Frontnieuws heeft reeds eerder deze video gepubliceerd, in het Duits gesproken, Nederlands en het Duits ligt zeer dicht bij elkaar, toch is het voor veel mensen moeilijk onder de knie te hebben, vandaar dat ik deze versie met Engelse ondertiteling alsnog plaats.

In de onderstaande video bespreken moslims tijdens een straatdemonstratie in Duitsland de noodzaak om een wereldwijd kalifaat op te richten ter bescherming van moslims die “onderdrukt” zijn – d.w.z. die niet in een volledig islamitische staat leven. Duitse moslims bespreken de Endlösung van de islam.

Wat een groot toeval: meer dan 400.000 asielzoekers in Duitsland zijn op 1 januari jarig

  Kijk: overheidspropaganda-video voor mondkapjes loopt spaak - burgers zijn het zat
Vorig artikelDeense politicus gaat naar het Zweedse migrantengetto Rosengård voor een koranverbranding: “De Zweden worden in hun eigen land uitgeroeid”
Volgend artikelBloedig gevecht over mondkapje op KLM-vlucht naar Ibiza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Moslims gebruiken alle termen en zinsnedes waar westerlingen een pavlov-reactie hebben. Vrede, mensenrechten, onderdrukking en zo meer, alsof moslims de onderdrukten zijn. Je hoeft echter maar een klein beetje over de grenzen te kijken om te begrijpen op welke manier een samenleving verandert als moslims het voor het zeggen krijgen. Principieel; onderdrukking en discriminatie van ALLE niet-moslims, afschaffing van vrouwenrechten, legale moord op homo’s en joden. Het begrip “Mensenrechten” zal alleen nog gebruikt worden als manipulatie instrument in onderhandelingen, de Islam heeft namelijk geen concept van Mensenrechten. De Pijlers van een Islamitische samenleving zijn onderwerping, geweld en wreedheid. En ja, in tegenstelling tot wat een van de sprekers in het filmpje zegt moslims zijn wel slechte mensen. moslims zien alle niet moslims als untermenschen en zullen ons bij de eerste de beste gelegenheid vermoorden of tot slaaf maken zonder met de ogen te knipperen of een spoortje van schuldgevoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in