Sleepy Joe krijgt aanwijzingen wat hij op een bepaald moment moet doen of zeggen via een dopje in zijn oor. Wanneer hij in de richting van de deur loopt, komt er een aanwijzing: “Groet de mariniers”. Hij begrijpt deze aankondiging niet eens en in plaats van te salueren, zegt hij “Groet de mariniers” tegen de mariniers.

Reeds eerder is vermeld dat Biden’s presidentschap lachen wordt. En daar gaan we weer: Biden heeft blijkbaar ergens een soort regisseur en souffleur zitten die hem via een oordopje vertelt wat hij op een bepaald moment moet doen of zeggen:

“Salute the Marines”

Dit leidde tot de volgende blunder: een van de souffleurs had hem – net voordat hij langs de mariniers sukkelde – de instructie gegeven: “Groet de mariniers”. Maar in plaats van dit te doen, herhaalde Biden gewoon de woorden: “Groet de mariniers”.

Backup:

Wie geeft de bevelen?

We kunnen er zeker van zijn dat we de komende maanden nog meer van dit soort uitglijders kunnen verwachten. Er zit natuurlijk ook een serieuze kant aan dit alles, want Biden is niet een of andere NPO-komiek die zijn geld moet verdienen met het maken van saaie grappen. Wat de vraag doet rijzen: wie geeft de instructies via het oordopje? Hoe beschermd is dit systeem? Bestaat er misschien het gevaar dat iemand daarop kan aansluiten en desastreuze instructies geeft?, vraagt auteur David Berger zich af op Philosophia Perennis.

Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam

"Ellen" wordt onderzocht op racisme en intimidatie

7 REACTIES

 1. ‘..good looking marines..’

  Wel nog steeds een treinramp op zichzelf, dat dendert maar door en als joe definitief loskoppelt is dat slechts een van de vele ‘ongelukjes’ die onderweg gaan gebeuren, wat voor ellende er nog in het verschiet ligt, blijft deels gissen.

  • En dat is maar een van de idioten en wij hebben er inmiddels zovele van en daar hoef je niet ver van huis te gaan kijk maar naar diverse toneel stukken die onze idioten opvoeren.

  • Cees of Cornelis, of hoe je ook door het leven wenst te gaan.
   Standaard een pest hekel hebben aan alle joden in hier wel zo een beetje ingeburgerd.
   Of bedoel jij dat er niet mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here