Frontnieuws heeft reeds eerder deze video gepubliceerd, in het Duits gesproken, Nederlands en het Duits ligt zeer dicht bij elkaar, toch is het voor veel mensen moeilijk onder de knie te hebben, vandaar dat ik deze versie met Engelse ondertiteling alsnog plaats.

In de onderstaande video bespreken moslims tijdens een straatdemonstratie in Duitsland de noodzaak om een wereldwijd kalifaat op te richten ter bescherming van moslims die “onderdrukt” zijn – d.w.z. die niet in een volledig islamitische staat leven. Duitse moslims bespreken de Endlösung van de islam.

Wat een groot toeval: meer dan 400.000 asielzoekers in Duitsland zijn op 1 januari jarig

Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 'vaccin' terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen

2 REACTIES

  1. Moslims gebruiken alle termen en zinsnedes waar westerlingen een pavlov-reactie hebben. Vrede, mensenrechten, onderdrukking en zo meer, alsof moslims de onderdrukten zijn. Je hoeft echter maar een klein beetje over de grenzen te kijken om te begrijpen op welke manier een samenleving verandert als moslims het voor het zeggen krijgen. Principieel; onderdrukking en discriminatie van ALLE niet-moslims, afschaffing van vrouwenrechten, legale moord op homo’s en joden. Het begrip “Mensenrechten” zal alleen nog gebruikt worden als manipulatie instrument in onderhandelingen, de Islam heeft namelijk geen concept van Mensenrechten. De Pijlers van een Islamitische samenleving zijn onderwerping, geweld en wreedheid. En ja, in tegenstelling tot wat een van de sprekers in het filmpje zegt moslims zijn wel slechte mensen. moslims zien alle niet moslims als untermenschen en zullen ons bij de eerste de beste gelegenheid vermoorden of tot slaaf maken zonder met de ogen te knipperen of een spoortje van schuldgevoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here