Raket in Iraanse ondergrondse productiefaciliteit

Dit is geen loos dreigement. Zelfs zonder kernwapens heeft Iran genoeg raketten om Haifa en Tel Aviv te verwoesten. Dit kan in feite verklaren waarom de langverwachte Israëlische aanval op de Iraanse nucleaire installaties nog niet is uitgevoerd.

RT:

De Iraanse president Ebrahim Raisi waarschuwde dinsdag dat elke vijandige stap van Israël “zal leiden tot de vernietiging van Haifa en Tel Aviv”. In zijn toespraak tijdens een jaarlijkse militaire parade riep Raisi de VS en andere “extra-regionale” krachten op om in hun eigen belang het Midden-Oosten te verlaten, bericht .

Raisi, die zijn opmerkingen maakte terwijl gepantserde voertuigen voorbij rolden en gevechtsvliegtuigen overvlogen, markeerde de jaarlijkse Leger Dag van Iran door te verkondigen dat “de kleinste vijandige beweging” van het “Zionistische regime” in Israël “zal leiden tot de vernietiging van Haifa en Tel Aviv”, aldus het Iraanse persbureau Tasnim.

Iraanse leiders gebruiken Leger Dag vaak om bombastische dreigementen te uiten tegen Israël en de VS. Vorig jaar gaf Raisi een soortgelijke waarschuwing en zei dat de Iraanse strijdkrachten “het centrum van het zionistische regime” zouden aanvallen als Israël “de kleinste beweging tegen de natie van Iran” zou maken.

De toespraak van dit jaar kwam echter te midden van meer dan normale spanningen tussen de twee regionale machten. Iran gaf Israël de schuld van drone-aanvallen op een militaire fabriek in februari, terwijl Israël eerder deze maand Iran ervan beschuldigde zijn luchtruim te hebben geschonden met een onbemand vliegtuig. Ondertussen heeft de Israëlische premier Benjamin Netanyahu herhaaldelijk gewaarschuwd dat Iran op het punt staat uranium voor wapens te verrijken. Vorige maand verklaarde hij dat er een “verschrikkelijke nucleaire oorlog” zou uitbreken als Iran atoomwapens zou ontwikkelen.

  Onheil en somberheid in Kiev: Voorlopig geen aanvullende militaire hulp van de EU en geen toetredingsonderhandelingen

Teheran ontkent dat het streeft naar een kernwapen en heeft naar verluidt pogingen van de VS afgewezen om het land weer te bewegen tot een overeenkomst waarbij de verrijking wordt stopgezet in ruil voor verlichting van de sancties.

In zijn toespraak van dinsdag noemde Raisi de VS een destabiliserende kracht in het Midden-Oosten. “De extra-regionale en Amerikaanse troepen moeten de regio zo snel mogelijk verlaten, want dat is in het voordeel van henzelf en de regio,” zei hij.

Hoewel Saoedi-Arabië vaak het doelwit is van de retoriek van Teheran, werd Riyad in de toespraak van Raisi niet genoemd. De president zei echter wel dat de Iraanse strijdkrachten “de hand van regionale naties” die willen samenwerken op het gebied van wederzijdse veiligheid warm schudden, waarschijnlijk een verwijzing naar de recente, door China bewerkstelligde ontspanning tussen beide landen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Achtergrond van de Iraanse rellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWoede neemt snel toe nu de economische omstandigheden overal ter wereld gestaag verslechteren
Volgend artikelScott Ritter: Amerika’s zinkende imperium probeert Rusland en China naar de ondergang mee te sleuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Het uitroeien van die Zio ratten gaat heel wat vergen. En dan komen er weer nieuwe ratten. Maar het zal wel een tijdje rustig blijven. Hopelijk komt dit dreigement niet van pas, hoezeer het Iran ook gegund is, want anders breekt de hel los. De situatie van Zio-Isgrahel contra Iran is het lontje dat de boel gaat opblazen. Maar mss is dat juist wel nodig voor een frisse, nieuwe wind over de Aarde? Dan houdt het gelazer en gedram en bedrog door de psychopaten eindelijk eens op en kan de Age of Aquarius echt van kracht komen. Echter, Dubai zal er niet blij mee zijn als Isgrahel de kernreactors vernielt. Vergeet niet dat daar bijna alle financiële instituten van de hele wereld op een kluitje zitten.

  • Immortal april 20, 2023 at 11:05

   Juist beste het gaat veel tijd moeite en mensenlevens kosten om de Joods Kabbalistich georganiseerd Judaïsme te vernietigen, Iran zou het tegen Satan persoonlijk op moeten nemem, veel eenvoudige Goyims hebben geen idee waartoe zionist Nethanyahu in staat is, enfin hij heeft wel de Verenigde Staten in zijn zak zitten, die laatste krijgt het heel moeilijk als China Taiwan tot het vasteland van China wil maken, en uiteindelijk is Europa de grootste verliezer in het Geopolitieke spel tussen de grote jongens n.m.m.

 2. Stoere taal vanuit Iran horen we al jaren , dikwijls na het omleggen van atoomgeleerden of mensen uit de legertop echter gebeurt er niets .
  De Iraanse leiders leven met hun families in de grootste paleizen met zwembaden en bediening en weten zelf ook goed dat hun luxe leven voorbij is als de rakketen richting Tel Aviv en Haifa gaan .

  • Rene,
   van al dat gelul en wapengekletter worden de volkeren, landen niet beter van, dat heeft de geschiedenis toch wel ons prijs gegeven maar de mens leert niet veel daarvan vind ik, primitief schepsel eigenlijk terwijl zij, de mensensoort vinden dat zij de slimste dierensoort, ik ben van mening dat we de aardbol juist verzieken met ons gedrag!

   • Indeed Indeed, het mensdom is deze mooie aarde niet waard.
    Overal wreedheid en hebzucht.
    Eigenlijk kun je de mensen nu de kanker van deze planeet noemen.
    Hopelijk verandert het nog eens want het zou zo mooi kunnen zijn.

   • Maar die hebben de joden aan het kruis laten nagelen.🤯
    Als je het zo bekijkt waar de joden al dominant 2000 jaar gelden , vermoorde jesus gelijk de kennedys en pim fortuin. Alles wat hin achterlijke k.tgeloof ondermijnt moet naar de sodemieter. Dat kan niet anders dan dat zijzelf aan de beurt komen rigoureus . Na meer dn honder miljoen mensen te hebben uitgeroeid staat de boog gespannen naar de joden. Al wat zijzelf aan karma in het leven hebben gebracht komt gewoon als een boemerang bij ze terug. Niet mijn schuld maar die van hun wraakgeloof. Gelijk de moslims die ook naast de pot pissen met hun zwarte steen aanbidding. En het aanbidden van een gressieve grootgrondbezitter, hun leider. En die plakken ze dan aan allah….en allah denk bijzichzelf, no way jullie bij mij komen om energie met jullie hatelijke vijandigheid. Joden moslims allebei gespuis van de bovenste plank. Namaak geloof.en in india zitten er nog zo van die namaak valse profeten en goeroes…er is er maar eentje en dat is jezus. Basta😖

    • Zoek het PDF bestand ” The world’s sixteen crucified saviors or christianity before Christ” door Kersey Graves (1876) en lees het eens.

     • Lees ook de teksten Gospel of Philip , Gospel of Thomas en Gospel of Judas die ook een andere kijk geven op Jezus en die in de Bijbel opzettelijk weggelaten zijn.

    • Als je de leuze “Oog om oog, tand om tand” hoog in het vaandel voert, dan is er duidelijk een hoek af. “Heb uw vijand lief” is een moeilijke opgave, maar zonder de grootsheid van “vergeving en vergiffenis” zorg je voor een carrousel van het Kwaad.

    • JC is nooit gestorven aan het kruis.

     Maar er zijn meer goden. Mijn vriendin riep gister nog toen ze klaar kwam “Mijn God”! waarop ik zuchte en zei: eindelijk gepaste waardering voor zwaar werk.

   • Er is maar één messias en dat ben jezelf , alleen jij kan jezelf verlossen en herenigen met het goddelijke , de bron , of hoe je het ook noemen wil. .
    Iets wat Jezus (of diegene(n) die de oorspronkelijke teksten over hem geschreven hebben) ook probeerde duidelijk te maken.

    • Waar maken de mensen op deze site zich nu eigenlijk nu zo druk over,
     of je wel of niet in de bijbel gelooft.
     De tijd zal het leren, het moment van de waarheid komt voor elk
     mens.
     Als je niet in Jezus geloofd hebt en het blijkt wel waar te zijn, iets
     wat met het beperkte menselijke verstand niet te beredeneren maar
     wel te geloven valt, dan heb je gewoon ” pech ” gehad.
     Je krijgt dan voor eeuwig gratis warme voetjes en dat is ook heel wat
     waard tegenwoordig met die hoge gasprijzen.

  • Je bedoelt zeker en vast “het uitgekotste volk” God heeft dit volk van huichelaars en moordenaars al lang de rug toegekeerd

   • Durachuk april 20, 2023 at 18:27

    Joden waren de eerste slachtoffers van het jodendom. Nu, door de vrijmetselarij, is de mensheid dat wel, in dit geval is het kabbalistische judaïsme, dat gebaseerd is op het beroven en tot slaaf maken van de goyim en elke jood die hieraan niet voldoet.

    https://www.henrymakow.com/

 3. Tot 1948 verschenen er zelden of nooit berichten in kranten over het Midden-Oosten. Sinds de komst van satanische zionisten is dat wel heel erg veranderd …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in