Tijdens een KLM-vlucht van Amsterdam naar Ibiza brak een bloedig gevecht uit nadat twee dronken Engelsen weigerden mondkapjes te dragen, aldus de Independent. De twee mannen werden gearresteerd door de Spaanse politie.

De KLM maakt bekend dat beide mannen met behulp van andere passagiers zijn overmeesterd en dat ze later bij aankomst op Ibiza door de Spaanse politie zijn gearresteerd. Een van de mannen wordt met meerdere knieën in de rug naar beneden geduwd.

“De gezagvoerder van het vliegtuig heeft de beslissing genomen om door te gaan naar de bestemming omdat de vlucht al ver van de plaats van herkomst was, aldus de woordvoerder. De twee werden overgedragen aan de Spaanse autoriteiten toen de Boeing 737 rond het middaguur, bijna 2,5 uur na vertrek, op het eiland landde”, schrijft NL Times.

De 5 redenen waarom Frans Timmermans een gevaarlijke gek is

  FvD onthult het werkelijke doel achter het 'Corona herstelfonds'
Vorig artikelIslam’s ‘Endlösung’ – Kalifaat
Volgend artikelDuitse Vluchtelingenraad eist: Corona-dwangtesten alleen voor Duitsers en niet voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in