Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

7
4322
Moslima zusters © ArmyAmber @ Free stock photos (CC0)

Het zou niet verrassend moeten zijn dat aan de betamelijkheid van het islamitisch ethisch systeem in zowel het verre verleden als de hedendaagse tijd zwaar getwijfeld kan worden. Volgens een artikel in het Journal of Child Sexual Abuse, was de praktijk van het vermoorden van vrouwen om de eer van de familie te redden tot een paar jaar geleden bijna een totale legitimiteit in Palestina, een van de meest homogene moslimlanden in de wereld. Als men dit in overweging neemt naast de alarmerende opkomst van het islamitische terrorisme in Europa gecentreerd rondom Duitsland, en de radicalisering van Europese moslims, kan de islam terecht onder het nauwkeurig onderzoekend oog van het publiek gebracht worden.

Het Deense dagblad Jyllands-Posten onthulde in 2009 informatie over het verbazingwekkende aantal sterfgevallen, lichamelijke misvormingen en diverse psychische aandoeningen, veroorzaakt door het altijd bedreigende en incest-rijke habitat in de moslimwereld, en concludeert dat Turkse en Somalische vrouwen tijdens de bevalling twee keer zoveel complicaties ervaren. Bijna 70% van de Pakistani’s zijn het product van inteelt in de islam, vooral door de moslimse traditie om door middel van onderhandse akkoorden met neven of nichten te trouwen. De BBC heeft ook een studie gepubliceerd, waaruit bleek dat ongeveer 55% van de Pakistaanse immigranten in Groot-Brittannië met een eerste graad (volle) nicht of neef zijn getrouwd en dat Pakistaans-Britten “minstens 13 keer grotere kans hebben dan de algemene bevolking om kinderen met recessieve genetische aandoeningen te krijgen”, schrijft het nieuwsblog Steemit.

Dus, met deze koude harde statistieken voor onze ogen en de enigszins schokkende informatie over de prominentie van inteelt in de islam, moeten we vragen, waarom? Waarom is incest zo’n geïntegreerd kenmerk van de islam?

Moslims mogen legaal verkrachten in Europa

Volgens de Bengaalse ex-moslim en essayist Abul Kaseem is het product van het ongebreidelde fenomeen van inteelt in de islam te wijten aan verschillende dingen, en twee in het bijzonder: 1) interpretaties van de koran die een moslimman toestaat om te trouwen en gemeenschap te hebben met zijn buitenechtelijke dochter (meestal 8 of 9 jaar oud) en 2) de populaire en algemeen aanvaarde praktijk van een nicht en neef huwelijken, die door de profeet Mohammed zelf werd geïnitieerd, die behalve zijn huwelijk schandalige relaties had met zijn nichten (Tirmidhi 5.3214).

Betreffende het eerste punt, wordt de koran-passage die traditioneel wordt geïnterpreteerd als toestemming volle neven en nichten te laten huwen, gevonden in de volgende religieuze tekst:

Verboden voor u (voor huwelijk) zijn: – Uw moeders, dochters, zussen; vader’s zussen, moeders zussen; broers dochters, dochters van de zus; pleegmoeders, pleegzussen; de moeder van u vrouwen uw stiefdochters onder uw voogdij, geboren uit uw vrouwen waar je bent ingegaan, geen verbod als u niet binnen bent gegaan; de vrouwen van u zonen, die van uw lenden afkomstig zijn; en twee zussen in een huwelijk op een en dezelfde tijd, behalve wat voorbij is; want Allah is vergevensgezind, de Genadevolle (Surah An-Nisa 4:23).

De term “dochters” in de bovenstaande tekst kan aanvankelijk doen denken dat de islam vaders verbiedt om met hun nakomelingen te trouwen; een nadere inspectie van het Arabische woord, dat in deze context wordt gebruikt, geeft echter een zuivere juridische definitie aan, waardoor de moslimvaders hun dochters kunnen trouwen, mits deze laatste illegaal zijn geboren. Kaseem geeft diepgaande voorbeelden van de vele routes die de moslims kunnen bewandelen om met hun pubescente (puber) dochters te trouwen.

Weerstand op alle niveaus vereist tegen vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen van de EU

Wat het tweede punt betreft, dient te worden opgemerkt dat er geen volle neven en nichten onder de genoemde familieleden staan ​​die in de bovenstaande passage niet geoorloofd zijn.  Mohammed zelf trouwde de dochter van zijn vader’s zus, een vrouw genaamd Zaynab Bint Jahsh, die ook gescheiden was van Mohammed’s geadopteerde zoon, Zayd ibn Haritha. Het is duidelijk dat er geen herkenning is van relationele grenzen als het gaat om incest binnen de islam.

In de jaren zestig vond een studie plaats waarin werd geconcludeerd dat slechts 0,2% van alle rooms-katholieken in de Verenigde Staten met eerste neven of nichten was getrouwd, wat een astronomisch kleine statistiek is ten opzichte van Pakistan’s 70% en Turkije’s 25% -30%. Betekent inteelt in de islam dat de islam moreel verwerpelijk is? Als men incest beschouwt als een moraal kwaad, met name door de 100% toename van het risico op stilgeborenen, dan moet deze bijzondere islamitische traditie in dit ethische gebied worden geassimileerd met westerse waarden.

Maar of de islamitische religie in staat is om zijn verwerpelijke seksuele ethiek te verlaten moeten we nog maar zien, en gebaseerd op actuele gegevens van het verweer tegen westerse waarden en normen is het onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst gebeurt.

Moslim inteelt is een groot probleem – en mensen willen er niet over praten

Vorig artikelVoelen de mensen in Europa zich veilig? – Europa criminaliteit index per land 2020
Volgend artikelAngst om uitgesloten te worden is groter dan de angst dat hun kleinkinderen een geterroriseerde minderheid zullen zijn in eigen land
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  1. Incest in islamitische staten ? Dát is duidelijk te merken aan het stijgend aantal miskramen bij geiten in die landen.

    • Aan alles is te zien dat we in een eindtijd leven. Dat het nodig is dat de mensheid vernietigd wordt. Alleen wel cynisch dat het gaat gebeuren door de grootste perverselingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in