Nieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigt

7

Terwijl de wereld het afgelopen jaar werd gedomineerd door de nepdreiging die de Globalisten ons willen doen geloven dat Covid-19 vormt, is een veel groter risico voor de menselijke gezondheid en het leven dat op deze planeet bestaat in de doofpot gestopt, tot nu toe.

In een zeer goed gedocumenteerde en briljant geproduceerde explosieve nieuwe film die zojuist is uitgebracht, The Dimming (hieronder ingesloten), door Dane Wigington van GeoengineeringWatch.org, wordt overtuigend bewijs gepresenteerd om aan te tonen dat de planeet aarde niet wordt vernietigd door de opwarming van de aarde zoals gedefinieerd door de Globalisten, maar het wordt vernietigd door de Globalisten zelf door hun pogingen tot weersverandering om de zon te verduisteren door nanodeeltjes in de atmosfeer te sproeien en vervolgens microgolf uitzendingen zoals 5G te gebruiken om het weer te bewapenen, bericht Health Impact News.

De afschuwelijke bosbranden aan de westkust eind vorig jaar, de nucleaire winterstorm die onlangs Texas trof, en een die op dit moment Denver treft terwijl dit wordt geschreven, zijn allemaal gerelateerd aan de gemilitariseerde weermodificatieprogramma’s van de Globalisten.

Deze klimaat-engineering programma’s die elke dag gevaarlijke nanodeeltjes in onze atmosfeer sproeien, en dan geactiveerd worden door EMF straling zoals 5G, veroorzaken veel meer ziekten en aandoeningen dan welk virus dan ook, inclusief het veroorzaken van “griepachtige” symptomen.

Dane Wigington heeft ’s werelds beste wetenschappers en autoriteiten geïnterviewd over klimaatengineering en de effecten ervan op leven en gezondheid in deze film:

Patenten voor weermodificatie bestaan al meer dan 100 jaar

Dane Wigington onthult in deze film dat de Amerikaanse regering en particuliere militaire aannemers patenten hebben op weermodificatie die meer dan 100 jaar teruggaan in het verleden.

Hij stelt:

“Klimaattechniek is het kroonjuweel van het militair-industrieel complex. Klimaatengineering is gebruikt om landen over de hele wereld te destabiliseren en omver te werpen en militaire bezettingen door vijandige landen, zoals de VS, mogelijk te maken”.

Het ongeziene gevaar van nanodeeltjes

De Duitse arts die in het tweede artikel wordt genoemd (ik moedig iedereen aan om BEIDE artikelen te lezen) is Dr. Dietrich Klinghardt van het Sophia Health Institute, die ook wordt geïnterviewd en genoemd in The Dimming, door GeoengineeringWatch.org.

Dr. Klinghardt legt uit hoe de nano-aluminium vergiftiging onze gezondheid beïnvloedt, vooral in combinatie met andere gifstoffen in ons milieu, zoals de onkruidverdelger glyfosaat, die in het grootste deel van ons voedsel zit, en met microgolf straling van slimme meters, mobiele telefoons, Wi-Fi routers, en mobiele torens (die nu aan het upgraden zijn naar 5G).

Volgens Dr. Dietrich Klinghardt, MD, PhD, bevatten de ingrediënten van de persistente contrailformule die door straalvliegtuigen in de bovenste atmosfeer wordt gespoten nanodeeltjes van aluminium (in verschillende vormen) samen met barium, strontium, kwik, kunststoffen en diverse andere ingrediënten.

Er zijn zelfs levensvatbare cysten van de ziekte van Lyme en andere biologische stoffen aangetroffen in het nanodeeltjesstof dat uit de lucht valt.

Dr. Klinghardt heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het begrip van metaalvergiftiging en het verband met chronische infecties, chronische ziekte en pijn.

Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in de vooruitgang van verschillende gebieden binnen de biologische geneeskunde, en ontvangt regelmatig patiënten in het Sophia Health Institute in de staat Washington en in zijn Duitse kliniek.

In Duitsland wordt zijn begrip van de moderne ziekte en zijn methoden voor de beoordeling en behandeling van moderne chronische ziekten gebruikt door tweeduizend artsen.

Dr. Klinghardt identificeert twee krachtige factoren die de gezondheid van de mensen vernietigen.

Het zijn milieutoxiciteit door de interactie van verschillende giftige metalen en glyfosaat, en milieublootstelling aan elektromagnetische frequentiestraling van technologie die microgolven gebruikt. (Lees het volledige artikel).

En nu, met het uitbrengen van de experimentele Covid-19 ‘vaccins’ die voor het eerst lipide nanodeeltjes bevatten, hebben we de extra last van de vraag hoe deze lipide nanodeeltjes mensen zullen beïnvloeden, afgezien van de zorg over mRNA eiwit pieken.

  Voor het klimaat: Mainstream media promoten "melk" uit kakkerlakkendarmen als nieuw "Supervoedsel"

Deze klimaat-engineering programma’s die elke dag gevaarlijke nanodeeltjes in onze atmosfeer sproeien, en dan geactiveerd worden door EMF straling zoals 5G, veroorzaken veel meer ziekte en aandoeningen dan welk virus dan ook, inclusief het veroorzaken van “griepachtige” symptomen.

Dane Wigington heeft ’s werelds beste wetenschappers en autoriteiten op het gebied van klimaatengineering en de effecten ervan op het leven en de gezondheid in deze film geïnterviewd.

Een van de grote problemen die Dr. Klinghardt in zijn praktijk aantrof toen we hem in 2017 interviewden, was dat er maar heel weinig laboratoria in de wereld waren die nano-aluminium zelfs maar konden meten en detecteren.

Maar in explosieve filmbeelden in “The Dimming” was Dane Wigington in staat om een NOAA vliegend lab te bemachtigen om op grote hoogte luchtmonsters te nemen om te bevestigen dat deze nanodeeltjes in onze atmosfeer bestaan, en om monsters te nemen van neerslag op de grond.

Dit zijn filmbeelden die je MOET ZIEN!

Degenen die beweren dat we de opwarming van de aarde moeten herstellen, zijn zelf de veroorzakers ervan

“Global Warming” is duidelijk echt, want we zien de effecten overal om ons heen, maar de oorzaak van deze planeet melt-down is misschien wel een van de grootste cover-ups in de geschiedenis van het menselijk ras.

Dane Wigington:

Regeringen over de hele wereld, en de hele klimaatwetenschap gemeenschap vertellen de bevolking dringend dat klimaattechnische operaties, zonnestralingsmanagement operaties, onmiddellijk moeten worden ingezet om te proberen de opwarming van onze planeet te matigen, om te proberen te behouden wat er over is van zijn levensondersteunende systemen.

En toch, wanneer het publiek, zij die wakker zijn, proberen onder de aandacht van de academische wereld en gekozen functionarissen te brengen dat we zien dat klimaatengineering over de hele wereld al wordt uitgevoerd in ons luchtruim, dat het al is ingezet.

Laboratoriumproeven bewijzen het, filmbeelden bewijzen het, documenten bewijzen het – en toch hebben we de voortdurende ontkenning van de klimaatwetenschap gemeenschap en officiële instanties die ons vertellen dat we niet echt zien wat we zien in de lucht.

Zij vertellen ons dat als er klimaatengineering zou worden toegepast, het er precies zo uit zou zien als we nu in onze lucht zien, maar dan vertellen ze ons weer dat we niet echt zien wat we in werkelijkheid zien.

De paradox is dat hoe meer de klimaatingenieurs de planeet besproeien, de ozonlaag vernietigen, de hydrologische cyclus verstoren en de algemene opwarming van de planeet vergroten, hoe meer zij het gevoel hebben dat zij deze programma’s moeten opvoeren om te proberen iets van de schade te beperken die deze programma’s in de eerste plaats hebben aangericht.

Dat is de ware definitie van krankzinnigheid.

Deze operaties moeten beschouwd worden als de meest krankzinnige poging die de mens ooit heeft ondernomen.

Deze operaties zijn systematisch alle levensondersteunende systemen van de aarde aan het ontsporen.

In een poging om de zon te verduisteren, is het kortzichtige doel om de planeet af te koelen, terwijl de algehele opwarming verergert.

Als deze operaties worden voortgezet, slaan de klimaatingenieurs de spijkers in onze collectieve doodskist.

Als de klimaattechnische operaties die de levensondersteunende systemen van de aarde doen ontsporen, niet onmiddellijk aan het licht worden gebracht en worden stopgezet, worden alle andere uitdagingen voor de mensheid onbelangrijk, omdat de planeet niet langer levensondersteunend zal zijn.

Degenen die de mythe financieren en ervan profiteren dat de opwarming van de aarde een door de mens veroorzaakt probleem is dat de regering en Wall Street nu moeten komen “oplossen” zijn bekende namen, zoals Bill Gates.

  Tweederangskinderen ervaren de hel op aarde opdat groene deugmensen telefoneren terwijl ze een elektrische auto rijden

Door de schuld voor de opwarming van de aarde bij de bevolking te leggen, in plaats van bij de globalisten zelf, is het gemakkelijk te zien hoe de globalisten elk aspect van ons leven willen controleren, allemaal in de naam van “het redden van de wereld”.

Dit is wat achter veel van de toekomstplannen van de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de Rockefeller Foundation, enz. zit.

Blijkbaar gingen hun doelstellingen om de mensenrechten af te schaffen en de planeet over te nemen, allemaal in de naam van het stoppen van de opwarming van de aarde, niet snel genoeg, dus zoals we nu maar al te goed weten, werd de Plandemie begin 2020 geïmplementeerd, en nu heeft de angst voor “het virus” hun plannen enorm versneld, omdat mensen van alle politieke ideologieën in feite hun vrijheden vrijelijk hebben ingeleverd in ruil voor valse bescherming tegen een eugenetisch georiënteerde nieuwe klasse producten, de Covid-19 “vaccins” die eigenlijk helemaal geen vaccins zijn, maar een menselijk besturingssysteem genaamd “de software van het leven“.

Het hele valse “opwarming van de aarde” verhaal is in feite een “links/liberaal” idee geweest dat mensen verdeelde langs politieke ideologieën, maar angst voor het virus is zo succesvol de ideologische lijnen overgestoken, dat de tirannie nu veel sneller is gevorderd.

Hoe kunnen we dit stoppen? Transparantie is nodig om hun plannen bloot te leggen

Hoe stoppen we deze waanzin voordat de planeet geen leven meer kan ondersteunen, wat misschien nog maar een paar jaar weg is?

Dat is de focus van deze film, The Dimming. Ten eerste, zorg ervoor dat je deze film zelf bekijkt, zodat je op de hoogte bent van dit onderwerp.

  Groene sekte vernietigt landbouwgrond om bevolking te verminderen - dat is wat "CO2 nul" worden eigenlijk betekent

Deel de film vervolgens wijd en zijd, zodat mensen kunnen begrijpen wat er in de lucht boven ons gebeurt, dat onze gezondheid vernietigt, en dat onze planeet vernietigt.

Dane Wigington:

Als bevolkingen over de hele wereld erachter komen wat hun regeringen hen hebben aangedaan zonder hun medeweten of hun toestemming, zal er een schokgolf over de hele wereld gaan die niet in toom kan worden gehouden door de criminele regeringen die nu de controle hebben overgenomen over onze planeet en beschavingen over de hele wereld.

Catherine Austin Fitts, geïnterviewd in The Dimming, zegt:

Wat we financieel zien, is dat veel overheidsbeleid wordt gepromoot op basis van de theorie dat we te maken hebben met klimaatverandering. En toch hebben we het in die discussie nooit over de vraag wat al dat sproeien inhoudt en hoe dat in zijn werk gaat.

Door het weer te manipuleren kun je droogtes overwinnen of voorkomen. Het geeft je de mogelijkheid om het te manipuleren als het niet meewerkt.

En het briljante van het veroorzaken van droogte is dat er geen publieke stem tegen je is.

Dus dit soort onzichtbare oorlogsvoering, als het gedaan kan worden, is zeer effectief.

Alleen al het brengen van transparantie zal zoveel dingen veranderen, dat het extreem moeilijk wordt.

Omdat je een hele planeet niet kunt beheersen met openlijke macht, alleen met heimelijke macht.

Als we transparantie brengen in wie de heimelijke macht is, dan verandert alles.

Dit is een veel groter probleem dan zelfs het Covid probleem.

En terwijl de uitrol van de DNA veranderende Covid-19 vaccins de meest dreigende bedreiging voor de mensheid is, en in de nabije toekomst onze belangrijkste focus zal blijven, hebben we voor diegenen onder ons die met succes weerstand bieden tegen het geïnjecteerd worden met de experimentele ‘vaccins’ en hun menselijke besturingssysteem, nog steeds deze dreiging van klimaatengineering waar we mee te maken hebben.

Want als we er niets aan doen, zullen we allemaal zeer binnenkort sterven als de planeet sterft.

The Dimming is waarschijnlijk de belangrijkste film die in 2021 is geproduceerd.

Op welk punt realiseren we ons dat Bill Gates een gevaarlijke gek is?

Vorig artikelItaliaanse vrouw in coma met maximale trombose na AstraZeneca-vaccinatie
Volgend artikelItaliaanse leraar overlijdt binnen uren nadat hij het AstraZeneca serum kreeg ingespoten – onderzoek naar doodslag gestart
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Prima docu. Jammer dat alleen mensen die dit al weten en zich er om bekommeren er naar zullen kijken. Nadat ik vorig jaar de Covid voor mn kiezen kreeg en nog steeds last heb van mijn mond en keel ben ik er meer dan ooit van overtuigd dat dit geen virus is, maar een vergiftiging, waarschijnlijk gecombineerd met straling, want daar lijken de symptomen op.

  2. Er is er maar 1 die de wereld uiteindelijk gaat “vernietigen” beëindigen. Niet de leugen over het klimaat of het bewust beïnvloeden/manipuleren van het klimaat of wat dan ook.

  3. Dit speelt al jaren, de kunstmatige bewolking gemaakt met vliegtuigen voorkomt natuurlijke wolkenopbouw, stapelwolken die zonlicht breken, de kunstmatige wolkendeken wordt over het algemeen avond/nacht gecreëerd zodat de aardbol nachts zijn warmte niet kan uitstralen, hierdoor warmt het op, vriezen doet het bij een wolkenloze sterrenhemel
    Burgervliegtuigen vliegen op 10km hoogte
    De vliegtuigen die kunstmatige bewolking creëren vliegen op lagere hoogtes die gereserveerd zijn voor mititaire luchtvaart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in