Elke dag worden er extreem vreemde vliegtuigen gesignaleerd die door ons luchtruim vliegen. Dit gebeurt in elk deel van de wereld, en degenen die ervaringen hebben met deze luchtvaartuigen komen uit de meest uiteenlopende culturen. Het is overduidelijk geworden dat er iets aan de hand is, maar er is natuurlijk enorm veel onenigheid over wat dit allemaal betekent. Sommigen beweren dat deze toestellen een buitenaardse oorsprong hebben, anderen beweren dat ze een aardse oorsprong hebben, en weer anderen geloven dat de meeste van deze waarnemingen allemaal verklaard kunnen worden als “experimentele militaire vliegtuigen”, drones, weerballonnen of andere door de mens gemaakte anomalieën. Maar op dit moment kan niemand ontkennen dat er veel vreemde activiteit boven onze hoofden plaatsvindt, en het lijkt steeds sneller te gaan, schrijft Michael Snyder.

In de afgelopen dagen hebben opmerkelijke beelden, gemaakt door model Valentina Rueda Velez, heel wat stof doen opwaaien

Een model heeft het verbijsterende moment vastgelegd waarop een UFO op 6.000 meter langs haar cockpit raasde.

Valentina Rueda Velez legde de heldere beelden van het object vast toen ze op dinsdag 4 april in een privévliegtuig zat.

In de clip die ze deelde op Instagram Story, vliegt ze op een hoogte van 6.000 meter onder een heldere, blauwe lucht.

Ik moest de beelden zelf bekijken, en ik moet toegeven dat ik behoorlijk onder de indruk was…

Hoewel de beelden prachtig zijn, betekent dat niet dat ze echt zijn.

Met de videobewerkingstechnologie binnen handbereik is het zo gemakkelijk om zoiets na te maken.

En velen zullen aanvoeren dat een willekeurig model niet bepaald de meest geloofwaardige getuige is.

Maar we kunnen deze beelden ook niet volledig verwerpen.

  Nieuwe “gids” leert Britse parlementsleden “samenzweringstheorieën” te herkennen

Op dit punt zou ik tientallen andere UFO-video’s kunnen delen die door onbekende mensen zijn gemaakt, en we zouden dezelfde analyse steeds opnieuw kunnen maken.

Onnodig te zeggen dat dat ons niet ver zou brengen.

Dus laat ik het eens over het Amerikaanse leger hebben. Het “All-Domain Anomaly Resolution Office” heeft sinds zijn oprichting, minder dan een jaar geleden, “honderden” nieuwe UFO-rapporten ontvangen van leden van het Amerikaanse leger

Het gloednieuwe UFO-traceerbureau van de Amerikaanse regering is pas een half jaar open, maar de business is nu al booming.

In de afgelopen zes maanden heeft het bureau – genaamd het All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO) – “enkele honderden” nieuwe UFO-meldingen ontvangen van Amerikaanse militairen, vertelde directeur Sean Kirkpatrick aan de Associated Press. Dit komt bij de meer dan 140 UFO-waarnemingen die tussen 2004 en 2021 door het leger zijn gemeld en die eerder werden beschreven in een langverwacht rapport van het Pentagon in juni 2021.

Verzinnen al deze personen die in onze strijdkrachten dienen deze waarnemingen?

Natuurlijk niet.

Op woensdag vertelde het hoofd van de AARO aan het Congres dat zijn bureau nu bezig is met de evaluatie van ongeveer 650 verschillende incidenten

Het Pentagon onderzoekt een toenemend aantal gevallen van ongeïdentificeerde luchtvaartuigen, vertelde het hoofd van het bureau woensdag aan senatoren, en volgt nu ongeveer 650 incidenten.

Vroeger deden Amerikaanse ambtenaren erg hun best om speculaties over UFO’s stil te houden.

Maar nu zijn ze er veel opener over.

Waarom?

Het hoofd van de AARO, Dr. Sean Kirkpatrick, is zelfs co-auteur van een paper dat suggereert dat “een kunstmatig interstellair object mogelijk een moedervaartuig zou kunnen zijn dat vele kleine sondes loslaat tijdens zijn dichte passage naar de Aarde”…

  Stanford Universiteit zegt dat het slachten en oogsten van bloed en organen van kinderen volwassenen kan helpen "onsterfelijkheid" te bereiken

De functionaris van het Pentagon schreef in maart dat “een kunstmatig interstellair object mogelijk een moederschip zou kunnen zijn dat vele kleine sondes loslaat tijdens zijn dichte doorgang naar de aarde” en dat deze “kleine sondes” of “paardenbloemzaadjes” van het “moederschip” zouden kunnen worden gescheiden door de zwaartekracht van de zon of door manoeuvreercapaciteit. Kirkpatrick schreef dat “deze kleine sondes de aarde of andere planeten in het zonnestelsel zouden kunnen bereiken voor verkenning, wanneer het moederschip langskomt binnen een fractie van de afstand aarde-zon”.

“Zodra een aardachtige planeet het doelwit is, kan een interstellair apparaat zich in zijn atmosfeer storten. In principe kan een groot aantal kleine apparaten worden losgelaten vanaf een moederschip dat in de buurt van de aarde passeert,” schreef Kirkpatrick. “Op korte afstand van een ster zouden buitenaardse technologische sondes sterlicht kunnen gebruiken om hun batterijen op te laden en vloeibaar water als brandstof.”

Persoonlijk denk ik dat de theorieën van Dr. Kirkpatrick niet helemaal kloppen, maar dit laat zien hoezeer het narratief is verschoven.

Toen ik opgroeide, werden degenen die spraken over het bestaan van UFO’s beschouwd als een beetje gek.

Nu leiden zij overheidsinstanties.

In mijn laatste boek heb ik een heel hoofdstuk over het UFO-fenomeen. Hoewel regeringsfunctionarissen deze zaken nu in het openbaar bespreken, geloof ik dat er nog steeds veel voor ons verborgen wordt gehouden, en ik geloof ook dat we worden voorbereid op een misleiding van historische proporties.

Veel mensen nemen aan dat degenen die deze vreemde toestellen besturen wel vriendelijk moeten zijn, maar er is een enorme hoeveelheid bewijs dat dat niet zo is.

  WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

UFO’s zijn bijvoorbeeld sterk in verband gebracht met de bizarre veeverminkingen die al tientallen jaren plaatsvinden in de westelijke helft van het land. Eerder vandaag kwam ik een ander voorbeeld tegen van dit fenomeen

De autoriteiten in Texas zitten met meer vragen dan antwoorden nadat ze zes dode koeien langs een landelijke weg hebben gevonden met een afgesneden tong.

Ranchers in Madison County, ongeveer 100 mijl ten zuidwesten van Waco, ontdekten vorige week voor het eerst een 6 jaar oude longhorn cross koe die op haar zij lag, dood en verminkt, maakte het lokale sheriff kantoor woensdag bekend.

De tong van de koe was verwijderd “zonder bloedverlies” en er was een “rechte, schone snede met duidelijke precisie” gemaakt om de huid rond de mond van de koe aan één kant te verwijderen.

Als u dit bestudeert, zult u merken dat er talloze voorbeelden zijn van runderen die zijn verminkt op manieren die voor mensen onmogelijk zouden zijn.

Maar over zulke dingen mogen we toch niet echt praten?

We worden geacht onze oogkleppen op te zetten en te doen alsof alles in orde is.

Helaas lijkt de frequentie van UFO-waarnemingen een crescendo te bereiken, en ik denk dat dit de komende jaren een absoluut enorm verhaal zal worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het Pentagon publiceert UFO-filmsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSombere vooruitzichten voor Oekraïne – Het veelgeprezen “tegenoffensief” van Oekraïne lijkt een voorgeprogrammeerde ramp
Volgend artikel“Het einde van de Gouden Eeuw van het Westen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Laten we hopen dat deze ufo´s door intelligentere wezens worden bestuurd dan wij mensen zijn, misschien is er dan nog hoop voor ons ras…

  • johnie,
   grappige invalshoek, ik kan de afleveringen aanraden over the Skinwalkerranch op the History Channel en het boek te lezen van Clifford Stone eyes only, een klokkenluider die voor de defensie werkte.
   Ik ben niet bang voor buitenaardsen, simpelweg omdat ik er in geloof en zij veel intelligenter zijn dan ons mensenras en ons allang hadden kunnen vernietigen als zij dat wilden.
   Er zijn genoeg bewijzen te vinden voor van alles, als je maar wilt en er open voor staat, maar ook met dit, ben geen dominee dus wees vrij in wat je denkt en vind of geloofd.

 2. Het lijkt me eerder de volgende Hype die eraan zit te komen.
  Om de mensen bang te maken??
  Na corona lijkt me alles mogelijk, namelijk.

 3. Kan een afgebroken stuk zijn van een vliegtuig dat boven hen vliegt en met een rotgang naar beneden dondert, het is zeer vlak aan de onderkant. Ik geloof niet in aliens die hier “op bezoek” zijn.

  • Inderdaad Simon, allemaal baarlijke nonsens. Bangmakerij en het zoveelste verdienmodel voor de overheid. Voor de 2e wereldoorlog was er in Amerika een hoorspel op de radio over dat er ruimtewezens geland waren op aarde. Dit kwam zo heftig over bij de luisteraars dat er een algemene paniek uitbrak onder de bevolking, want zij dachten dat het echt was. Zo makkelijk is het om de massa iets wijs te maken. Dat zagen we ook al met die Corona, en nu ook weer met die stikstof onzin en klimaat nonsens. Ook weer alleen maar om mensen bang te maken, hun geld af te nemen via torenhoge belastingen en ze de dictatuur in te duwen. Als men een leugen maar lang genoeg herhaalt gaat het gros van de bevolking daar in geloven. Deze truc (leugens tot waarheid maken) werd onder meer ook in de 2e wereldoorlog gebruikt door Nazi propagandist Dr. Joseph Goebbels. Hitler liet hem aldus de Duitse bevolking bespelen.

 4. Voor hij lezingen gaf over de ‘Wederverschijning van de Christus’, was Benjamin Creme helderziende; steeds als hij storingen waarnam in de ether was er een kernproef gedaan. Ook zegt hij dat we er bijna geweest waren met de Cubacrisis maar vooral daarvoor tijdens de Berlijnse crisis, toen Oost-Berlijn van West-Berlijn werd afgescheiden, als we niet achter de schermen waren geholpen door de ruimtebroeders, die evenals hun voertuigen etherisch zijn. Zij zouden ook de technologie hebben om straling op te ruimen die (nog niet ontdekt) op etherisch niveau plaatsvindt. Hun energiebron is universeel, en ze proberen die ook langzaam op aarde in te voeren. Het beëindigen van competitie is volgens Creme een voorwaarde die de Christus en de meesters van wijsheid, die de samenwerking met de ruimtebroeders coördineren, stellen voor de volgende openbaring.
  Gerard Aartsen schreef een boek ‘Here to Help’, waarin hij uitlegt dag ufo’s hier enkel zijn om de mensheid te helpen.

  • Beweerd wordt dat de ‘ruimtemensen’ en hun voertuigen, ufo’s, hier zijn om te helpen, binnen de wet van karma. Ufo’s die van etherische materie zijn kunnen zich tijdelijk verdichten en daarmee voor ons zichtbaar worden. De eerste berichten sinds de jaren 1950 werden in de context van de Koude Oorlog (toen ufo’s werden gezien als iets, een geheim wapen, van de vijand) genadeloos gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne in samenspel met de media met als doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.
   Er zijn bizarre verhalen, zoals dat de ‘betreffende’ minister van defensie van Groot-Brittannië de boeren betaalde om graancirkels weg te maaien zodra ze verschijnen, en dat de CIA verminkte koeienlijken rondstrooide bij ufo waarnemingen om het fenomeen in een slecht daglicht te plaatsen.
   De graancirkels zijn geometrische structuren die een bepaalde energie richten bundelen, het zou ook op de bodem van de zee kunnen zijn, maar in het graan zijn ze zichtbaar voor ons.
   Er zijn 7 niveaus van materie waarvan wij er wetenschappelijk drie kennen, vast, vloeibaar en gasachtig. Daarnaast zijn er nog vier ethers. Op alle planeten in ons (eigen) zonnestelsel bestaat leven op deze niveaus, niet zichtbaar voor ons. Hun hulp aan ons is deels in hun eigen belang, omdat de vernietiging van de aarde bepaalde consequenties heeft voor de evolutie van het geheel.

  • Ik wilde eigenlijk het verhaal van de Nederlander Ad Beers zelf linken, maar het stond er niet meer.

   Ruimtemensen waarschuwden voor gevaren sociale kloof

   http://info.sharenl.org/?p=2908

   Adriaan (Ad) Beers publiceerde in 1969 een boek onder het pseudoniem Stefan Denaerde, getiteld Buitenaardse beschaving. Hierin beschrijft hij zijn contact met bezoekers uit de ruimte in de jaren 60. Hij beweert dat het contact jarenlang voortduurde, al was het telepathisch. De heer Beers was een succesvol zakenman die veel hoon ten deel viel en in 1998 op 75-jarige leeftijd in eenzaamheid overleed, omdat hij altijd achter zijn verhaal is blijven staan.

 5. Back to the fifties. 🙂

  Gooi het in de media en jawel,… de UFO’s vliegen weer om je oren.

  Nu wordt een UFO wel weer snel gekoppeld aan buitenaards maar dat is natuurlijk niet de echte betekenis. Maar goed, zelf kijk ik hobbymatig (weerkunde/sterrenkunde) al bijna mijn hele leven naar de lucht/hemel en heb toch echt nog nooit een UFO gezien (helaas).

 6. Made in Amerika. Net zoals die zg lichtflitsen waar piloten achteraan vlogen. schijnt gewoon een soort chemische verbinding te zijn die Amerika weer losgelaten heeft in de lucht.
  Nu de ufo’s..
  Er wordt nooit iets via de honderden satellieten waargenomen. Of de beelden zijn vaag, of het gaat te snel.

 7. De UFO’s zijn niet van gisteren lees de boeken van Erich von Dainken waren goden kosmonauten.
  Hun weten ook dat wij gevaarlijke bom soorten hebben.
  Hun beschermen wel hun wereld en ook de kosmos.

 8. Wernher von braun waarschuwde vlak voor zijn dood dat het hele zogenaamde alien gebeuren gebruikt gaat worden om alles en idereen tot te tanden te bewapenen. En dat dat misbruikt gaat worden om zo als het nu staat rusland en china te vernietigen. En als dat niet zou lukken het tot de algehele vernietiging van de mensheid gaat leiden.

 9. Herinner de uitspraak gemaakt door Killarney Clinton tijden de Presidentsverkiezingen in een van haar bijeenkomsten zei zij: mocht ik het Presidentschap winnen dan maak ik de UFO files openbaar.

  Veel Amerikanen geloven dat UFO’s en dat is niet onterecht ze bestaan werkelijk, President Eisenhower had een ontmoeting met aliens in 1954 zgn. Nordic, naderhand overeengekomen met de zgn. Gray’s werd dat besloten in ruil voor de anti zwaartekracht technologie en ontvoeringen van een bepaald quotum van Amerikanen voor genetische experimenten.

  Alles is op te zoeken en verifieerbaar, er is zelfs een gewapende schermutseling geweest tussen FBI agenten samen met Bill Cooper waar veel doden vielen in een van de vele Deep Underground Military Bases.

 10. ‘Moeten we ons zorgen maken?’ Heel simpel: nee. Wat het ook mag zijn, linksom of rechtsom: iets wat wederom zo overdreven gepushed wordt door MSM moet je lekker negeren. Dat er een toename aan UFO meldingen zou komen, was jaren geleden al duidelijk; alles om de mens weer in een angstpsychose te gooien. Ik besteed nul aandacht meer aan wat en hoe het exact in elkaar steekt: achteraf wordt alles duidelijk. Zero tolerance for bullshit. Tot aan die tijd kan je beter je tijd en energie besteden aan voorbereiden en je mentaal en fysiek sterk en positief houden.

 11. Nee. De mensheid is technisch veel verder en geavanceerder dan aan de massa wordt geopenbaart. Dat heeft een reden en die reden is macht en geld, zoals dit al eeuwen het geval is.

  • Hoi Bas, ik denk eerder het omgekeerde. Ik zit in de high tech industrie en ik zie eigenlijk in de afgelopen 10 tot 20 jaar de incompetentie groeien, steeds meer onbenul en figuren die geen enkel idee hebben waar ze mee bezig zijn. Het idee dat de “overheden” over zulke veel hogere technologie beschikken is een mooie PR naar diezelfde overheden, zodat ze serieus genomen worden, maar wat ik in de high tech industrie ervaar (toenemende incompetentie) is waarschijnlijk ook bij overheden het geval. Het zijn allemaal onbenullen en hebben volgens mij echt geen beschikking over geavanceerde technologie, eerder meer geavanceerde leugens en bedrog want hoe incompetenter je bent, hoe meer je zult liegen over je competenties.

 12. Allemaal fake en de zoveelste poging om ons bang te maken en af te leiden, ze hebben techniek waar wij niets van weten. Met die techniek kunnen ze dit soort onzin opzetten en let even op, wanneer er een speciale tak wordt opgericht voor meldingen waar het eerst stil gehouden moest worden moet je aan het denken zetten.

  Het is nu de tijd om de mensen in UFO’s en buitenaardsen te laten geloven ten eerste ter afleiding en ten tweede hebben we dan als wereld een vijand waar we allemaal ingetrokken kunnen worden op weg naar de NWO.

  En voor al die mensen die erin geloven en met oude boeken komen, dat is allemaal opgezet, ja toen al. Want het kapot maken en onder controle krijgen van de mensen is er altijd al geweest. Niets nieuws en zeker niets om aandacht te geven.

  • Do U See IT; Helemaal met je eens. Bangmakerij net als met die Corona leugens, en weer een nieuw verdienmodel voor de overheid om die bang-hazen te kunnen plukken. Mochten er al vliegende schotels gespot zijn, dan komen ze van de zuidpool af. De Nazi’s startten al enige tijd voor de tweede wereldoorlog met andere voortstuwings mogelijkheden, andere dan de energie uit gas, olie en kolen. Op het eind van de tweede wereldoorlog zag een geallieerd vliegtuig een vliegende schotel voorbij komen met een hakenkruis op het toestel. De basis (Neu Schwabenland ) voor deze schotels zou op de zuidpool liggen. Of deze basis werd na de oorlog door de Amerikanen ingevorderd en geheim gehouden, of er is ook weer geen donder van waar.

 13. Niburu vandaag
  https://www.niburu.co/

  Wistelblower en Klokkenluider Karen Hudes is niet meer

  Utterly Fantastic Disclosure! Aliens Have Been Hiding at the Vatican and are Preparing to Show Themselves! End Times Alien Invasion Imminent! (Video) You Really Need to See This!
  Homo Capensis Stuk uit 2014 op.:

  https://m.beforeitsnews.com/

  Karen Hudes, former Senior Attorney with the Central Bank System for 20 years Announces the Existence of a Second Species on Earth
  March 17 2014

  Interdemencionaale voorouders , grote kristallijne schedels , grijs , onvruchtbaar en ziekelijk sadistisch komen oogsten. Kristallijn zonder ziel (Live-evil)
  weg van leven of God.
  Bewonen the VIOD tussen de vlaktes of planeten.

  De agenda (denk ik)= zoveel mogelijk homo sapiens vercorupteren en zelf onder te duiken als er geoogst gaat worden, raar dat ik gister op bitchute een stukje zag van NASA waarin in een live tream een enorm kristal-achtige structuur en 100den kleine door het beeld zag komen om de stream op zwart te zien gaan , Engels/Arabische man die het poste ging compleet uit zn dak

  Hier komen de swastika en sauvastica (links om rechtsom) vandaan het is satanisch en deamonisch. The purge/oogst
  Maar wie gaat er dan mee?

  Bijbel stelt
  “ the meek shal
  inherit the earth “
  en dat zijn de
  Geweldlozen die zich kunnen verdedigen maar niet doen.

  Keek laatst naar de Indiana jones film kingdom of the crystal skull
  “Maya profetieën ?”
  Saillant dat een “oost Ukrainse occulte Comunistse” met soldaten met hoog intelligente gray kristaline lange gerekte schedel aliens mee door de interdemecionale poort gingen.
  Maya kunst tentoonstellingen bevestigen deze langgerekte schedels in hun kunst.

  Maar ook hellboy verwijst naar een poort met nazi.s met Vladimir vladerius rasputin en madam blavatskis occulte en offer oogsten.

  Ook holly-wood,s Vladimir vladerius Dracul. Of Dracula draagt ongeveer de zelfde naam , bloeddrinkers (adrenocrome ?) en levende doden of evil oppositie of live.

  Spiritualisten claimen dat de oogst voor sexslavernij energieoogsten en totaal demonisch sadisme gedient is.
  een hell
  voorbij Gods hell
  waaruit geen terugkeer
  zal zijn.

  Mayas geweldloze boeren die ineens verdwenen waren .en nu arme onderdrukte boeren zijn..
  Tegenpool
  Aztec kinderofferraars en oorlogszuchtige bloedzuchtige offeraars waren.

  Holly-Wood ?
  Feit of fictie?
  Docu of predictie…

  Zie dat er enorme ondergrondse bunkers gebouwd worden of miljardairs en hooggeplaatste murenbouwers in new zealand hun eigen verblijven onder de grond laten bouwen , onderzeeërs commercieel bouwen voor maanden onderwater.

  De tegenwoordige Murenbouwers honypots voor rijke narsistische satanische psychopaten zijn.

  Er is op satanisch en demonisch gebied een hoop gaande , feit of fictie?

  Cern geneva appolion/abbadon
  Offergronden oudheidkundige plek opening bodemloze put.

  Geschriften die stellen dat deze geopend word om vijf gevallen engelen vrij te laten.

  Ga zo maar door.

  Feit is dat puzelstukken op de plaats vallen en ik ga niet mee in de discussie deamonen gevallenen of aliens interdensionale voorouders of wezens.

  Evil is polaire oppositie Live/leven ,
  maakt niet uit hoe het heet.

  Get right whit the
  ONE Creator zou ik zo zeggen.

  Maar kan er natuurlijk compleet naast zitten en is het gewoon de Truman-show op steroïde en is morgen neo,s nieuwe dag.

 14. Zou me niks verbazen als t een zogenaamde terugkeer van Jezus en Mozes enzo is…mooie mensachtigen met een aureool enzo en wonderen verrichten en ga zo maar door.
  Trap er niet in, zou ik zeggen. Allemaal anti-krystos..zogenaamde engelen, ook niet intrappen.
  E t’s die je mee willen nemen op hun schip, ook anti-krystos…en deze ufo’s zijn aards..
  Controlerende machten op aarde zijn allemaal incarnatie vanuit annunaki, omikron draco, jehovaneeh, jahweh, luciferian, enzovoort, bewustzijn..die groepen haten mekaar nog meer dan dat ze ons haten. De aarde wordt al een eeuwigheid gebruikt als speelplaats door die rassen om ruzie en oorlog met elkaar te voeren.
  Er is in zoveel zogenaamde heilige boeken voorspeld dat dit zou gebeuren. Wat mij betreft,…Allemaal valse goden, welke religie dan ook..ze hebben er alles aan gedaan om de brengers van t echte licht te vernietigen dus ik vertrouw op mijn hart en mijn onderscheidingsvermogen..beide goddelijke gaven.

 15. Afleiding en bangmakerij. We moesten bang zijn voor de Russen, nou ken ik er verschillende en heb daar altijd plezier. Oh toen de moslims, ook al zo een gevaarlijke dreiging en ook daar kun je prima mee leven, fijne mensen. Zo zullen die Aliens ook wel hun goede kanten hebben. Het kan in ieder geval nooit slechter zijn als dat schorem dat ons hier nu al het leven zuur maakt. Wat ook komt, ik heb geen angst en het wordt de hoogste tijd dat dat tuig in de regeringen eens leert wat angst is. Uitroeien die hap met wortel en tak.

  • Wees gerust, dat gaat Christus straks doen, als Hij wederkomt.
   Te tekenen van Zijn wederkomst worden steeds duidelijker.
   Een van de tekenen was ” er zullen vreemde verschijnselen aan den Hemel te zien zijn”. Dus….. weer een profetie die uitkomt.

 16. Wat kan er nou nog erger zijn dan wat we hier op deze planeet moeten meemaken… in het ‘ergste’ geval. En in het beste geval zullen ze de wakkere mensen helpen ons van de satanistische massamoordenaars te verlossen!

 17. Ongelooflijk maar waar. Ik ken iemand die in nachtelijke eren bezoek heeft gehad van buitenaardse wezens, en meegenomen is in een vliegende schotel. Wat ze heeft meegemaakt, en hoe ze dat heeft ervaren wil ze publicerend, maar weet niet hoe en waar. Het is allemaal echt en buitenaards en met een doel.

  • OO; Ha ha, die is goed, meegenomen door een vliegende schotel ! Wat drugs allemaal met een mens kunnen doen. Zo dachten heksen ook dat ze konden vliegen, nadat ze eerst geest verruimende middelen hadden ingenomen.

  • Dit soort Verhalen heb ik vaker gehoord ofwel ”TELEPATISCH” danwel ”FYSIEK” contact met deze Buitenaardsen hebben gehad………INDIEN UFO’s DAADWERKELIJK BESTAAN DAN IS DE AARDE GEEN SPHERE OMDAT DEZE UFO’S MET HUN SUPERSONISCHE SNELHEDEN OP AARDE TE PLETTER ZOUDEN STORTEN……..

 18. De galaktische federatie van lichg en de federatie van werelden, en anderen hebben onlangs gezegd, bekend gemaakt dat zij meer en meer voorzichtig zichtbaar gaan worden aan het zwerk.
  Dit om de mensen te laten wennen en laten zien dat de komst in onze zichtbare wereld vriendschappelijk is.
  Het houdt in dat het gevaar door militairen te worden beschoten sterk is afgenomen.
  Opvallend is dus ook dat Amerika, het leger dus een jaar geleden is begonnen met waarnemingen en dat storm loopt nu.
  Wat die koeien overkomt net zoals in de jaren 60 kan iets zijn dat ze willen gebruiken om ons opnieuw bang te maken voor buitenaards goed contact.

 19. Een bijzonder interessant interview met John Lear, Ufo researcher waaruit blijkt dat na Roswell er in het geheim reverse engineering is toegepast op de neergestorte UFOs in Area 51.

  John Lear legt ook uit waarom aliens vee verminken. Het schijnt dat ze bepaalde hormonen uit dieren nodig hebben om in leven te blijven begrijp ik?

  Verder legt hij ook uit dat ze hier niet zijn om onze ziekten te genezen want als wij alkemaal 150 jaar oud worden dan hebben we nog een probleem erbij. HIj doelt dan waarschijnlijk op wat er nu gebeurt namelijk depopulatie d.m.v biowapens en wat de club van Rome in 1972 vertelde over de toekomstige bevolkingsgroei die zou achterlopen met de voedselproductie waar ik het overigens niet mee eens ben.

  https://youtu.be/ItRiw2HwvF0

 20. Ik behoor tot de ouderen die eind jaren 1950 en begin 1960 de Tv serie Swiebertje wel hebben gezien. Wij hadden geen TV en als Swiebertje op tv was dan mocht ik bij de buren kijken. Nu hadden zij een zoontje die even oud was als ik. Zijn vader was piloot. en wat mij bijgebleven is niet alleen de tv serie van Swiebertje, maar ook dat dat jochie mij toen vertelde dat zijn vader vliegende schotels had gezien. En dat in een tijd dat wij nog helemaal nooit hadden gehoord over Ufo’s of iets dergelijks. Ik bedoel maar. En als je dan realiseert dat ook in de graftombes van de Farao’s ook al afbeeldingen staan van gelijksoortige Ufo’s, dan is het voor mij nu wel overduidelijk dat met alle meldingen van vandaag de dag over Ufo’s het wel duidelijk is dat iets anders rondzweeft dan wij alleen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in