nodig heeft om te functioneren, als ondoeltreffend in diskrediet gebracht. In de Australische deelstaat Queensland worden artsen die COVID-19 met Hydroxychloroquine willen behandelen, sinds april zelfs met zes maanden gevangenisstraf bedreigd.

Bijzonder frustrerend voor McCullough is dat we in de mainstream media alleen maar hoorden of lazen over het indammen van de verspreiding, en later over vaccinatie. “We hebben nooit echt gehoord over het behandelen van zieke patiënten”. Maar vroegtijdige behandeling, zegt hij, is juist een “heel belangrijk onderdeel van de reactie op een pandemie”. In plaats daarvan, zegt McCullough, zijn er veel onnodige sterfgevallen geweest als gevolg van beleidsbeslissingen op verschillende overheidsniveaus.

In zijn ogen was het contraproductief om vroegtijdige behandeling te schrappen om de bevolking in angst te houden, zodat massavaccinatie meer geaccepteerd zou worden.

“We weten niets over de effectiviteit van de vaccins”

“Er klopt iets niet in de wereld”, vat McCullough samen, verwijzend naar de behandeling van COVID-19, en uit hij “diepe bezorgdheid” over de wetenschap, de medische literatuur en de reactie op het virus dat de bevolking “in angst, in isolement, in wanhoop” houdt.

En McCullough vraagt zich af: “Waarom sloten de Amerikaanse Food and Drug Administration en de grote farmaceutische bedrijven herstellende mensen, mensen met antilichamen, zwangere vrouwen en vrouwen in de vruchtbare leeftijd rigoureus uit van hun studies?”

McCullough kijkt met argusogen naar de momenteel beschikbare vaccins: “We hebben geen informatie over hun veiligheid en weten niets over hun werkzaamheid. Het is in strijd met een eenvoudig principe van de medische praktijk: we gebruiken geen dingen waarvoor we geen bewijs hebben van voordeel of aanvaardbare veiligheid. Dat doen we niet”.

De vele levens die de vaccinatie tot dusver heeft gekost, zijn volgens hem slechts het topje van de ijsberg voor de professor in de geneeskunde. In een video-interview met journalist Alex Newman, noemt hij de vaccins de dodelijkste ooit gemaakt.

  Mondkapjes zijn alleen voor slaven en arbeiders

McCullough is een van de vroege klokkenluiders. Hij bundelde zijn eerste bevindingen over hoe ziekenhuisopnames en sterfgevallen te stoppen in het American Journal of Medicine in augustus 2020.

Het is tot nu toe het meest gedownloade artikel uit het American Journal of Medicine over het Coronavirus.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO, CDC en WEF: De nieuwe Neurenberg processen 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIvermectine: zeer effectief tegen Corona, maar tegengewerkt door WHO en mainstream
Volgend artikelLevensverzekering en COVID-19: er klopt iets niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Op de vraag van een reporter of effectieve geneesmiddelen kunnen worden ingezet antwoordde de prikpooier “dat gaan we niet doen, alleen een vaccin haalt ons hier uit”. Duidelijker kun je het niet hebben dat veel mensen onnodig overleden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in