Scott Ritter sprak vorige week in een interview over de vooruitzichten voor het geopolitieke driehoeksconflict tussen de VS, China en Rusland. RT neemt een fragment over met toestemming van InoTV.

Jeff Norman, interviewer: Wat is volgens u de beste manier voor het Amerikaanse establishment op het gebied van buitenlands beleid om de schade die ze al hebben aangericht te herstellen? Is het realistisch om nu een stap terug te doen en de betrekkingen met Rusland en China te resetten? Hebben zij (de Amerikaanse autoriteiten – InoTV) het land op een onomkeerbaar pad naar een gewapend conflict geleid?

Scott Ritter, gepensioneerd inlichtingenofficier van de Amerikaanse marine: It takes two to tango – dat is een belangrijk punt in de huidige situatie. Wat je ook van de VS vindt, je moet onder ogen zien dat wij nog steeds de grootste militaire macht ter wereld zijn.

Rusland en China kunnen ons samen overweldigen. Maar wij hebben meer militaire capaciteiten dan China en Rusland afzonderlijk. Daar moet je dus rekening mee houden. Wij hebben ook kernwapens. Rusland en China ook.

Het goede nieuws is dat de leiders van Rusland en China volwassen mensen zijn en geen oorlog willen. En ze weten ook wat er aan de hand is. Zij begrijpen heel goed wat er gaande is in de Verenigde Staten. Ze zien dat het een imperium is dat in verval raakt en instort. Het is dus niet hun taak om bij te dragen aan de ineenstorting, maar om die in goede banen te leiden, want ze willen geen oorlog.

  Het Westen - in de vicieuze cirkel van zelfvernietiging

Soms is het grootste risico dat mensen… Ik denk dat ik de vergelijking met een drenkeling al heb gemaakt. Als je zwemt om een drenkeling te redden, slaat hij je in het gezicht, probeert je ogen uit te steken en trekt je mee ten onder. De Verenigde Staten verdrinken op dit moment. Rusland en China willen ons redden en laten niet toe dat wij hen mee de diepte in trekken.

Een ander punt: het is onmogelijk om de koers die de Verenigde Staten varen te veranderen. We zijn op alle fronten op een neerwaarts pad en we zullen zeker de bodem raken, wat er ook gebeurt. Ik denk dat Rusland en China niet zullen toestaan dat deze ineenstorting uitloopt op een oorlog. Zij zullen er alles aan doen om dit te voorkomen.

De vraag is of het leiderschap van de Verenigde Staten volwassen genoeg zal blijken om een zachte landing na te streven. En het antwoord zou positief kunnen zijn. Alles hangt af van wie we in 2024 kiezen. Joe Biden zal niet streven naar een “zachte landing”.

Ik hoop dat de Amerikanen zich bewust worden van het feit dat zij de slechtste president in de Amerikaanse geschiedenis hebben gekozen – Joe Biden. En ik ga geen domme grappen maken over ijs of iets dergelijks. De man is gewoon een hele slechte president.

Hij was een slechte senator. Dat wisten we. En dit is wat mij opvalt. Alle domme opmerkingen van Joe Biden tijdens zijn tijd als senator waren geregistreerd. Waarom zouden we plotseling geloven dat hij door zijn titel te veranderen van senator in president plotseling tot bezinning zou komen?

  Wereldoorlog ESCALATIE wordt agressief gepusht door Biden en de NAVO, omdat tirannen een voedselschaarstecrisis nodig hebben om wereldwijde ontvolkingsmijlpalen te bereiken

Nee! Hij is een vreselijke, vreselijke man, een vreselijke, vreselijke politicus. Hij heeft het altijd bij het verkeerde eind gehad en toch hebben we hem president gemaakt. Wees dus niet verbaasd dat alles uit elkaar valt door deze man aan het hoofd van het land. Hij is letterlijk de slechtste president die ooit in het Witte Huis heeft gezeten en het zal er niet beter op worden.

Dus denk alstublieft niet dat de dingen plotseling zullen veranderen als Joe wordt herkozen. Dat zal niet gebeuren. En als hij het land nog eens vier jaar leidt, zal hij ons alleen maar verder naar beneden trekken. En zelfs als je probeert een ineenstorting in goede banen te leiden, kan er soms een ramp gebeuren.

Het conflict over Taiwan kan realiteit worden als Joe Biden doorgaat in zijn paniekerige zoektocht naar iets wat ons relevantie geeft en besluit dat oorlog met China de enige uitweg is. Er komen dus zeer, zeer, zeer belangrijke verkiezingen aan in 2024, en wie we kiezen in plaats van Joe zal een van de fundamentele beslissingen zijn van de Verenigde Staten van Amerika. Wat er in de toekomst met de Verenigde Staten gebeurt, zal daarvan afhangen.

(U.S. Tour of Duty presentator Jeff Norman brengt een fragment uit Joe Biden’s interview voor de verkiezingen waarin hij stamelt: “Ik ben bereid het Amerikaanse volk te laten oordelen over mijn fysieke …. En mentale fitheid.”)

Scott Ritter: Oke, dat is wat ik soms zeg, Jeff. Dat is gewoon niet fair!

Het was een goedkope grap op een oude man. Je moet aardiger zijn. Laat ik het zo zeggen, ik haat Joe Biden meer dan je je kunt voorstellen. Ik denk dat de mensen weten dat ik daar alle reden toe heb. Ik veracht de man.

  "Generaal Armageddon" gaat Russische troepen in Oekraïne leiden

Maar ik moet ook zeggen: wat er voor mijn ogen gebeurt is een aanfluiting. Het is wreed. Deze man zou geen president mogen zijn. En het feit dat zijn vrouw hem zo laat pronken en behandelen ….. Hij zou voorzichtig aan de kant moeten worden gezet, een dummy moeten krijgen, in een rolstoel moeten worden gezet en naar een verpleeghuis moeten worden gestuurd. Hij zou niet in een positie moeten zitten die hem in staat stelt de natie naar een nucleair conflict te leiden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De muren sluiten zich rond Joe BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIran bereid ‘Tel Aviv te vernietigen’ – president
Volgend artikelDe anti-God subtekst van de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ja en de blanke bevoorrechte woke gutmenschen geven geen stukje af aan de benadeelde groep en ze gaan dat ook niet doen maar leven rustig verder in deze bevoorrechte maatschappij. Totdat de koek echt op is……dan wil ik meemaken of we voor deze woke gezelschap nog tijd over hebben……

 2. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Maar vergeet niet WIE déze kat regeert! De Zio-katten maken nog ergere sprongen! Het lijkt er op dat Rusland en China fluwelen handschoentjes aan hebben om het Zio-gevaar zoveel mogelijk in te perken. Maar als dit gevaar eenmaal om zich heen gaat slaan, dan gaat het helemaal fout op de Aardbol. We zitten nu op het punt waar de Zio-parasiet beseft dat hij zijn loopjongen de VS niet makkelijk meer kan inzetten. Dus dan moet alles maar kapot. Zo denken die parasitaire psychopaten. Hopelijk kunnen ze aan banden gelegd worden voor ze nog meer schade veroorzaken…
  Scott Ritter heeft het over de ‘veel grotere militaire capaciteit van de VS’ – maar hij erkent niet WIE daarmee een daadwerkelijk gevaar is voor de hele wereld! Dit itt tot de erkenning hiervan door andere landen, o.m. dus Iran. De kat in het nauw moet je echt benoemen! En je moet het dus niet alleen op die waardeloze griezel Biden goooien, want die is slechts een moment opname in de langere tijd dat het Zio-gevaar er al jaren zit te klooien!

 3. De Amerikanen denken dat het einde van de Koude oorlog een overwinning was van het kapitalisme, het gevolg van hun beleid. Maar het was Gorbatsjov die de eer had. Wayne Peterson schreef erover in een boek “Extraordinary Times, Extraordinary Beings: Experiences of an American Diplomat with Maitreya and the Masters of Wisdom”. Gorbatsjov was een van de enigen die zijn naam ervoor wilde lenen.

 4. Wat gek eigenlijk, Scott, Biden is seniel, het kartel achter hem stuurt hem aan als een puppet aan draadjes, die soms breken, en dan struikelt hij.
  Er is een acteur Biden. Misschien ook nog een cloontje in de vriezer die zn even wordt ondooit.
  Je hoeft Biden, dd Echte niet te haten, het is niet goed voor jou en ook niet voor de Echte Biden.
  Deze persoonlijkheid wordt ingezet als Joker?, of de dwaas uit het tarotspel?
  De Echte Biden heeft vaak domme dingen gezegd en gedaan,
  1 X Huilend heeft hij excuus gemaakt voor het volk en vaderland en hup ging hij weer in de stijbeugels op zijn trouwe paard, de deep state.
  Hij wprdt gebruikt!! Al heel zijn leven.
  Is hij de clown in het deepstate paleis. Of wellicht de Nar, maar dan een slechte, want hij is niet de trooster van een huilende deepstate.
  Hij kan niet troosten en de deepstate niet huilen .
  Wat voor rol heeft deze Biden dat hij met zijn familie zo corrupt kon worden binnen de familie van presidenten?
  Op dit moment denk ik dat hij de Judas is die zijn moeilijke rol moet uitspelen. Verraad en kapitalistische ondergang van zijn enorm aardse land.
  Het goed nu, en Am ende ist alles gut!
  Voor Russia, voor Europa, en voor de VS.
  God laat niet toe dat er ook maar 1 van die drie verliest. Win Win.

 5. Het blijft een Amerikaan, de grootste zijn ze allang niet meer en best bewapend ook niet, Rusland is hun ver voor en China zeer zeker, wat heeft Amerika aan soldaten misschien 1.8 miljoen, Rusland heeft er al meer en beter getraind ook, China 1.4 miljard inwoners dus reken dat maar uit, maar Korea heeft nu op papier de meeste soldaten 2.2 miljoen en hun wapens ook zeker niet onderschatten, dan India 1.4 inwoners en de meest intelligente mensen op de vlakke aarde, niemand weet wat hun wapens zijn, even over intelligent, Amerika steelt en rooft alles omdat ze geen mensen hebben die zoiets kunnen bedenken, elke knappe kop in Amerika komt oorspronkelijk niet uit dit land, denk maar eens aan operatie paperclip of de Odessa route waar ze de kopstukken van het nazi regime hielpen ontsnappen, en dat gebeurt nu nog, help gewoon vragen niet dan verdwijn je gewoon en in dienst van regering van warmonger Amerika. Israël is het zelfde, je weet wel de joden die alle oorlogen financieren om er voordeel uit te halen.

  • Toch hebben de Amerikanen wat veel gevaarlijker, hun methode: duizenden burgers hebben in het piepkleine België alleen al, het leven gelaten in ’42 en ’44 bij hun voorbereidingen met bombardementen om de held te komen uithangen op de stranden van Normandië.

 6. Ik heb mijn weddingschap verloren, “Bidden president? dan is het binnen de zes maanden oorlog met Rusland”. Het heeft iets meer dan een jaar geduurd. Hij moest eerst snel de koffers pakken in Kabul.

 7. ‘ dat wij nog steeds de grootste militaire macht ter wereld zijn ‘
  Itt eerdere interviews , de munitie ed is op , we moeten terugtrekken

  Lijkt een wolf in schaapskleding

  Ook het publiek in psychologische zin afhankelijk maken van wie de president is , er zijn alleen 🐇🐇🐇 uit één hoed, politieke systeem is verrot idem EU , is een aanfluiting
  Trump was een ondertekenaar en Warp speed idiot.
  Lijkt Allemaal criminele intenties te hebben.
  Roots 🎩 🐇🐇🐇🐇 Europa

  • illusie neerzetten vlg jaar verkiezingen – gaat maar slapen 😴
   China en Rusland zijn volwassen willen geen oorlog 😴 en USA ….
   Wat doe je met oorlog hitsende Nivo kleuters ; die zwaaien met met miljoen 🚀🧨💣 is de vraag.

 8. Het westen imperium is gebaseerd op roof en plundering, nu hun roof en plunderingstochten uitgeput zijn. Want Rusland en China verdedigen hun landen te goed om geplunderd te worden, door het westen. Hoe langer Rusland en China het westen buiten hun deuren kunnen houden, zal het westen zich zelf van binnenuit op vreten door hun eigen arrogantie en corruptie. Het westen is al sinds 2020 totaal failliet. Sindsdien willen ze alle westerse burgers onteigenen met hun roof en plundering beleid. Maar dat is aan hun eigen fundament knagen. Om de zogenaamde digitale programmeerbare munt te introduceren, die niets anders is dan een voortzetting van op niets gebaseerde valuta. Waar ze dan voor iedereen in het westen kunnen onderwerpen door alles kunstmatig schaars te kunnen houden. Zullen de mensen het altijd proberen te ontwijken met eigen ruilmiddelen die buitenom die digitale programmeerbare munt werkt.

 9. geen idee wat ik moet vinden van die Scott, het blijft toch een Amerikaan dus dat vind ik een groot minpunt en daardoor blijf ik aan zijn woorden of integriteit twijfelen, misschien onterecht maar zo zie ik het.

 10. Bij Amerikaanse analisten, ik bedoel de goeden, komt altijd het gevoel op dat die lui een soort oogkleppen ophebben, iets van gebrek aan apathie voor andere volkeren of culturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in