Meer dan 1000 pagina’s met documenten zijn vrijgegeven in een rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell. Deze documenten zouden de identiteit onthullen van meer dan 150 personen die betrokken zijn bij de zaak Ghislaine Maxwell vs Virginia Guiffre. U.S. District Judge Loretta Preska oordeelde dat er geen wettelijke reden was om de namen van “John en Jane Does” die genoemd worden in de Epstein documenten verzegeld te houden en beval ze vrij te geven en openbaar te maken vanaf 2 januari, schrijft Patricia Harrity.

De namen zijn niet noodzakelijkerwijs allemaal cliënten van Epstein, maar omvatten zowel medewerkers als de beschuldigden en de aanklagers. De rechtbank heeft de volledige vrijgave uitgesteld tot minstens 22 januari vanwege een verzoek van een “j. Doe” die blijkbaar een slachtoffer is en geen cliënt. Daarom wordt verwacht dat ze de rest van de maand meer informatie zullen vrijgeven.

De vrijgave zal de eerste officiële bevestiging zijn van namen die verband houden met de zaak Epstein en hoewel we alleen hebben kunnen speculeren over wie deze mensen zijn, heeft Jeffrey Epstein zich gemengd met een lange lijst mensen uit de politiek, het bedrijfsleven en het koningshuis. Veel van deze mensen hebben we kunnen zien op de vluchtlogs die de afgelopen jaren circuleerden, maar er zijn ook namen die misschien als een schok komen. De implicaties hiervan zijn echter nog niet bekend.

De documenten

Het documentenbestand kan worden bekeken door op de afbeelding hieronder te klikken.

https://www.courtlistener.com/docket/4355835/giuffre-v-maxwell/

De onthullingen moeten nu nieuw licht werpen op het netwerk van sekshandelaren dat werd geleid door Epstein en zijn partner Ghislaine Maxwell en komt meer dan drie jaar nadat Epstein in 2019 dood zou zijn aangetroffen in zijn cel in New York, in wat het New York City Office of the Chief Medical Examiner beschouwde als zelfmoord door ophanging.

  De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch

Maxwell is veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf voor haar aandeel in de sekshandel en in de schikking beschuldigt Virginia Giuffre haar ervan dat ze Epstein heeft geholpen haar als minderjarige te verhandelen.

Waarom mochten deze klanten anoniem blijven? Het zijn ook criminelen. Toch is niet één “cliënt” gearresteerd.

Geweld tegen een kind.

Zoals congreslid Tim Burchett zei: “Wat ik wil is de klantenlijst. Iedereen zegt dat ze seks hebben gehad op dit eiland, wat is dan het probleem? Nee, dat hebben ze niet. Ze hebben een daad van geweld tegen een kind gepleegd. Daar moeten ze voor verbrand worden. Dat is de lijst die we nodig hebben. Ze moeten verantwoordelijk worden gehouden. Ik denk dat de rechtbanken ook gecompromitteerd zijn. We moeten dit tot op de bodem uitzoeken.”

“Het feit dat we dit in de doofpot stoppen zou ons woedend moeten maken. En als er leden van het Congres zijn, als ze aan mijn kant van het gangpad staan, kan het me niet schelen. Brand ze allemaal af. Brand ze tot de grond toe af. Laten we dit eruit halen. Amerika mag dit niet toestaan. @timburchett

Ze staan op de lijst

Hier zijn slechts een paar van de namen die tot nu toe op de lijst staan.

Prins Andrew

Een van de beschuldigden van prins Andrew beweert dat hij haar borsten betastte in Epstein’s New Yorkse landhuis. De naamloze vrouw getuigde eerder als getuige tijdens het sensationele proces tegen Maxwell over sekshandel, waar ze beweerde dat ze opdracht had gekregen om seks te hebben met Andrew tijdens een bijeenkomst met de prins, Maxwell en Giuffre, toen 17 jaar oud.

  Geen treinen, geen vliegtuigen, geen auto's en GEEN GAS - Welkom in de DE-CIVILISATIE democratische utopie

Virginia Giuffre, die als 17-jarige te zien is met prins Andrew op een foto die genomen zou zijn in Maxwells huis in 2001. Ze beschuldigde de New Yorkse socialite ervan Epstein te hebben geholpen om haar als minderjarige te verhandelen en schikte in 2017 in haar rechtszaak.

Stephen Hawking

Stephen Hawking was naar verluidt op Epsteins eiland voor “plezier”. Een e-mail van Epstein aan Maxwell onthult blijkbaar dat hij haar vroeg om te helpen bewijzen dat de beschuldigingen over Hawking’s betrokkenheid bij een minderjarige orgie vals waren.

Alan Dershowitz

Epstein zou een minderjarige gedwongen hebben om seks te hebben met Harvard professor in de rechten Alan Dershowitz en Virginia Giuffre beweert meerdere seksuele ontmoetingen met hem “De eerste keer dat ik Alan Dershowitz ontmoette was in New York… in een van Jeffrey’s woningen.”

Thomas Pritzker

Pritzker is de Miljardair Hyatt Hotels Executive Chairman en neef van Penny Pritzker die door de president van de VS is aangesteld als Speciale Vertegenwoordiger voor het Economisch Herstel van Oekraïne.

Naomi Campbell

Naomi Campbell werd genoemd in de rechtszaak omdat ze een verjaardagsfeestje had dat werd bijgewoond door Virginia Giuffre.

Sekshandel, misbruik en uitbuiting

Sixty Minutes bespreekt wat er gebeurde op het eiland van Jeffrey Epstein.

Alex Jones onderzoekt Epsteins “Seksslavernijhol”.

De Honey Trap van Epstein

Volgens een ex Mossad-agent Ari Ben Menashe had Epstein met hem samengewerkt en zei hij dat de hele operatie een “honingval” was om politici, beleidsmakers en beroemdheden in de val te lokken en dat hij politici chanteerde voor de Israëlische Mossad. Bron

  Controlfreak "controligarchen", velen van hen miljardairs, leiden de wereld van een klif af

Epstein en Maxwell voorzagen prominente politici van over de hele wereld van jonge meisjes voor seks en gebruikten de incidenten vervolgens om hen te chanteren om informatie te verkrijgen voor de Israëlische inlichtingendienst, volgens de vermeende voormalige Israëlische spion.

In een binnenkort te verschijnen boek “Epstein: Dead Men Tell No Tales” zegt hij dat hij de contactpersoon was van Ghislaine’s vader Robert Maxwell, die ook een Israëlische spion was en degene die zijn dochter en Epstein introduceerde bij de Mossad.

“Kijk, rondn**ken is geen misdaad. Het kan gênant zijn, maar het is geen misdaad,” schreef Menashe in het boek. “Maar een veertienjarig meisje n**ken is wel een misdaad. En hij nam foto’s van politici die veertienjarige meisjes n**kten – als je het goed wilt begrijpen… Ze [Epstein en Maxwell] zouden mensen op die manier gewoon chanteren.”Bron

De verklaringen van Ben-Menashe zijn tot nu toe niet onderbouwd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe vaak heeft zionist Robert F. Kennedy Jr. op Epstein’s Lolita Express gevlogen?


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHarde schijven en video’s van Jeffrey Epstein ‘per ongeluk zoek geraakt’, zeggen autoriteiten
Volgend artikelOpwarming van de aarde! Het is momenteel te koud voor elektrische bussen in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Dit is een controverse op internet:

  Stephen Hawking

  Stephen Hawking was naar verluidt op Epsteins eiland voor “plezier”. Een e-mail van Epstein aan Maxwell onthult blijkbaar dat hij haar vroeg om te helpen bewijzen dat de beschuldigingen over Hawking’s betrokkenheid bij een minderjarige orgie vals waren.

  Omdat hij in een rolstoel zat kon hij zich niet verlustigen aan een kind, althans zeggen ze. God mag weten wat die perverse zieke hond zich in zijn kop haalde bij het zien van extreme perversiteiten. in ieder geval dank ik god op de knieën, als hij er is geweest, dat het beest verlamd was tot aan de nek. Kon hij in ieder gevsal geen smeerlapperij uithalen.

  • ik leg mijn vragen omtrent steven hawkins in relatie tot zijn uitspraken dat de mens op aarde moet gaan denken aan re-locatie vanwege i.a die de wereld zal gaan over nemen en de mensheid in totale slavernij zal brengen als ze blijven.

   ik geloof zelf voor geen meter in de superioriteit van kunstmatige nep intelligentie
   en de zogenaamde singulariteit die het zo hebben bereikt inzake bewust zijn.

 2. Er gaat al jaren een lijst met namen (voornamelijk celebs) rond op het internet. Ik ben benieuwd of er eindelijk iets naar buiten komt dat echt alles op de kop zet. Veel mensen zijn gedemoraliseerd en halen bij alles hun schouders op tot ze zelf last krijgen. Ik wens dat de vele slachtoffers wereldwijd worden verlost van hun lijden en dat de daders aan de publieke schandpaal gaan.

 3. Er zullen vast enkele politici en anderen zijn in de VS die zich oprecht inzetten om deze praktijken uit te roeien. Maar, Amerika is zo door en door verrot dat het vrijwel onmogelijk is het recht te laten zegevieren. Zo’n beetje alles en iedereen met een beetje macht is betrokken of op een of andere manier gecompromitteerd. Door die muur is niet meer heen te breken.

  Alleen een werkelijke volksopstand (en niet eentje die georganiseerd wordt door de machten) kan daar nog iets aan doen. En dat is niet op Trump stemmen en denken dat er iets gaat veranderen.

  Uit de VS komt alleen nog maar zeer zware misdaad en ellende.

 4. Ik krijg de indruk dat dit een ‘limited hang out’ is, dat wil zeggen dat er een klein beetje wordt onthuld van iets dat veel groter en kwaadaardiger is. Een paar mensen, sommigen zijn zelfs allang overleden, worden voor de bus gegooid om het onrustige wantrouwende volk tot rust te brengen, te laten geloven dat er gerechtigheid is.
  Maar toch hoop ik dat dit het begin is van het echte werk, de ontmanteling van het wereldomvattende pedo-complot. Haal de guillotines maar uit het vet.

 5. Meisjes van 14 N**ken is een misdaad , maar er zijn daar ook wel meisjes van 10 jaar, 8 jaar of nog wel jonger misbruikt, misschien ook jongetjes , dat is een stel viespeuken bij elkaar ! Die lui doen dat stiekem ! Deze wereld is echt ziek, doodziek ! Bah zum kotsen 🤢 🤮

  • Inderdaad “Zum kotsen” omdat de “koninklijke” Neder-landse pedo-beerput met de Kat in de klem (het Demmink-gevang) nog stevig op slot blijft. Duizenden kindertjes vanaf zeer jonge leeftijd (vanaf 3) werden in de ettelijke “weeshuizen” en “jeugdzorg” onder druk misbruikt en als pedo- en homo-wrakken “opgevoed” cq “begelijd” onder “toeziend” oog van Beatrix, de “Committee 300”-landverrader en daarna de “Bilderberg-WEF-lanverrader en Pedo-promotor (hoe jonger-hoe beter) Rotte.

 6. Steven hawkings, tja denk dat die zieke geest epstein gewoon iedereen uitnodigde op zijn eiland ,maakte niet uit wie, zolang ze bekendheid verwierven waren het goede slachtoffers. Denk dat het daar om draaide en ik geloof best dat hawkings ook op bezoek kwam oprecht. Geloof niet dat die seks had. Maar gewoon gedwongen werd naar jonge grieten te kijken. Dat is iets heel anders dan dat hij zichzelf vrijwillig uitnodigde. Ik denk dat mensen als hawkings en andere net zo goed onschuldig zijn als de slachtoffers. Ik denk niet dat iedere bezoeker zich heeft vergrepen aan een jong iemand. Maar ik geloof wel dat zieke geest epstein dat wel zijn bedoelingen waren mensen lokken en in de val laten lopen. Walgelijk te bedenken dat je iemand als hawkings ,een weerloze stumperd zo misbruik van zijn zware handicap maakt omdat tegen hem te gebruiken,wanneer een klant zich aanbied en veel geld betaald om hawkings iets te laten beweren in de science.
  Dit alles zegt dan ook meer over hoe een zieke rotte geest epstein was en maxwell dan over hun in de val gelopen slachtoffers. Ik denk dat de smeerlap gerust 20 jaar lang foto materiaal over iemand bewaarde in een grote kamer , vol mappen. Gewoon voor als er een klant is die aan epstein veel geld betaalde om iemand te laten chanteren. Zoals bill gates die daar geen seks had maar wel die grote kamer met mapjes doorzocht naar bekende die hem zijn nobel prijs kon geven via chantage of weet ik veel wat.
  Dus daarom is niet iedereen in dat vliegtuig of op dat eiland een pedofiel , maar oftewel dom slachtoffer oftewel een gemeen mens die chantage materiaal komt kopen of via epstein chantage praktijken pleegde. Dat is wat er echt gezien moet worden. De walgelijke praktijken van een zionist waar weer andere walgelijke mensen gebruik van maakten. En weer een jood.🤷‍♀️

  • Ik denk dat je oordeel rechtvaardig is. Er zijn altijd mensen die zich verbaal verlustigen in hun sadisme een onschuldig slachtoffer te folteren. Ik zeg dit uit ervaring, te zien hoe het afliep, hoe mensen ‘die nooit iets fout gedaan hadden’ met een opmerking precies zo stierven als ze de ander toewensen. Er is een dergelijk ‘heldendom’ in concreto waar de zware jongens elkaar opfokken en gemotiveerd werden de meest kwetsbaren beet te nemen; ze horen bij de laagste soort die (ook) Nederland kenmerkt. Het Bijbelse gezegde ‘oordeelt niet opdat gij niet geoordeeld worde’ is van praktische waarde voor de egoïst.

   Hermann Hesse schreef al over de twee typen en hun besef van zonde waarbij de een seks ziet als erger dan moord, en de ander het ziet als het pacifistische alternatief (het ‘make love not war’ type dat nu weliswaar in verhouding even hard doordraaft). Het eerste type is ogenschijnlijk sterker vertegenwoordigd in de VS. Oorlog is normaal, hoewel niemand het echt wil.
   Ik zie wel de diepte van de verloedering in die het ergste van al combineert, slim-slim.

 7. Wat betreft liefde, zonder het concept van de ziel wordt alles biologisch bepaald, waar nu de hele gendergelijkheid en LGBT+ om draait die de seksuele tweedeling man-vrouw moet fatsoeneren. Seks is altijd een persoonlijk iets. Zodra het geconceptualiseerd werd zoals melk van de koe, ontstond exploitatie. Zonder besef van de ziel is het goede blijkbaar niet rendabel; de hoogste moraal is nu egoïstisch fatsoen.
  Na jaren informele maar mild filosofische gesprekken (die de lijn moeten brengen in de chaos) met een lelijk, nieuwsgierig vrouwtje, was haar spontane conclusie dat ik haar wilde neuken maar dat ik te verlegen was om daarvoor uit te komen. Al het andere bracht ze terug op mijn grootheidswaanzin. En de persoonlijke kleinigheden, info die ik en passant hoewel bij consistente navraag over mezelf had onthuld gebruikte ze om tot zo’n conclusie te komen en me daarmee waar mogelijk links- of rechtsom bijna te chanteren tot seks als ware dat mijn enige motief. Zo zit de betutteling in elkaar.

  • Het duister is in dienst van het licht. Al dit leed voedt de noodzaak om het licht/liefde in ons weer leidend te maken. Al deze ellende komt allemaal voort uit angst. Zodra wij weer beseffen dat alles om liefde draait, transformeren we. Tot die tijd leven we in duisternis en geloven mensen niet meer in liefde. Liefde is alles, in lijden en trauma realiseert men liefde. Maar voordat je dit begrijpt, is liefde wat de tell a vision je verteld over liefde… lieve woorden en sex. Maar dat is geen liefde, dat is consumptie. Echte liefde is het geheel. Echte liefde is de realisatie dat angst/lijden/trauma van een vloek in een zegening kunne veranderen. Alles is liefde. Er bestaat geen einde, alleen een eeuwig nieuw begin.

   Deze vreselijke beestachtige daders die zich vergrijpen aan de onschuldigsten onder ons, zijn een spiegel waarin wij als mensheid kunnen realiseren wat liefde is. Het duister creëert een verlangen naar het licht. De dood is ultieme liefde, verlossing van deze tijdelijke en dualistische illusie. Liefde is het begin en het einde, tussendoor is er angst… om het verlangen naar liefde te creëren. Maar voor de meeste mensen is liefde iets om te consumeren. De meeste mensen geloven niet in liefde, maar in angst geloven ze wel. De meeste mensen leggen liefde dus uit vanuit hun bestaan uit angst… waar angst is, is geen liefde, waar liefde is, is geen angst. Liefde is de waarheid, angst is bang voor de waarheid. De meeste mensen leven uit pure angst en voor liefde zijn ze het bangst, dus liefde vinden ze het meest belachelijke dat er bestaat. Mensen haten mij omdat ik liefde ipv angst als leidraad zie. Mensen vallen mij aan en mensen lachen mij uit en mensen maken mij belachelijk omdat ze zelf doodsbang zijn en liefde als gevaar en bedreiging zien.

   De wereld gaat naar de kloten omdat mensen liefde verketteren en alleen nog maar in angst geloven. De deepstate heeft ons duizenden jaren geprogrammeerd om ons zover te krijgen dat we 2+2=5 geloven. Liefde is slecht, angst is goed. Mensen zijn geen mensen meer omdat ze hun liefde hebben vervangen voor consumeren. Consumeren komt in basis voort uit angst, we houden van consumeren, dus we zijn angst als liefde gaan zien. Maargoed… mensen worden witheet als ik over liefde begin, omdat ze doodsbang zijn voor liefde.

 8. Zonder slechte bedoelingen; op de foto hierboven ziet het meisje er niet écht kinderlijk uit, hé,meer een jongedame van 20 jaar. Toegegeven: meisjes gaan soms hard in ontwikkeling naar schijnbare volwassenheid ook op sexueel vlak.Maar schijn bedriegd en misbruik als dit zeker uit den boze natuurlijk.

 9. Fijn weer te ontvangen ,doorzenden per Email WW, plaatsen op fb, méwé , vk én X de vuile was kan weer naar buiten. Bedankt Rommel, ik kan , de witte herder van de fb site verwijderen ,

 10. De publieke verontwaardiging in Groot-Brittannië over de strapatsen van Andrew of York (1960) is vele malen groter dan de msm (s staat voor shit) ons doen geloven. Als je pretendeert onschuldig te zijn, ga je geen 14 miljoen smartengeld betalen aan een – zogenaamd vermeend – slachtoffer.
  De koningin-moeder (1900 – 2002) was helemaal niet zo aardig als ze zich deed voorkomen en bij haar overlijden in 2002 had ze een schuld van 7 miljoen. De ultieme snob prinses Margaret (1930 – 2002) heeft het aanzien van de monarchie ernstige schade toegebracht o.a. door haar affaire met de 17 jaar jongere Roddy Llewellyn in de zeventiger jaren.
  De publieke opinie keert zich steeds meer als een boemerang tegen het instituut monarchie en dan heb ik de vriendschap van Charles III met pedo, satanist & necrofiel Jimmy Savile (1926 – 2011) nog niet eens aangestipt.
  Maandag of dinsdag hebben Charles & William spoedoverleg met hun naaste adviseurs, de privy council over het verdere afschalen van het ongeleid projectiel Andrew.
  Het zijn spannende tijden in da UK.

 11. de meeste namen kenden we al. Stephen Hawkings biografie, die ik jaren geleden las omdat een vriendin zo een enthousiast was, vertelde me al dat die man niet zo een zoetje was. Nadat zijn verloofde, later echtgenote, hem jaren heeft verzorgd, laat hij haar achter wanneer een verpleegster hem komt verzorgen. Van zijn theorieen moet ik nog de eerste lezen die is bevestigd. Wel al van enige dat ze zijn ontmanteld. Je wenst niemand toe wat hij had, maar hij heeft er toch maar vele voordelen van gehad ook he. Als je dat als ‘gewoon’ mens hebt, stoppen ze je ergens in een instituut waar je nooit meer uit komt. en je gaat na enkele jaren dood omdat niemand naar je omziet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in