Er sterven veel meer mensen aan “vaccins” tegen het coronavirus dan de autoriteiten willen toegeven. In een nieuw wetenschappelijk rapport wordt uitgelegd dat er nu miljoenen mensen over de hele wereld zijn overleden of ernstig en permanent gewond of gehandicapt zijn geraakt als gevolg van de vaccins – zonder dat het einde in zicht is, bericht Ethan Huff.

Op 28 augustus 2021 registreerde het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meer dan 16.000 Amerikaanse sterfgevallen en meer dan 450.000 bijwerkingen als gevolg van de COVID-19 griepprikken. Een fraudedeskundige van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zegt dat de werkelijke cijfers voor elk van deze categorieën ten minste vijf keer hoger liggen.

Dit betekent dat meer dan 80.000 mensen kunnen zijn overleden en meer dan 2.250.000 mensen een verwonding hebben opgelopen doordat zij een COVID-19 griepprik hebben gekregen – maar wacht, er is meer!

Naar verluidt zijn de afgelopen dagen ongeveer 150.000 rapporten over verwondingen en sterfgevallen uit het VAERS-systeem geschrapt. Voeg dat bij de telling en we naderen snel de 2,5 miljoen ongewenste bijwerkingen, inclusief overlijden, veroorzaakt door COVID-19 injecties.

Een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden, is dat als een gevaccineerde persoon binnen twee weken na de injectie overlijdt, dit overlijden niet in het systeem wordt geregistreerd als een overlijden ten gevolge van een vaccin. Alleen sterfgevallen die na 14 dagen plaatsvinden, worden gecategoriseerd als sterfgevallen door vaccins.

We weten ook dat het werkelijke aantal incidenten met anafylaxie (allergische reactie) als gevolg van de injecties tot 120 keer hoger ligt dan de CDC beweert. Dit voegt nog meer cijfers toe aan het totaal.

  Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om "blanken te doden"

De status-quo ontmoedigt eerlijke rapportage van vaccinatieverwondingen aan VAERS

In slechts drie maanden tijd heeft geneesmiddelengigant Moderna naar verluidt zo’n 300.000 meldingen van ongewenste bijwerkingen ontvangen. Slechts ongeveer één procent hiervan – en alle andere van de vaccinindustrie – wordt ooit aan het publiek gemeld.

Een deel van de reden hiervoor is dat maar heel weinig mensen zelfs maar weten dat VAERS bestaat, laat staan hoe het te gebruiken. Veel artsen verzuimen ook hun gevallen aan VAERS te melden, wat betekent dat de databank slechts een klein deel van de werkelijke cijfers bevat.

“Agressieve censuur en propaganda hebben het publiek verteld dat bijwerkingen zeldzaam zijn, waardoor mensen niet begrijpen hoe hun gezondheidsproblemen voortkomen uit eerdere injecties,” meldt Gnews.org over de vaccinschijnvertoning.

“Het aan de schandpaal nagelen en beschuldigen van medische professionals die iets tegen de vaccins inbrengen, zorgt ervoor dat velen in de medische gemeenschap het melden van ongewenste bijwerkingen vermijden. De angst om verantwoordelijk te worden gehouden na het toedienen van een injectie die patiënten doodde of invalide maakte, weerhoudt medisch personeel er verder van om dit te melden.”

Iets anders om in gedachten te houden is het feit dat veel medische beroepsbeoefenaren steekpenningen aannemen in ruil voor het niet melden van verwondingen en sterfgevallen door vaccins. Hoe meer ongemakkelijke gegevens uit het systeem worden gehouden, hoe beter Big Pharma overkomt bij het grote publiek.

Het gaat allemaal om winst, met andere woorden. De levens van mensen betekenen niets voor de farmaceutische kartels, die de beleidsvorming zo hebben aangetast dat het een zeldzaamheid is om ooit enige waarheid te vinden in overheidsbronnen.

  Verslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie

“Winstbeluste vaccinfabrikanten hebben alle reden om de verwoesting die hun ongeteste experimentele producten veroorzaken niet te melden,” waarschuwt Gnews.org verder.

“Meer dan 250.000 Facebook-gebruikers geven commentaar over vaccindoden en ernstige verwondingen. Verpleegsters en dokters getuigen hoe hun ziekenhuizen verwondingen door vaccins verbergen.”

Een oplossing is om waakzaam te blijven, aandacht te besteden aan de slinkse trucjes van het systeem, te luisteren naar de klokkenluiders, en anderen te vertellen wat je ziet. De waarheid wordt niet met de paplepel ingegoten en moet worden opgegraven en verzameld door mensen die erom geven en bereid zijn om de waarheid te vinden en met de wereld te delen.

Dit rapport is een kritische wake up call voor de hele mensheid. Download het rapport gratis, lees het en verspreid het.

vaccine-death-report


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel26.041 DODEN 2.448.362 GEWONDEN na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie
Volgend artikelSlovenië schorst Janssen COVID-19 vaccin na de dood van de 20-jarige Katja Jagodic, vader spreekt zich uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Dan moet je jou huisarts raporteren op de zwarte lijst dan heb je met een narcist te maken een laffe hond die het niet verdiend om arts te zijn. Graag naam en plaats zodat er straks als de pleuris losbreekt afgerekend kan worden met dit stuk shit en onbenul die is geen praktijk waardig.

  • Wat een hufter. Er zijn er velen zoals jouw huisarts. Ik kende er ook zo eentje, interesseerde hem geen biet dat je kanker had, gewoon meedoen met de “protocollen”.

 1. Ik weet niet wat ik met dit soort berichten moet beginnen.
  Als ’t klopt is ’t vreselijk natuurlijk !
  Maar in mijn omgeving/buurt, waar toch meer dan 100 personen wonen is niemand overleden t.g.v. een vaccinatie. Ook al zou dat wel het geval zijn én door de medici/overheid zou worden verzwegen dan nóg zouden bekenden en/of familieleden van de overledenen dit al dan niet in ’t openbaar bekend maken !
  Voorlopig zet ik vraagtekens bij dit bericht.
  Gaat toch ook al jaren het bericht rond dat door vliegtuigen z.g. Chem-trails zouden worden verspreid ?! Zou best kunnen maar het is m.i. onbestaanbaar dat vliegtuigtanks worden volgepompt met een dergelijk boven het land uit te strooien gif , zónder dat één persoon z’n mond hierover zou openen ?
  Tientallen personen moeten alsdan op de hoogte zijn van de procedure bij het tanken e.d. óók niet-hoog-opgeleide personen ! Ook hier zet ik mijn vraagtekens bij.

  • Op brandnewtube wordt niet gecensureerd, daar worden al die dingen dus wel openbaar gemaakt, maar op andere platforms wordt dat verwijdert.

   Ongeveer twee jaar geleden is er een paper over chemtrails verschenen in één van de vooraanstaande wetenschappelijke bladen, zo open en bloot. Ik zag het in een filmpje van SuspiciousObservers en heb er toen niet aan gedacht het linkje op te slaan en ze hebben elke dag een science news update, dus ik ga dat niet zomaar terug vinden, maar die paper is er wel.

  • Klopt, in mijn omgeving zie ik ook maar weinig, wel hoor ik de Ambulance veel vaker tegenwoordig.
   En in de krant zie je vaker “plots of onverwacht overleden” te staan.
   Als het echt zo erg zou zijn dan zouden nabestaande zeker wel praten.
   VAERS, EMA en LAREB daar kan ik niet op om gegevens te checken helaas.

  • Jij bent erg naief. Er worden voor de helft van de vacinaties neppers uitgedeeld gevuld met water en zout oplossing degene die dus ingespot en zijn met dat vergif is maar de helft van hen en dan nig zoveel zieken, en het heeft te maken met of ze ingespoten worden in de spier of de fout dat ze in een adertje rechtstreeks spuiten, die mensen die gaan absoluut dood binnen 14 dagen meestal.uit een onderzoek door enkele pathologen wereldwijd is gebleken dat de overlijden heel waarschijnlijk daar aan liggen,door direct die zieke zooi in de aders te spuiten, slordige verplegers dus.

   • Dat is interessant! Daar had ik nog niet bij stil gestaan, over dat adertje… Over de zout oplossing wel, want het bleek dus een experiment te zijn, wat inhoudt dat ze een controle groep bijhouden (afgezien van de bofkonten die als beloning slechts zout water ingespoten krijgen), daar heb ik wel eens over gepost. Wat is het toch een vreselijke rotzooi geworden wereldwijd met die smeerlappen die deze nep-pandemie hebben bedacht!

 2. Een korte story!!!!
  Meer dan 30 jaar geleden nam mijn moeder’s zuster een anti griep injectie, zij was amper dood na deze inspuiting, de medici hebben haar met moeite gered, mijn moeder en ik werden ingeroepen in het desbetreffende ziekenhuis door de professor van dit ziekenhuis aldaar en hij waarschuwde ons dat, hoe oud wij ook zouden mogen worden, wij NOOIT en te nimmer een inspuiting mochten nemen van een z.g. anti griep virus of iets wat hiermee VERGELIJKBAAR was. Na al deze jaren ben ik deze professor enorm veel dank verschuldigd dat hij als het ware met zijn uitspraak mijn leven heeft gered, oftewel NOOIT geen Covid 19 injectie voor mij waarvan de veiligheid op geen enkele manier bewezen is en volgens de positieve berichtgeving enorme hoeveelheden overlijdens wereldwijd tot gevolg hebben. Een afschuwelijke daad direct tegen de mensheid gericht. G. Huizinga Zuid-Afrika

 3. Opvallend is dat ALLE covid ” vaccins ” experimenteel, dodelijk of chronisch ziek maken alvorens de ontvanger sterft.
  Voor mij is het daardoor overduidelijk dat de ” vaccins ” in opdracht van de satanische elite zijn ontwikkeld.
  Big Pharma en hun aandeelhouders ( o.a Bill Gates ) kunnen nu wel kapitalen verdienen aan de gifspuiten, maar hun inkomsten zullen op den duur zeer sterk verminderen door uitroeing van de mensheid.
  Wat moet Big Pharma met al het geld als hun afzetgebied t.z.t met omstreeks 90% is gereduceerd door wereldwijde genocide via de gifspuiten.
  Als de mensheid grotendeels is uitgeroeid gaat de satanische elite dus op een verlaten aardbol leven, zie onderstaand filmpje.
  Succes ermee psychopathische krankzinnigen!

  https://www.youtube.com/watch?v=qr5lbLDowqM

 4. Aan Fleur: Precies. Ik vroeg me dit tientallen jaren geleden ook al af toen ik het eea begon zien aan te komen en de touwtjes begon te verbinden. Hoe denkt die geesteszieke bende te kunnen bestaan op een vergiftigde aardbol, met nog maar een handjevol “mensen” die nauwelijks de moeite waard zijn.

  Aan allen: Die gifspuit is namelijk niet het enige. Straks volgt er ook nog een verduistering rondom de Aarde zelf (die moet klaar zijn rond 2030 of zo) en daar is die gifspuit van groot belang bij. De gifspuit zorgt er voor dat mensen de natuurlijke energie die rondom de Aarde zit, niet meer nodig hebben, omdat ze dan door vibraties vanuit satellieten het leven ingeblazen worden (en ook uitgezet worden). Dan kan de verduistering plaatsvinden. De verduistering moet plaatsvinden omdat het luchtruim vernield wordt – de jongens met het geld zijn bezig om de beschermende lagen weg te schrapen dmv EMF (magnetische straling, EMV geheten in het NL’s). Alle regeringen zijn waarschijnlijk ingeprent door de machtsverslaafden dat de mensheid straks verdwijnt als er geen “bescherming” komt tegen deze zeer noodzakelijke verduistering tegen de zon, zogenaamd hè!!! Dus ze weten óf de waarheid niet, óf ze lopen allemaal gewoon braaf mee met de leugens en de eisen dat iedereen maar de spuit krijgt. Het gaat niet om uitmoorden, het gaat om “beschermen” tegen de komende verduistering. Je weet al dat Bill Gates een laag om de Aarde wil spannen (zie FN artikel), een soort van wolk van sulfurdeeltjes, zgn om de zon te verduisteren tegen het zgn “feller branden” van de zon. Wel, die zon gaat echt niet zomaar feller branden in de loop van tien jaar!!!! Daar komt heel wat meer bij te kijken, dat kan ik met mijn stomme mensdieren kop ook nog vatten. Jij ook denk ik? De hele “klimaatsverandering” is groot bedrog, maar helaas trapt iedereen er in; ik roep er al jaren over, maar ik ben en blijf een complotdenker, dus barst maar. De jongens met het geld willen jou niet vertellen wat ze van plan zijn, omdat jij dan mss wel heel boos zou kunnen worden. Stel dat als iemand het dak van je huis komt slopen, word jij dan niet boos? Ik wel. Ik ben dus heel boos dat de jongens met het geld het dak van mijn Aarde aan het slopen zijn. En om er dan een verduisterende laag om heen te exploderen, zie ik echt niet zitten. Maar die gifspuit gaat iedereen de kans geven om onder die sulfur of krijtwolk te kunnen bestaan. Je bestaat niet echt meer, je bestaat slechts op een laag pitje, versuft en zo, en mss halfblind, maar je kan nog mee. Je kinderen worden ook zo geboren. Die gaan echter niet meer beter weten en komen onder die giftige wolk te wonen zonder enig besef. Het idee alleen al… Maar niemand denkt er over na, niemand verbindt de touwtjes, en ik zit hier alleen maar te herhalen en voor complotdenker uitgemaakt te worden. Ondertussen wordt er overal om je heen getrapt en geschopt en civiele rechten kapot gemaakt, en mensen maken elkaar voor vuil uit en vertrappen elkaar met hartelust en meedogenloos. (Primitief gedrag.) Maar het is allemaal echt heel simpel: het luchtruim wordt vernield; het wordt straks vervangen door een smerige sulfur wolk; en de mens moet zich physiologisch kunnen aanpassen anders sterft hij uit. Dus de spuit er in die de epifyse verdooft, en zo kan het mensdier straks na het jaar 2030 of wanneer dan ook nog een tijdje doorsudderen in nog grotere stupiditeit, onder de absolute controle van een paar machtsverslaafden. Hoe het dan verder gaat: bergafwaarts, want de mensdier is zo niet gemaakt, en de Aarde ook niet. Dus daarna zal het eea in rap tempo verslechteren. Het luchtruim om je heen, je huiskamer zeg maar, zal vervuild zijn door EMF en radioactiviteit. En wat de bedoeling is voor de psychopaten: diepe ondergrondse kelders met alles er op en er aan. Maar ook daar houden ze het niet lang vol, want iedereen heeft de natuurlijke vibraties van de beschermende lagen rondom de Aarde nodig. Maar waarschijnlijk zullen zij reeds weten wat de nodige frequenties zijn om zelf gelukkig te blijven, en kunnen ze zich omringen door fijne vibraties in hun ondergrondse gewelven. Zit ik onzin te verkondigen? Het interesseert me niet wat je denkt, ik zeg alleen wat er gezegd moet worden en verder zoek je het zelf maar uit. In samenvatting: er zijn maar een paar dingen die spelen: de gifspuit, de vernieling van het luchtruim, de gifwolk straks, de pijnappelklier (de antenne, zeg maar) van de mens, en de schade aan de mens en de beschermende lagen rondom de Aarde, ons huis en ons dak. De rest is allemaal flauwekul er om heen over space aliens, en satanisten, en nephilim en satanische rituelen en weet ik wat. Je kan er uren tijd in verdoen om filmpjes en boeken door te nemen over griezelige mensen en primitief gedrag (primitief gedrag onder de mens is absoluut een feit). Maar in de kern van de zaak, waar het nu om gaat is om de Aarde en hoe de mens gekoppeld is aan die Aarde; de mens kan niet zonder die koppeling, en zonder de ionosfeer en andere lagen om de Aarde heen. En de ionosfeer is éen van die lagen om de Aarde heen die jij als mens nodig hebt, ook al ben JIJ je daar nog van bewust. Nu wel dus. Die lagen mag je wat mij betreft de goddelijke energie noemen, het maakt niet uit. Maar dit is de energie die leven en energie geeft aan de mens, via de epifyse. En dat weten de klootzakken die de gifspuit uitdelen ook, en die weten ook donders goed hoe ze de mens met die spuit kunnen ontkoppelen aan die energie. Noem mij maar een complotdenker. Maar zeg over tien jaar niet dat ik je niet gewaarschuwd heb. Alles komt uit. Verder herhaal ik me niet weer; je kan ook je eigen onderzoek doen, en nogmaals, het heeft geen zak te maken met bloed rituelen en joden die bloed drinken (primitief gedrag), en de reuzen en die robot van Musk de Nephilim, en dit en dat. Allemaal afleiding. En ja, straks komt ook de space alien tevoorschijn, en dan heb je weer nieuwe afleiding. En zo strompelt de debielenkudde voort, door de psychopatische verslaafden meegesleurd de afgrond in. Totdat JIJ het stopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in