Hongarije zal nooit accepteren dat er massa’s migranten worden opgenomen die later over het lot van het land kunnen beslissen in plaats van de autochtone bevolking, aldus de minister van Buitenlandse Zaken Tamás Menczer tijdens een vergadering van de nationale veiligheidscommissie van het Parlement.

De opmerkingen van Menczer zijn een reactie op het strategisch stappenplan “opgesteld door pro-migratiebureaucraten” dat ervoor zal zorgen dat migranten huisvesting en stemrecht krijgen, volgens een nieuw voorstel dat vorige week door de Europese Commissie werd ingediend. In het voorstel wordt opgeroepen om in de hele Europese Unie migranten rechten te geven voor “volledige economische, sociale, culturele en politieke participatie”, en om meer invloed te geven aan pro-migratie-NGO’s in de nationale en lokale besluitvorming, meldt Rmx.news.

Menczer waarschuwt in een video op Facebook dat een snelle toename van het aantal migranten met stemrecht de Hongaren de macht zou kunnen ontnemen om in het stemhokje over de toekomst van hun land te beslissen.

Zij willen over onze toekomst beslissen, niet wij. Margaritis Schinas, commissaris voor het ‘Promoting our European Way of Life’ zegt dat dokters en andere overgekwalificeerde immigranten in de EU ondergeschikt werk verrichten in de EU, wat betekent dat naar haar mening massa’s overgekwalificeerde migranten naar Europa komen, wat – vriendelijk  gezegd – een schaamteloze leugen is.

Hoe dan ook. Hongarije zal nooit een immigrantenland zijn, zegt Menczer in zijn toespraak.

Soros’ plan aan het werk

Fidesz-kamerlid János Halász, vicevoorzitter van de nationale veiligheidscommissie, waarschuwde tijdens de bijeenkomst dat veel EU-functionarissen bezig zijn het plan van de miljardair-financier George Soros uit te voeren om Europa te overspoelen met immigranten.

Eric Zemmour over de Grote Vervanging: "De Fransen worden onteigend van hun land"

“Ze werken in Brussel aan de uitvoering van Soros’ plan. Ze voeren punt voor punt het plan uit waarvan ze het bestaan zo fel ontkennen”, zei Halász, en voegde eraan toe dat bureaucraten in Brussel immigratie blijven aanmoedigen, zelfs ondanks de terroristische aanslagen van de afgelopen jaren, meldt het Hongaarse dagblad Magyar Nemzet.

“Brussel wil van Europa een immigrantencontinent maken”, aldus Halász. Hij voegde eraan toe dat de links-liberale, pro-immigratie krachten uit puur politiek belang door middel van migratie hun stembasis willen vergroten, omdat ze migranten ook het recht zullen geven om te stemmen, naast de voordelen en huisvestingstoelagen die ze met Hongaars geld zullen betalen. De vertegenwoordiger van Fidesz herinnerde eraan dat Soros reeds in 2015, op het hoogtepunt van de migratiecrisis, eiste dat er geen geld werd gegeven aan landen die immigratie afwijzen.

“Het Hongaarse links speelt ook al vanaf het begin in de doelstelling van Soros mee”, aldus Halász, die erop wees dat als de oppositie aan de macht zou komen, ze Hongarije snel in een immigrantenland zouden veranderen. De moslim demografie van Europa zou in 30 jaar kunnen verdrievoudigen tot 75 miljoen, en terwijl veel West-Europese landen naar verwachting alleen al uit de moslimmigrantengroep een enorme groei zullen zien, zullen Hongarije en andere Midden-Europese landen zoals Hongarije en Polen deze demografische verschuiving grotendeels vermijden. In landen als Noorwegen en Frankrijk zullen de etnische Europeanen van die landen de komende decennia naar verwachting een minderheid worden.

Westerse leiders luiden de alarmbel, zoals Marine Le Pen’s National Rally partij in Frankrijk, die het nieuwe Europese Pact voor Migratie en Asiel van de EU hebben afgekeurd.

EU betaalt miljoenen euro aan extreem islamitische groeperingen: "Schandaal"

“De grenzeloze ideologie van onbeperkte en ongehinderde opvang stelt het demografische, economische en sociale evenwicht van onze landen ter discussie”, zei Europarlementslid Jordan Bardella, de vicepresident en woordvoerder van de Franse National Rally, vorige week op CNews. “Het migratiepact van de EU is een nieuwe fase in deze stormloop op Europa”.

Le Pen zei dat het migratiepact van de EU zal resulteren in het toevoegen van 60 tot 70 miljoen nieuwe migranten naar het Europese continent.

Het is een georganiseerd plan om Europa en de landen waaruit het bestaat onder te dompelen. Het is zowaar een pact met de duivel dat zal leiden tot de zelfmoord van Europa, zei Le Pen.

Migranten vormen machtige stemblokken in het Westen

Menczer zei in het parlement dat Brussel volgens de onlangs gepubliceerde EU-migratieplannen immigratie nog steeds niet zou voorkomen, maar in plaats daarvan zou organiseren.

Menczer zei dat ze de immigratie financieel gaan steunen. Volgens Menczer zet Brussel een gelijkheidsteken tussen immigranten en Europese burgers, en zouden ze ook geld geven voor de deelname van migranten aan politieke besluitvorming.

De vastberadenheid van Halász om ervoor te zorgen dat Hongarije nooit een immigrantenland wordt, komt overeen met die van de Hongaarse premier Viktor Orbán.

De grootste bedreiging voor het nationale zelfbeschikkingsrecht is vandaag de dag het globale netwerk van open samenleving voorstanders die proberen het nationale bestuur af te schaffen. De doelstellingen van het netwerk van George Soros met onbeperkte financiële en personele middelen zijn duidelijk. Door de migratie te versnellen, zullen ze gemengde en open samenlevingen creëren om de nationale besluitvorming te ontmantelen en in handen te leggen van de globale elite, schreef Orbán in september van dit jaar in een artikel.

Orbán: Soros wil etnisch-gemengde samenlevingen creëren, het nationalisme ontmantelen en de macht overdragen aan de wereldelite

In veel westerse landen hebben immigranten machtige stemblokken gevormd die de macht hebben om nationale verkiezingen vorm te geven, misschien wel het meest in het bijzonder in de Verenigde Staten. Republikeinse staten zoals Georgia hebben zich bijvoorbeeld in de richting van de Democratische partij gekeerd, waarbij de CBC meldde dat jonge zwarten in combinatie met de verschuivende demografie een toename van het aantal stemmen voor de Democratische Partij hebben aangewakkerd. Zoals de Los Angeles Times heeft aangegeven, is deze demografische verschuiving grotendeels verantwoordelijk voor de toenemende macht van de Democratische partij in voormalige republikeinse staten zoals Californië, zoals beweerd in het artikel uit 2018 van de krant, “California’s changing demographics will further doom the Republican Party“.

Allemaal slechts "samenzweringstheorieën"? EU werkt al vanaf 2019 aan EU-vaccinatiepaspoort

De inspanningen van Soros om deze demografische verschuiving in zowel de VS als Europa te helpen bevorderen zijn bekend. Soros financiert een overvloed aan pro-migranten-NGO’s die vaak actief eisen dat de belastingbetalers voor hun eigen omvolking betalen. Zo eiste een Amerikaanse NGO die door Soros wordt gefinancierd tijdens de Coronaviruscrisis 1.200 dollar voor elke illegale migrant die in de VS verbleef.

De demografische transformatie in de VS is bijzonder snel gegaan: in de jaren zestig vertegenwoordigden de blanken bijna 90 procent van de bevolking, maar in 2020 was dat nog slechts 60 procent, en nu daalt de blanke bevolking nog sneller dan verwacht.

Soros wil meer geld van Nederland: “Erg egoïstisch”

Vorig artikelItaliaans EU-parlementslid vervloekt het EU-immigratieplan: “Een pathetische concentratie van propaganda”   
Volgend artikelLinksen: een afvallig soort
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. het is niet te geloven dat de Europese volken als makke, hersenloos blatende schapen hun eigen graf staan te graven..wanneer wordt de rug weer eens recht gezet : ik word 1000 x liever in mn gezicht een nazi genoemd, dan, dat er achter m’n rug landverrader wordt gefluisterd..ik bid dat de schuldigen hun straf niet zullen ontlopen..dood aan de EU : deze mensen hebben echt hun ziel en zaligheid aan de duivel verkocht

  2. Er staan 1.3 miljard Afrikanen klaar om naar de EU te komen. Hongarije heeft groot gelijk met de vreemdelingen buiten te houden. De islam past perfect in het Midden Oosten en de rest van de mensen passen voor het grootste deel best in een vrije wereld. China is nu Afrika aan het inpalmen en dat is ok, wij hebben het daar volkomen mismeesterd.

  3. Nederland zo spoedig mogelijk uit de EU!!!
    Maar daar zijn wel een paar moedige mensen voor nodig…eerst maar eens een referendum toepassen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in