© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

De Duitse vaccinatiestrategie is in gevaar. Het vaccin van AstraZeneca zou slechts in acht procent van de gevallen werkzaam zijn bij 65-plussers. Volgens de Bild verwacht de Duitse regering nu dat het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) het vaccin alleen zal goedkeuren voor mensen onder de 65 jaar.

Na de omstreden start van de vaccinatie in Duitsland heeft de federale regering haar hoop gevestigd op de goedkeuring van het vaccin van AstraZeneca (AZ). Het zal een aanvulling zijn op het vaccin van Biontech en Moderna en de weg vrijmaken voor een tweede vaccinatiefase waarin mensen de vaccinaties bij huisartsen kunnen krijgen, schrijft het Duitse Handelsblatt.

Het vaccin van AZ vereist geen superkoude temperaturen voor opslag en transport, in tegenstelling tot concurrerende mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer / BioNTech. In plaats daarvan zijn temperaturen tussen 2 en 8 graden voldoende, in tegenstelling tot de andere twee die -70 graden (Pfizer) of -20 graden (Modern) vereisen. Dit heeft het vaccin aantrekkelijker gemaakt omdat het gemakkelijker en goedkoper te vervoeren en op te slaan is.

Astra Zeneca ontkent

Maar het vaccin kan ongeschikt zijn voor 65-plussers, volgens informatie van het Handelsblatt, en de regering verwacht dat de effectiviteit slechts 8 procent zal zijn voor 65-plussers. Dit komt niet eens in de buurt van de 90 procent die het RNA-vaccin naar verluidt zou hebben. De extreem lage effectiviteit is een grote tegenslag voor de vaccinatiestrategie van Duitsland en nu meldt de Bild dat de Duitse regering verwacht dat het Europees Geneesmiddelenagentschap het vaccin niet zal goedkeuren voor mensen van 65 jaar of ouder.

AstraZeneca ontkent deze vooralsnog onbevestigde informatie echter als “volledig onjuist”. De farmaceutische reus citeert een rapport in de Lancet van november 2020 en zegt dat uit hun klinische tests is gebleken dat 100 procent van de ouderen “specifieke pieken van antilichamen” genereerden na de tweede dosis.

  Duitse artsen brief aan Bondskanselier Merkel, maak een einde aan de Covid "Angstmachine"

De EU heeft een overeenkomst met AZ voor 300 miljoen doses met een optie op nog eens 100 miljoen. Maar vrijdag waarschuwde het farmaceutische bedrijf dat de hoeveelheden lager zullen zijn dan ze eerst dachten als gevolg van verminderde capaciteit in hun fabrieken, waar de eerste levering zal worden teruggebracht van 80 miljoen doses tot 31 miljoen.

President Rode Kruis eist van regeringen en media degenen die veiligheid Covid-19-vaccin in twijfel trekken het zwijgen op te leggen

Vorig artikel1 op de 5 ervan overtuigd dat Biden het land kan verenigen
Volgend artikelInstagram dwingt mensen om Biden’s account te volgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ‘De uitrol van ‘Operation Warp Speed’ Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins is nu in volle gang en het lijkt erop dat prikken uiteindelijk een vereiste zal worden om te reizen, een baan te behouden, voedsel te kopen, en zaken doen. Er is echter nog tijd om deze nachtmerrieachtige dystopie te voorkomen.

  America’s Frontline Doctors, die ons in de zomer allemaal de “White Coat Summit” bracht , heeft een nieuw actie-item gelanceerd dat erop gericht is de vaccinatierechtenwet in alle 50 staten goed te keuren.

  De gezondheidsvrijheidsgroep heeft een wetgevend kaderdocument samengesteld dat gemakkelijk op elke staat kan worden toegepast met een simpele naamswijziging. De “herdenkingsresolutie” is eenvoudig: burgers mogen niet worden gedwongen of gedwongen om geïnjecteerd te worden met “ongrondwettelijke en medisch onverantwoordelijke mandaten voor COVID-19-vaccins.”

  https://www.naturalnews.com/2021-01-25-all-states-need-vaccine-bill-of-rights.html

 2. ‘Het coronavirusvaccin is een wereldwijd biowapen voor ontvolking. Mensen die met covid-19-vaccins zijn geïnjecteerd, testen plotseling positief op HIV.

  Zoals gemeld via Great Game India :

  Australië schrapt miljarden dollars coronavirusvaccin nadat deelnemers hiv-positief hebben getest

  De Australische regering heeft een overeenkomst van een coronavirusvaccin van een miljard dollar met het Australische biotechbedrijf CSL Limited geschrapt om 51 miljoen doses van een Covid-19-vaccin te leveren dat wordt ontwikkeld door de Universiteit van Queensland, nadat verschillende proefpersonen vals-positieve HIV-testresultaten hadden teruggestuurd.

  Wat interessant is, is dat dit verhaal beweert dat de hiv-tests “valse positieven” zijn. Maar als HIV daadwerkelijk wordt gedetecteerd, hoe is het dan vals?

  Merk op dat wanneer iemand het coronavirus draagt, dit nooit een vals positief wordt genoemd. Het heet gewoon een “positief” resultaat of een nieuw “geval” van infectie. Volgens die logica zouden deze vaccinontvangers ook als “gevallen” van HIV moeten worden bestempeld.

  En het roept de vraag op: wat wordt er in het vaccin gestopt dat sterk genoeg op HIV lijkt om een ​​positief testresultaat te veroorzaken?’

  https://www.pandemic.news/2020-12-11-trial-subjects-injected-with-coronavirus-vaccines-hiv.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in