© Freepik

Geachte gevaccineerde mensen, gevaccineerde mensen vragen zich misschien af: “Waarom waarschuwt mijn arts me niet over de kans of waarschijnlijkheid van een ernstige bijwerking die ik zou kunnen krijgen?”

Iedereen die een of meer COVID-injecties heeft gekregen, geen schade heeft opgelopen en denkt dat anti-vaxxers gek zijn, kan deze video bekijken. Hij duurt 37 minuten, vol met voorbeelden van wat miljoenen mensen is overkomen.

Niemand wil dat anderen iets ergs overkomt, dus deze video laat zien waar de meeste artsen hun patiënten niet voor waarschuwen – de mogelijkheid dat deze dingen gebeuren.

Gevaccineerde mensen vragen zich misschien af: “Waarom waarschuwt mijn arts mij niet over de kans of waarschijnlijkheid van een ernstige bijwerking die ik zou kunnen krijgen?” Het antwoord is dat artsen bedreigd worden door de “gezondheidsautoriteiten” en dat zij waarschijnlijk meer geven om het behoud van hun baan dan om uw gezondheid.

Nog één ding – Als één van de dingen in deze video u overkomt, is uw leven voorbij, zelfs als u er niet aan overlijdt. Let vooral op de acties en reacties van de zogenaamde “gezondheidswerkers”, de Wereldgezondheidsorganisatie en het World Economic Forum.

Via Goodsciencing.com.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Wetenschappers waarschuwen dat "je eigen onderzoek doen gevaarlijk" is en mensen verandert in "samenzweringstheoretici"
Vorig artikelIMDB: 154 beroemdheden onder de 30 jaar overleden in 2022, in totaal 5.960 doden
Volgend artikelEnorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. 37minuten is veel te lang.

  De gevaccineerden die ik ken, hebben de focus en concentratie van goudvissen. Zelfs veel ongevaccineerden hebben amper nog focus en concentratie. De 30sec. TikTok filmpjes duren al bijna te lang. Mensen kunnen uren naar hersendodende onzin kijken, maar uitleg en waarheden gaan er niet meer in. De cognitie is kapot. Alleen een paar maanden totale en volledige internet black out kan mensen weer mens maken.

  • “Alleen een paar maanden totale en volledige internet black out kan mensen weer mens maken.”
   Ik vrees van niet… De gemakzucht zat altijd al in de mens (luiheid is de duivels oorkussen), met de behoefte om geleid te worden om het zelfstandig denken vooral te kunnen ontlopen. Het Internet heeft dat alleen maar bevorderd, het is niet de oorzaak (ik neem aan dat je dit bedoelt?) van de aard van 90% of meer van het mensdier. Kijk maar terug in de geschiedenis… Je begint je af te vragen waarom dit verknipte creatuur tevoorschijn kwam. Het lijkt helemaal niet te passen in deze wereld. Maar volgens sommige opinies bevolken ‘mensen’ al meer dan miljoenen jaren de Aarde en zal het zo doorgaan, ongeacht wat ze ook uitspoken, ongeacht of ze zichzelf keer op keer ‘uitroeien’. Ongeacht of het grotendeel van deze ondankbare treurnissen de Gates-GMO gaat worden en waardeloos Monsanto-GMO voer vreten onder een GMO-firmament. Internet of geen internet, mensen zullen altijd gemakzuchtig zijn en zich laten leiden. Dus ook door roeptoeteraars op zeepkistjes op het marktplein… the Salem with hunt, bijvoorbeeld, had geen Internet nodig om zich te voltooien. Slavernij had ook geen Internet nodig, gemakzucht was voldoende. Trouwens, ik krijg de indruk dat hoe ‘linkser’ een mens is, hoe gemakzuchtiger hij is. Water flows downhil, never uphill. Einde cyclus denk ik, roll with the punches tot het voorbij is. Just sayin’…. ik zit maar te peinzen.

   • @Immortal… ‘Einde cyclus denk ik, roll with the punches tot het voorbij is. Just sayin’…. ik zit maar te peinzen.’

    Daar heb je denk ik wel gelijk in. De mensheid is te diep in het ego geraakt. Dat is een natuurlijke cyclus. Ooit (duizenden jaren geleden) hadden we minimaal ego en een maximale connectie met God/liefde/compassie/licht. Toen raakte dingen in verval doordat het ego groeide en alles overnam. Na duizenden jaren verval zijn we maximaal van God/liefde/compassie/licht verwijderd. We zijn onze ego’s geworden. Nu komt de apocalypse van het ego, het einde van het ego. De kwade krachten willen dit moment gebruiken om te voorkomen dat er een nieuwe, schone lei, cyclus komt. Ze willen ons op dit laagste punt houden en hun macht vereeuwigen. Dat gaat ze niet lukken, want deze cyclussen zijn te groot en te krachtig. Er zullen mensen afvallen… wie zijn/haar ego niet kan loslaten zal tenonder gaan met het schip. Ik ben het eens dat de meesten volgers zijn, maar ik geloof dat we door al deze duisternis terug gaan komen bij een gezamenlijk verlangen naar God/compassie/liefde/licht. De hardcore egoïsten blijven achter, maar dat zullen er weinig zijn als puntje eenmaal bij paaltje komt. Zodra egoïsten de vlammen gaan voelen, kunnen ze heel heel heel snel omslaan. Mensen blijven volgers, maar zodra we God/compassie/liefde/licht willen volgen kunnen dingen heel heel heel snel veranderen. Het is uit onze handen, de cyclus gaat alles regelen. WIJ zijn met een hele grote groep, zo groot dat wij heel snel voorgangers naar God/compassie/liefde/licht worden. De massa die nu onbewust het kwaad volgt, zal, zodra ze de vlammen voelen, als bladeren aan de boom omslaan en de wakkeren gaan volgen. Houd moed vriend… we gaan hier sterker uitkomen, maar eerst gaan we bijna tenonder.

    • Naam:* januari 15, 2023 at 13:17
     “De kwade krachten willen dit moment gebruiken om te voorkomen dat er een nieuwe, schone lei, cyclus komt. Ze willen ons op dit laagste punt houden en hun macht vereeuwigen.”

     Ja! Dat is zo mooi, hoe je dat stukje verwoordt! Ik kreeg rillngen over mijn hoofd tot langs mijn armen toen ik het las! Bedankt, hoor, dat je deze wijsheid zo mooi verwoord hebt. Ik heb het tevens opgeslagen voor nalezen en delen. In vrede, -Immortal.

  • Klopt. De grens is wel duidelijk: de voorstanders en de tegenstanders van de prik. Bekeerlingen zul je nu niet meer vinden.
   Eerder, na de 1e of 2e prik nog wel. Toen geloofden nog veel mensen in de werking maar zagen ook de bijwerkingen. En zeg nou zelf: hoeveel corona-doden ken jij nou? Ik geen enkele!
   Vorige week was ik op een vriendinnenavondje. ONGEVEER 10 VROUWEN DAAR, VANUIT DE HELE PROVINCIE. Daar werd dezelfde vraag gesteld..
   NIEMAND KENDE EEN CORONA-DODE.

  • Ik ook. Ik waarschuw niemand meer. Heeft ook geen enkele zin. De slapende meute heeft drie, vier of vijf clot shots van de Roundup spuiten gehad. Sorry, maar dan is er geen weg meer terug.

   • Round-up spuiten. haha, die moet ik onthouden. Ik begin d’r ook niet meer aan; praten heeft geen enkele zin. Ze zullen altijd een andere reden hebben als oorzaak. As we speak, staat er een ambulance vlak naast t huis waar ik voor 2 maanden verblijf. Vorige week woensdag in m’n eigen straat (weer) een ambulance, brandweer en politie, wat de 2e keer was in korte tijd; 2 doden, 1 in elkaar zakker, 1 herseninfarct, 1 hartaanval in 2-3 maanden in m’n straat (waar ik het van weet). een collega van me nooit ziek, kreeg vlak na vaccinatie last van stem en meerder malen ‘griep’ gehad. Nu weer; 2 weken afwezig en nu aan t opbouwen. Long covid zeggen ze nu. Ja, tuurlijk… M’n werkgever, fanatieke NSB’er, alle spuiten, nu zelf ook een week ziek, eind vorig jaar ook al. Zal ik nu eens zeggen dat de gevaccineerden ook het risico hebben genomen? (dat zei hij tegen mij 2 jaar geleden over de ongevaccineerden namelijk….) En vooral doorspuiten, mensen….

    • tiswat januari 15, 2023 at 12:16
     Ik heb ook eens zitten kijken in mijn gehucht. Rampspoed. Opvallend veel auto’s die van het pad geraken, en zelfs nog meterslang doorrijden. Veel belanden in de sloot en rijden zelfs daar nog door, zoals eentje een paar dagen geleden hier. Geen alcohol of drugs. Deze mensen zijn een heel ander type gevaar dan de gemiddelde dronken bestuurder. Verder opmerkelijk veel ‘levensbedreigende’ meldingen die de ambulance doen uitrukken. Er staat niet bij wat ze hadden, ik weet niet hoe ik dat kan achterhalen om te zien of het mogelijk vax-gerelateerd kan zijn – maar wel een feit dat er veel meer meldingen en auto ongevallen zijn tegenwoordig.

 2. Boeit niemand. Zolang mensen de kinderlijke behoefte hebben aan een substituut-Pappa-en-Mamma (de “Autoriteiten”) blijven ze schapen. Het mensdier wil zo graag geleid worden dat ze er alle lijden voor over hebben. En waarschuwingen slaan ze in de wind. Zelfs het lijden zelf verdedigen ze nog: als ik mijn kop er niet af had gehakt, dan was ik dood gegaan aan de covid. Als ze dan ook nog eens worden gestimuleerd om publiekelijk kinderlijk gedrag te vertonen tegen hun medemensen dan zijn ze helemaal tevreden – geen schuld nergens aan en gewoon lekker doorgrazen. Pappa en Mamma zeggen dat het goed is. Hoe kom je van deze gedrochten af… Je komt er niet van af. Mss mbv een cataclysme. En die kans is groot zoals de substituut-Pappa’s-en-Mamma’s van de wereld bezig zijn. Beam me up Scotty!!!

  • De mens hoort elkaar te dienen. Dat is hoe wij samenwerken. De kwade krachten hebben dat omgekat naar het dienen van 1 centrale macht ipv elkaar te dienen. We zijn van elkaar weggeleid en tegen elkaar opgezet en gefocust op 1 leider. Terwijl wij allemaal elkaars dienaars horen te zijn. Als iedereen elkaar dient, wordt iedereen bedient!!! De vijand heeft dat in duizenden jaren uit ons gehaald en er van gemaakt dat wij de overheid en autoriteiten als God zien ipv elkaar als God dienen.

   • “Als iedereen elkaar dient, wordt iedereen bedient!!!”
    Klopt. En ik voel met je mee. Maar altruïsme zit helaas niet in het overlevingspakketje van het mensdier. Dat kan alleen als de mens gezamenlijk voldoende spiritueel volwassen geworden is, dat ze dit concept massaal kunnen omarmen en toepassen. Tot die tijd is en blijft het een wensdroom onder sommigen van ons, zoals jij, en ik, bijvoorbeeld. Het dienen moet wederzijds zijn, zonder zelfzucht, zonder ego, en dat is nooit het geval. Kijk maar in huwelijken, in families, op het werk, en zeker in de tribe van de Khazaren die nu overal zitten te stoken… samenwerking wordt alleen uit een afhankelijkheidspositie uitgevoerd – niet omdat het mensen zo blij en gelukkig maakt een ander te helpen. Geld bepaalt die mate van afhankelijkheid. Denk je dat de politie dat dorpje in Duitsland met die bruinkool afgraving zal helpen uit onbaatzuchtigheid? Nee, want ze krijgen er geen persoonlijk heil mee, maar wel met wat ze betaald krijgen… En zo kun je blijven dromen over een wereld waar iedereen elkaar dient, maar je ziet nu toch al dat jouw dienen van de gevaccineerden geen zoden aan de dijk zet? Het mens is en blijft een roofdier, en moet er veel energie in steken om zichzelf te corrigeren, als hij dat al wil. Te lui. Gewoon te lui. Laat een ander maar denken voor me en beslissingen nemen. Dus dan ontstaat er zo’n kliek van de cabal die er misbruik van maakt uit super-overlevingsdrang en neurose om controle en macht te houden over anderen. Hoe denk je dat ‘geld’ ontstaan is? Niet uit het dienen van elkaar.

    Maar laten we moed houden!

    • @Immortal… helemaal mee eens… maarrr… ik geloof zelf vooral in de wakkere groep. WIJ zijn de toekomst, niet de blinde schapen die ALLES uit angst doen. Mensen die nog mens zijn, die hebben de toekomst. Oorlogen worden niet gevochten door de massa, maar door de kritieke massa. Als WIJ winnen, gaat de blinde massa mensen als ons volgen. Houd moed vriend. Ik zie het soms ook heel zwaar in, maar ik focus me meer en meer op de medestanders ipv de blinde volgers en daar krijg je een andere geloof van. Ik zeg niet dat er geen ellende of zware tijden komen, maar ik geloof in de liefde die WIJ (de wakkere mensen) zijn. Ik wou dat we eens bij een kampvuur met elkaar konden filosoferen. Veranderingen komen niet van de massa volgers, maar van de kritieke massa die het collectief bewustzijn bereiken door zichzelf en de wereld te ontstijgen. Een krachtige wijsheid is sterker dan een miljoen leugens. Ik vermoed dat er daarom binnenkort zware censuur gaat komen. Ik woon zelf in regio Zutphen, het zou mooi zijn als er eens wat krachtige, heldere en open mensen bij elkaar konden komen om wijsheden uit te wisselen en groei en vertrouwen in elkaar te vinden om dat met de wereld te delen. Wijsheden/waarheden zijn een miljoen maar krachtiger dan leugens. Maak wijsheid ipv te verdwalen in de ontmanteling/ontkrachting van leugens.

     • “Ik wou dat we eens bij een kampvuur met elkaar konden filosoferen.”
      Dat zou heel mooi zijn. 🙂

      Aan Lee1990 – zou jij niet een thee bijeenkomst gaan organiseren ooit?? ben het alweer vergeten. Biertje / flesje prik is ook goed hoor! (flesje prik, leuk hè?)

     • zo denk ik er ook over, en voel bij de ongevaccineerden ook een verbondenheid,ze zijn echt anders. Maar dat kampvuur lijkt me wel wat, ik woon ook waar jij woont in die omgeving.

      • onbekend januari 17, 2023 at 10:56
       Ik ook in die omgeving. Via Redactie@Frontnieuws kun je contacten leggen met anderen. Hij leest mee in de reacties. Let wel dat hier ook spionnen zitten die zich ook kunnen melden; maar dat ‘anders zijn’ waar je het over hebt is onmiskenbaar.

 3. Tja, indrukwekkende video. Jammer wel dat er ook fragmentjes tussen zitten van andere dingen zoals b.v. na een chemisch lek van een fabriek (10:47), maar de meesten, vooral met die speciale stuiptrekkingen zijn van het vaccin. Een aantal opnames zelfs op de priklocatie zelf! Wat een wereld, wat een misdaad tegen de menselijkheid, onvoorstelbaar.

 4. De gevolgen van de vaccinaties veroorzaakt ook de afbrokkeling van het menselijk karakter. Dit is te lezen in de boodschap van 29 december 2022 van profeet B. Cousijnsen op de evangelicalendtimemachine.com Hij waarschuwd, want de vaccinatie is het nummer van het beest. Helaas zijn vele wedergeboren christenen ook gevaccineerd.

  • wedergeboren christenen ? Dat zijn ze niet hoor… anders hadden ze wel geweten wat “het nummer van het beest”” was…/ hoe het aanvoelde.

 5. Voor diegenen die het vergeten zijn: begin 2020 lieten de journaals over de hele wereld, 1 (één) chinees zien (die waarschijnlijk dronken was) en neerviel en alom werd verkondigd dat er een grote epidemie onstaan was met een nieuw virus afkomstig van een vleermuis en was overgeslagen op mensen en uiterst dodelijk zou zijn en ieder land (onder invloed van de WHO) stelde meteen de meest absurde maatregelingen in, zware inbreuken op de mensenrechten en zachte dwang richting vaccin in.
  Nu zien we de resultaten van die vaccin met duizenden doden en toch gaat men verder met injecteren.

  • Voor mij was toen al duidelijk dat het niet zo ernstig was als ‘men’ ons wilden doen geloven. Als het ECHT zo dodelijk was, dan hadden ze de grenzen dichtgegooid. Maar expats uit China mochten ‘gewoon’ het land in. Hoefden niet in quarantaine. Vervolgens wist ik waar alles heen zou gaan toen Trutte op de eerste ‘pestconferentie’ zei: ‘Dit is het nieuwe normaal’. Later die duivelse De Jonge: ‘De enige uitweg uit deze ‘plandemie’ is vaccinazie’. Oké. Duidelijk. Ik wist van Agenda ‘21/ ‘30. Bilderberg, het Coudenhove-Kalergiplan. Toen wist ik ook wat er aan zat te komen en heb nooit meegedaan aan die duivelse onzinnige maatregelen.

 6. By the way: lees aub even wat the she devil Kaag aan het uitkramen is op Teletekst. Kennelijk is ze in een kramp geschoten nu steeds meer schapen wakker worden en alle vuiligheid en leugens door beginnen te krijgen. Dat vindt mevrouw Al-Qaq niet zo leuk.

 7. ik lees de concentratie en focus is weg bij de mensen. Alleen voor internet is nog iets te zeggen, daar heb je nog een eigen inbreng in. De tv de krant en de radio is veel erger, die hypnotiseren je constant met dezelfde onzin, waardoor ze het gewoon gaan geloven.
  Dat het internet heel onpersoonlijk is ben ik mee eens. je kan je verschuilen achter zoveel zaken en het persoonlijke contact is weg. dus vind ik de gsm met zijn mogelijkheden asociaal. Alleen de mensen kunnen daar zelf heel veel aan doen. zodat ze meer sociaal worden , waardoor veel prettiger kontakten ontstaan.
  wie goed doet , goed ontmoet. is een bekend spreekwoord. en dat wil ook zeggen ; als je vriendelijk bent krijg je vriendelijkheid terug.

 8. Is helaas niet te achterhalen. Bij 112 meldingen staat hooguit iets van ‘afhijsen’ als ze er eentje vd eerste verdieping moeten plukken. T zijn in m’n straat niet zulke heldere lichten dus kans is groot dat ze zich braaf hebben laten vaccineren. T wordt altijd ergens anders op gegooid (en ze hebben t slim aangepakt; injecties zijn paard van Troje; bewijs maar dat die kanker etc van die injecties komen want kanker was er altijd al) maar op z’n minst is de frequentie van meldingen zoveel hoger. Bestuurders die zelfs doorrijden in een sloot?!?! 😂 als ik auto rij , hou ik er tegenwoordig al rekening mee dat er zo’n idioot ‘onwel’ kan worden, dus ogen gespitst op vreemd rijdgedrag. Ik heb al een keer bij een oprit naar snelweg een ‘onwelworder’ voor me gehad; hij nam de bocht wel naar links maar steeds langzamer en in een steeds scherper bocht en kwam in auto links van hem terecht. Net op een druk kruispunt in de spits richting snelweg dus. Grote bocht er omheen en door.

  • Tiswat januari 15, 2023 at 21:27
   😂 Nooit saai op de Veluwe.
   “De hulpdiensten werden rond 18.15 uur gealarmeerd voor een ‘voertuig te water’. Ter plekke bleek dat een auto in de bocht ter hoogte van het zwembad rechtdoor was geschoten en in de sloot was beland. Opmerkelijk is dat de wagen daarna nog tientallen meters is doorgereden, blijkt uit bandensporen in de sloot.”

   https://www.barneveldsekrant.nl/112/ongeval/891827/auto-rijdt-tientallen-meters-door-sloot-voorthuizen-na-stuurfout

   Hoe zie je bandensporen in de sloot… Op de prentjes zie je dat het een geul met een sloot is, en de auto reed op de wallen van de geul. Hahahahah! Stel je voor, je rijdt gewoon nog tientallen meters door in een f’g geul met een sloot! Alsof je nog steeds denkt dat je op de weg zit! Ik kom niet meer bij.

 9. Embalmers Baffled After Finding Numerous Long, Fibrous Clots Inside Corpses – Something Isn’t Right Here.Several embalmers across the United States reportedly have been noticing a strange phenomenon that started sometime after the COVID-19 pandemic hit of seeing long, “fibrous” and “rubbery clots” inside the corpses they prepare.
  I just don’t understand how anyone would inject something into their body when the manufacturer refuses to tell you what’s in it 🤨
  https://youtu.be/UDr0KT17qvI

 10. Zeurders, hoe leuk is het om te experimenteren op domme mensen. Ze nemen het vrijwillig. Ze willen allee zien wat er gebeurd en of ze iets leuks kunnen maken. Zijn dit mensen of zijn dit geen mensen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in