Tijdens de podcast “Virusfeiten” van “NPO Radio 1” heeft Diederik Gommers, een bekend medisch adviseur van de links-liberale Nederlandse regering, iedereen met een kinderwens opgedragen te wachten totdat iedereen de gen-veranderende mRNA-injectie heeft gekregen die ten onrechte als “vaccinatie” wordt bestempeld. Nu een aanzienlijk deel van de Nederlandse bevolking cynisch is over de werkzaamheid en veiligheid van het inderhaast goedgekeurde “vaccin”, voert de regering haar angst aanjagende retoriek op om deze weerstand te verdrijven.

Elke regering die burgers instrueert over “zwangerschap” moet alarmbellen doen rinkelen, aangezien de belangrijkste drijfveer van Bill Gates vaccinatieagenda bevolkingsbeheersing is.

Met een kind in je buik, gaat je middenrif omhoog en dan worden je longen wat kleiner. Zwangere vrouwen hebben gewoon minder reserve en  uiteindelijk moet je dan geen Covid-19 krijgen. Want dan kom je meer, sneller met je ademhaling in de problemen, zegt Gommers, de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC).

Dus als je heel graag zwanger wilt worden, wacht dan even tot je… tot we allemaal gevaccineerd zijn, zo vat de radio-interviewer, Tijs van den Brink het samen.

Ja absoluut! Wacht maar tot we die vaccins hebben, na de zomer kunnen jullie allemaal weer zwanger worden, verklaart de bekende Nederlandse arts die door links wordt geadoreerd.

De reactie op de beroemde dokter Gommers was snel. Het feit dat de arts geen melding maakte van mogelijke effecten op de voortplanting of zwangerschap als gevolg van de niet geteste mRNA-injectie, wekte in heel Nederland woede op. Het “vaccin” van Pfizer dat hij voorstaat, is alleen ooit getest op zwangere ratten, maar niet op zwangere vrouwen.

De video’s en berichtgeving komen van het Amerikaanse nieuwsblog Rairfoundation. Deze video’s zijn ook hier en hier beschikbaar op hun Rumble account.

De bereidheid van Nederlanders om te vaccineren is laag. Volgens een opiniepeiling is slechts een derde van het personeel in de gezondheidszorg bereid een vaccin tegen het Coronavirus te nemen. In een ander onderzoek geeft een op de vijf Nederlanders aan dat ze ‘waarschijnlijk’ tot ‘zeker’ niet gevaccineerd willen worden. Het belangrijkste bezwaar van mensen tegen het Coronavirusvaccin: “Ik wil geen proefkonijn zijn”.

  Nederland heeft na Duitsland de uitputting van de militaire middelen voor Oekraïne aangekondigd: Magazijnen defensie bijna leeg

In plaats van dat de Nederlandse regering eerlijk ingaat op de legitieme bezorgdheid over vaccins, blijft zij de vaccinatiepropaganda aan de man brengen. Een video van Gommers die wordt geïnjecteerd met het vaccin onder het toeziend oog van premier Rutte werd gefilmd en snel verspreid door de regering en de mainstream media.

Britse regering: Covid-19 vaccin mag niet worden gegeven aan kinderen en zwangere vrouwen

Vorig artikelIn Duitsland’s maximaal beveiligde Coronagevangenis voor quarantaineovertreders 
Volgend artikelPCR-test creëerder Kary Mullis over hoofd infectiebestrijding Fauci: “Hij weet niks”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dit zijn geen deskundige, dit zijn lobbyisten die hun broodheer vertegenwoordigen. Zij kunnen hierdoor aangeklaagd worden voor valsheid in geschriften of in het ergste geval levenslange gevangenis krijgen als berecht worden voor de code van Neurenberg. Het is al langer bekent dat deze experimentele genetische modificatie injecties vermomd als het covid-19 vaccin jou onvruchtbaar kunnen maken. Zowel de man als de vrouw en/of dat jou toekomstige kind nooit geslachtsrijp kan worden. Dus blijf zover mogelijk van dat vergif vaccin uit de buurt. De staatscampagne is dan ook niet in ons belang(het volk), maar in Bill Gates en Klaus Swabs belang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in