Strafzaak tegen Salvini: hoe George Soros probeert patriottische leider op te sluiten voor het beschermen van de Italiaanse grenzen

0

Afgelopen zaterdag, 3 oktober, moest de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini voor de rechtbank in Catania, Sicilië, verschijnen, voor vermeende “ontvoering”, ook al noemt de aanklager de zaak “ongegrond”.

Gateway Pundit onthult hoe linkse NGO’s, gesteund door George Soros en de EU, proberen de leider van de grootste Italiaanse oppositiepartij op te sluiten.

In juli 2019 weigerde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini 116 illegale migranten op het kustwachtschip “Bruno Gregoretti” aan land te laten gaan totdat andere Europese landen ermee instemden om de illegale vreemdelingen op te nemen.

Voor deze ‘misdaad’ stond Matteo Salvini zaterdag terecht voor “ontvoering”, wat hem een ​​gevangenisstraf van 15 jaar zou kunnen opleveren, ook al genoot Salvini als parlementariër technisch gezien immuniteit van vervolging.

In juli van dit jaar stemden zijn politieke vijanden voor het opschorten van zijn wettelijke immuniteit – een gevaarlijk precedent voor elke politicus die zich in een machtspositie bevindt.

Zoals Il Giornale meldt, is de aanklager in Catania van mening dat de zaak “ongegrond” is. Het sturen van een minister van Binnenlandse Zaken naar de gevangenis voor de bescherming van de grenzen van zijn land zou zeker ongekend zijn in de juridische geschiedenis.

Salvini sprak zaterdag zijn vertrouwen uit en werd gesteund door zijn politieke rivalen Giorgia Meloni (Fratelli d’Italia) en Antonio Tajani (Forza Italia) in Catania. Een meerderheid van de Italianen steunt het standpunt van Salvini over illegale migratie, meldt Lorenzo Pregliasco op YouTrend .

Wat weinig mensen echter weten is dat de zaak tegen Salvini niet wordt aangespannen door de Siciliaanse justitie of de “ontvoerde” migranten, maar door linkse NGO’s die door de EU en George Soros Open Society Foundations worden gefinancierd, schrijft Il Giornale.

  45-jarige Italiaanse arts "in de bloei van zijn leven en in perfecte gezondheid" valt dood neer na Pfizer's Covid injectie: 39-jarige verpleegster, 42-jarige chirurgisch technicus ook dood

De enige eisers – van de 116 illegale migranten – die de zaak steunen is het Nigeriaanse echtpaar Jafra en Aishat Saha, die 20 uur moesten wachten in de haven van Catania om aan land te gaan in Europa.

De zaak wordt in feite ingediend door NGO’s die behoren tot de linkse Italiaanse “gemeenschapsorganisatie” ARCI, Associazione Ricreativa e Culturale Italiana, die in heel Italië jeugd-, cultuur- en gemeenschapscentra beheert, evenals haar bondgenoten in de milieu-NGO Legambiente. Beide organisaties zijn nauw verbonden met de regerende linkse PD partij. Legambiente-voorzitter Gianfranco Zanna was lid van de Communistische Jeugd PCI. “De enige eisers in deze zaak zijn maatschappelijke organisaties”, aldus Legambiente-advocaat Daniela Ciancimino.

Terwijl Legambiente beweert een milieuorganisatie te zijn, staat migratie op de een of andere manier ook op de agenda, zoals de groep uitlegt. “Waarom geven we om migranten? We waren altijd al bezorgd om het milieu, en mensen maken deel uit van dat milieu, ongeacht hun paspoort, omdat we al 39 jaar de menselijke ecologie beoefenen, wat paus Franciscus ook steunt”, was de vreemde uitleg van Legambiente.

Als de grootste organisatie van Italiaans links heeft ARCI meer dan een miljoen leden en is het nauw verbonden met de regerende PD en het Open Society Network in Italië. Arci werkt nauw samen met de Italiaanse NGO “Mediterraneo – Saving Humans” om illegale migranten naar Europa te vervoeren.

De Soros-gefinancierde “gerechtsoorlogen” NGO’s zoals ASGI (Association for Juridical Studies on Immigration), A Buon Diritto en CILD (Italian Coalition for Civil Liberties and Rights) strijden al jaren voor een “No Borders” beleid in Italiaanse en EU-rechtbanken, waaronder de baanbrekende zaak “Hirsi Jamaa et al. vs. Italy” uit 2012, die de EU-landen effectief verhinderde om hun grenzen te beschermen.

  Italiaanse generaal eist een zeeblokkade voor de Afrikaanse kust en roept indirect op tot opstand tegen Rome

In 2018 heeft ASGI, samen met ARCI en het Global Legal Action Network (GLAN), een rechtszaak aangespannen bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) in de zaak “GLAN-ASGI“, om de grensbescherming verder te criminaliseren. In februari 2020 documenteerde de Amerikaanse conservatieve activist Jay Sekulow van European Center for Law and Justice (ECLJ) de enorme invloed van Open Society Foundations op het EVRM, zoals Frontnieuws eerder heeft gerapporteerd:

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomen

– In 2018, ontving ASGI $ 385.715 van Open Society, volgens hun website.
– In 2016, ontving CILD $ 575.000 van Open Society, volgens hun website.
– ARCI ontving $ 1.700 in 2016, $ 61.840 in 2017 en $ 149.760 in 2018 van Open Society.

Volgens het EU Financial Transparency System (FTS) hebben ARCI en zijn dochterondernemingen zoals ArciGay en ARCI Strauss in 2015-2019 ten minste 3.409.206 euro aan directe financiering van de EU ontvangen (2015: 194.324 euro; 2016: 135.311 euro; 2017: 874.252 euro; 2018: 1.238.031 euro; 2019: 967.298 euro).

Met andere woorden: De aanklacht tegen Matteo Salvini wordt ingediend door NGO’s die worden gefinancierd door Soros’ Open Society en de EU-belastingbetalers.

Joachim Kuhs (AfD), EP-lid van de EU-begrotingsrapporteur 2019, zegt tegen de Gateway Pundit:

Voor een linkse NGO, die nauw verwant is aan de huidige regering, om strafrechtelijke vervolging in te dienen tegen de vorige regering wegens het beschermen van de grenzen van hun land, gefinancierd door de EU en Open Society, moet elke denkende persoon die onze democratie hoog in het vaandel draagt, verontwaardigd maken. De euro’s van de belastingbetalers mogen niet worden gebruikt voor de financiering van politieke hit jobs. De EU moet onmiddellijk een einde maken aan alle financiering van partijdige, politiek gemotiveerde NGO’s.

Door Soros gefinancierde linkse coalitie bereidt zich voor om totale chaos op de dag na de Amerikaanse verkiezingen te ontketenen

Vorig artikelDe juridische heksenjacht op Salvini zou weleens alleen maar zijn electorale kansen kunnen vergroten
Volgend artikelWHO: 760 miljoen mensen met Coronavirus geïnfecteerd – dus hoe dodelijk is het eigenlijk?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in