Wij hebben reikhalzend uitgekeken naar deze verklaring voor plotselinge en onverwachte sterfgevallen. Wie in de bioscoop dood neervalt, heeft in geen geval een boosterprik teveel genomen. Nee, hij was zo blij dat de film “Avatar 2” zo goed was dat de hartaanval vrijwel onvermijdelijk was. Na vreugde over goede schoolcijfers, te koud of te warm baden, klimaatverandering en vergeten te ademen tijdens het sneeuwschuiven, klinkt dat vrij aannemelijk, nietwaar? bericht Report24.news.

Het nieuws spookt vooral door de Engelstalige media – en wel sinds 19 december. De Indiër Lakshmireddy Srinu is overleden in het district Kakinada in Andhra Pradesh tijdens de vertoning van Avatar 2.

Srinu stortte in tijdens de vertoning. Hij werd naar het openbare ziekenhuis in Peddapuram gebracht, waar hij uiteindelijk dood werd verklaard. De uitleg is gewaagd. Geen van hen verwijst naar de mRNA-vaccinatie experimenten, waarvan we nu weten dat ze uiterst negatieve gevolgen kunnen hebben voor de bloedvaten en het hart.

Dr. Sanjeev Gera, directeur van het Fortis Ziekenhuis in Noida, vertelde aan Hindustan Times dat er sprake was van “aanhoudende ontstekingen in onze bloedvaten”. Deze primaire verklaring zou heel goed passen bij bijwerkingen zoals die wereldwijd bekend zijn na de “vaccinaties” van Pfizer. Gera legde verder uit dat de hartaanval kon zijn ontstaan “door stress en een verhoging van de bloeddruk”. Slagaders van het hart kunnen scheuren.

Maar het zou ook heel goed mogelijk zijn – het is zelfs vele malen door pathologen bevestigd – dat bloedvaten barsten of scheuren omdat de spike-eiwitten de vaatwanden ernstig hebben aangetast. Ontstekingen komen overal in het lichaam voor – in sommige bloedvaten kunnen deze leiden tot verzwakking of vernietiging door de daaropvolgende processen.

  Belgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig

Dr. Pradeep Kumar D van het Aster CMI Hospital voegde daaraan toe: “Dit kan het gevolg zijn van een plaquebreuk in de kransslagaders of het opwekken van ritmestoornissen door opwinding. Zulke sterfgevallen gebeuren in spannende spelletjes/emotionele situaties. Het is onwaarschijnlijk dat de film op zich de dood heeft veroorzaakt.” Overigens is er geen informatie over de leeftijd van de overledene of reeds bestaande medische aandoeningen.

In de Hindustan Times leest u echter een ander spannend bericht:

“The cases of heart attack have gone up by 15% to 20% in past 2 months.” 

“De gevallen van hartaanvallen zijn de afgelopen 2 maanden met 15% tot 20% gestegen.” –  Hindustan Times

Volgens de arts zijn de redenen: “Diabetes, een zittende levensstijl, luchtvervuiling, stress, zware trainingen, steroïden, enz. Bovendien zijn Aziatische Indiërs genetisch gezien vatbaarder voor hartaanvallen, bovenop het feit dat zij de westerse levensstijl hebben overgenomen.” Zoals we allemaal weten, gelden deze verklaringen vooral voor de laatste twee maanden. Of niet?

De lijst van vreemde mainstream-verklaringen voor plotselinge en onverwachte sterfgevallen is dus één item langer. Maar we hoeven ons zeker geen zorgen te maken over 20 procent meer hartaanvallen, ga verder, er is niets te zien, niets te arresteren, niets te beschuldigen en niets te veroordelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken”Volg Frontnieuws op Telegram

  Breaking! COVID mRNA-prikken zijn GEEN vaccins, oordeelt rechtbank

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel Douglas Macgregor: Washington verlengt het lijden van Oekraïne
Volgend artikelRussisch leger bereidt zich voor op conflict met neocons en NAVO – Oorlog met de NAVO komt van de Noordpool tot Polen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Niet iedereen, maar de overgrote meerderheid trapt er toch nog altijd in. Doorheen de menselijke geschiedenis zijn er altijd veel meer domme dan verstandige mensen geweest en dat is nu niet anders.

 1. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat iedereen er met zijn allen intrapt. Hoe kan het zijn dat de meerderheid der mensen meedoet aan dit sinistere programma? En toch doen ze het. Zijn mensen werkelijk zo stom en geven ze werkelijk zo weinig om zichzelf en hun dierbaren dat ze overal in trappen? Als het niet zo erg was, dan zou je je een hartaanval lachen.

 2. Dan heeft hij niet veel gemist. Dit vervolg van de eerste “Avatar is alweer een flop.

  Dec 27, 2022

  “Ondanks cameron’s ideologische prioriteiten en het enorme succes van de originele Avatar-film, bracht het $ 56 miljoen op voor het weekend dat zondag eindigde, wat neerkomt op een daling van 58,2 procent ten opzichte van zijn debuut afgelopen weekend.”

  ‘Nooit Woke Genoeg: James Cameron’s Avatar 2 presteert ondermaats te midden van een storm van verontwaardiging.’

  https://floridajolt.com/never-woke-enough-james-camerons-avatar-2-underperforms-amid-storms-of-outrage/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

  • @Druif >> (James Cameron’s Avatar 2 presteert ondermaats te midden van een storm van verontwaardiging.’)

   Het schijnt dat alle 5 Avatars al opgenomen heeft. En Avatar 3 over 2 jaar in de bios verschijnt…
   Het grote zo snel mogelijk geld verdienen.. Mensen en geld Pfff dodelijke comby. Mensen zonder geld ook 😉

 3. Laat alle gekken die Rutte en zijn tuig geloven snel naar de GGD gaan er zijn nu nog voldoende boosters, kom op schaapjes ga ervoor het net of je een frikandel bent aan het eten ook zo gezond,, nog genoeg idioten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in