Een stadsbreed initiatief in Mexico’s bruisende hoofdstad om Ivermectine voor te schrijven aan COVID-19 positieve patiënten heeft geleid tot een vermindering van het aantal ziekenhuisopnames met 52 tot 76 procent, zo blijkt uit onderzoek van het Mexicaanse digitale agentschap voor overheidsinnovatie (DAPI), Mexico’s ministerie van Volksgezondheid en het Mexicaanse instituut voor sociale zekerheid (IMSS). Oliva López, hoofd van het Ministerie van Volksgezondheid van Mexico Stad, kondigde later aan dat dokters Ivermectine en Azithromycine zullen geven om COVID-19 te behandelen.

Bezorgd over de ziekenhuiscapaciteit in de zomer van 2020, bedacht de Mexicaanse regering een agressief testregime, oplopend van 3.000 tests per dag in juni tot ongeveer 24.000 antigeentests per dag tegen die november, bericht trialsitenews.com. Oliva López, hoofd van het Ministerie van Volksgezondheid van Mexico Stad, kondigde later aan dat dokters Ivermectine en Azithromycine zullen geven om COVID-19 te behandelen.

“Het ministerie van Volksgezondheid heeft vastgesteld dat er voldoende bewijs is om bij mensen die positief zijn voor SARS-CoV-2, zelfs zonder symptomen, sommige geneesmiddelen zoals Ivermectine en Azithromycine te gebruiken”, bevestigde López in een persconferentie.

De lokale autoriteiten hebben op 28 december een thuisbehandelingskit, met inbegrip van ivermectine, samengesteld voor de 22 miljoen inwoners van het land, na een piek van gevallen van COVID-19, schrijft lifesitenews.com.

Personen die aan de hand van een antigeen-test positief op COVID testten en ten minste lichte symptomen vertoonden, kregen vanaf 29 december een van de behandelingskits van de overheid op basis van Ivermectine.

Als onderdeel van het programma van testen en vroegtijdige behandeling is de Mexicaanse regering een onderzoek gestart om na te gaan welk effect een vroegtijdige behandeling van COVID met Ivermectine heeft op de bevolking van de stad. Het Mexicaanse Ministerie van Volksgezondheid, het DAPI en de IMSS hielden via een telefonisch controleprogramma de gezondheidstoestand bij van mensen die positief testten op COVID met een antigeentest. De studie volgde twee cohorten – zij die Ivermectine kregen en zij die dit niet kregen – en omvatte 200.000 mensen, onthult trialsitenews.com.

  Dr. Klinghardt: "Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe"

Gebruikmakend van de gegevens van het monitoringsysteem op basis van telefoongesprekken en ziekenhuisgegevens over opnames voor COVID-19, ontdekten de onderzoekers een aanzienlijke vermindering van het aantal ziekenhuisopnames voor de groep die ivermectine toegediend kreeg versus de groep die dat niet kreeg, in totaal tussen 52 en 76 procent effectief in het voorkomen van ziekenhuisopnames.

Dr. Juan J. Chamie-Quintero, een senior gegevensanalist aan de Colombiaanse privé-universiteit EAFIT, volgde de trends in het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen in Mexico Stad voor en na de invoering van het behandelingsprogramma met Ivermectine door de regering.

De bevindingen van Chamie-Quintero bevestigden de waarnemingen van de Mexicaanse regering. De grafieken hieronder, geplaatst op Chamie-Quintero’s Twitter-pagina, tonen een piek in het aantal COVID-ziekenhuisopnames en -sterfgevallen rond midden januari 2021, ongeveer twee weken nadat op 29 december was begonnen met de distributie van Ivermectine.

In de daaropvolgende maand werden meer dan 50.000 behandelingen gegeven, wat samenviel met een sterke daling van zowel het aantal ziekenhuisopnames als het aantal sterfgevallen in verband met COVID-19 in Mexico-Stad.

Vóór 25 februari had Chamie-Quintero vastgesteld dat het aantal sterfgevallen per week in de drie weken daarvoor met maar liefst 3000 was gedaald en dat de bezettingsgraad van de ziekenhuizen op 27 februari 2021 dramatisch was gedaald, van ongeveer 90% eind januari tot bijna 50% enkele weken later.

  De grootste angst van politici - BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht

Het succes van Mexico City met Ivermectine is een voorbeeld uit de praktijk van intercollegiaal getoetst onderzoek naar de heilzame werking van het geneesmiddel tegen het SARS-CoV-2-virus.

Een nieuwe studie over de doeltreffendheid van Ivermectine, gepubliceerd in het American Journal of Therapeutics, analyseerde “18 gerandomiseerde gecontroleerde behandelingsproeven”, en ontdekte “significant verminderde risico’s van het oplopen van COVID-19 bij regelmatig gebruik van Ivermectine” als een profylaxe. Bovendien ontdekten de onderzoekers dat het geneesmiddel “grote, statistisch significante verminderingen teweegbracht in mortaliteit, tijd tot klinisch herstel, en tijd tot virale eliminatie” bij COVID-patiënten.

De studie concludeert dat “de vele voorbeelden van distributiecampagnes met Ivermectine die leidden tot een snelle afname van morbiditeit en mortaliteit in de hele populatie, erop wijzen dat een oraal middel dat effectief is in alle fasen van COVID-19 is geïdentificeerd”.

Chamie-Quintero stelde een eigen studie op, waarin hij de rol van Ivermectine onderzocht bij het verminderen van het aantal fatale gevallen (CFR) van COVID-19 in Peru, waar de lokale overheid ivermectine op 8 mei 2020 goedkeurde als behandeling voor het virus.

Ivermectine werd al heel vroeg tijdens de COVID-behandeling gebruikt – vanaf mei 2020 – in acht staten in Peru, en werd al snel voorgeschreven aan patiënten in 24 van de 25 staten van het land, behalve in de hoofdstad Lima. Hoewel de stad pas vier maanden na de rest van Peru ivermectine ging gebruiken, diende de tussenliggende periode als een soort controlemaatregel voor de doeleinden van Chamie-Quintero’s studie.

In de 24 staten die Ivermectine vroeg toepasten, daalde het aantal sterfgevallen met gemiddeld 59% 30 dagen na de registratie van de sterftepiek en met 75% na 45 dagen in de leeftijdscategorie boven de 60 jaar.

  COVID-19 vaccinschade: Veel slachtoffers hopen nu op bloedzuivering

De volgende grafieken tonen de acht staten die het eerst met Ivermectine zijn begonnen en de waargenomen verandering in COVID-19-gevallen, evenals de sterfte onder 60-plussers.

“In deze acht analyses van Peruaanse staten ging de distributie van Iivermectine vooraf aan een significante vermindering van het aantal sterfgevallen en het sterftecijfer van infecties,” merkte Chamie-Quintero op, wat hem tot de conclusie bracht: “Behandeling met Ivermectine is de meest redelijke verklaring voor de daling van het sterfte- en sterftecijfer in Peru. De toepassing ervan in het overheidsbeleid is een zeer doeltreffende maatregel om de sterfte en letaliteit van COVID-19 te verminderen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewijs van hoe Ivermectine COVID-sterfgevallen in onderontwikkelde landen drastisch vermindertVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit spendeerde meer dan 400.000 dollar aan het enten van geaborteerde foetale scalpen op muizen en ratten
Volgend artikelLinkse mainstream media “vergeten” gemakshalve dat ze beweerden dat de lab oorsprongstheorie voor COVID-19 een “wappietheorie” was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Wie durft er nu nog te zeggen dat Zuid Amerikanen niet slim zijn?
    Wanneer komt dat stupide zoodje in dan Haag wakker?
    Dit kunnen die sukkels van het rivm en omt in hun zak steken.
    Mens, mens, mens.

  2. Dat kabinet is verantwoordelijk voor de dood van velen, door de goedkope medicijnen te verbieden tegen beter weten in, door de NWO te volgen.
    Dat opgeteld bij het facilitairen van Isis maakt het gerechtvaardigd ze op te hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in