© Blandine Le Cain / Flickr (CC BY 2.0)

Begin oktober presenteerde Marine Le Pen de lancering van een campagne tegen het nieuwe Europese migratie- en asielpact. Volgens de leidster van het Rassemblement National is het migratiepact een georganiseerd plan om de Europeanen te onderwerpen met een massale overdracht van immigranten die niet zullen vertrekken, wat leidt tot de “zelfmoord” van Europa.

“Het is een georganiseerd plan van onderwerping van Europa en de naties die het vormen. Het is echt een pact met de duivel dat zal leiden tot de “zelfmoord” van Europa”, verklaarde Le Pen tijdens een persconferentie in het hoofdkwartier van haar partij in Nanterre.

De Europese Commissie presenteerde de EU-lidstaten eind september een pact inzake migratie en asiel, dat tot doel heeft het asielbeleid op het continent te hervormen.

“Het ‘Pact voor Migratie’ is bedrieglijk humanistisch, antidemocratisch, onomkeerbaar en destructief”, schreef ze op Twitter.

Volgens Le Pen is het in het pact geschetste immigratieplan een destructieve vorm van immigratie met als doel een buitenlandse bevolking te verplaatsen die Europa niet meer zal verlaten. Bovendien zei Le Pen dat “het het economische, sociale en culturele evenwicht van onze landen in gevaar zal brengen”.

“Het pact zou de ondergang van onze sociale systemen betekenen, de stijging van de werkloosheid, de huisvestingscrisis, toename van de criminaliteit en de conflicten tussen de gemeenschappen, de opmars van het islamisme en de terroristische risico’s, en het in vraag stellen van de waarden van onze beschaving”, aldus Le Pen.

“In een tijd waarin de president van de Republiek en de Franse regering terecht het onderwerp van het separatisme aansnijden, kunnen we niet begrijpen dat hij zich voorbereidt om de identiteitskloof te verergeren”, voegde de voormalige presidentskandidate toe.

  Gemiddeld om de vijf dagen vermoorden zwarte Zuid Afrikanen één blanke Zuid Afrikaan in 2018

Volgens Marine Le Pen zouden 60 tot 70 miljoen migranten zich in een paar jaar tijd in Europa kunnen vestigen.

Bovendien is het Europese pact bedoeld om immigratie aan te moedigen en uitwijzingen te ontmoedigen. Daarnaast zal het de volkeren en hun regeringen onderwerpen aan de dictatuur van de Europese Commissie, zo stelde ze ook aan de kaak.

“De EU heeft de sleutels van de deur van het Midden-Oosten toevertrouwd aan Turkije, dat ons nu chanteert tot onderwerping. Vandaag bereidt zij zich voor om de deur van het Europese huis voor de derde wereld te openen. Laten we de sleutels van Europa en het huis van Frankrijk terugnemen”, benadrukte zij.

Voor de campagne wil Marine Le Pen alle lokale en nationale gekozen volksvertegenwoordigers, wat hun kleur ook is, tegen dit pact mobiliseren. Op Europees niveau zal het Rassemblement National campagne voeren met zijn bondgenoten binnen de Europese Identiteit- en Democratiepartij. Zij zijn van plan een petitie te lanceren die gericht is op 1 miljoen handtekeningen.

Le Pen is niet de enige die tegen het plan ingaat. Ook de Visegrád-landen Hongarije, Polen en Tsjechië hebben zich tegen het nieuwe plan uitgesproken.

“We verwachten in de eerste plaats dat het pact de bescherming van de buitengrens zal versterken, de terugkeer van illegale migranten zal versnellen en druk zal uitoefenen op de buurlanden om beter samen te werken”, zei de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Jan Hamáček over het voorgestelde migratiepact. Wat de solidariteit tussen de Europese landen betreft, zei hij dat Tsjechië nog steeds bereid is om politieagenten te sturen om te helpen in landen die dat nodig hebben, of om materieel te helpen.

  Achter het Tinnen Gordijn: BRICS+ versus NAVO/G7

“De EU gaat nog steeds niet goed genoeg om met de migratiecrisis. De voorstellen van het pact zijn verre van bevredigend. Polen moet zich sterk verzetten tegen de gedwongen verplaatsingen. De landen die het vaste en redelijke beleid inzake migratie in de vorm van humanitaire hulp in de landen van herkomst van de migranten hebben overgenomen, kunnen de gevolgen van de roekeloze politiek van de landen van de Europese Unie niet dragen”, zei PIS-Europarlementslid Beata Kempa op de Katholieke Radio Maryja.

Andere landen die het pact verwerpen zijn Oostenrijk, Servië, Slovenië en de Baltische staten Letland en Estland, die dit jaar met de Visegrád 4 een open brief aan de Europese Commissie hebben ondertekend tegen migrantenquota.

De globalistische multimiljonair George Soros werkt samen met MasterCard om de omvolking in het Westen te versnellen

Vorig artikelConflictdeskundige verwacht “Bestorming op het Witte Huis” na verkiezingsoverwinning van Trump
Volgend artikel“De Europese manier van leven wordt aangevallen”, waarschuwt de Hongaarse minister na de moslimaanslag in Wenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ze hebben gelijk. Dit gaat niet over humanisme maar het doordouwen van een agenda. De zogenaamde deugers in de politiek zijn alles behalve deugzaam. Dit doen ze niet om migranten te helpen maar om chaos te creeren zodat ze hun great reset kunnen beginnen met alle nadelige gevolgen voor alle burgers van de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in