De politie heeft het verkeer op Corso Garibaldi meer dan een uur lang afgesloten vanwege een interventie op de Via Michele Morelli in Borgo Sant’Antonio. Na 18.00 uur greep de politie in en sloot een door Nigerianen gerunde bar. Minstens 200 Afrikanen hadden zich daar verzameld.

De reactie was gewelddadig en de politie werd door met messen gewapende Afrikanen aangevallen. Er is minstens één politieagent gewond geraakt, meldt Unser Mitteleuropa.

Om het geweld te onderdrukken moesten twee pantservoertuigen en verschillende politiepatrouilles ingrijpen.

Weerzinwekkend – Noord-Afrikanen schoppen en slaan geestelijk gehandicapte Italiaan

  Hier vieren 'vluchtelingen' de reis naar Europa
Vorig artikelVerschillende landen, verschillende gebruiken: Algerije dumpt illegalen in de woestijn
Volgend artikelGewelddadige protesten in Barcelona nadat Catalonië de grens sluit wegens Corona
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Die hebben allang door dat je toch niet dood geschoten wordt, zo als waar ze vandaan komen.
    Dus je kan helemaal los gaan, tegen wie dan ook.

  2. Er mogen van mij nog wel een aantal agenten gewond raken want er is nog maar 1 ding te doen tegen dat tuig en dat is schieten!!!! Maar mag niet van hogere hand en moet je je maar laten steken waanzin!!!

  3. De aanwezigen half-apen opjagen, interneren en deporteren. Algerie heeft een goede oplossing;dumpen in de woestijn

    elke idioot dacht dat deze vaak geestelijk gestoorde half-apen zouden kunnen integreren in west europa? (48% van Somaliers is geestelijk gestoord)

    In thuisland worden ze gewoon afgeschoten;politie weet: als ik hem niet afschiet, schiet hij mij af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in