Soms neemt het leven een onverwachte hartverwarmende wending. Onlangs nog werd ik voor de lunch uitgenodigd door een paar vrienden die ik al sinds mijn studietijd ken, maar die ik al minstens tien jaar niet meer had gezien. Ik trof Mark en Anna, allebei eind zeventig, die er bijzonder goed uitzagen en in de verste verte niet in de buurt van hun werkelijke leeftijd kwamen, schrijft Liz Hodgkinson.

Na wat gepraat en bijgepraat te hebben, vroeg ik me af of het gevreesde onderwerp van Covid, vaccins enzovoort ter sprake zou komen en zo ja, wie het zou aansnijden. Al zo vaak durfde ik het bij ontmoetingen met oude vrienden nauwelijks ter sprake te brengen, omdat ik het spervuur van beledigingen wilde vermijden dat zou kunnen volgen als zij ongelovigen waren, leden van de stam van de niet-ontwaakten. En zoals ik al eerder op TCW heb gemeld, weet je nooit van tevoren wie één van ‘ons’ en wie één van ‘hen’ zou kunnen zijn. In de afgelopen drie jaar ben ik in beide richtingen verrast.

Uiteindelijk was het Mark die voor de verrassing zorgde, een aangename verrassing deze keer. Hij zei: “Ik lees TCW elke dag en ik heb jouw artikelen en die van Neville gezien, en ook allemaal die van de andere bijdragers. Hij zei verder dat hij het met elk woord eens was, en dat hij voor het ontbijt ook nog vijf of zes andere dissidente sites leest om op de hoogte te blijven. Hij is een bijzondere fan van Dr. John Campbell. Hij bewondert ook James Delingpole voor zijn moedige en compromisloze standpunt over de klimaatonzin, de vaccinonzin en de manier waarop we jarenlang volledig verkeerd zijn geïnformeerd door de mainstream media. Mark en Anna zijn ook grote supporters van parlementslid Andrew Bridgen, die zelf veel te verduren heeft gehad vanwege zijn uitspraken die tegen het regeringsbeleid ingaan.

Dr. Coleman: Promotoren en voorstanders van Covid prikken zouden in de gevangenis moeten zitten

Tijdens de lunch legde dit echtpaar, dat al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd is, uit dat ze in het begin de officiële narratieven hadden gevolgd. Ze gehoorzaamden aan de lockdown, maskermandaten en draafden mee voor hun eerste vaccinaties. “We waren zo voorzichtig,” zei Anna. “We zaten buiten in de kou met onze kinderen en kleinkinderen toen ons gezegd werd dat we niet naar binnen mochten, en we testten onszelf regelmatig. We waren immers bejaard, mogelijk kwetsbaar en wilden er zeker niet van beschuldigd worden dat we superverspreiders waren.”

“We waren er helemaal in, honderd procent.”

Daarna, zei Anna, begonnen geleidelijk de twijfels binnen te sluipen totdat ze bekeerlingen werden, misschien zelfs meer dan ik.

Anna zei: “Mark was zijn hele leven helemaal gezond, maar slechts twee weken na één van de mRNA-vaccins kreeg hij een beroerte. Het kwam helemaal uit het niets, zonder waarschuwing. We kunnen natuurlijk niet onomstotelijk bewijzen dat het vaccin de beroerte heeft veroorzaakt, maar we begonnen het ons af te vragen en zijn toen voor het eerst onderzoek gaan doen. Het werd ons al snel duidelijk dat de veelgeroemde en gepushte vaccins niet veilig of effectief waren, en toen besloten we dat we er geen meer wilden.”

Nu walgen ze allebei volledig van de mainstream media en zeggen ze dat ze nooit meer naar het BBC-nieuws kijken of luisteren. Ik was vroeger een enthousiaste luisteraar van Today,” zei Mark, “maar nu zou ik het niet in mijn hoofd halen om het aan te zetten, vanwege alle leugens die ze de afgelopen drie jaar hebben verkondigd, niet alleen over Covid, maar ook over klimaatverandering, de oorlog in Oekraïne en al het andere dat tegenwoordig voor nieuws doorgaat.” Mark had vooral kritiek op Greta Thunberg: “Hoe heeft dit rare kind, dat geen wetenschapper is en nog maar net gestopt is met schoolmeisje zijn, het voor elkaar gekregen om Koning Charles, die haar ‘opmerkelijk’ noemde, en ook wereldleiders op de VN-conferentie te strikken? Het slaat allemaal nergens op.

EU-parlement stemt tegen openbaarmaking tekstberichten vaccincontract von der Leyen-Bourla

Anna en Mark zijn allebei heel slimme mensen die een grote carrière hebben gehad en nu van een uiterst comfortabel pensioen zouden kunnen genieten, maar ze zeggen dat al hun eerdere ideeën en zekerheden grondig door elkaar zijn geschud. Ze zijn fervente Brexiteers en zijn het eens met TCW-medewerker Karen Harradine die in april schreef dat “nationale schat” David Attenborough een van de grootste indoctrinators van klimaatangst is geweest en jarenlang kinderen heeft geterroriseerd dat de wereld vergaat. En toch is Attenborough, zoals Mark aangaf, de wereld rondgevlogen en blijft hij dat doen met zijn dure cameraploeg terwijl hij ons allemaal opdraagt om te stoppen met autorijden of onze huizen te verwarmen om “de planeet te redden”.

Marks minachting voor Sir Jonathan Van-Tam kent geen grenzen. Hij is de voormalige Deputy Chief Medical Officer van het Verenigd Koninkrijk die onlangs een baan heeft gekregen als senior medisch adviseur van Moderna, een van de bedrijven die Covid-vaccins produceren. “Wist je dat Pfizer vorig jaar 27 miljard dollar aan het vaccin heeft verdiend?” vroeg Mark. “En de leugens die verspreid worden door vaccineer-de-wereld Bill Gates, Anthony Fauci en professor Chris Whitty, de chief medical officer voor Engeland, blijven me verbazen.” Hij voegde eraan toe dat hij de Great Barrington Declaration had ondertekend, opgesteld door een groot aantal wetenschappers die vraagtekens zetten bij de officiële reactie op de uitbraak van Covid en die opnieuw door velen aan de orthodoxe kant werd afgekeurd.

Anna zegt dat ze zich de meeste zorgen maakt over de toekomst van haar jonge kleinkinderen, net als wij volgens mij allemaal die verlicht zijn en ons bewustzijn hebben vergroot door de standvastige onderzoekers, wetenschappers, artsen en anderen die het officiële narratief meedogenloos in twijfel hebben getrokken en onze ogen zo wijd hebben geopend, dat ze nooit meer dicht zullen gaan.

Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

Het was hartverwarmend dat Mark en Anna, oude vrienden die ik al meer dan 60 jaar ken, hetzelfde denken, want ik heb veel getrouwde stellen ontmoet die niet meer beschaafd met elkaar kunnen praten: de één heeft het licht gezien en de ander blijft in de donkere eeuwen. Het was ook meer dan bevredigend om hen aan mijn lijst van echte vrienden toe te voegen. Zoals een andere vriend opmerkte: “We zijn met meer dan mensen beseffen. Het is gewoon zo dat tot voor kort zovelen bang waren om zich uit te spreken.”

Mijn ontwaakte vrienden, van wie de meesten nu met pensioen zijn, zeggen dat de gebeurtenissen van de afgelopen drie jaar hen een nieuw leven hebben gegeven, een belangrijke zaak om voor te vechten, terwijl ze anders misschien hun dagen hadden kunnen slijten met bridge spelen, een rondje golfen of kruiswoordraadsels maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs er een grote groep functionarissen in het Pentagon die echt gelooft dat buitenaardse wezens demonische entiteiten zijn?
Volgend artikelDe zon bepaalt het klimaat op aarde, niet kooldioxide
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

 1. De nobelprijs voor geneeskunde 2023 gaat naar Katalin Karikó en Drew Weissman voor de ontwikkeling van de mRNA-vaccins tegen covid-19. Dit is de zoveelste manier om de coronazwendel te legaliseren.
  Deep State-knecht, Bilderbergconferentie-bezoeker & lid van The Committee of 300 (1727) koning Carl XVI Gustav zal de nobelprijzen op 10.12 in Stockholm aan deze big farma-zwijnen overhandigen.

  • Nou is mij al jaren geleden opgevallen dat Nobelprijzen niet voor de nobele mensen zijn, mijn franc viel toen yasser olivat en zijn israelische tegenhanger de gedeelde nobelprijs voor de vrede kregen.

   • Je hebt helemaal gelijk, want in 1973 kregen Deep Stater Henry Kissinger (1923) en de Noord-Vietnamese diplomaat Le Duc Tho (1911 – 1990) de nobelprijs voor de vrede. Kissinger was in datzelfde jaar nauw betrokken bij de staatsgreep in Chili op 11 september.
    De niet in de VS geboren Barry Soetoro aka Barack Obama (1961) ontving in 2009 de nobelprijs voor de vrede en voor wat eigenlijk?
    Ondertussen is de premier van Nieuw-Zeeland Chris Hipkins (1978) twee weken voor de verkiezingen in quarantaine gegaan wegens besmetting met het corona’virus’.
    De schoften gaan onverminderd door, zo lang het duurt.

 2. Een bedtje dubbel gevoel hier; hoewel ik blij ben voor die mensen kijk ik naar de leeftijd en kan ik me alleen maar zorgen maken over het feit dat juist de jongeren alles zo gelaten ondergaan.
  “De jeugd heeft de toekonst”. Maar niet als de jeugd zo hopeloos dom is, niet in staat zelf na te denken en zo volgzaam en verslaafd aan gemak.

 3. Altijd maar weer die nazi’s, enfin ze zijn nog nooit helemaal weggeweest

  Onderzoeksjournalist: wat iedereen moet weten over het Nederlandse gezondheidsministerie en het Erasmus-lab

  Onderzoeksjournalist George Webb schrijft vier boeken over het laboratorium in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

  Daarin beschuldigt hij de Nederlandse overheid ervan samen met prins Bernhard nazi’s te hebben binnengehaald en frontbedrijven voor IG Farben te hebben geregeld. Dat liet tijdens de naziperiode het gif Zyklon B produceren door dwangarbeiders.

  Volgens Webb zorgde het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid ervoor dat de programma’s van de nazi’s aan het zicht werden onttrokken. >>>
  https://www.ninefornews.nl/onderzoeksjournalist-wat-iedereen-moet-weten-over-het-nederlandse-gezondheidsministerie-en-het-erasmus-lab/

 4. Zwangere dochter van een vriendin van me vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts. Ze kunnen niets vinden, ze hebben geen idee waardoor het komt. Ze zouden een nieuwe ziekte moeten instellen ‘geen idee, ik weet niet wat je mankeert’ ziekte. Dan maar volpompen met antibiotica. Ja tuurlijk, doe gewoon maar wat. Dat is ook de nieuwe norm. Wat dacht je van ADE door de injecties?

  • Nagenoeg alle ‘ziekten’ zijn “high-processed-food-like-substanties-ziekte

   De medisch gelegaliseerde-drugs-cartel-dealers in allerhande pillen, injecties en onnodige operaties tasten Nagenoeg ALTIJD in het duister. Probeer deze pil in X dosis. Kom over een maande terug, als dit niet werkt proberen we een andere (gif)pil.

   Fix je voedsel, Voedsel = FUEL én Bouwstoffen voor je lijf
   VOEDSEL=MEDICIJN,, MEDICIJN=VOEDSEL:
   GEEN SUIKER, GEEN GRANEN(meestal=G.M.O.!), GEEN ‘PLANTAARDIGE OLIE (=machine-olie op zn best)
   Minstens 70% van de voeding van DIERLIJKE OORSPRONG, LET OP INCLUSIEF DE VETRANDEn, want je moet een vetverbrander worden!
   #lowcarb #keto #ketovore #carnivore

   Meer info: DrKenDBerry op YT zoek op PROPER HUMAN DIET en lees VOORAL DE COMMENTS!!!!
   voor je begint, verdiep je er eerst in, het hoe en wat en de valkuilen
   😏 youtube heeft een vertaalknop😅

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in