Ook de burgers van Italië blijven niet gespaard van de terreur van de klimaatwaanzinnigen. Maar anders dan in Duitsland, waar de kleine groene krankzinnigen uit de gelederen van de doemsdagsekte van de “Laatste Generatie” zich zonder al te grote consequenties kunnen vastlijmen op drukke wegen, komen de Italiaanse kameraden tot zaken: Italiaanse automobilisten laten zien wat zij van dat maffe lijmgedoe vinden, bericht Jouwatch.

Vermoedelijk aangemoedigd door hun Duitse kornuiten uit de klimaat-extremistische scene, proberen ook Italiaanse aanhangers van de doomsday sekte “Last Generation” hun medeburgers te terroriseren op drukke Italiaanse wegen. Maar met een heel ander resultaat dan de kleine klimaattirannen verwachtten.

Nadat verscheidene van deze figuren de GRA (Grande Raccordo Anulare) – de tolvrije ringweg van de snelweg in Rome – waren opgegaan met een “Wij-gaan-allemaal-sterven” protestposter om de Romeinen op de zenuwen te werken met hun klimaatprotest, was het theater sneller voorbij dan men het woord “klimaat” kon uitspreken. Want: de automobilisten maakten korte metten met de saboteurs die hadden verzuimd om zichzelf, zoals hun kleine, geïndoctrineerde Duitse kompanen, op de weg vast te lijmen.

In de video’s hieronder kunt u zien hoe een Smart auto zich langs een extremist wringt, of hoe een motorrijder door de groep klimaatwaanzinnigen rijdt. Een vrouw beledigt de ordeverstoorders en zegt dat ze aan het werk moeten gaan. Een automobilist dreigt de mensen omver te rijden en toetert naar de groep. Een van de extremisten zeurt iets over een “ramp”. Een van de autobestuurders doet wat al lang geleden met die Duitse kleine terroristen gedaan had moeten worden: hij sleurt hem weg en zegt: “Ik zal je zo dadelijk een ramp laten zien!”

Anders dan in Italië, waar de burgers dit allegaartje van infantiele grootheidswaanzin, doemdenkerij en milieuparanoia, dat zich uit in radicale acties zoals de huidige wegblokkades, niet pikken, kunnen in Duitsland deze welgestelde verwaarloosde koters zich naar hartenlust uitleven en worden ze nog steeds door de media en de politiek in hun dolgedraaide dans gepoederd. In dit land wordt deze vorm van gevaarlijke dwang met neigingen tot terrorisme als “burgerlijke ongehoorzaamheid” vergoelijkt. (SB)

Globale opwarming: de aarde wordt groener

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

12 REACTIES

 1. Knettergek zijn die lui. Wat moet je er mee? Naar de kant sleuren was niet zo effectief, ze gingen gewoon weer terug zitten. Oprollen in hun eigen spandoek of zo was beter en over de vangrail dumpen, Je hebt natuurlijk geen pepperspray bij je op de snelweg, maar dat zou ook helpen.

 2. Ik had eigenlijk verwacht dat ze die gozer over de vangrail zouden kieperen. Dit was nog te soft.
  Lui tuig dat niets te doen heeft en waarschijnlijk op kosten van de samenleving leeft!!!

 3. Exact hetzelfde als in de tijd van Mao in China: de jeugd werd gebranwashed en voerde dit soort acties uit. Dit is hoe communisme begint: haat creeeren.

 4. Oppakken en aanklagen voor uitlokking doodslag. Schadevergoeding betalen aan gedupeerde automobilisten. Staat allemaal op film, dus schuldig en verplicht naar de psychiater.

 5. Helaas, de tweede video–waarop ze worden weggesleept–is er niet meer.

  Deed me denken aan een vooval; zat op een druk terras, vol met studenten; paar meiden, een in het bijzonder zaten maar te zieken.
  Had er al eens wat van gezegd–geen resultaat.
  Toen zei ik; “Als je doorgaat ga je over mijn knie”.
  Zij ging dus door (jaar of 20)
  Dus ik pakte haar, mini rokje omhoog, over mijn knie en een paar flinke kletsen op haar billen.
  lekker kontje trouwens.
  Zij gillen en daarna effe janken van kwaadheid.
  Maar toen was het over…..

  Wie niet horen wil, moet maar voelen….

 6. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat ze in Rome de sympathie van ’t volk NIET hebben.
  Men is die klimaatdrammers duidelijk spuugzat. Dat is in ieder geval al wel een goed teken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here