President Joseph R. Biden, Vice President Kamala D. Harris, and their spouses greet the crowd at the top of the stairs on the east side of the Capitol Building during the 59th inauguration in Washington, D.C., Jan. 20, 2021.  © GPA Photo Archive (Public Domain)

Censuur en staatsrepressie in de Verenigde Staten worden steeds absurder. In het kielzog van de Amerikaanse staatsgreep dwingt Facebook/Instagram nu miljoenen consumenten om het account van de pro-Chinese marionet Joseph Biden te volgen, ook al willen ze dat niet.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft 12 miljoen meer stemmen gekregen in de presidentsverkiezingen van 2020 in vergelijking met de presidentsverkiezingen van 2016.

Maar omdat 26 miljoen extra stemmen in twijfelachtige stemmachines werden ingevoerd in een aantal door de Democraten gecontroleerde deelstaten, werd de impopulaire linkse kandidaat Biden tot winnaar uitgeroepen.

Ter vergelijking: president Trump had 89 miljoen volgers op Twitter toen hij werd gecensureerd, terwijl de impopulaire Biden slechts 26 miljoen volgers had. Iets dat is afgenomen tot 6 miljoen nu Biden twittert vanaf het presidentiële account.

Maar Big Tech heeft de oplossing: Facebook/Instagram dwingt nu Trump-stemmers om de linkse kandidaat Biden te volgen. En het is niet mogelijk om te ontvolgen:

Big Tech Companies Rigging Their Number To Make Biden Look Popular

Terwijl Peking Joe in het Witte Huis werd geïnstalleerd, nadat hij moest inbreken omdat de deur van het Witte Huis op slot was, werd de hoofdstad Washington bezet door tienduizenden soldaten die de couppresident moesten beschermen in verband met de machtsovername:

De soldaten worden noodzakelijk geacht voor de manipulators van Biden om hun extreem-linkse waanzinpolitiek te kunnen uitvoeren, die onder meer bestaat uit het “opvoeden” van burgers om de krankzinnige linkse leugen te geloven dat “racisme het weer warmer maakt”.

Drie van de vier Republikeinen zijn van mening dat de impopulaire marionet Biden zich met  verkiezingsfraude naar het presidentschap heeft toegewerkt.

Oordopje Biden: Heel Amerika lacht om deze pijnlijke flater

  Anti-Trump sukkel "I believe I can fly, I believe I can touch the sky"
Vorig artikelAstraZeneca’s vaccin werkt nauwelijks voor ouderen
Volgend artikelImpeachmentproces begint – maar Trump zal naar verwachting vrijuit gaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in