In een toespraak die de Amerikaanse president woensdag publiceerde en die hij misschien wel zijn belangrijkste ooit noemt, gaf Trump een update over de situatie en de inspanningen die nu worden geleverd om de onregelmatigheden in verband met de verkiezingen van een maand geleden uit te zoeken, melden verschillende media.

In een lange toespraak gisteren verklaarde hij onder andere dat het Amerikaanse kiesstelsel is blootgesteld aan een “gecoördineerde aanval” en dat de verkiezingsfraude die volgens hem plaatsvond op een ongekende schaal heeft plaatsgevonden.

“Dit is misschien wel de belangrijkste toespraak die ik ooit heb gehouden”, legt Trump uit.

De verkiezingsuitslag is “schokkend”, beweert hij.

Een van de meest opvallende onregelmatigheden is de massale toevoeging van stemmen die in de loop van de nacht plotseling in het systeem werden gebracht, die bijna allemaal voor Biden waren.

“We leidden groots. Om 03.42 uur ’s ochtends kwam een enorme hoeveelheid stemmen, bijna allemaal voor Biden, en niemand heeft kunnen uitleggen waar al die stemmen vandaan kwamen”, zegt hij over het verlies in de staat Wisconsin terwijl hij een grafiek laat zien.

Een soortgelijke “stemmenberg” met 149.772 stemmen zou volgens de president op dezelfde vreemde manier hebben plaatsgevonden in Michigan.

“Als we gelijk hebben over de fraude, kan Joe Biden geen president zijn. We hebben het over honderdduizenden stemmen. We hebben het over getallen die niemand ooit eerder heeft gezien”.

Voorafgaand aan de verkiezingen zou men gewaarschuwd hebben dat het tellen van de stemmen veel tijd in beslag zou nemen. Democratisch kandidaat Joe Biden was verteld om weg te blijven en geen campagne te voeren omdat er al een overwinning was geregeld.

  Vader wordt gedwongen $ 5.000 per maand te betalen om het mannelijk geslacht van zijn achtjarige zoontje te laten vernietigen

Men blijft proberen om ervoor te zorgen dat alleen de legale stemmen tellen, wat Trump een duidelijke overwinning zou opleveren.

“Als we de fraude die de recente verkiezingen kenmerkte niet uitroeien, hebben we geen land meer”, zo concludeerde Trump.

Trump zal zijn rechtszaken over verkiezingsfraude voortzetten.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis

Vorig artikelDeja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976
Volgend artikelNoorwegen lanceert militaire operatie tegen Zweden – om “Coronazweden” tegen te houden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

    • “So, I’m speaking as a military doctor – epidemiologist en parasitologist. Untill we’re able to get rid of our internal parasites who rule over us, we won’t be able to tackle other parasites.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in