Terloops op het net tegengekomen. Misschien de meest eerlijke persoon die er bestaat, of misschien de meest harteloze bruut? Zelf ben ik van mening dat elk mens die slachtoffer van de COVID-19 prik wordt, er eentje teveel is. Er zijn teveel persoonlijke parameters in relatie met de vacinnemer waarvan men niet op de hoogte is. Hoewel het inmiddels voor iedereen duidelijk moet zijn dat er fatale risico’s aan de prik hangen. Tenzij je onder een steen leeft. Wat me wel duidelijk is dat het overgrote deel van de Westerse mens helaas een gezond wantrouwen ten opzichten van autoriteiten ontbreekt. Maar is dat een argument om geen mededogen met vaccinslachtoffers te hebben? Ingevolge de evenwel choquerende videoverklaring heeft de redactie (ik dus) zich eerst even om de tafel geschaard om te overleggen over publicatie. Zoals altijd waren we het allemaal eens en snel klaar. Hieronder staat de video. Wat is uw mening? (Gelieve fatsoen te houden in de commentarensectie.)

“Op dit punt… Veel mensen zijn ZO STOM. Dat ze eigenlijk VERDIENEN te STERVEN. Yup. Ik heb het gezegd. En ik blijf erbij. En ik heb geen medelijden met IEDEREEN die aan de prik lijdt. Heb ik mezelf duidelijk gemaakt? Yup. Je verdient het om te sterven. En ik zal geen medelijden hebben met iemand die dat doet. Waarom? Omdat je jezelf hebt vermoord.”

FRONTNIEUWS legt geen enkele waarde vast en publiceert deze video niet om te kwetsen, maar uit pure publieke belangstelling voor onderzoek naar dit onderwerp. 


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

  Big Pharma wetenschapper bekent: "Ze stoppen kankerverwekkende chemicaliën in de COVID-prikken"

Lees meer over:

Vorig artikelOndanks de meedogenloze oorlog van de elites tegen de mensheid, vechten wij, het volk, terug… en winnen wij?
Volgend artikelItaliaanse omgang met de klimaatwaanzinnigen van de “Laatste Generatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

213 REACTIES

 1. Heb ik eerder ook al tegen men kennissenkring gezegd, Hij heeft gelijk – je moet beter weten ,er is info genoeg te krijgen en ijgelijk zeggen ze het zelf!!!

  • Nu wel ja. Maar in het begin van Covid schrok ik ook, ondanks mijn medische achtergrond. Al heel snel besefte ik dat het een hoax was. Maar ik snap heel.goed dat velen mee zijn gegaan in het verhaal. Ik denk wel dat degene die 2 of 3 prikken heeft gehad en daar bijwerkingen of alsnog 3x corona heeft gehad, nu wel achter hun oren krabben voor ze weer in die virushype trappen. Mijn broer, 72, was na 1 prik genezen. Die werd accuut zo ziek ” als hij nog nooit geweest is” Bovendien ontwikkelde hij gordelroos.
   Gister vriendin gesproken, woont in hofje in Assen. Zeer wakker. Zij vertelde: in ons hofje gaat de een na de ander dood! In alle leeftijden!

 2. Hmmm, tsja… is sterven werkelijk zo erg…? Sterven is het vervolg op het materiele bestaan. De doodstraf klinkt als een straf, dus sterven moet een straf zijn. Zelf zie ik een schurk liever jarenlang gekweld dan door een snelle dood verlost. Maar dat terzijde. Deze kerel heeft een duidelijke opinie dat de vaxxie zelf een einde maakt aan zijn leven en het is dan zijn straf dat dit kortstondige leven vervroegd eindigt. En dat verdient hij dan. Een mens heeft maar 1 kans op een 1 leven. Je krijgt het nooit meer, dus je moet er zuinig op zijn. En dat doe je niet met de gifspuit. Jammer dan, je hebt er zelf voor gekozen.

  Dat gezegd, ik werd wel afgeleid door die botox lippen van die vent en die blerende toon. Grijns. Maar wel weer een leuke vondst van FN.

 3. Helemaal mee eens!
  Kissinger zei het al he “we beginnen met de ouderen en dan gaan we verder met de domme mensen”
  Get your booster JUST DO IT!

  • Ja maar wie zijn die domme mensen zijn jullie onbewust een onderdeel van geworden want schrijven is makkelijk maar iets doen is voor het volk moeilijk ik zie het in mijn eigen familie kring ze geloven alles wat Rutte zeg en nu zijn ze aan het jammeren dat alles zo duur is geworden maar zij zijn wel medeplichtig wie loop achter dat tuig wat nu de baas in Den Haag is zal uiteindelijk in een oorlog mee gesleurd worden die Rutte duidelijk heeft weer gegeven, wat wilt een kut landje als Nederland doen zijn zij de tweede wereld oorlog al vergeten wij konden ons totaal niet verdedigen en waren blij dat er veel anderen landen ons kwamen bevrijden en nu zal het niet anders zijn.

 4. De gevaxten hebben ons maandenlang als paria’s bekeken. Ons verjachert, verkankert omdat we niet als een stom schaap wouden leven. Ze wouden ons verlichten om diezelfde vuiligheid in te spuiten, want het waren de niet-ingespotenen die verantwoordelijk waren dat de pandemie niet kon eindigen

  Voor mijn part rotten ze allemaal

 5. Hij is een van de meest uitgesproken Canadese activisten, die zich vanaf het begin van Covid uitgesproken heeft. Hij heet Chris Sky en in mijn ogen is hij een held. De waarheid is niet fijn om te horen en daarom kijkt men liever een andere kant op. Ik dank hem voor t uiten van zijn waarheid. Iedereen heeft een andere rol en iedereen speelt zijn of haar rol. Samen komen we er wel. 😊🙏😊

 6. Helemaal mee eens !!!!!!

  Ik denk er zelf ook zo over.
  De laatste maanden (jaren) worden wij, die weloverwogen GEEN prik hebben genomen, als de nieuwe paria behandeld. En worden wij bestempeld als asociale
  mensen die GEEN rekening met anderen houden. Want je ” doet het voor je medemens”. Dit is een leugen regelrecht uit het rijk van de satan. Het merendeel van het volk trapt er nog in ook. En als dit nog niet genoeg is krijgen wij ook nog eens allerlei bijnamen zoals WAPPIES !!
  Op voorhand worden alle goed uitgezochte argumenten en bevindingen van ons en vooraanstaande artsen en wetenschappers linea recta om de prullebak gesmeten onder het mom “dit is allemaal fakenieuws”. Als je nu nog niet in de gaten hebt dat al deze z.g WAPPIE’S en WAPPIE artsen gelijk beginnen te krijgen en dat de bewijzen zich aan het opstapelen zijn, dan verdien je inderdaad dat gene wat je normaal je ergste vijand niet toewenst…..

 7. Niet mee eens… zelf ben ik niet gevaccineerd, mijn vrouw wel overigens. Sommige mensen dreigden hun baan te verliezen als ze zich niet lieten vaccineren, bijvoorbeeld KLM-ers.
  Ik kan me voorstellen dat mensen er totaal niet in geloofden, maar het deden voor opa of hun baab of voor toegang tot opleiding of stage.

  • Ja klopt, Emile, om alle schapen over 1 kam te scheren is ook niet juist. Ze waren niet allemaal vijandig, maar ze hadden toch ook wel de moed gehad moeten hebben zich te verzetten, vind ik zelf. Echter, het is ook wel te begrijpen dat je geen 1 op 1 gevecht aan wil gaan met de hand die je te vreten geeft, dus… Het was voor vele vaxxies ook geen gemak. Echter, ik heb geen respect voor de vaxxies die het deden ‘voor het gemak’ en ‘voor het reizen.’ Fuck them. Ze deden gewoon keihard mee met de oplichterij en de losgebrande haat tegen de vax-vrijen. Als die hun poot stijf hadden gehouden, dan was dat respectvol geweest. En waren we ook minder vrienden kwijt.

  • Vliegtuigen zetten om de haverklap een Noodlanding in..op een goede dag is het prijs…de rest ken je wél..Ps waarom ben je hier..Schapen horen in een weide..

   • Je ‘verdiend’ niet om te sterven, maar we gaan allemaal een keer dood. Feit is dat het W.E F. graag de wereldbevolking wil reduceren en daar mee zijn ze aardig op weg. Mensen willen graag doen wat de (r)overheid vraagt. De meeste mensen zijn idd niet kritisch naar de (r)overheid.
    Er worden steeds meer mensen wakker, maar nog altijd veel te weinig….

  • Tja emile ik wilde eerst ook en toen dacht ik, hm….🧐eerst is even over nadenken. Het word zo hard gepushed denk dat er een adder onder het gras zit.
   Noemen ze GEZOND VERSTAND GEBRUIKEN.
   Tja……wat kul hier zeg.
   Eigen schuld dikke bult je hebt hem helemaal zelf gewild.
   Als mensen niet zo dom en naief onverantwoordelijk reageren had je deze zever niet gehad en was het land niet slaafs en mak geworden voor kutrutte en zijn godfather hitler klaas schwaab.
   Als mijn partner met een vax thuis kwam kon die deruit.
   Geen laffe mensen over mijn vloer die weigeren om verantwoording te nemen.
   Bij een tankstation werken is ook een job hoor,dus niet zeiken als je er ziek van word.
   Hadden ze eerst onderzoek moeten doen net als ik, gezond verstand gebruiken.
   Alleen laffe mensen laten zich vaxen, zij zijn de doorn in mijn ogen omdat zij degene zijn die verantwoordelijk waren voor de 1,5 m regel en de lockdowns, hadden zij zich niet katen vaxen hadden we massaal op kutrutte zijn hoofd gescheten en de middelvinger opgestoken ….
   Ponder on that….

    • Op maart 2020 heeft rutte als staat een coup gepleegd tegen het volk.
     Dat is openlijk de oorlog verklaren tegen het volk.
     In love and war al is faire.
     En als het oorlog is moeten familie samenspannen en niet laf zich laten prikken want dan ben je een overloper een staatssnol en kan je zouten bij mij.
     Ik ben grootgebracht in een dorp met een grote motorbende, loyaal zijn is de grootste prijs die je moet betalen om samen sterk te zijn.💪🤨
     Dus geen laffe partners , er was helemaal geen verplichting om te enten. En die is er nog steeds niet, je dan wel laten enten getuigd van lafheid. En dat geld voor iedere mens op de wereld die met het witte vlaggetje zwaaide naar de pillenfabriek, kom wees baas over mij…
     Loyaliteit aan je familie gaat boven alles👩‍❤️‍💋‍👨

     • Het is eerste keer dat ik op Front News wil reageren. Dank je wel voor je sterke mannelijke aanpak van de situatie. Het is een OORLOG met logische effecten ervan.
      Mijn man zegt vaak dat Nederlanders “verwijfd” zijn. Corona scam heeft het bewezen.
      Ik ben er 100% met jouw eens. De sterkte en doorzettingsvermogen is de enige maneer om de oorlog to overwinnen.

    • Beslissingen worden met 2 genomen…hij sterft maar ik niet…zoiets en achter zijn/haar rug das BEDROG VAN HET ERGSTE SOORT…dus 1000% Gelijk..👏👏

    • HAHAHA EENS!! Sorry maar een partner die thuis komt met een keus als “ik laat me injecteren met gif” – nee dankje. Ver van wegblijven!

     Zoiets accepteren is geen “echte liefde”… nee dat is “echte -eigen gezondheid en moreel kompas- opgeven”.

   • Mee eens , welke idioot verkiest zijn baan boven zijn gezondheid en jammer dan maar geen werk.
    Aan alle kanten werden de mensen gewaarschuwd en toch doen, geen medelijden mee

  • Ik kan me alles prima voorstellen hoor, en iedere reden is er eentje, maar dat wil niet zeggen dat ik medelijden moet gaan opbrengen voor domme schapen. Ik ben ook mijn werk kwijt, sterker, mijn standpunt heeft me mijn bedrijf gekost. So what? Dan maar geen maatschappelijke positie en amper voldoende geld om van te leven, gas uit, lampen uit, het boeit me niet. Geen prik en laat de ander maar sterven!

   • Er komt vanzelf weer licht aan het einde van de tunnel, zelfs het domste schaap zal zijn fouten moet inzien.
    Ik raak ook liever alles kwijt dan te buigen voor de elite met hun satanistische agenda

   • Respect voor jou Millie.

    Gelukkig zijn we met velen, delen we dezelfde standpunten.

    Je Ziel verkopen, of weggeven aan peer-pressure of kiezen voor eigenaarschap over eigen lichaam (en keus!).

    Altijd het tweede, altijd!!

   • Precies, ik heb respect voor deze houding. Als je ergens voor staat dan maakt het niet uit wat de prijs is, je staat ervoor. Ik heb ook veel mensen verloren, mijn baan opgezegd en zelfs het land verlaten omdat ik niet meer met dergelijke types in een samenleving wil leven. Wij leven nu zeer teruggetrokken en op ons zelf en het bevalt prima.Natuurlijk wel contact met andere niet geprikte. Het is onvergeeflijk wat er is gebeurd en ik begrijp niet waar mensen hun principes zijn!

  • Tja Emile, de mensen die tegen hun verstand in meewerkten met het prikbeleid zijn mijns inziens hartstikke schuldig. Schuldig aan de dood van velen. Door hen kon het prikken doorgaan.

  • Met alle respect…maar als je dat soort afwegingen maakt dan ben je naar mijn mening ongelofelijk stom.
   Je lijf, je tempel, je lichaam is toch vele malen belangrijker dan al die andere zaken. Ik ben liever
   ongevaccineerd dakloos dan gevaccineerd aan het werk !!!!!!

  • liever werkloos dan dood gaan door stommigheid (QR code) op te volgen Er lopen hier alleen honderdduizenden rond die hoeven niet te werken om te leven omdat ze vluchteling zijn ook zij worden onderhouden door vadertje staat oftewel u werkende vrouw of uzelf die bang was dat ze u zouden ontslaan Hoe dom kun je zijn om daar in te trappen en dat je achteraf mensen tekort hebben om (ontslagene!?????) jou werk te doen en nu roept de maatschappij dn schreeuwt om werkende handjes.. Dus trap daar nooit meer in met uw grote domme poten als ze in het najaar wederom stommiteiten uithalen om een QR code pas in te voeren Het een stelletje zelfgekozen flikkers en debielen die in Den Haag over elkaar heen kruipen als honden maar die door u gekozen zijn in maart vorig jaar!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ja, dat snap ik. Wat ik ontzettend kwalijk vind is dat jongelui verleid zijn tot de prik omdat ze dan alles weer zouden mogen…
   Terwijl we in lockdown zaten en er alsnog tóch niks mocht. Onze oudste heeft een (1) prik genomen. Omdat hij al corona had gehad “hoefde” hij maar 1. Inmiddels heeft hij weer corona gehad. Omdat een festival in Utrecht zó barstensvol was dat je alleen rechtop kon blijven staan. En GEEN VENTILATIE ! Hoezo , verontrustend, de besmettingen lopen weer drastisch op…oeioei..
   Wij, ouders, zijn NIET GEPRIKT, HEBBEN NOOIT EEN MONDKAPJE GEDRAGEN, HEBBEN GEWOON ONS LEVEN GELEEFD, GEWOON GEWINKELD, ZIJN GEWOON MET KIDS EN AANHANG OM BLIJVEN GAAN ( daar stonden we op. Broer heeft zijn kids 2 jaar niet gezien want: oe..stel dat we pap of mam besmetten…)
   En wij hebben NOG HELEMAAL GEEN CORONA GEHAD.
   Net als mijn nicht en haar man, trouwens..zelfde verhaal!
   Kijk, ik ben blij dat we van die eeuwige 3 zoenen af zijn. Gewoon groeten of een hand geven is prima .
   Eet gezond ( en dan bedoel ik niet de bespoten sla van de supermarkt. De supermarkt met jaar op jaar een prijs voor beste groente en fruit spant de kroon qua bestrijdingsmiddelen, trouwens) en doe vooral dingen buiten.

 8. Niemand verdient te sterven. Maar er zijn er een heleboel die mijn medelijden ook niet verdienen. Ik vind het echt vreselijk voor de onwetende kinderen die achterlijke ouders hebben en ouderen die zich hebben laten leiden door angst en de beste bedoelingen. Maar die grote groep die zelf op onderzoek uit kunnen gaan maar liever kiezen voor de makkelijke weg en andersdenkende de ergste dingen toewensen…. Vette pech voor hun!

  • Niemand verdient te sterven? Guess what, WE ALL GONNA DIE! Kinderverkrachters verdienen ook niet te sterven? Moordenaars die het leger in gaan om anderen kapot te schieten? Die verdienen niet alleen om te sterven, nee, die mogen van mij heel, heel lang gemarteld worden tot ze janken om hun mammie.

   • Bewust verkeerd interpreteren wat Maartje schrijft…
    En dan even losgaan met uw eigen mentale natte droom.
    Uw denk kader is blijkbaar even groot als de omtrek van uw toetsenbord.
    Hoe voelt dat nu, om overal ‘Willumpie’ te horen en nog bij uw moeder te wonen?

    • Uw denk kader is blijkbaar even groot als de omtrek van uw toetsenbord.

     Dat is tegenwoordig orde aan de dag hier. Ik noem het dan ook twitterniveau.

      • Jij hangt me al langer de keel uit, met je ‘stoere’ gebral.
       Wel eens van verschil van mening gehoord ?
       Denk je soms dat jouw mafklapperij hier de norm is?

       • Kijk en dat is wat onze moordenaar Rutten en zijn kabinet wilt dat het volk mekaar in de haren gaan ze hoeven verder niets meer te doen zij hebben allang geworden met dank aan het domme volk en onze verraders

      • Overigens lijkt het wel alsof u zich hier de rol van ‘rechter’ hebt aangemeten.
       Het staat een ieder vrij om hier zijn mening te geven, zonder door u beoordeeld te worden.
       Dat u lid bent van het vaste naaikransje hier geeft u geenszins meer rechten dan een ander.
       Respect voor anderen zou u beslist ten goede komen.

 9. Wat minzaamheid en begrip zou iedereen sieren.

  Juist door oordelen is.deze wereld voor de beoordeelde en gepesten niet goed leefbaar.

  En zoals de redactie van F. N. aangeeft, we weten niets over de gevaxte personen hun achtergrond.

  Laten we wel wezen in de alternatieve media komen we in het blog vooral mensen tegen die nadenken en dat delen.

  Dat is belangrijk, “je bent nooit te oud om te leren” .

  Telkens steek ik er iets van op.
  Ik heb ook een brede belangstelling, en er als gepensioneerde meer tijd voor.

  Tijdens mijn werkzame leven en toen ik in de kleine kinderen zat, moest ik keuzes maken welke berichten ik belangrijk vond.

  De plaatselijke berichten stonden voorop.
  Kamerdebatten, en dan op internet als er tijd voor was opzoeken waar ik meer van wilde weten.
  Internet verrijkte mijn nieuwsgierigheid.

  Als ik nu naar het gezin van mijn zoon kijk, ze hebben 4 kinderen onder de 10 jaar, dan komen beide ouders tijd te kort.
  Nooit geen tijd voor zichzelf.
  Altijd met de kinderen in de weer.

  Nieuws dat ze horen komt van de a n dere ouders die ze op school en sport tegen komen.

  Van bovengenoemde heeft de NL regering schandalig gebruik gemaakt.

  Ik praat niet goed, dat onderzoek naar de gen -therapie door zulke mensen er over is geschoten.
  Integendeel.

  De tempel van ons leven, ons lichaam.

  Het is het allerbelangrijkste zolang we leven.
  Daar laat je niet zomaar iets inspuiten, daar hoor je onderzoek naar te doen.

  Je accepteert toch ook niet een afranseling omdat een minister beweert dat dat goed voor.je gezondheid is.

  Jammer genoeg, ben ik een wappie geworden voor hen.

  Maar nu, hoor ik dezelfde geluiden die ikzelf in onze gemeenschap heb uitgedragen.

  Niemand hoeft.te zeggen dat ik gelijk heb.
  Liever niet, het is mooi te constateren dat ze op de goede weg zitten.

  Ik moet toegeven dat ik het Spaans benauwd heb gehad toen ik hoorde van al die gevaxte dorpsgenoten.
  Als ze wisten dat ik niet gevaxt was , namen ze afstand.

  Ik ben daardoor behoorlijk wat bezoek misgelopen.
  Nu is alles normaal, totdat de heisa weer begint, ik hoor dat in gesprekken.
  En eerlijk, ik snap niet dat zovelen zo onevenwichtig zijn.

  Ik ben een paria geweest omdat ik vanaf het begin geweigert heb met deze waanzin mee te doen, en waarschijnlijk word ik dat weer.

  Eens zien hoevelen begrepen hebben dat ze straal voor de gek worden gehouden en langzaam vermoord worden door de gevestigde ( door mij niet erkende) machten.

  Dus allen “hold the line”.

  Groetjes

  • Geïnjecteerd!!!!
   En 4 kinderen….ze hadden beter vooruit kunnen denken. Beetje fokpremies opstrijken.

   En iedereen die mijn leven mee geeft geholpen te verkloten met de terreur: oog om oog, tand om tand!

   Als genoeg mensen zich niet hadden laten intimideren (ook voor de kulreden baan) dan was het gedonder de eerstkomrnde 30-40 jaar weer even over geweest.

   Die schapen dát zijn de schuldigen.
   Psychopaten zijn er altijd maar de kudde geeft hun macht. Rotbeesten op achterpoten.

  • @Gambie, “Tijdens mijn werkzame leven en toen ik in de kleine kinderen zat” What the hell dude, wat was dat voor werk…

   🤣😂🤣😂🤣

  • U heeft gelijk: tijdsgebrek van mensen in hun werkzame jaren is de crux.
   Ik ken heel wat intelligente voormalige klasgenoten die gewoon de tijd niet hebben om zich onafhankelijk te informeren omdat ze nog steeds in de rat race vastzitten.
   Zelf heb ik het welsiwaar druk met mijn eigen kleine consultancy maar ik ben meester van mijn tijd en kan bepalen waar mijn prioriteiten liggen: liever dan maar een paar klanten minder maar meer tijd om me goed te informeren, niet slechts over de financiele markten/macro economie/geo politiek maar helaas ondertussen noodgedwongen ook over vaccins etc.
   Dat komt zowel mijn beleggingsbeslissingen ten goede maar ook andere belangrijke levensbeslissingen zoals omtrent gifinname.

   Ik ben zeker geen domkop maar beschouw me niet als uitzonderlijk veel slimmer dan mijjn voormalige studiegenoten. Toch heb ik het idee dat ik op heel wat vlakken veel betere beslissingen neem dan de meesten en dat is m.i. volledig terug te voeren op me beter geinformeerd te hebben a.g.v. de vrijheid die ik heb om te besluiten daar tijd voor vrij te maken, ten koste van andere zaken die op korte tiermijn mogelijk belangrijk lijken maar al bij al van minder strategisch belang zijn op langere termijn.
   Wat heb ik immers aan wat meer inkomsten van een extra klant als ik vervolgens dood neerval of bells palsy krijg of whatever of als mijn dochtertje om het leven zou komen na een gifinjectie?
   Goh, leuk hoor, dat ik maandelijkes netto 500 euro extra zou verdienen…
   Soms moet men gewoon zijn prioriteiten kennen in het leven.

  • Eerder voelde ik me best alleen in mijn wappie-zijn. Maar als ik.nu in een winkel ben en het gesprek gaat ook maar een beetje in de richting van corona, dan zeg ik gewoon hard op dat ik een wappie ben. En gek….bijna altijd krijg ik de reaktie: ik ook. En dan volgt de discussie …dat is leuk. Zo kan iedere andersdenkende en.passent eens een andere mening horen…wat ze waarschijnlijk nog nooit hebben gehoord want Op1, hvn beau, jinek en al dat soort, preken alleen maar maar hugonistisch of ruttisch.

 10. Er zijn vele onwetenden die een blindelings vertrouwen hebben in de overheid en MSM. Zij werden door Rutte& en consorten plus de MSM o.a gevoed met leugens dat uitsluitend d.m.v vaccinaties de pandemie zou eindigen… Daarbij waren er daardoor werkgevers die hun personeel onder druk zetten om zich te laten vaccineren.
  De door de MSM gehersenspoelde overtuigingen van gevaccineerden was, dat door de ongevaccineerden de pandemie cq verstikkende maatregelen in stand bleven…
  Vandaar voorheen die haat van de gevaccineerden richting ongevaccineerden.
  Inmiddels zijn wij ruim 2 jaar verder met dat ” virus ” gedoe.
  Burgers zijn nu covid-moe, dus wordt het apenpokken-virus de wereld in geslingerd.

  Er zijn ook veel placebo vaccins uitgedeeld, waardoor geprikten nog een kans hebben om te overleven.
  Echter degenen die in het komend griepseizoen zich wederom laten prikken voor welk zogenaamd virus dan ook, zijn de WARE zombie- schapen die uberhaupt reddeloos verloren zijn…..

  • Je heb volledig gelijk, ik dacht dat het een facebook pagina(jammergenoeg ben ik het kwijtgeraakt) was waarin gevaccineerden allerlei verwensingen aan ongevaccineerden werden toegewenst die zelfs Jozef Mengele graag had willen horen alhoewel zijn leerlingen goed hebben opgelet en tot nu toe goed bezig zijn. Ik ben wel benieuwd of die gasten op facebook(ik zelf zit niet op facebook,twitter,whatsapp) nog in leven zijn of nu wat overgehouden hebben en geen best leven hebben met allerlei klachten die ze natuurlijk niet wijten aan de prik wat je nu op de msm ziet.

   • Die facebook groep daar waren zelfs personen die ongevaxten noteerde en zelfs er probeerde achter te komen waar men woonde. Tot zover ging men zelfs. Want misschien zouden ze dit eens nodig kunnen hebben. Knettergekken zitten daar tussen. Te hopen dat men door die bijwerken die men heeft kunnen oplopen wat kalmer is geworden daar.

    • Daarom moet Hugo de Jonge ook worden opgehaald. Die heeft in Nederland de boel gespleten met zijn ophitserij. Hij is het beest dat het in gang heeft gezet. De duivel.

     • Het volk kiest daar toch zelf voor? Ik bedoel kijk eens hier wat er allemaal getyped wordt, het is bij de beesten af en dan zijn het allemaal ‘wappies’. Onderling kunnen de toetsenbordridders het al niet eens worden. Het ligt niet aan rutte, de jonge of welke clown dan ook het ligt aan en bij de mensen zelf.

  • Dat apepokkevirusverhaal redt het niet..is te fantastisch…
   Het is amper besmettelijk en degene die het heeft in wrs een asielzoeker uit de krochten van Afrika. Daar zullen weinig nederlanders contact mee hebben.
   Bovendien is de naam niet wetenschappelijk genoeg.

   • Uit de krochten van Afrika…vuile keeskop daar heeft Holland honderdduizenden slaven gekocht en Verkocht… méér dan welk land ook… overigens in Indonesië en aangrenzende landen of Surinamie dus hou je Smerige Rotte muil over krochten die heb je genoeg in eigen land gelukkig hebben de Japanse legers de smaragd-eilanden bevrijd… België heeft ook zo’n ROTTIGE streken uitgevoerd in de Congo en Rwanda en Burundi…en onze krochten zijn al even Smerig als de rest van de zogenaamde Beschaafde Westerse wereld…dus BAK TOE…klaar kampen mannetje….💩💩💩💩 Krochtenkakkerlak..

 11. Als je inderdaad zo stom bent om anno 2021/2022 nog altijd te geloven in virusssen en vaccins, dan ben je ook gewoon DOM, achterlijk en maak je jezelf belachelijk. Ruim 80% van de mensen boven de 14 in NL heeft een mobieltje met internet en dus de hele wereld aan informatie letterlijk in handen. Iedereen kán weten wat een nonsens deze hele hoax is en hoe gevaarlijk die genocidespuiten zijn. Al die mensen die zich vrijwillig hebben laten inspuiten zijn zelf schuldig aan hun “bijwerkingen” en hun dood. Ik heb alleen medelijden met de kinderen onder de 16 van die ouders die de kinderen gedwingen hebben de spuit te halen of deze kinderen foute informatie hebben gegeven en ik heb medelijden met de ouderen in tehuizen en mensen met een mentale achterstand (échte mentale achterstand dan he, niet die achterlijke schermkijkers die je overal en nergens tegenkomt) die gedwongen zijn die spuit in hun arm gejast te krijgen. Dát zijn de echte slachtoffers. Niet degenen die vrolijk in de rij gingen staan en als een mongool stonden te klappen voor de zorg en mij en mijn kinderen hiermee een moeilijke toekomst hebben bezorgd en als een überdwaas met zo’n muilkorf rond hebben gelopen. They deserve to die! ROT OP, RIP, try again! Ja, 90% van mijn familie en “vrienden” zijn ook ingespoten, ik ga er geen traan om laten, echt niet. Klaar mee, totaal klaar mee.

  • huisarts en verpleeghuis arts hebben mijn moeder ( 97 ) zeker vijf keer benaderd of ze DE PRIK wilde hebben. ze heeft telkens herhaaldelijk nee gezegd . ze mankeert niks wat dat betreft zelfs niet gehoest .

   • Mijn oude vader hebben ze ook tegen zijn wil geprikt. Anders wilde ‘de zorg’ hem niet meer helpen. Terwijl hij van hen afhankelijk was, oude man. Na de vaccinatie kreeg hij een beroerte.
    De ‘zorg’? Het is tuig van de richel. Moordenaars zijn het. Ze prikken de oude mensen expres dood. Het is jammer dat mijn vader niet bij zijn kinderen wilde wonen, dan was hem dit niet gebeurd, dan hadden ze hem niet in de tang gehad.
    Mijn kennis heeft een zoon die in een tehuis zit. Die is geprikt tegen zijn wil en kan na de prik niet meer lopen, zit nu in een rolstoel. Nog maar 56 jaar.

   • Kassa kassa voor alle artsen, hoe meer ze konden inspuiten, hoe sneller ze rijk op pensioen konden, dankzij de fiskale voordelen om hun moed te bedanken, inspuitingen te promoten.
    De witte jassen, ik heb het ermee gehad

   • Ha, mijn tante, 98, net zo. Tehuis steeds geprobeerd.. Ze heeft nooit de spuit gekregen. Haar dochter waakte als een furie over haar. Tante heeft ook nooit corona gehad.
    Ze is pas gestorven aan ouderdom. 98! Dat kon toen nog…Geweldig toch!

 12. Heel naar om dit filmpje te zien, het doet mij verdriet!
  Ik ken veel mensen die zich hebben laten prikken omdat ze de propaganda geloven, geloofden? te goeder trouw.
  Merendeels zijn het hardwerkende mensen met een gezin die de krant lezen, het NOS journaal kijken en de overheid gehoorzamen. Zij kunnen zich niet voorstellen dat er zulke immens duistere complotten gesmeed zijn. Dat is naïef, maar om dan zulke dingen te zeggen, dat dient mijns inziens geen enkel doel. Mensen als Marc van Ranst, Hugo de Jonge, Mark Rutte en vele anderen die de bevolking in een angstpsychose hebben gestort verdienen straf, voor het grote leed wat ze hebben aangericht.
  We zouden onze geprikte medemensen met liefde dienen te benaderen. Zij zijn in de val getrapt. Wees dankbaar en niet hoogmoedig dat jou dit bespaart is gebleven. Misschien had je het geluk veel tijd vrij te kunnen maken voor onderzoek, misschien had je de juiste mensen om je heen die jou waarschuwden. En kwaad met kwaad vergelden zal je geen geluk brengen!

  • Je hebt gelijk Djookie. Deze haat die de maatschappij splijt is ook precies de bedoeling van de politiek. Zodat het gemakkelijker is om mensen wat aan te doen omdat toch niemand meer achter elkaar staat. Mensen elkaar niet meer beschermen. Maligne narcist Hugo de Jonge heeft de haat geïnjecteerd in de maatschappij. Alleen maar met dit doel.

    • Ik heb me niet buitengesloten of verketterd gevoeld. In tegendeel. Bij een vergadering of meeting zei ik demonstratief: ik kom niet want ik ben niet geprikt. Ik denk dat je daarmee meer mensen aan het denken zet dan wanneer je openlijk in verzet gaat.

 13. Wij zijn overal geweigerd, verdoemd, vernederd alhoewel voor mij viel dat mee..het is dan hoe dan ook de moeite die we gedaan hebben om de mainstream te ontkrachten met die Smerige Rottige LEUGENS en ervoor bespuwd werden toen die Nutteloze paspoorten kwamen werd alles op het randje bijna MISDADIG voor ons.. uitgesloten worden voor zovele dingen vanwege de Wil om gezond te blijven.. zelfs mijn zoon en schoondochter hebben zich laten vaxen met gevolgen die gelukkig nog meevallen maar 2 van de buren hebben het NIET overleefd.. Openlijk als een gevaarlijke gek bestempeld geworden zeer grote angsten voor mijn Zoon en z’n vrouw.. nachten wakker liggen Politie die overal erop los slaan..al viel dat in België nog heel hard mee.‼️‼️‼️‼️ Als je alle anderen in andere landen ziet..NEEN OOK IK HEB GEEN SPATJE MEDELIJDEN met de doden en gewonden wan wij waren het hoog-risico-Crapuul..nog steeds liegt de pers en nog steeds lopen sommigen met dat Vervloekte masker.. en nog steeds is er die dreiging van enkele maanden terug… Daarom heeft die man zich zo laten gaan uit EERLIJKE VERONTWAARDIGING.. alleen God weet wat die man misschien Verloren heeft…IK BEN MET HEM 100% uit woede, pijn, en machteloosheid…

  • Daar heb je zeker een punt.
   Ik werd al uitgemaakt voor moordenaar omdat ik vanaf dag 1 wist dat er iets niet klopte en toen feiten publiceerde via e-mail naar vrienden en kennissen.
   Sorry maar ik heb sindsdien geen medelijden meer met hun overleden “gevaxten” en heb met de rest ook geen contact meer.
   Er is een spreekwoord “wie niet horen wil moet voelen” .

   • Tjonge, ik was altijd al afwijkend dus ik werd sowieso niet geloofd en mocht elke morgen als ik naar kantoor ging weer “beschouwd” worden. En stiekem “ze (de niet gevaccineerden) moeten maar zwaar ziek worden met dito zwaar verloop” en mijn lieve collega’s weten niet dat ik weet dat ze dat onderling hebben gezegd.

    • Mijn schoonfamilie zijn ook dat soort lievertjes die dit soort verwensingen hebben naar mij toe en naar andere ongeprikte. Ze zijn niet wijzer denk ik dan en straks ene paar prikjes verder zullen ze wel moeten toegeven dat ze naast het potje gepiest te hebben. Ik ken al zovele die er iets van hebben over gehouden en zelfs mensen die het prikkie niet overleeft hebben en ook hun komen aan de beurt hiermee. Ik neem langzaam afscheid in gedachte van deze mensen zodat ik straks niks voel als ze echt van de wereld af zijn.

   • Rutte en zijn tuig heeftons meer dan twee jaar van onze vrijheid gekost en onder tussen ging die smeerlap hand in hand met De Jonge en Grapperhaus naar alle elite feestjes toe waar kleine kinderen hun hoofd gerecht was, Demmink zal er ook wel geweest zijn met vele rechters dat denk ik en is mijn mening.

 14. Mag zeker gezegd worden !
  Om me heen krioelt het van de “schapen” . . . waren altijd gezond . . . en nu . . . bhéééééé . . . und . . .
  allemaal lichamelijke problemen !
  > long embolies, pijn in de benen, pleuren spontaan neer, neurologische aandoeningen, dood geboren kids . . .
  EN NOG LINKEN ZE HET NIET AAN DIE INENTINGEN !
  Nja . . . hier heb je nog een baal strooi, vreet maar op en stop met klagen !

 15. Ik vind het nogal een uitspraak. Wat is het nut om iemand een verdiende dood te wensen? Wie doet zo iets? Wie Ben ik om iemand te verwensen? Men heeft de consequenties van zijn daden te dragen, dat wel.

   • Wat is hier intelligent aan ??? Het is de elite die U dood wenst…. Oh wat zeg ik nu het is de elite die u om zeep wil helpen met injecties waarvan de mensen met gezond verstand weten dat ze niet werken. Luistert U eens naar Harari de rechterhand van Adolf Schwab die praat over dat we nog een oplossing moeten zoeken voor de useless eaters!!!!!!!!Indien je de propaganda van het WEF/ Big Pharma en valse politici en media voor waarheid aanneemt dan verdien je niet beter.

    • Beter leren om begrijpend te kunnen lezen zou u goed doen…
     U bralt er maar op los omdat u zich zo machteloos voelt.
     Bovendien doet u op voorhand al dom: ongefundeerde aannames wat betreft de andere mensen die hier reageren.
     U hoeft niet in te vullen wat anderen denken…misschien hebben ze wel dezelfde mening als u, maar kunnen zij dat op een, aan u superieure wijze, minder gefrustreerd en met goede argumenten onderbouwen.
     Schelden is zo zielig.

     Mooie dag verder.

 16. Niemand hoeft te sterven omdat hi/zij dommer of dom is natuurlijk, het doet me wel denken aan de woorden van wijlen president Mitterand van Frankrijk in 1981 “de dommeriken zullen deels geëlimineerd worden” want toen wist men al wat er voor nu gepland was.
  Covig-19 is gewoon het codewoord voor hun planning, bedacht in 1921 als ik me niet vergis

 17. Er zijn geen vaccin slachtoffers! Het zijn slachtoffers van zich zelf door dat ze te achterlijk zijn om klakkeloos die prikken te nemen, en imbicielen hebben geen meerwaarde voor deze maatschappij!

 18. Wie denken wij dat we zijn als we zeggen dat iemand het verdient om te sterven omdat die persoon zo dom (of misleid of om wat voor reden dan ook) is geweest het vaccin te nemen? Is die beslissing aan ons? Voelen degenen die dit zeggen zich superieur aan die anderen die zich hebben laten vaccineren?
  Zeggen sommige gevaccineerden niet tegen ons, ongevaccineerden, dat WIJ het verdienen dood te gaan aan het virus omdat wij geweigerd hebben het vaccin te nemen? Als wij dan hetzelfde zeggen over de gevaccineerden zijn wij dan niet net zo erg bezig als zij? Moeten wij niet zeggen: we betreuren de doden, we hebben medelijden met de gewonden? Laten we ons ervoor inzetten deze krankzinnige massavaccinatiecampagne stopt! Maakt dat niet dat wij daarmee het verschil maken?
  Heb uw naaste lief gelijk uzelf en bemin uw vijanden. Niet mensen die onder het vaccin nu lijden of stervende zijn nog een harde trap nageven. Dat is de ware christengedachte.

  • dit is het juiste antwoord : dit moest gebeuren en die mensen die nu ziek zijn of gestorven door het experimentele goedje: die geen vaccien mag genoemd worden; zijn hier op aarde gekomen om de mensen hun ogen te openen door wie wij al eeuwen geregeerd worden. Door reptielen die de macht over de mensen wil houden.
   We moeten die mensen eren want zij hebben zich opgeofferd om de massa bewust te maken; de twee soorten moeten aanwezig zijn: zo kan ieder van ons een bewustzijns verhoging maken en kunnen we eindelijk deze soort mensen verbannen voor eeuwig : want wij hebben geen enkel vaccintje nodig : ook geen kinder vaccintejes : als je dit maar weet: Daar geloven velen onder ons nog steeds in in die kindervaccientjes: ook deze hebben al ,veel leed op aarde aan ons kinderen gebracht en nog steeds staat daar niemand bij stil. Want velen linken de problemen die ons kids hebben ook niet aan die vaccientjes…..ADHD, alle imuunziekten, astma, enz enz : Ga maar eens zien op vaccinvrij.nl: alles staat daar duidelijk uitgelegd ,over de inhoudstoffen van vaccientjes: die staan in de supermarkt te koop met een groot X door en nog gelooft ieder dat ons kindejs ingeent moet worden: dat maakt dus dat GOD ons geschapen heeft met een verkeerd immuun systeem als wij op aarde komen: Mensen denk na kinderzaiekten doormaken versterkt juist ons immuun systeem….Ga ook maar eens Dr lana luisteren en zie hier Dr Cowan legt haarfijn uit hoe virusjes werken: veel leer genot https://hetanderenieuws.nl/dr-tom-cowan-als-je-denkt-dat-er-een-virus-is-en-je-bang-moet-zijn-leef-je-in-een-waan-nederlands-ondertiteld/ 30 mei 2022

  • Het is heel moeilijk de gevaxten te beminnen als je je realiseert dat zij allen middels shedding van wat er in hun lichamen rondspoelt de gezondheid van ongevaccineerden ernstig kunnen schaden. Volgens officiele verklaringen van Pfizer/BioNTech lopen ongevaxten een groot risico als zij lichamelijk- of zelfs slechts adem contact hebben met geprikten. Ik ken enige gezonde mensen die door shedding ernstige en ook langdurige gezondheidsproblemen hebben opgelopen, en dat telkenmale vrijwel onmiddelijk na het contact.

   Voor ongeprikten zou de wereld er beter op worden als de cov-19 gevaxten er niet meer waren…

  • Mij te soft. Voel ik mij superieur? Zeker weten! In het opzicht van intelligentie sowieso. En met zo een softe houding schieten we al eeuwen niks op. Het enige waar we iets aan hebben is als het apathische volk een keer het tegengestelde gaat worden van apathisch. De hoogste tijd om pissig te zijn en flink ook.

 19. Verdient een braaf en mogelijk intelligent doch naief mens het om slachtoffer van een crimineel te worden?
  Natuurlijk niet.
  Net zoals iemand het niet verdient om bestolen te worden (“want hij had moeten weten dat op een druk plein er zakkenrollers actief zijn”) of verkracht in een steegje (“want ze had moeten weten dat het daar na valavond gevaarlijk is”), of net zoals niemand het verdient om online opgelicht te worden wanneer die goedkope aanbieding (stofzuiger aan halve prijs) niet geleverd wordt nadat je het geld wel hebt overgemaakt, zo verdient een eerlijk doch goedgelovig mens het niet om zijn leven te laten en mogelijk zelfs een pijnlijke dood te sterven t.g.v. een hoop leugens.
  Beetje raar, dat iedereen het er wel mee eens zou zijn dat een naive toerist het helemaal niet verdient om 100 euro te verliezen aan een zakkenroller, maar dat een goedgelovige burger (het type dat zelf nooit een vlieg kwaad zou doen en zijn hele leven “braafjes” belasting betaalde) het wel verdient om een mogelijke pijnlijke vervroegde dood te sterven en daarbij mogelijk een wederhelft en nageslacht achter te laten.

  Wel is het anderzijds zo dat specifiek diegenen die zo onmenselijk waren om a) ongevaccineerden vergif op te dringen (al beseften ze mogelijk niet dat het vergif was want dan hadden ze het zelf niet genomen) en b) te demoniseren en mogelijk dood te wensen, als die nu wat naars overkomt en wel datgene wat ze ons toewensten, tja, dan zal ik daar minder rouwig om zijn.
  Maar als ik bv. denk aan mijn lieve doch naive oude tante die zich als goedgelovige burgertrien drievoudig liet inspuiten, neen, dan wens ik haar niet dood (net zomin als zij mij ooir doodwenste) en als haar wat ergs overkomt (bv. bells palsy) zal ik niet zeggen dat ze dit verdient. Geen enkel eerlijk en goedhartig mens verdient het om als naieveling slachtoffer te worden van criminelen: zelfs niet om 50 euro te verliezen aan een zakkenroller maar zeker niet om zwaar gehandicapt of vol met ongemakken en vreselijke pijnen door het leven te gaan na injectie met een gif waarvan de toediener voorspiegelde dat het je zou beschermen tegen een gevaar.

 20. Ik laat me door niemand uitspelen, en zeker ook niet tegen gevaccineerden.
  Wat een zwak verhaal dit, polariseren is juist het hele spel.
  Ik heb de beslissing voor mezelf genomen, en wens niemand wat slechts toe
  word hier treurig van

 21. Nogal heftig dit , ikzelf wens niemand iets toe maar ik ben uitgesloten geweest, twintig jaar voorzitter geweest en 40 jaar actief in het verenigingsleven en afgezet als voorzitter omdat ik weigerde om mensen te controleren naar hun vaccinatiestatus voor een eetfestijn, heb om me heen geschopt, mensen gewaarschuwd op alle mogelijke manieren grotendeels tevergeefs. Het is dus zeer frustrerend om familie, vrienden hun ondergang te zien tegemoet gaan. Dus ja ik begrijp deze uitval wel.

 22. Ik laat iedereen vrij in hun keuze, zolang ze dat mij ook gunnen. Gewoon nadenken is voor veel mensen moeilijk. Je er een beetje in verdiepen, dan je keuze maken lijkt mij.

 23. Je hebt dus de echte wakkere en karaktervolle mensen die zichzelf én hun kinderen beschermen ten koste van alles…🤔😡💪👊…..en dan heb je de LAFAARD’S die zich verschuilen achter elk excuus mogelijk ze kijken minzaam toe hoe hun baby vermoord wordt…. offeren hun zonen en dochters op het altaar van hun wil OM NIET NA TE DENKEN..‼️‼️‼️ Hitlers woorden in gedachten bij de opkomende nederlaag in Stalingrad.. Honden willen jullie eeuwig Leven…juist brave (zelf) MOORDENAARS

 24. Wauw, dus op deze site mag ik zeggen dat ik ook 0,0 medelijden heb en dat ze het verdienen om te sterven. En dat ik er echt absoluut niet mee kan zitten. Dat ik er zelfs wel voordelen in zie dat het een hoop dom volk opruimt waar we toch niks aan hebben… Wauw. Wat een aangename site, in tegenstelling tot het Bilderbergachtige vriendenclubje met de dictator van ninefornews waar mijn reacties keer op keer niet geplaatst worden terwijl ik het nog heel netjes heb gehouden. Geen woord verkeerd. Was nog zeer mild met wat ik nu heb geschreven. Hoera!

  • Apart he, dat reacties met goede argumenten op Ninefornews worden verwijderd. Terwijl ze de domste bullshit van anderen wel plaatsen. Ik denk dat Ninefornews stiekem bij de msm hoort. Dat ze alleen de reacties van domoren plaatsen zodat ze die openbaar te kakken kunnen zetten.

   • Ok ben ik dus niet de enige bij wie dit gebeurt. Goed om te weten. Heel apart zeker. Een site die onafhankelijk hoort te zijn waar reacties gecensureerd worden waarbij je letterlijk geen 1 woordje verkeerd schrijft. Zeer dubieus.

    @Gamble; ik mag het niet hopen, anders ben ik hier ook weer pleite. Maar dat lijkt mij sterk, anders zouden ze wel dezelfde manier toepassen, namelijk eerst reacties goedkeuren ipv dat ze rechtstreeks geplaatst worden.

 25. Al deze alternatieve sites zijn controlled opposition.. van msn, dus ook van de cabal.. Om ons de illusie te geven dat er een alternatieve weg is en om ons koest te blijven houden.

  • Er klopt iets niet met deze site. Voor iemand die zegt 30 jaar ervaring in de journalistiek te hebben stond de intro vol met behoorlijke spelfouten gisteren (geen typo’s). Deze zijn vandaag (gedeeltelijk) verbeterd. Ik vraag me hetzelfde af: is de site om te leren waar de gaten geprikt worden?

   • Kan best hoor. Dat het hier niet klopt. Je kunt niemand en niets vertrouwen. Vooral niet als je niet weet wie er achter een website zit.
    Misschien worden we hier alleen maar genoteerd. Is het AIVD en worden we later nog eens opgehaald om onze schrijfsels hier. Kan me trouwens niet schelen hoor, mijn leven is toch al geleefd en niemand de me zal missen. Proost!

 26. De bevolking is jarenlang gemasseerd richting heilzame vaccinaties.
  Wat te denken van Ted van Essen bij omroep max.
  En dagelijks op de radio Paul van Vliet van unicef met ALLE ZIEKTEN DE WERELD UIT……
  Wat moet je dan als burger.
  De mensen zijn belazerd door overheid en artsen.

 27. Chris Sky, is een roeptoeter, nu bekende figuur en media geil maar heeft veel gelijk!
  Hij leeft ook van giften dan kan je ook stoer doen.
  Zo had hij ergens in Canada een verboden betoging georganiseerd maar was die dag wel afwezig, haha. Toen dacht ik het mijne. Hij is wel dapper en mondig want weigert overal mondmasker te dragen en de Nazi-maatregelen.
  Dat ieder gevaccineerde dood mag is dik overdreven vooral kort door de bocht en geef een voorbeeld.
  Je bent als vrouw pas gescheiden met enkele kinderen, je wil je leven herbeginnen en koopt een huis. Een jaar later komt je werkgever melden dat je verplicht bent om je te laten vaccineren of wordt ontslagen…
  Je nachtmerrie begint want veel mensen komen zwaar in de problemen zonder werk en toegeven je ziet (nog steeds) geen gevaccineerde op straat voor je neus doodvallen…
  Ben je met pensioen, zelfstandig of ontvang je steun dan heb je (nog) gemakkelijk praten maar niet lang meer. Je zal later ook moeten kiezen…
  Voor veel mensen gaat de nachtmerrie herbeginnen in de winter…
  Vallen de gevaccineerde morgen in grote aantal dood op straat dan zal je keuze heel snel gemaakt worden maar dat is dus nog steeds niet het geval. Beter van de honger sterven dan door het vaccin?
  Ben je handig dan kan je hier en daar wat klussen… maar niet iedereen is handig.
  Ik beklaag veel mensen… en had iedereen de vaccins geweigerd dan was er allang een nucleaire derde wereldoorlog geweest. Als ze hun zin niet krijgen dan is hun plan b voor enkele jaren in hun luxe schuilkelder leven.
  De oorlog locomotief is inmiddels al opgewarmd en wachten rustig af of we bereid zijn te luisteren of akkoord gaan met de Great Reset. Die krijgen steeds hun zin.

 28. Wow wat een meningen allemaal
  Zit wel erg veel grootspraak tussen mag ik wel zeggen
  Deze man geeft gewoon zijn mening en dat mag
  Heeft één van jullie al een video gemaakt en op internet gezet met uw ongezouten mening die u hier verspreid
  Veel geschreeuw hier weinig wol
  Aktie gevoerd misschien?
  ik lees veel reacties op. Diverse artikelen hier op front nieuws
  Het verbaasd mij steeds om verschillende uitspraken te zien
  Ik doe dit ik doe dat enz enz
  Maar aan het eind van het verhaal verschuilt iedereen zich achter zijn toetsenbord
  Heldhaftig hoor

 29. De dood komt nu snel voor vele schaapjes zij zullen sterven als nuttelozen ik kan mijn lacht niet meer in houden ik heb van dag een dat al geschreven van FB boek verwijderd van Twitter omdat ik dat durfde te schrijven het zijn inmiddels zielige schaapjes aan het worden en het blèren is zo langzaam aan het verdwijnen ik zou zeggen heer geeft hun de eeuwige dood zij verdienen niet beter.
  een klein tekst van de club van drie honderd , de nuttelozen zijn er met hun vier schapen pootjes in getrapt zij hebben het gift zich laten inspuiten en nu gaan ze stuk voor stuk dood wij de elite zijn wederom miljoenen rijker geworden laten wij toosten op die domme schapen die nu met hun vier poten omhoog liggen in hun graf, dank u wel heer u staat aan onze kant wij zijn de rijken en winnen altijd.

  • Ik had eens op de MSM-krant bij aanvang van de coronacrisis geschreven: “Als schapen naar de slachtbank.”

   Dat hebben ze niet geplaatst, en heb een hele tijd niet meer kunnen posten.

   Dat bewijst dan toch dat er iets van waarheid moet inzitten.

 30. Ze zijn zo dom, dat ze mogen sterven.

  Ik ben het daar mee eens.

  Er is niets mee aan te vangen.

  Het zijn net analfabetische mond-ademers.

  Denken alleen maar aan eten, leven om te kunnen eten, denken alleen maar aan hun vette pens, en elke maaltijd die genuttigd wordt lijkt op die van een varken dat in geen twee weken iets gegeten heeft.

  En achterlijk, werkelijk waar, achterlijk.

  Je kan dat trachten te ‘verbergen’ door met een bord voor je kop te lopen, heel je leven lang, en je zal gelukkig sterven, want je leeft stiekem, van maaltijd tot maaltijd, en van die laatste maaltijd, zal je dubbel zo hard genieten.

  • Chip, ik lach me een deuk. Maar sterven is geen straf hoor. Het is onderdeel van het “bestaan”. Dat we de schurft hebben aan die debiele schapen is een ander verhaal. En dat ze hun eigen korte bestaan nog meer verkorten dat is gewoon net zo stupide als dat ze zijn. En ze laten het nb ook nog eens door een ander doen. Publiekelijke executie is het. Beter dat de echte haters onder ze de rest v hun leven lijden. En niet meteen sterven.

   • Ja bedankt Immortal.
    Ik lees uw posts heel graag, omdat die telkens iets interessants te melden hebben.
    Dat mag van mij ook langer doorgaan.

    En klopt, het (algemene) verval, of sterven, is geen straf.
    Had ergens gelezen ooit dat sterven van de honger een ‘natuurlijk proces’ is, dus als je het op die manier kan bekijken…
    Maar gemakkelijk zal het zeker niet zijn.

    • Honger voel je alleen in het begin. Later verzwak je zo dat je min of meer wegglijdt. Ik heb jarenlang anorexia gehad vroeger en had geen last van honger. Wel gezondheidsklachten aan overgehouden na mijn herstel.

    • Chip, ook ik ben fan van Immortal’s post. Hij heeft nog fans zo aan ons haha!

     Ben ook gek op mijn eigen posts maar dat komt waarschijnlijk omdat ik op “Plaats opmerking” druk en niet meer omkijk naar de reacties HAHA.

 31. Als ik het overleef, hoop ik dat ik niet alleen met dit soort figuren moet samenleven.
  Lippen geïnjecteerd met botox, volgespoten met inkt, communiceren met schuttingtaal…en dan heb ik slechts 2 minuten van zijn bestaan kennisgenomen.

 32. Wil er wel nog iets aan torvoegen.
  Had het eerst onder een gelijkaardig artikel geschreven maar mijn mobiel was uitgevallen. 🙄

  Bovenstaande post, is de uiteindelijke conclusie.
  Ik wordt daar geenszins blij van, ook al hebben de ongeïnformeerden de mentale capaciteiten niet om te ‘vatten’ wat er wereldwijd aan het gebeuren is.
  Niet iederreen kan en hoeft alles te weten, maar ‘luisteren,’ kost niets, en zeker niet wanneer het uiteindelijk je leven kan redden.

  Had laatst nog eens een artikel ergens hierover gelezen.

  Dat de INFORMATIE die je toegespeeld krijgt, uw overlevingskansen verhoogt.
  En wie wil overleven, zal alles aanhoren in de hoop er iets uit op te steken.
  Een gezonde dosis nieuwsgierigheid, dat ontbreekt compleet bij die schapen, en dientengevolge weten ze niks, en zijn ze dom. (eigenlijk achterlijk)

  Maar kwaad erop zijn? Of genoegen scheppen in hun miserie, is niet aan mij besteedt.

  Het leven gaat verder zeker?

  Ze zeggen tegen mij: “Wij leven van dag tot dag.”

  Wat moet je daarop zeggen, als je weet wat er staat aan te komen en dat je dagjesleven snel voorbij zal zijn?

  Moeten wij heel het narratief uit de doeken gaan doen waar wij doorheen de jaren organisch in gegroeid zijn?

  Waar wij voor gewerkt en gezweet hebben om dit in grote lijnen te begrijpen?

  En dan alles op een presenteerschaaltje aanbieden tegen wanneer ze het licht hebben gezien?

  Terwijl ze er de jaren hiervoor niets van moesten weten?

  Nee man! Los uw problemen maar zelf op nu.

  Wat er staat te gebeuren, daar zijn jullie niet op voorbereid, en bij mij moet je niet komen janken.

  U moet niet luisteren naar wat ze zeggen, u moet kijken naar wat ze doen, en wanneer u dit niet begrijpt, (jammer genoeg 🙄)kan ik tot de conclusie komen dat u uw beste tijd hebt gehad.

  Het zit eigenlijk prachtig ineen, en de architecten van dit alles zijn deels te begrijpen, maar deals ook niet, want er zijn teveel variabelen en scenarios om rekening mee te houden.

  Het lijkt wel een luguber sprookje op deze wereld, waar met echte mensenlevens wordt gespeeld.

  Van mij mogen die nuttelozen dat niet in staat zijn om te luisteren, sterven ja.

  Want ik heb ook zeer hard gewerkt om te leren luisteren, ook al staat het mij niet aan.

  Als ik dat kan opbrengen, en jij niet, (want dat doet pijn) dan ben je werkelijk een schaap, zonder enig kritisch denkvermogen.
  Een blamage, smet of blaam voor de natuur.

  Je moet het kunnen zien.

  Je bent een mens, en gebruikt datgene bewust niet wat je als mens van vee en runderen onderscheidt, nl kritisch denkvermogen, kortom, je bent een rund.

  Zie je het nu?

  Het is allemaal heel jammer, en ik heb dit niet gewild, maar ik kijk er niet meer naar.
  Het leven gaat verder en ik zie wel.

  Gegroet! 🙂

  • Chip, deze keer lach ik me geen deuk. Je zegt het precies zoals het is… het is diep treurig dat de grote meute altijd maar de gemakkelijkste weg kiest en daarbij ook nog eens van anderen eist dat ze diezelfde weg bewandelen, ook al zie je in de verte de afgrond en waarschuw je iedereen. Het is inderdaad luguber, met de schapen als de grote bazen, die hun eigen stupide leiders kiezen – net zulke achterlijke debielen als zij zelf, de Kuttes, de Kaagdieren, de Kruipers, en al die andere hersenloze meelopers – en dan heb je de parasieten (zoals de Soros-zwijnen, de Schwab-schurfthonden, de Gates-krokodillen, etc) die lekker van die schapen-leiders schijtbrei vreten tot die hele stinkende, borrelende brei leeggezogen neerstort. En dat zal niet zo lang meer duren, ik verwacht dat het rond 2040 een grote smerige bende is hier op Aarde. Ik verwacht niet dat de debielen kudde er op vooruit gaat, zeker niet met 3 boesters in hun reet.

 33. Kwaad trekt kwaad aan.
  Ge kunt uw woede ook omkeren. Ik zie het zo: al de gevaccineerden zijn de nieuwe proefdieren en helpen in de vooruitgang van geneeskunde. Tja, dierenleed…
  Verplichten maakt het misdadig. Grikke

  • Lol, vooruitgang van de geneeskunde?
   Als je er zo over denkt dan kan je beter ook je lichaam gratis gaan aanbieden…
   Ik en ook je kinderen of kleinkinderen zullen je heel dankbaar zijn en vooral trots op je zijn.
   De waarheid is wel dat je geen idee hebt van de werkelijkheid!
   Veel experten vermoeden dat ze uitzoeken hoe ze ons kunnen verbinden aan die 5 of 6G later.
   Ze kunnen je dan updaten zoals alle toestellen… en maken van jou een perfecte werkmier die nooit zal jammeren of 1 sec afwezig zal zijn, steeds bereid tot vele overuren. De ouderen, gehandicapten of werklozen die niks meer betekenen voor de maatschappij willen ze zo snel mogelijk opruimen.
   Een andere groep experten vermoed dat ze ons immuunsysteem willen vernietigen zodat ze ons in leven kunnen houden met om de zes maanden een vaccin die jij moet betalen.

 34. De schaapjes volgen elkaar braaf en kijken niet opzij… zij volgen alleen het uitgezette pad. De wolf zal onverwacht en dodelijk toeslaan. De verwonde slachtoffers zijn niet meer te redden, hun geesten zijn reeds gedoofd.

  Wat je ook tegen hun zegt; ze staan niet open voor andere geluiden, laat staan je komt met schokkende bewijzen, dat is natuurlijk nepnieuws😂

 35. Al die geprikten hadden er totaal géén moeite mee dat verstandige mensen die zich niet gek lieten maken, die hun rug recht hielden, die de motieven het het regiem wantrouwden, in het verdomhoekje werden gezet.
  Dat ouderen tegen hun wil in hun ‘zorg’instelling werden opgesloten. Dat mijn burgerrechten bij het grof vuil werden gezet.
  De overgrote meerderheid zweeg en stemde ermee in dat wij werden gedemoniseerd, tot outcast werden verklaard, door het regiem tot asocialen werden bestempeld, werden bedreigd door Hugo de J., vol ijver hielpen om iedereen die opstond tegen het regiem zwart te maken.
  Trotse drie keer geprikten stonden zonder enige schaamte aan de deur van hun verenigingslokaal/horeca-onderneming/evenement QR-codes te controleren als zelfbenoemde BOA en wezen hun andersdenkende zonder pardon de deur.
  Gepriktverdwaasden vonden het prima dat families werden verscheurd, gezinnen werden verscheurd, dat normale mensen in de supermarkt zonder mondluier de huid werd vol gescholden. De lijst is eindeloos.
  En dat terwijl toen, en nu, alle informatie beschikbaar is om te lezen, te begrijpen, wat er echt aan de hand is, marcheren ze nog steeds in ganzenpas op het ritme dat het regiem aangeeft richting de afgrond.

  Ik vraag me af wat er voor nodig is om hen te laten inzien, te doen begrijpen waar het heengaat. Protesteren? Helpt niet. Informatie beschikbaar stellen via alternatieve nieuwskanalen? Die lezen ze niet. De tekenen in de maatschappij zien en koppelen aan de prikpandemie? Ze zien het niet of willen het niet zien (cognitieve dissonantie wordt dat genoemd).
  Dus het enige dat overblijft is dat er honderdduizenden, miljoenen gaan sterven als gevolg van de gifspuiten. Wanneer er in dit land plotseling 500.000, een miljoen geprikten sterven in een jaar, dan, heel misschien, worden ze wakker.
  Elke revolutie kost mensenlevens. Vaak zijn dat de levens van mensen die op de barricades gaan staan. Nu worden het wellicht de levens van zij die zich angstvallig terzijde hielden en bewust instemden met het nemen van de gifspuit. Maar als dat nodig is om te zorgen dat wij ons recht op zelfbeschikking kunnen terugwinnen, dat we weer een trotse, zelfbewuste burgerij krijgen die in grote mate zichzelf kan bedruipen zonder aan de tiet van de staat te hoeven hangen, is dat een geringe prijs. Het alternatief is erger.

 36. Nobody has to go to hell. God provided a way out for us, offering His only begotten and dearly beloved Son for our sins at the cross. Jesus fought for you and died for you. Yes, for you personally. If the offer was good enough for the Father it’s good enough for me. It’s not a bad idea to accept Jesus as your Lord and Savior. Believe in your heart that He is Lord and confess it with your mouth. So again, nobody has to go to hell, God doesn’t send people to hell. Yet people go there all the time…

  • Ik verwacht ook niet dat die schapenkudde met de boosters in hun reet, erop vooruit kunnen gaan. 😉

   Ik heb er eens één in het zonlicht bekeken, toen het licht op een speciale manier viel en ik alle oneffenheden kon bekijken door de glans op de huid.
   Wat zag die mens er plots lelijk uit zeg.

   Ik weet niet of dat aan die spuiten ligt, of dat hij altijd al zo lelijk was geweest, en dat het zonlicht alleen dat kan laten zien, maar ik gok op de spuiten.
   Het had wat weg van een vogelverschrikker, met haren op zijn hoofd dat zich in alle richtingen leek te ontspruiten.
   Een beetje een ongewassen nek.
   Zwarte (schaduw) vlekken op het gezicht, en een heel verrimpelde en uitgedroogde huid.

   Ik zie dat wij gemakkelijk kunnen doorpraten, maar ook weer niet, want niet iedereen hoeft alles te weten.
   Indien ik deze conversatie zou verder zetten, dan komen we uit bij de mogelijke DNA-aanpassingen dat zijn gebeurd, en daar heb ik heel wat ‘scenario’s’ voor bedacht, en hopelijk, zit het juiste ertussen.

   Wanneer de schapen uitgehongerd worden, en hun breinen zijn gemodificeerd, zullen zij alles opeten wat beweegt, en eetbaar is.

   Men spreekt toch over die zombie-apocalyps?

   Ik denk dat razende, uitgehongerde ingespoten schapen,, perfect vertegenwoordigen wat een zombie is.

   Dat is een mogelijk scenario, en ik zou daar rekening mee trachten te houden.

   Maar alles wat er in me opkomt, kan ik zeker niet zeggen.

 37. Wat doen we als we deze winter in een hogere nieuwe fase komen van hun duivels plan.. fase 1 hebben we doorstaan door ons been stijf te houden.

  Stel we verliezen ons werk en inkomen en mogen niet op de bijstand wegens niet gevaccineerd of het weigeren van het digitaal corona ID?
  Gevolg het verliezen van de woonst enz..
  Wie van ons zal dit dat nog kunnen weerstaan?? Met de gedachte dat de maatschappelijke evolutie gewoon verder zet met de domme schapen…

  • Dat zijn juiste vragen Pieter!
   Heb je nog openstaande schulden dan… ben je zeker sneller alles kwijt!
   In de oorlog waren weinig verzetsstrijders maar na de oorlog was iedereen een verzetsstrijder!
   Uiteindelijk zijn we dus allemaal domme schapen!
   We verliezen nu al onze vrijheden waar vele soldaten voor gesneuveld zijn en wat doen wij?
   Niks (NADA).
   WE ZIJN NIET GEVACCINEERD OMDAT ER NOG STEEDS ANDERE WEGEN VOOR ONS WAREN.
   Maar dat zal stilaan veranderen!
   Je zal moeten kiezen; dood gaan door de vaccins of verhongeren…
   Daartussen bestaan gelukkig nog redelijk wat mogelijkheden maar daar moet je ballen voor hebben of kunnen nadenken. De alfa mannen maken ook meer kans op overleving of gaan het langer volhouden.
   Tip: een alleenstaande zal niet lang overleven, zorg dat je tot een groep behoort waar iedereen zoveel mogelijk op je golflengte staat. Dat maakt je ook mentaal sterker.

   • Merci! welja een open hypotheek dat wel nog. Ik probeer wel mensen of groepen te vinden om mij te verenigen.
    We moeten toch echt zeker zijn… dat er veel mensen komen te sterven, of toch zichtbaar worden maar ik ken niemand in mijn omgeving. Voor keihard door te zetten..

 38. Kijk eens op de website: globaltruthproject dot com Immortal.

  Staan zeer interessante dingen in betreffende de doelen van het leven.

  Er staat bijvoorbeeld in, dat het leven zich altijd zal ‘balanceren.’
  Wanneer er dus een leven bij komt, zal er een ander leven verdwijnen.

  Indien dit klopt, wil dat zeggen dat wij hier helemaal niet willekeurig geplaatst zijn, maar zeer kostbaar zijn.

  Deze site beoogt denk ik het bewust worden van je eigen kracht, welke generaties lang de kop ingedrukt werd.

  Hoop dat het je een plezier doet.

  • Chip, ik ga me er in verdiepen! Ik lees je stukjes met interesse. En ook ik zeg niet alles hier. Een vriend zegt ook dat de natuur zich altijd weer balanceert, maar dat geeft de parasieten niet het recht om de boel kapot te vreten… We hebben nog veel te bespreken. 🙂

 39. Ik kan daar ook niets aan toevoegen…1000% gelijk perfect gesteld…zo zijn er veel van ons hoor..👏👏👏👏👏👍👍

 40. Volledig mee eens… Steek je kop in de grond, laat je brainwashen… Ik kan voor die mensen totaal geen respect opbrengen.
  Ze zijn allemaal schuldig aan de ondergang van de maatschappij. Buig maar voor de NWO… Van mij mogenn ze morgen allemaal omvervallen. Opgekuist staat netjes…

 41. Good heavens! He really says it out of the blue and I can’t stop laughing. He is totally right that people who still believe the Covid bonkers are just stupid, but I don’t agree anyone has to die. I also don’t think he really means it – whoever he is, since I see no name anywhere. It’s satyre and well-done. Thank you Frontnieuws, you made me laugh today!

 42. Veel mensen roepen vaak “je moet je geloof niet opdringen of opleggen aan anderen”…..
  Nu ben ik christen, en ik zou dat ook nooit doen, en ALS ik dat zou doen dan wordt ik aan de hoogste boom opgehangen….
  Maar wat gebeurt er nu…… ons word WEL een GELOOF OPGEDRONGEN !! En niet zo’n klein beetje ook…
  Het GELOOF IN DE VACCINATIE GOD, het is gewoon een RELIGIE geworden, en als je niet oppast wordt je kop eraf gehakt als je een andere mening hebt.

  • Mijn vraag is nu; welke religie is beste en met minder bloed aan zijn handen?
   Er is weinig verschil tussen de wil van onze ideële god en die van de NWO (nieuwe wereld orde of rijke globalisten).
   God: gij MOET luisteren of je beland in de hel om daar eeuwig te moeten branden.
   NWO: luisteren of geen geld meer en ga je verhongeren
   Door onze god zijn miljarden mensen gestorven en zullen er nog velen sterven.
   Door de NWO zullen ook veel mensen sterven.
   De kerk kwam vroeger aan onze deur kloppen en betaalde je een zekere som dan waren al je zonden vergeven en moest je niet naar de hel.
   Big-pharma verkoopt ons via de belastingen zijn vaccins… onder het mom van je gezondheid.
   De pedo paters zondigen zich aan onze jonge kinderen.
   De NWO lusten ook graag een groen blaadje…
   Een kind werd vooral vroeger maar nog steeds gebrainwasht door de paters met hun onzin.
   De NWO wilt ons ook brainwashen met hun gezondheid en klimaat onzin.

   Moet duidelijk zijn dat er gewoon een verschuiving is wie NU de baas in huis is.
   Nu is het de beurt van de NWO of rijke globalisten en vermoed dat ze uwe ideële god in de vuilnismand gaan werpen, want daar zijn ze niks mee (geld is god).
   Tja,… meer mensen zullen dan antidepressiva nodig hebben maar dat is goed voor hun Big Pharma.

   • Ach, een niet-gelovige. Helaas met argumenten die nogal cliche zijn.
    Helaas zijn uw argumenten niet relevant m.b.t. mijn eerste opmerking.
    En trouwens…. God waarschuwt tenminste en is eerlijk wat de gevolgen kunnen zijn als je je niet aan zijn spelregels houd. Hij verplicht je tot niets, maar je weet wel waar je aan toe bent !! Dat kun je van de vaccinpushers/fabrikanten niet zeggen. En wat die paters/priesters en religie fundamentalisten doen, daar kan God niets aan doen, dat doen mensen. Als tante Greet een dikke kont krijgt door dat zij te veel roomijs eet, dan moet je tante Greet de schuld geven en niet de lepel. (als u snapt wat ik bedoel)

    • Frank, ik wist op voorhand je antwoord… en nu kom je zelfs beweren dat god ons waarschuwt alsof je samen met hem het bed deelt, haha
     Een pater is de rechterhand van je ideële god en moet het goede voorbeeld geven en niet zijn fluit bovenhalen. God kan inderdaad nooit schuldig zijn want hij is een luchtbel.
     Door die luchtbel zijn wel miljarden mensen dood in zijn naam, bekijk de geschiedenis maar eens goed.
     We bouwen even verder op tante Greet… had je vroeger de ziekte van Gilles de la Tourette dan belande je zonder pardon op de brandstapel want die gelovige idioten dachten echt dat je bezet waard door de duivel… tja… dat wisten ze vanuit de bijbel (hand van god).
     Maar weet je wat ik doe bij mijn dood en je god bestaat echt?
     Dan stamp ik zeker heel hard tegen zijn schenen en weet je waarom?
     Omdat hij of zij steeds blijft geeuwen bij al de ellende die wij veroorzaken.
     Sommige onder ons hebben duidelijk meer empathie, ethiek en moraal dan hem.
     Die god verhalen zijn echte wappie verhalen die je geen 0,0000001 mm kan bewijzen.
     Maak je vooral niet druk, ben zeker dat Jezus je op tijd komt redden en ik moet naar de hel eeuwig blijven branden. Niet goed voor de ijskappen want die geen smelten.

      • Lees eens goed wat je schrijft!
       Wat jij doet is je geloof met omwegen wel opdringen en goed artikel van FN vervuilen…
       Logisch dat Xander zijn comments heeft stopgezet.
       En nu kom je hier dan maar verder klagen over een slechte religie terwijl je behoort tot een soortgelijke religie.
       Mijn argumenten maken dit duidelijk en is gebaseerd op feiten.
       En wie zal je anno 2022 ophangen aan een hoge boom?
       Jij mag uw geloof NIET opdringen maar rustig belijden tussen de 4 vuren in privé en dat staat trouwens heel duidelijk in de bijbel.
       Geloof wat je wilt en ga elke dag naar de kerk want die lopen leeg maar laat andersdenkenden gewoon met rust. God heeft zijn tijd gehad en ook gemist want zie wat we hebben bereikt met uwe grootschalige religie. Meer dan 85% soort gelovigen op deze planeet en die draait steeds op veel Chaos en miserie.
       Ja, nu zijn het de rijke atheïsten en agnost aan de beurt en die zijn geen haar beter.
       Je mag 5x/dag voor mij bidden, niet bidden veroorzaakt bij jullie onrust en stress, dus ik gun het je.
       Je bent ook de zoveelste die voor mij gaat bidden.
       Ik voel mij echt goddelijk.

 43. Stel je nou eens voor Rutte krijg een hartverlamming en valt voor je voeten dood wat zou je doen hem helpen en mond op mond beademing geven of door lopen naar de kroeg, op deze vraag kreeg ik veel reacties van de schaapjes 75% zou hem redden ook al krijgen zij mond en klauwzeer en 15 % wachten dat hij uit zijn eigen het loodje zou leggen en 10 % zou bidden dat hij het niet over leefde en dit onderzoek is gedaan onder 3 mensen en is controleerbaar.

 44. Je ‘verdiend’ niet om te sterven, maar we gaan allemaal een keer dood. Feit is dat het W.E F. graag de wereldbevolking wil reduceren en daar mee zijn ze aardig op weg. Mensen willen graag doen wat de (r)overheid vraagt. De meeste mensen zijn idd niet kritisch naar de (r)overheid.
  Er worden steeds meer mensen wakker, maar nog altijd veel te weinig….

  • Wat de overheid betreft, valt het anderen ook op dat de gemeenten de laatste tijd wilde eetbare planten aan het uitroeien zijn? Hier hebben ze ze een paar weken geleden grote bossen eetbaar groen met wortel en al, met zaden en al vernietigd. Om het zo grondig aan te pakken kost veel geld! Het waren zeer zeldzame planten, geen invasieve exoten dus de verplichting om te vernietigen is er niet.
   De planten komen volgend jaar niet terug ook, omdat ze de schermen ook hebben afgehakt voor het zaad rijp was.
   Een vrouw uit een andere gemeente die ook verstand van wildplukken heeft was het ook al opgevallen dat haar gemeente ook zo bezig was.
   Zouden de gemeenten opdracht hebben gekregen van het rijk om wild voedsel te vernietigen? Zodat er straks in de hongersnood ook buiten niks meer te plukken valt?

 45. Jeetje, ik denk niet dat ik ooit zoveel reacties gezien heb op een artikel.
  @Rommel; er zitten toch ook wel hele haatdragende comments tussen.

  Zelf wens ik niemand de dood toe.
  Laten we niet vergeten dat wat die mensen nu meemaken (de mensen die de gifprikken hebben gekozen), dat ook zij niet zitten te wachten op allerlei lichamelijke ongemakken.

  Kortom; misschien is dit alles wel het Lot.
  En zijn dit keuzes die we allemaal maken.

  Niemand wil langzaam lijden.

  En dat is wel wat die mensen nu meemaken.

  Het komt nu wel echt heel dichtbij;
  2 mensen in mijn directe omgeving, jong overleden… ineens… uiteraard. Onverwachts.

  Daarbij hoor ik buren hoesten …. de hoest zelf klinkt niet best….. de hoest klinkt letterlijk als keelk*nker.
  Dat zeg ik niet snel.
  Ik heb veel manieren van hoesten gehoord in mijn leven.

  Dit is niet ok.

  Enfin,

  Hoe dan ook staat ons allen nog HEEL VEEL te wachten.

  Schulden, hypotheken, studieschulden, lease auto contracten etc. etc. – we zullen er echt alles aan moeten doen die allemaal af te betalen. Liefst nog voor eind dit jaar….

  En v.w.b. “samen overleven”.. ik ga liever individueel dood dan dat ik met mensen ben die ik niet kan uitstaan.
  We moeten het Lot laten bepalen.. hoe voorbereid een ieder ook is…… op het moment van de waarheid zal je zien wat de status is.

  Ik had een voorraad water ingeslagen.. te lui om nieuw te bestellen… voorraad op in 3 maanden.
  Weet ik nu wel hoelang ik ermee doe……….

  Dus…z.s.m. voordat het niet meer kan; nieuwe boodschappen doen en zoveel mogelijk inslaan.
  Maarja, als je huis wordt overgenomen door inbraak..rellen etc.. ben je ook zo alles kwijt…

  Dus paraat staan om buiten te overleven en weg kunnen wezen als het moet.

  Immigreren naar Mexico….of Peru… als alle schulden zijn afbetaald….. misschien een idee.
  Anderzijds… het (world “control”) is over al gaande.. dus beter ben je dan op een locatie en vertrouwde omgeving voor jezelf… dan dat je ergens als immigrant te boeken staat….. Europees verwende burger in een wildvreemd land… moet je niet willen….

  Hoe dan ook…. voor alle mensen die een goed salaris genieten en nog niets “verloren” hebben met poot stijf houden; investeer in je geluk! Wat je gelukkig maakt.. ga ervoor en bouw herinneringen op …. die ene auto die je altijd heb willen hebben? Kopen!

  Die ene reis die je altijd heb willen maken? Neem verlof op!

  Leef…. en geniet voor JEZELF…

  Want ja… het kan ineens anders zijn…. UWV alleen al keert 70/ 75 % van je bruto salaris uit, netto behoorlijk minder.. ik snap dus niet wat mensen zo fijn vinden aan een UItkering. Met Salaris netjes elke 24ste van de maand centje en ook nog eens de 100% + minstens € 500,– per maand vakantiegeld opbouwen en pensioenopbouw etc.

  Mocht dat ooit nog vrij komen.. gezien alle veranderende regels (lees: pensioenaanbieders houden prompt je pensioen vast en kun je alleen nog via waardeoverdracht in beheer houden…dus tegen de tijd dat je met pensioen wilt gaan is er al van alles gebeurd met dat geld… zou ik niet van opkijken).

  Hoe dan ook; leef met de dag hé!!

  We all will meet one day!

  • Geen paniek Lee! Je geeft slechte tips!
   Ga niet op reis, begrijp heel goed je redenering maar op reis gaan is nu tijdverlies!
   Koop geen auto maar investeer liever in veel voorraad, materieel en materialen.
   Zoek uit wie in je familie de beste woning heeft om daarin met z’n allen later te overleven.
   Maak desnoods een schuilkelder nu het nog kan.
   Die woning moet je met metaal versterken zodat inbreken veel lastiger wordt.
   Denk na hoe je het beste je woning kan controleren en inbreker kan verrassen.
   Je blijft dus later niet alleen maar leeft als het kan verder in een grote groep.
   De misdaad zal enorm stijgen en groepen jongeren zullen overal plunderen waar het kan.
   Als alleenstaande maak je geen enkele kans.

   Vluchten of immigreren zal weinig uithalen want dit wordt uitgerold op wereldschaal.
   Je beland dan ook idd op onbekend terrein… slecht voor je moraal, tenzij je met een grote groep vertrekt.
   Een metalen boot kopen en goed versterken kan ook, je kan op tijd uitvaren, haha
   De vraag is hoelang moeten we dit allemaal meemaken en volhouden?
   Ik vermoed dat van zodra iedereen akkoord gaat met The Great Reset de grootste ellende achter de rug is? Normaal zal dit niet lang duren want veel gaan als kleine kinderen naar hun mama roepen.
   En de jeugd zal blij zijn met hun basisloontje zonder te hoeven werken.

   Mijn grootste troost is dat ik beslis en niemand anders wanneer ik dood wil.
   En bekijk de dood als een eeuwige rustplaats zonder al die idioten rond mij, moet gewoon zalig zijn.
   Je moet serieus gestoord of bang zijn om later in hun communistisch controle systeem te willen leven met om de zes maanden een infuus in je arm. En stel je voor dat ze je later terug uit de dood kunnen wekken omdat de experimenteren op je lichaam niet afgelopen zijn, pfffff.
   Ben zeker dat ze nu vele geheime experimenten op mensen vooral op kinderen uitvoeren.

  • Daarbij hoor ik buren hoesten …. de hoest zelf klinkt niet best….. de hoest klinkt letterlijk als keelk*nker.

   Hele dunne muren?

 46. Wat dom is om mee te gaan wat deze lui zeggen en om zo een samenleving te splitsen.
  Laat iedereen zijn eigen beslissing nemen en blijf elkaar respecteren. Mensen tegen elkaar uitspelen is wat geen enkele regering hoort te accepteren.
  Het is zo belangrijk om te zorgen dat de bevolking een samenleving blijft. Gevaccineerde of ongevaccineerde het moet niet uitmaken. Het is heel lelijk om zover te gaan. Een grote samenleving is natuurlijk heel krachtig en kan optreden tegen beslissingen die bevolking onderdrukt. Een gesplitste maatschappij verliest de kracht van saamhorigheid en zal tegenover elkaar staan wat regeringen goed uitkomt bij ongewenste veranderingen. Gevaccineerde of ongevaccineerde, zo belangrijk om niemand uit te sluiten en saamhorigheid blijven tonen. Blijf krachtig, het wapen van onze samenleving nooit toe laten om het ons te ontnemen. Blijf saamhorigheid tonen en uitstralen. Het wapen van het volk koesteren.

 47. 1. N.a.v. Veel narigheid toegewenst ten aanzien van wappies op internet , is door overheid betaald van ons belasting geld – loopt soms spuitgaten uit – verraad is de nieuwe moraal
  2. Ik vind het in- triest dat lieve jonge mensen in goed vertrouwen, spuit hebben genomen – velen niet kunnen overtuigen.
  3. Ben van mening , wellicht het meest kwaadaardige wat er is, zijn de mensen die binnen bedrijven anderen hebben gepusht; zg zelf vaxxers.
  4. De gehele bedrijf top van ‘ alle bedrijven ‘ in Nederland staan 70 jaar op de gastenlijsten van Bilderberg en Wef , deze zijn allen mede verantwoordelijk.
  5. De media, de gemeente ambtenaren, uitgevers gemeente krantjes , onderwijs, gezondheidszorg, 90% deze kuddes in toom houden van schapen = alternatieve media; de corruptie hierin ; allen verantwoordelijk .
  6. Inderdaad het intensieve werk , nota bene 2 inkomens / ook alleenstaanden; met matig inkomen , waar haal je de tijd vandaan . ‘T is overleven .
  7. Je hebt verschil in mens , de één is sociaal de ander niet . Altijd zo geweest. Ook nu bij de wappies .
  Zou daar aantal voor in willen ruilen voor gevaxxten .
  8. 2e Wereldoorlog, is Nederland op zelfde wijze verraden; overheid ect
  Geschiedenis herhaalt zich
  9. Dramatiek in‘ gezondheidszorg ‘ om de dag testen , bloedneuzen, isolatie 5 dagen voor + pcr , aanprijzen/ ‘verkoop injecties psychologische terreur. plegers.
  bij andere ( semi) overheden, de knuppel van hr/ mw agent ; compleet gestoord.
  Veiligheid is een rekbaar begrip.
  10. Ik wens u allen het beste voor het tijdsbestek wij hier vertoeven op deze planeet , Good Luck!

 48. Het is gebruikelijk om te doen alsof alles wat er gebeurt vooral te maken heeft met de aanwezigheid, het gedrag of de keuzes van mensen, maar de mensheid is lang niet zo belangwekkend of invloedrijk.

  Je hebt ervoor gekozen om in dit lichaam te komen in deze tijd op deze plek omdat je dan de zaken tegenkomt die nodig zijn om te kunnen groeien. Je krijgt altijd wat je nodig hebt en nauwelijks datgene wat je wilt (denkt te willen).

  Het geloof dat je vooral dat fysieke lichaam bent (of alleen maar dat) is achterhaald.

  • tja,maar weinig zijn zo bewust,dus merendeel heeft niks gekozen en identificeert zich ten volle met het lichaam en de geest en dat is tamelijk dominante faktor

 49. Men zou kunnen denken dat het (helaas) alleen maar menselijk is om in de valkuil te trappen van de volgende combinatie:

  – weinig tot geen algemene kennis
  – vooral veel angsten
  – weinig (zelf)bewustzijn, noch zelfacceptatie
  – weinig tot geen introspectie
  – ongezonde afhankelijkheid van groepsdruk en conformisme

  Mensen komen ook vaak terug van de supermarkt met spullen die ze niet van plan waren te kopen. Vraag: zijn jouw keuzes wel echt van jou? Heb je door dat je op allerlei manieren wordt bestookt met bijvoorbeeld NLP-technieken? Waarvoor denken mensen (zelf?) te kiezen wanneer ze zich laten inspuiten met wat-dan-ook?

 50. Ik heb dit artikel laat gezien. Hij lijkt op de persoon die geïnterviewd wordt in een video in een artikel van 13 augustus i.v.m. met het grote aantal artsen dat in Ontario, Canada is overleden, en de onzinnige oorzaken die hiervoor worden opgegeven.

 51. Ik krijg vreselijke jeuk van deze onfatsoenlijke Amerikaan.
  Hij zal niet geprikt zijn maar heeft zijn hersenafwijking dan wel aan iets anders te danken. Dat zo iemand nog een platform krijgt neem ik Frontnieuws kwalijk. Het is een schop in het gezicht van allen die slachtoffer zijn van desinformatie via de overheid. Als fatsoenlijk opgevoed persoon ben je niet snel geneigd de overheid te wantrouwen (inmiddels weet ik wel beter) dat kost tijd. De laatste 3 jaren is dat uiteraard in rap tempo veranderd. Als ook je vertrouwenshuisarts daar niets over zegt duurt het even voor de waarheid boven komt. In die tijd laten mensen zich prikken want de druk was enorm. Dat hebben we niet alleen aan de onbetrouwbare roverheid te danken maar evenzeer aan de gekochte hypocriete leugenmedia. Zij hadden het kunnen voorkomen maar dachten aan hun baantjes. Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt toch? Deze lieden dienen ook aan een echte schandpaal genageld te worden op een drukke markt.
  Aan Frontnieuws nog een verzoek om deze schreeuwende betweterige (meestal Amerikaanse) lieden liefst geen platform te geven. Mensen met injectieschade hoeven niet geschoffeerd te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in