© Freepik

Terwijl in Oostenrijk artsen die kritisch staan tegenover vaccinatie hun baan en hun licentie verliezen en daarmee van hun broodwinning worden beroofd, verdienen artsen die ijverig vaccineren in Duitsland en waarschijnlijk ook in Oostenrijk de spreekwoordelijke “vetpot”, beschermd en gesanctioneerd door de staat. In Duitsland, bijvoorbeeld, betaalt de staat momenteel 28 euro per vaccinatie, in het weekend of op feestdagen zelfs 36 euro per prik, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Werken in vaccinatiecentra als “salarisbooster”

Tegelijkertijd fungeren sommige vaccinatiecentra waarschijnlijk zelf als echte “boosters” in de vorm van fikse salarisboosters voor vaccinerende artsen die de regels van het regime volgen. In deze massaverwerkingsinrichtingen krijgen de artsen een uurloon van 150 euro (!), wat neerkomt op een dagloon van een fiere 1.200 euro. Officieel worden 20 vaccinatiemissies per maand goedgekeurd, wat een extra inkomen van 24.000 euro (!!) per maand zou betekenen. Dit alles, natuurlijk, naast de normale inkomsten.

Het is niet verwonderlijk dat de meerderheid van de artsen behoort tot de “militante” voorstanders van vaccinatie.

Geen capaciteit voor reguliere patiënten

Het is waarschijnlijk ook aan deze omstandigheid te wijten dat er thans in de meeste praktijken knelpunten zijn bij de behandeling van reguliere patiënten en dat het gezondheidsstelsel ook om deze reden zijn capaciteitsgrenzen heeft bereikt.

De “vaccingier” heeft de medische beroepsgroep gegijzeld. Gezien de verplichte vaccinatie die reeds vanaf februari in Oostenrijk is gepland en die in Duitsland concreet wordt besproken, zal de situatie ten goede veranderen voor de boekhouding van de vaccineer-artsen.

Het is glashelder dat de medische beroepsgroep, onder de warme dekmantel van de staat, definitief afstand heeft gedaan van haar eed-gebonden zorg en verplichting voor de gezondheid en het welzijn van patiënten. De motieven om vaccinatie aan te bevelen worden hierdoor angstaanjagend doorzichtig; het gaat in ieder geval niet meer om “volksgezondheid”.

  Vrouw beweert dat bedrijven reeds vervanging plannen van "gevaccineerde" werknemers die binnen drie jaar zouden sterven

Artsen door de politiek gecorrumpeerd 

De aanvullende hoorn des overvloeds-beloningen door de regering vegen in een oogwenk elke ethische en morele bezorgdheid van de medische beroepsgroep weg. De ijverig vaccineer-artsen hebben zich zonder scrupules laten corrumperen door de machthebbers.

Men moet echter zonder afgunst de benadering van de “Corona-dictators” aan de hefbomen van de macht erkennen, hoe slim ze hebben uitgedokterd om de witte jassen, die tot nu toe “zeer gerespecteerd” waren door de bevolking, zo perfect voor hun eigen doeleinden in te zetten.

Ook goede extra inkomsten voor dokterspraktijken

Voor 28 of 36 euro per vaccinatie is het een heuse bijverdienste, zelfs voor artsen in een privépraktijk. In heel Duitsland nemen ongeveer 100.000 praktijken deel aan de vaccinatiecampagne. Zo werden vorige week ongeveer 4,5 miljoen doses gevaccineerd, wat resulteerde in een minimuminkomen van 1.260 euro, exclusief weekend- en vakantiepremies. In een maand is dat minstens 5.040 euro. Zelfs na aftrek van belastingen levert dit een lucratieve extra meevaller op, zelfs voor kleinere praktijken.

Dit verklaart waarom veel praktijken zich tijdens de “zomervaccinatiepauze” uit het vaccinatieprogramma hebben teruggetrokken, maar nu van gedachten zijn veranderd en weer naar de overvloedige trog zijn teruggekeerd.

Artsenvakbond dringt aan op meer vaccinatiecentra

Met slogans als “we kunnen deze pandemie alleen het hoofd bieden door te vaccineren. Het vaccin is nu al miljarden keren getest. Maar met hun angst voor bijwerkingen nemen miljoenen mensen roekeloos het grote risico zichzelf en anderen te infecteren”, proberen de Marburg-functionarissen hun “sinecures” ook het komende jaar nog veilig te stellen.

  WHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven

Terwijl de artsenverenigingen dit jaar bleven aandringen op een verhoging van de premies voor vaccineerders, gaf Baden-Württemberg het “goede voorbeeld”, met vaccinatiepraktijken die als de spreekwoordelijke paddenstoelen uit de grond schoten.

Motivatie van de regering voor “vakantie-vaccinatoren

Als motivatie voor de artsen heeft de Landelijke Vereniging van Artsen van de Wettelijke Ziektekostenverzekering (KBV) nu van de federale overheid toeslagen geëist voor artsen die op weekdagen tussen Kerstmis en Nieuwjaar zouden vaccineren.

In het licht hiervan komt het ongenoegen over het tekort aan vaccins en booster nu ook in een heel ander licht te staan.

De trieste conclusie is eens te meer dat beroepsgroepen die ooit een zeker vertrouwen genoten bij de bevolking, zoals artsen, politieagenten en politici, dankzij de pandemie op brute wijze zijn ontmaskerd. Dit wordt zichtbaar door het steeds groeiende aantal mensen dat overal en op straat een gezicht geeft aan hun protest en verzet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Slachtoffers watersnoodramp Duitsland krijgen bezoek van COVID-19 vaccinatiebussen in plaats van hulpVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLufthansa moet vluchten annuleren omdat te veel piloten zich ziek hebben gemeld, Corona is het niet
Volgend artikelDr. Meryl Nass: Het is duidelijk dat de Covid injecties gevaarlijk zijn, maar het bewijs wordt voor het publiek verborgen gehouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Wordt tijd dat we een berekening gaan maken wat elk slachtoffer gaat kosten aan de gemeenschap en dat gaan verhalen op degenen die hier schuld aan zijn. En geloof me niemand kan dit equivalent ooit ophoesten. Zelfs niet de super rijken die allen proberen de ware omvang van hun buit te verstoppen zowel privé als kerk en staat.PZG.

  2. Mondjesmaat en drupje voor drupje wordt er steeds een paar cm touw aan het publiek gegeven om zich bezig te houden, zich op te winden, zich op te vreten, tekeer te gaan, etc. Maar het achterliggende plan wordt nooit besproken. En ook het feit dat de space alien op het toneel gegooid is, komt ook niet ter sprake, terwijl dit toch al geruime tijd bekend was. Ook de technologie die gebruikt wordt omtrent satellieten, de lanceringen, de timing er van, het gevolg op het klimaat er van, de EMF die gebruikt wordt, etc. Er komen alleen maar berichten binnen over de “gevaren van het vaccin” en de zoveelste voetballer die “onverwacht” gestorven is en de verpleger die de aan de bel trekt, etc. etc. Ondertussen davert de trein door, maar niemand weet wat er komt. Het is allemaal complotterij en het moet nog bewezen worden. Helaas, als niemand nu gaat kijken naar wat er achter de schermen speelt, zoals het feit dat NASA een aantal priesters heeft ingehuurd om te “bestuderen hoe mensen aliens ontvangen” (als die er ueberhaupt zijn), dan is ook dat te laat. Niks van deze duistere zaken komt ooit ter sprake, en dus geen mens die het in de extrapolaties opneemt. Het lijkt wel of het juist de bedoeling is om de broken record op “covid” te laten knarsen, zodat niemand in de gaten heeft wat er allemaal achter de schermen gebeurt. En zo wordt iedereen blind gehouden met ditjes en datjes en de vele sterfte dankzij de gifspuit, wat we al weten, totdat iedereen het ravijn inflikkert. Oh well.

    • Precies. Af en toe kijk ik een ‘oude’ video of bericht terug van begin 2020 en realiseer ik me, shit dat is toen ook al verteld. En dat was eigenlijk al overtuigend genoeg om te snappen dat het totaal niets met gezondheid te maken heeft maar er een veel groter plan achter schuil gaat dat – heel kort samengevat – vooral met opzettelijke verwoesting te maken heeft. Helaas zijn sommige bronnen (die ik voorheen vertrouwde) nogal terughoudend om dat naar voren te brengen. Voorbeeld; blckbx die met het verhaal van Lisette terugkwam (erg genoeg daar gaat het niet om) en het doet voorkomen alsof zij een uitzonderingsgeval was dat vaccinatieschade heeft opgelopen. Als je dat naast het beeld zet dat Erik Boomsma schilderde en er zo’n 19 miljoen mensen met ernstige bijwerkingen in Europa zijn, dan moet je toch wel sterk vermoeden dat blckbx tot de controlled opposition behoort..
      Hoe het ook moge zijn. Ik hoop dat we een beter jaar tegemoet gaan en wens iedereen een goede gezondheid toe. gr, marco

      • Het is een opdracht van een religieus instituut. Maak zoveel mogelijk mensen ziek en verdien er dan door medicijnen zoveel mogelijk aan tot ze sterven. Geen regulier medicijn is een Genezing. dr Peter Gotzsche docu. Honderdduizenden amerikanen sterven jaarlijks door gebruik reguliere Drugs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in