Beeldcollage: ook in de showbizz zijn de afgelopen jaren veel jongeren omgekomen. Afbeeldingen: Promo beelden van IMDB

Het zijn meestal alleen de beroemdsten die de krantenkoppen halen. De gegevens van de Internet Movie Database (IMDB) bieden echter een zeer interessant inzicht in de wereld van de internationale showbusiness. Hoewel het aantal doden in het algeheel licht is gestegen, is er een opvallend kenmerk, vooral onder jongeren, schrijft Report24.news.

Subjectief gezien treft het overlijden van beroemde mensen uit film en televisie ons dagelijks. Maar we moeten voorzichtig zijn, want mensen die in het algemeen kritisch staan tegenover vaccinaties en coronamaatregelen hebben de neiging om deze meldingen enigszins te overschatten. Vaak ontbreken ook de vergelijkende cijfers van voorgaande jaren. Besteden we nu bijzondere aandacht aan deze sterfgevallen, terwijl we er in de tijd vóór Corona nogal onverschillig tegenover stonden? Alleen feiten en cijfers kunnen hier licht op werpen. Wij benaderen de vraag via de grote database van de Internet Movie Database IMDB.

Het is belangrijk om vooraf op te merken dat sterfgevallen om verschillende redenen plaatsvinden. Van ongevallen en drugsmisbruik tot hartaanvallen en kanker, er zijn zeer uiteenlopende doodsoorzaken.

Terwijl in 2022 in totaal 5.960 in IMDB geregistreerde mannelijke en vrouwelijke sterren uit de film- en televisiewereld overleden, waren dat er in 2021 6.667. In het Corona-jaar 2020 stierven 6.424 mensen; het jaar daarvoor, in 2019, waren dat er 5.457. In 2018 stierven er 5.243; in 2017 waren dat er 5.187. Wij denken echter niet dat de pure aantallen veelzeggend zijn, omdat de referentieaantallen zeker fluctueren: hoeveel mensen werken er wereldwijd in deze industrie? Hoeveel van hen zijn geregistreerd op IMDB?

  COVID-19 vaccins: risico op overlijden reeds bekend bij vaccinatie kalveren

Iets zinvoller zijn de jaarlijkse sterftecijfers naar leeftijd – daaruit kan zeker een trend worden afgeleid. In 2022 stierven 154 jongeren onder de 30 jaar die op IMDB staan vermeld. In het pandemiejaar daarvoor, 2021, waren er 149 mensen onder de 30 jaar. In het pandemiejaar 2020 stierven 132 mensen in deze leeftijdsgroep. Kijkend naar de jaren daarvoor is het beeld duidelijk anders: in 2019 stierven er 87, in 2018 51 en in 2017 stierven 59 jongeren in de showbizz. Het verschil zou u aan het denken moeten zetten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGoed of fout, ik blijf bij wat ik geloof
Volgend artikelGevaccineerde mensen zouden dit moeten bekijken om hun volgende geïnformeerde beslissing te nemen (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in