Foto via PI-news

– Ik geloof alleen de statistieken die ik zelf heb vervalst. Dit gezegde wordt aan de legendarische Britse premier Winston Churchill toegeschreven. Dergelijke cijfers laten zich inderdaad heel goed manipuleren en het is niet zelden dat de bedoeling van het opstellen van een statistiek is om de doelgroep aan de hand van het resultaat te begoochelen.

Deze “meug” is momenteel met name verbonden aan de statistieken over “Corona-sterfgevallen”. Hierbij luiden de opnamespecificaties van het RKI (Robert Koch Instituut) als volgt:

“(…) Mensen die rechtstreeks aan de ziekte zijn overleden (“gestorven aan”), evenals mensen met reeds bestaande aandoeningen die met SARS-CoV-2 zijn geïnfecteerd en voor wie niet onomstotelijk kan worden aangetoond wat de doodsoorzaak was (“gestorven met”), worden momenteel geregistreerd. In het algemeen is het altijd aan het oordeel van de volksgezondheidsdienst om een zaak al dan niet als overleden “aan” of “met” Covid-19 aan het RKI over te dragen”.

Statistieken als middel om paniek te zaaien

Als men bedenkt met welke inspanning de politiek en de mainstream media maandenlang en de klok rond paniek zaaien onder de bevolking, dan rijst al snel het vermoeden dat de speelruimte van de bovengenoemde opnamespecificaties in ziekenhuizen en bij de gezondheidsautoriteiten uitgeput raakt. De momenteel gerapporteerde recordaantallen “Coronadoden” spreken voor zich, meldt PI-news.

Het resultaat van een statistiek is vooral het gevolg van de opnamevereisten. Het voorbehoud is echter dat dit niet geldt voor die reeksen cijfers die slechts een zeer kleine hoeveelheid duidelijk omschreven en niet voor interpretatie vatbare gegevens bereiden.

De statistieken die elk jaar door het Duitse Federaal Bureau voor de Statistiek worden gepubliceerd en waarin wordt geregistreerd hoeveel mensen in de periode van een jaar zijn overleden en tot welke leeftijdsgroep ze behoorden, kunnen in dit gebied worden ingedeeld. Er is absoluut geen ruimte voor gesjoemel in deze gegevensverzamelingseisen.

  Vaccineren voor de Great Reset: WHO eist hoger tempo!

De duivel smelt weg onder het wijwater

Deze statistieken vormen op dit moment de grootste bedreiging voor het “Corona-narratief”, waarmee we op dit moment van onze grondrechten worden beroofd. Wat blijft er immers over van de apocalyps als blijkt dat er minder mensen zijn gestorven in de “grote pandemie” dan in een “griepjaar”?

En dat is precies hoe het er op dit moment uitziet. Advocaat Ralf Ludwig van de Querdenkern plaatste op 23 december een interessante grafiek op zijn Telegramkanaal waaruit blijkt dat in ieder geval tot de 47e kalenderweek van 2020, ondanks “Corona”, minder mensen boven de 60 jaar zijn overleden dan in de voorgaande drie jaar:

Gezien deze cijfers is het nauwelijks te verwachten dat de geloofwaardigheid van het “Pandemie-narratief” nog kan worden gehandhaafd. Als uit de cijfers van begin 2021 blijkt dat er dit jaar in Duitsland minder mensen zijn overleden dan in een “griepjaar”, dan zal het Coronasprookje als een zeepbel barsten.

Om deze reden hangt de “jaarrekening” met betrekking tot het aantal mensen dat in 2020 in Duitsland is omgekomen als een zwaard van Damocles boven de politiek en de media.

Er kan met vertrouwen worden aangenomen dat deze twee protoganisten de “naakte” doodsoorzaak-statistieken vrezen, zoals de duivel heilig water vreest. Als de huidige trend bewaarheid wordt, zullen de Querdenkers deze statistiek rond de oren van de politieke besluitvormers in de rechtszalen van de Bondsrepubliek slaan, als de huidige Coronapolitiek dan nog wordt voortgezet.

Bovendien wordt dan duidelijk of we nog steeds in een democratie leven of niet.

Coronavirus-schandaal in Merkel’s Duitsland – Valse Positieven en de Drosten PCR-test

Vorig artikelZweedse school is gestopt met het corrigeren van leerlingen als ze fouten maken – wil niet “de vreugde bederven”
Volgend artikelItalië: “Wie zich niet laat vaccineren, wordt ontslagen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in