Bezorgdheid over militaire staatsgreep bij Biden’s installatie – aanwezige soldaten worden onderzocht

3
© The National Guard

In de aanloop naar de inauguratie van Joe Biden als president op 20 januari is de situatie in Washington gespannen na de onrust van vorige week. Omdat het ministerie van Defensie lijkt te vrezen dat er een militaire staatsgreep wordt gepleegd, zullen de soldaten die bij de ceremonie aanwezig zullen zijn, worden onderzocht.

Op dit moment is er groen licht voor 10.000 soldaten op 20 januari, wat 4.000 meer is dan wat er nu in de stad is. Tegelijkertijd is het mogelijk om het aantal met nog eens 5.000 te verhogen.

Voorafgaand aan de ceremonie heeft president Donald Trump de noodtoestand in de stad afgekondigd, vanwege informatie die beweert dat protesten zoals die van vorige week kunnen worden herhaald wanneer Biden wordt beëdigd. De noodtoestand maakt het mogelijk om middelen vrij te geven aan het veiligheidsapparaat van de stad.

Congreslid Jason Crow, met een verleden als oorlogsveteraan, zou de staatssecretaris van Defensie, Ryan McCarthy, onder druk hebben gezet om een overzicht en achtergrondcontrole uit te voeren van de soldaten die tijdens de ceremonie in Washington zullen worden gestationeerd om ervoor te zorgen dat ze niet sympathiseren met “binnenlandse terroristen”. Het verzoek werd ingewilligd en dit wordt geïnterpreteerd als het willen voorkomen van een mogelijke militaire staatsgreep.

Verscheidene mensen met banden met het leger zouden zijn geïdentificeerd als deelnemers aan de rellen van vorige week.

  Een burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS

Een week geleden publiceerde tien voormalige ministers van Defensie een debatartikel in The Washington Post waarin werd geëist dat het Pentagon zou garanderen dat de machtswisseling vreedzaam verloopt.

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

Vorig artikelTwitter veroordeelt online censuur – in Oeganda – wordt met spot overspoeld
Volgend artikel50.000 Italiaanse restauranthouders hebben besloten te openen in weerwil van de Covid-19 lockdown
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Trump kan nog steeds de staat van beleg afkondigen; afhankelijk van de loyaliteit van een leger groep.

  Ik hoop het.

 2. Er zijn twee mogelijkheden: Biden wordt president–of niet.

  Alles is beter dan dat Biden president wordt. Nou loopt de linkse pers te balken over de rellen in Washington, maar de –ondertussen een paar duizend moorden door BLM en Antifa hoor je ze niet… Ook niet over het vernietigen van duizenden klein bedrijven.

  Laten we eerlijk zijn: wie verzekert zich tegen schade van oorlog of rellen? Veel te duur.

  Maar ik weet wel; als ik in een van de probleem steden was, en ik had mijn bedrijf verloren, ik kocht een high power rifle, maakte een geluidsdemper, en begon voor iedere 100$ schade een zwarte af te schieten.Bij voorkeur ambtenaar of gemeenteraad.

  Trouwens: een prima silencer maak je van een nieuwe oliefilter en een Molotov cocktail is 40% teer met de rest benzine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in