India heeft de titel van COVID-hoofdstad van de wereld in handen gekregen nadat China, Italië en de Verenigde Staten deze titel een groot deel van het afgelopen jaar in handen hadden.

Het land met de op één na grootste bevolking ter wereld na China had minder dan 138.000 actieve COVID-gevallen begin februari 2021. Dat was het laagste cijfer sinds januari 2020. Het aantal actieve COVID-gevallen in India ligt momenteel rond de 3,6 miljoen, volgens het Indiase ministerie van Gezondheid en Gezinswelzijn. De mainstream media wijten de enorme stijging aan een “enge, gemuteerde variant” met de naam B.1.617, bericht thecovidblog.com.

De mainstream media speculeren ook over de vraag of de “vaccins” al dan niet tegen de variant zullen werken. Slechts ongeveer 2,8% van India is gevaccineerd. Have no fear. Ivermectin and hydroxychloroquine are here.

Het Indiase Ministerie van Volksgezondheid heeft op 28 april zijn richtlijnen bijgewerkt voor quarantaines, behandeling van asymptomatische mensen en mensen met milde symptomen van COVID-19. Het agentschap zegt nu dat asymptomatische patiënten “Moeten overwegen Ivermectine (200 mcg/kg eenmaal daags, met lege maag) in te nemen gedurende 3 tot 5 dagen”.

Zorgverleners van patiënten in quarantaine worden geïnstrueerd om “Hydroxychloroquine profylaxe te nemen volgens het protocol en zoals voorgeschreven door de behandelend arts”. Bekijk het volledige document hier.

Wereldgezondheidsorganisatie, grote farmaceutische bedrijven flippen

Er zijn 292 studies (219 zijn peer-reviewed) die de effectiviteit van hydroxychloroquine aantonen als zowel een behandeling als profylaxe tegen COVID-19. Ivermectine heeft 93 studies (54 peer-reviewed) die de doeltreffendheid aantonen als behandeling en profylaxe tegen COVID-19. Ondanks het nu onbetwistbare feit dat deze geneesmiddelen in wezen COVID-19 binnen enkele uren of dagen elimineren, hebben de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de grote farmaceutische bedrijven ergernis over de nieuwe richtlijnen van India en de resultaten.

Professor Cahill: "70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven"

WHO hoofdwetenschapper Soumya Swaminathan tweette op 10 mei dat haar organisatie het gebruik van Ivermectin voor COVID-19 afraadt. Ze verwijderde de tweet kort daarna. Swaminathan, die toevallig Indiër is, citeerde een persbericht van februari van Merck, het bedrijf dat de lang verlopen patenten op Stromectol (aka Ivermectin) ontdekte en ooit bezat. Het bedrijf schreef dat er “geen zinvol bewijs” en “geen wetenschappelijke basis” is voor het gebruik van Ivermectine voor de behandeling en preventie van COVID-19. Merck is een van de grootste donateurs van de CDC Foundation, net als de nu gefuseerde Pfizer/GlaxoSmithKline corporatie.

Het Canadian Global Television Network noemde Ivermectin en Hydrochloroquine “twee medicijnen waarvan samenzweringstheoretici zeggen dat ze COVID-19 genezen en waarvan wetenschappers zeggen dat ze nutteloos zijn bij de behandeling van de ziekte”. Het Middle East North Africa Financial Network zei dat er “weinig bewijs” is voor de effectiviteit van Ivermectine. Times of India noemde beide medicijnen gevaarlijk.

COVID-gevallen dalen sterk in India laatste twee weken

Dr. Pierre Kory is de hoofdgeneesheer van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance. De mainstream media bestempelen de goede dokter als “desinformatie”. Hij is vooral bekend door zijn getuigenis in het Congres over Ivermectin. Dr. Kory heeft deze week een live Zoom conferentie gehouden waarin hij liet zien hoe effectief Ivermectin en Hydroxychloroquine zijn geweest sinds India de veranderingen in zijn beleid heeft doorgevoerd.

Hier zijn de gegevens van de staat Maharashtra in de twee weken sinds Ivermectin.

Hier zijn de gegevens van Delhi.

Hetzelfde gebeurde in Mexico toen het begon met het gebruik van Ivermectin.

"Je bent gewoon een stomme idioot die het verschil niet kent tussen klei en stront" - Populaire radiopresentator die voortdurend anti-vaxxers aanvalt, moet na zijn hartaanval tot 2023 pauzeren

Bekijk de volledige video hieronder. (Opmerking van de redactie: De originele video staat op  YouTube, waar dit soort informatie de neiging heeft te verdwijnen, dus we hebben hem ook op ons Bitchute-kanaal).

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here