Wat is dat toch met die vreemde stoïcijnse reactie van de “schapenkant” van dit debat? Ik hoor steeds meer sentimenten als: “Het kan me niet schelen of je gelijk hebt, ik blijf bij mijn standpunt.” Waar gaat dat allemaal over? schrijft Todd Hayen.

Als een kapitein van een schip, verslagen in de strijd, schip zinkend, staand op de brug, sabel getrokken, “verdomme klootzakken! Ik ga ten onder met mijn schip!” En dat doet hij ook. Haaienvoer.

Iedereen is tegenwoordig een slechte verliezer.

Vroeger hoorde een nederlaag bij het leven en leerde men van zijn fouten of mislukkingen. Nu krijgt iedereen een prijs enkel voor deelname. De gejaagden willen hun prijs, en ze deinzen er niet voor terug om die te krijgen. “Ik was trouw aan de zaak tot het einde toe!”

Ze zullen ten onder gaan in hun arrogantie, onwetendheid en koppigheid. Jammer. Hoe cliché het ook is om te zeggen, we zitten inderdaad in hetzelfde schuitje. De schapen zijn niet de vijand. Ze mogen dan zwakheden hebben gehad waardoor ze verantwoordelijk zijn voor deze shit show, maar ze hebben hem niet gecreëerd, en ze hebben niets gekregen voor hun trouw aan hun marionettenmeesters, dat is zeker.

Deze arme mensen zijn onze broeders en zusters. Wij staan klaar om hen met open armen terug te verwelkomen in het menselijk ras, maar dat is onmogelijk als zij trouw blijven zweren aan de vijand.

Ze moeten op een gegeven moment hun sabel neerleggen. Het lijkt er niet op dat ze daar überhaupt toe bereid zijn. Op dit punt in de wedstrijd hebben we alleen maar genoten van de halftime show. Ik denk dat als de diepere winter aanbreekt, het echte spel verder zal gaan.

Maar wat is deze vreemde schapenpsychologie? – “Ik geef hoe dan ook niet op.”

Ik herinner me dat als kind, in het naoorlogse Amerika (zelfs 20 jaar na WOII waren we er als kinderen nog steeds door gebiologeerd) een favoriet jongens tijdverdrijf was: oorlogje spelen in de achtertuin. Soms hadden we plastic militaire stijl M1 geweer speelgoed, maar meestal gebruikten we gewoon stokken, of zelfs denkbeeldige wapens (zeker de granaten waren slechts “luchtbommen”).

  Acteur Tim Robbins bekent de waarheid over "veilige en effectieve" Covid-vaccins: "Ik trapte erin. Ik demoniseerde mensen. Ik was schuldig aan alles waarvan ik nu begrijp dat het niet gezond was"

Wat het meest voorkwam was dat je een kind duidelijk wegblies terwijl hij zonder dekking door de open vlakte van je achtertuin rende, en hij bleef rennen! “Je bent dood!!! Je bent dood!!!” en het antwoord was meestal: “Nee, dat ben ik niet!!! Je hebt gemist! Dat krijg je als je met denkbeeldige kogels en granaten speelt – dood is subjectief.

Er is inderdaad deze vorm van koppigheid onder de slecht geïnformeerden. Ze hebben het verkeerde team gekozen, duidelijk en eenvoudig, en het is gênant en beschamend om dat toe te geven. Gedood worden in een oorlogsspel voor een kleine jongen is ook beschamend, dus als er geen echte redenen zijn om dood te zijn, waarom dan niet ontkennen? Mijn woord is net zo goed als het jouwe.

Mijn gevoel zegt me dat er meer aan de hand is dan dat. En dit is waar het eng wordt. Er lijkt hier een vreemd psychologisch iets plaats te vinden. Ja, het heeft te maken met de loyaliteit van een sektelid aan hun “Christus-achtige” leider. En ik zou zeggen dat het hetzelfde is, behalve dat dit geen trouw is aan een persoon, zoals de Duitse verliefdheid op Hitler in de jaren dertig. Is het een trouw aan een concept of een idee? Bijna, maar zelfs dat klinkt niet echt waar. Het voelt meer alsof ze geprogrammeerd zijn om iets te geloven wat ze niet eens kunnen beschrijven of definiëren.

Ik was erg blij toen Mattias Desmets boek The Psychology of Totalitarianism uitkwam. Hij probeerde precies uit te leggen waar ik het over heb in psychologische en sociale termen. Ik geloofde daar een tijdje in, en doe dat nog steeds totdat ik mijn eigen vormingshypothese kan bewijzen.

Desmet verklaart zijn “massavorming” in termen van omgeving, zowel fysiek als geestelijk, waardoor een perfecte voedingsbodem ontstaat voor manipulatie door een snode kracht zoals de overheid of een elitaire groep mensen. Zijn uitleg snijdt wel hout, en ik zou er Dr. Mark McDonald’s aanpassingen aan de theorie aan willen toevoegen, en zelfs Dr. Robert Malone’s idee dat deze massavorming een vorm van psychose is.

Maar er knaagt bij mij nog steeds iets aan dit alles. Ik kan er niet echt de vinger op leggen.

  5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties

De mensen die ik ben tegengekomen die bij hun conventies blijven, zijn daar niet erg slim in. Ze zijn er zelfs niet erg gepassioneerd over. Ze duwen geen bewijzen in je gezicht, of tieren en tieren over de deugden van de medische kracht van de vaccins en de uiteindelijke gevaren van alternatieve behandelingen zoals Ivermectine.

Meestal spugen ze u gewoon toe en zeggen ze dat u een wetenschapsontkenner bent of een egoïstische sukkel. Er zit weinig wetenschap of logica of zelfs maar bewijs achter hun loyaliteit. Je krijgt ze niet eens zover dat ze je uitleggen wat ze geloven, behalve “als er een booster komt, neem ik die” met een beetje zompige dufheid in hun ogen. Soms is het onnatuurlijk griezelig.

Dit is een gok, daar ben ik het mee eens. Maar het lijkt erop dat ik niet de enige ben die zich dit afvraagt. Tot mijn verbazing heb ik onlangs nieuwsberichten en video’s gezien over “vreemde persoonlijkheidsveranderingen” als gevolg van verschillende elementen in de vaccins.

Ik ben lid van een Facebookgroep met de titel “Died Suddenly Worldwide” en er zijn verschillende discussies geweest, met honderden reacties, over dit onderwerp. Natuurlijk wijzen ze allemaal naar de prik als de bron voor deze hersenveranderingen. Met al het gepraat over zombies en dergelijke sinds het begin van deze waanzin, wie weet.

Nu denk ik wel dat dit idee voer is voor paranoia. De indruk dat snappies hun verstand verloren hebben is welig tierend. Denk aan de suggestie van de CSPO in Ontario (College of Physicians and Surgeons of Ontario) om de vaccinatieweigeraars psychologisch te laten beoordelen. (De CSPO heeft hier nogal voortvarend een paar stappen van teruggenomen, maar let wel, de aanklacht is in wezen juist). Na deze beoordeling kan de patiënt worden doorverwezen naar een psychiater, of onmiddellijk door de huisarts aan de psychotrope middelen worden gezet.

De ene of de andere partij in een debat voor gek verklaren is een vrij gebruikelijke tactiek om het standpunt van de beschuldigende partij waarheidsgetrouw te maken. Wat ik beschrijf lijkt echter heel anders. Ik neem persoonlijk waar wat ik hier heb gepresenteerd. En eerlijk gezegd krijg ik er de kriebels van.

  Corona hysterie: Britse regering besprak het doden van alle katten

Van mensen die hun rationele denkvermogen verliezen, is bekend dat zij historisch gezien nogal gruwelijke dingen doen. Ze doen deze dingen zonder blikken of blozen, en als zij niet de “doeners” zijn, kijken ze de andere kant op terwijl anderen “doen”.

Het heeft geen zin om te proberen een schaal te leggen op dit vermogen om wreedheden te begaan. Zodra je het verstand verliest, verlies je het allemaal. Het ontkennen van de gevaren van de vaccins, met overvloedig bewijs dat ze zeker gevaarlijk zijn, suggereert een verlies van logisch redeneren – het is niet langer een kwestie van een individu dat een subjectieve keuze maakt.

Als een persoon eenmaal het logisch redeneren heeft verloren, is het onmogelijk te zeggen waartoe hij in staat is. Mensen werden tijdens de Tweede Wereldoorlog in gaskamers gestopt, en de meeste gewone burgers gaven geen kik (vertel me niet dat ze niet wisten dat er iets vreemds aan de hand was toen plotseling alle Joden in hun buurt verdwenen).

En zeker de duizenden militairen die belast waren met de uitroeiing hebben ook niet met hun ogen geknipperd. Mensen zijn tot deze waanzin in staat, en het verlies van het vermogen om rationeel te denken is de eerste stap naar dit gedrag.

Onnodig te zeggen dat, zoals ik hierboven vermeld, de schapen met de vinger zullen wijzen en zeggen: “jij bent het!” als ze ooit beschuldigd worden. Dus, wie zal zeggen wat de echte magere kant is van dit alles.

Ik denk dat we gewoon afwachten wat er gebeurt. Tot nu toe is dit gebrek aan ratio niet aanwezig bij elke geprikte persoon die ik ben tegengekomen. Maar die statistiek blijft misschien niet lang overeind. Pak uw CDC-handboek over zombies, lees u in, en wees voorbereid!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBlackouts in Oekraïne na Russische aanvallen op het elektriciteitsnet (Video’s)
Volgend artikelIMDB: 154 beroemdheden onder de 30 jaar overleden in 2022, in totaal 5.960 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. “Het kan me niet schelen of je gelijk hebt, ik blijf bij mijn standpunt.” 

  Mark Rutte heeft dit bij zijn laatste persconferentie in mensen geprogrammeerd. Hij deed de schapen precies voor wat ze moeten zeggen als er vragen of kritiek is mbt complotten. SIRE zend momenteel ook een spotje uit dat voordoet hoe je met andersdenkenden om moet gaan, het lijkt oppervlakkig een aardig spotje, maar subliminaal doen ze voor hoe je afwijkende meningen negeert en afkapt. Ondertussen is Brazilië elke dag grovere totaal censuur aan het toepassen. De media zijn next level MKultra programmering aan het verspreiden om de narratieven overeind te houden. De sheeple worden cognitief kapotgemaakt. Trap niet in de valkuil van overtuigen, haten en boosheid. Laat mensen maar, dit is niet meer op te lossen met praten. Iedereen heeft zn keuze bewust of onbewust gemaakt, alleen de realiteit verandert nog wat. Wie niet horen wil, zal moeten voelen.

 2. De media zijn altijd het ultieme wapen geweest van overheden om mensen psychologisch te sturen en te dwingen dingen te doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen.
  Democratie en vrijheid van meningsuiting waren altijd de zoethoudertjes en we zijn er volledig ingetrapt.
  Wij stonden z.g. altijd aan de goede kant van de geschiedenis maar het tegenovergestelde is helaas de waarheid.
  De mensen die met succes hun hele leven lang zijn geïndoctrineerd betalen nu de prijs met hun gezondheid.

 3. Mooi onderbouwde poging om de vinger er op te kunnen leggen. Ik vraag me al maanden precies hetzelfde af. Wat mij wel heel duidelijk wordt, is dat we de gevaccineerden aan onze (wappie) kant moeten krijgen en houden. Het is nu niet de tijd en het moment om ‘ons gelijk’ te halen of als ‘winnaars’ rond te gaan brallen.
  We moeten als één front opstaan tegen degenen die ons dit aangedaan hebben. Hou er rekening mee dat dit moment sneller komt dan ons lief is.

  • het wordt tijd te stoppen met energie te steken in de schapen….diegenen die NIET willen zien, zullen niet zien hoeveel tijd je er ook aan verdoet…
   het moet VANZELF komen of het komt helemaal niet…je kunt alleen maar helpen wie geholpen WIL worden….
   het wordt wel meer dan tijd dat al de groepjes die WEL doorhebben wat er aan de hand is, zich verenigen en SAMEN een vuist maken….
   we zijn met zovelen, maar slechts een enkeling toont zich….

 4. Ik kan mij nog herinneren dat wij vroeger een levendpil hadden die dan na een bepaalde tijd werkte.
  Het ging niet om punten of spullen, feitelijk ging het om tijd.
  Wat mij betreft is het zooitje in Den Haag al ruim 20 jaar dood maar hebben ze hun levend pasjes, prikjes en bommetjes, wat ook geldt voor de NOS en al die praatclubjes die ik al 3 jaar niet meer zie met het dode geld, of het geld van doden?

 5. IK ben kapitein! ik sta voor de mensen welke onder mijn bevel zijn gesteld voor 100%!!
  Ik sta absoluut niet toe dat deze mensen opgeofferd worden voor “niets”!
  Ik ga “ALTIJD” uit van, kan het niet linksom dan maar rechtsom.
  NOOIT zal ik mijn “mensen” opofferen voor een verloren zaak!
  IK ben KAPITEIN! Ik moet beslissen over leven of dood!
  Ben ik God? Neen! Ik ben gewoon een mens en moet beslissen over de levens van anderen!

  • Wanneer jij het gevoel hebt anderen te moeten redden…. dan doe je aan zelf opoffering. Gebrek aan eigenwaarde dus.

   Alhoewel goed bedoeld… begrijp ik wel…. maar feitelijk gezien zijn de mensen ZICHZELF al aan het opgeven dus wie ben jij dan “Lucifer”?

   Je zal diep naar je eigen Sterkten en Zwakten moeten kijken, wil je verandering in deze wereld brengen.

   Heel veel succes met je “trekken aan een dood paard” aanpak cq. eigen brandstof verdampen !

 6. Het is ongelooflijk makkelijk om mensen te besodemieteren.
  Het is ongelooflijk moeilijk om mensen er van te overtuigen dat ze besodemieterd zijn.
  De angst om toe moeten geven dat je jezelf hebt laten belazeren…..waar je bij stond……met alle risico s van dien.
  Dat kan het ego helemaal niet aan. Gewoon ontkennen is makkelijker.
  De weg van de minste weerstand.

  Laat maar zwemmen in die onzin.
  Verzuipen doen ze vanzelf
  Lemmingen.

 7. 40 jaar jong…. Lieuwe… overleden…

  Jaaaa natuurlijk was hij al weer een tijdje ziek of had hij van alles onder de leden.. jaja.. maar INEENS overleden….. zo plotseling..

  ER IS GEEN SPRAKE VAN ZELFDODING !! (Zegt familie) maar TOCHHHH duwt NU.nl ALLE INFO richting depressie.. dus die ACHTERLIJKE REAGEERDERS DAAR natuurlijk weer volop over (hun EIGEN) depressie praten….

  HET NARRATIEF WORDT IN EN IN GESTUURD….!

  Westra zette begin 2017 abrupt een punt achter zijn carrière vanwege een depressie….ALS HET ZELFDODING WAS GEWEEST HADDEN WE HET ALLAANGGG (OF NU) GEHOORD… dat is het niet…

  De doodsoorzaak is nog niet bekend !!!!

  DUHHHH maar het is dus géén zelfdoding…. ok… kom op mensen !!

  Ja sorry hoor… HOE BLIND ZIJN MENSEN… dit is zoooooooooooo frustrerend !

  Gelukkig zijn er wereldwijs HEEL VEEL SNAPPIES die begrijpen wat er gaande is…

  Het domme volk dat het niet WIL weten moet echt heel ver uit mijn buurt blijven…

  https://www.nu.nl/wielrennen/6247053/oud-wielrenner-lieuwe-westra-op-veertigjarige-leeftijd-overleden.html

 8. Ik ben kapitein van een schip en val tijdens oorlog onder commando van het maritieme leger.
  NOOIT zal ik mijn schip in wateren laten begeven welke catastrofaal voor het schip èn bemanning zal zijn!
  Eerder zal ik mijn schip brengen naar “neutrale” landen waar wij in alle rustte den oorlog kunnen uitzitten.
  Ik ben dan ook geen “goede” kapitein? Maar wèl een die zijn bemanning terug thuis kan brengen!

 9. Het fenomeen wat zich nu voltrekt, was eigenlijk altijd al aanwezig bij deze zelfde mensen. Toen de walkman kwam en later de smartmobiel kwam, nu heeft bijna iedereen zo’n ding. Al diegene vergroeide al snel met dat ding en sloten andere uit die er geen hadden. Dit heeft met het ego te maken, van kijk mij eens. Met de selfie generatie is dat fenomeen veel extremer geworden, net als die gestoorde hype om alles te fotograferen wat je gaat eten. Alsof elke minuut vast gelegd moet worden wat zij doen. Dat heb ik nooit begrepen, ik zag daar het nut er niet van in. Een radio heb ik zelden of nooit aan, terwijl de meeste niet zonder kunnen. Deze mensen hebben zich al decennia zich zelf uit hun eigen balans laten halen en daardoor worden zij makkelijker manipuleerbaar. Deze mensen zijn alle extrovert die zijn naar buiten gericht. Die hun ego constant willen strelen, zodat zij gevoelsmatig een hogere status voor de buitenwereld willen doen pronken.

  Dit zie ik geregeld in mijn woonbuurt, als er 1 een nieuwe auto heeft, volgen er al snel meerdere. Alsof ze niet onder willen doen aan de andere. Maar zo worden we geïndoctrineerd op scholen om tegen elkaar in een competitie strijd aan te gaan, van wie is de beste. Door dit via politiek en media samen het zware vergiftigde DNA veranderde injecties zo te promoten, dat het zogenaamd een veilige en effectief vaccin is. En dat het eerste instantie zogenaamd schaars was, krijg je dat zoveel mogelijk mensen dat schaarse vaccin willen hebben. Zodat hun ego gestreeld kan worden. Van ik heb het ultieme nog kunnen bemachtigen. Dit psychologische grapje werkt altijd bij mensen die in onbalans zijn, in de reclame wereld werken zij precies zo. Van een slecht lopend artikel in de winkel aan prijzen van maximaal 2 per klant, dan zul je zien dat de mensen er ineens om vechten. Of zogenaamd afgeprijsd, terwijl het vorige week goedkoper was en niet in de reclame zat. voorbeeld: het product koste vorige week 6,95 en nu in de reclame van 12,95 afgeprijsd tot 8,95. Dan wordt de hogere prijs zonder blikken of blozen betaald en zijn de mensen gelukkig dat zij dat afgeprijsde artikel nog konden bemachtigen. Schaarste werkt in de marketing. De mens is zo makkelijk te misleiden, daar wordt je soms bang van.

  Mensen die in onbalans zijn kun je letterlijk alles wijsmaken en als zij eenmaal overstag zijn gegaan blijven zij volharden in hun keus. Omdat “dat” het eerste is wat ze horen en aannemen als de enige waarheid. Iets nieuws aanleren gaat iedereen veel makkelijker af, dan iets afleren. Zo als nu met diverse onderzoeken is gebleken, dat het zogenaamde veilige en effectieve vaccins puur vergif blijkt te zijn.

  Dat kun je al die geprikte niet wijs maken, want toegeven betekent een beschadigde ego, dat zij gefaald hebben in hun keus. Dan doen maar ongeveer 5% van de mensen, de rest blijft volharden ook al gaan zij daardoor dood. Het is een ideologie geworden voor hen en zolang de meerderheid blijft volharden in hun geloof, dendert de trein des doods door. Daar kun je als waarnemer niets aan veranderen. Alleen maar verbaast naar kijken en hopen dat de grote massa jouw er niet mee in de afgrond neemt.

  • Jep, helemaal mee eens. Heb je ook niet dat je meer en meer afstand hebt tot die kudde? Ik sta bewust langs de zijlijn en kijk met verbazing toe. Het is en blijft absurd. Hoe idioter zij in alles mee gaan, des te meer ik me van ze distantieer. Voorheen zou ik de strijd nog aangegaan zijn, hakken in t zand, ze door elkaar willen rammelen om ze tot inkeer te brengen. Nu laat ik het volledig met rust. Stap voor stap neem ik steeds meer maatregelen om zelfvoorzienend te zijn. Dan ben ik tenminste constructief bezig. And I LOVE JOMO!

 10. Lijkt op een spel van manipulatieve
  Sociale ( financieel) onderdrukking
  Sociaal; het visitekaartje van politiek en deep State. Een mega valkuil.
  Mensen zijn van nature sociale wezens, zijn tijden geleden geïsoleerd geraakt van elkaar. ( industriële revoluties) Daarom werkt ‘sociaal’ perfect als val.
  Zie reclame programma’s ; het spijt mij zo. ( ik kijk geen tv meer, niet meer op de hoogte) zelfs maximaaltje’s ; het spijt ons zo
  (lockdown eilandje) wordt als acteer talent ingezet, emotie(tv) is boven de ratio komen te staan.
  Geld – sociaal aaneen gekoppeld
  Doe je niet mee, ..kijk uit jij , baan kwijt. Aso’s moeten wij niet.

  “ je doet het voor elkaar”
  “ Gewoon egoïstisch om die spuit niet te nemen”

  Ook hierin is de grote nsb groep een perfecte, aanjager.
  (De eenderde )
  Voor voordeel je naasten ‘verkopen’.
  In feite soort slavenhandel.

 11. We are leaving 2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale. The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality. Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness. Astrologers often take the occurrence of many of these developments over the last few centuries as an indication of the nearness of the Aquarian age.

  WHO RULES THIS WORLD? Secret World Government….Who makes up the secret societies and all powerful organizations that rule our world? And who is purposely excluded from the decision making? https://youtu.be/n0LaB53QsUE Who makes the chaos…We discuss the Cardinals’ decision to mobilize against Pope Francis and the potential consequences of his resignation. Pope Francis has been under increasing pressure from within the Catholic Church to resign, and the Cardinals have decided to take appropriate action in response. This video discusses the likely consequences of Pope Francis’s resignation, and how it will impact the Church as a whole. A cardinal said the conservative group of cardinals is ready to move against the ‘communist’ Pope Francis…..https://youtu.be/wwkk9pBMQ3M

  Maarten Oversier
  Alle menselijke trauma’s terug te voeren zijn naar dezelfde drie bronnen: oorlogen, de kerk en de onverwerkte ervaringen van onze voorouders. https://youtu.be/AsWoJ135FuM Karmic relationships are addicting because we are attracted to a karmic based on shared mutual wounds + negative patterns in need of healing. https://youtu.be/IolDZWnD1xY

  2023 Authenticity symbolizes your uniqueness. The year for compassion.

  Many questions occupy the mind.
  It remains uncertain whether we can leave behind the challenges and uncertainties of recent years.

  Rising above the trend of dichotomy is perhaps the greatest challenge we face.

  Authenticity symbolizes your uniqueness. Your path is the path that you map out from your unique self. It is your unique self, the essence of your humanity, that allows you to truly engage with others with compassion.
  The dynamic is in developing yourself to higher consciousness. This makes you aware of the balance that may or may not exist between you and your environment. It is very important that you keep to yourself. Regularly seek silence and enter into a dialogue with your inner voice. Try to put everything that happens with and around you into perspective with your voice. Don’t be confused by what is happening. Find your rhythm in paying attention to your inner and outer world.
  The annual energy moves us to the brain and spine, the middle column of your being. The spine provides a direct connection to Source.
  The higher conscious self. This position of this year’s energy supports your insightful process in all that is going on. She helps you to be in the here and now.

  Theme and mission
  Despite the fact that we strive for inner authority, and the influences on everything that happens with and around us. Own inner authority from the heart is the theme this year. This means that clarity, insight, truth-finding and authenticity run like a red thread through all events.
  The truth finding associated with this is ‘Unlocking the Secret’. The impact of this mission may be seen as broadly, if on a global scale, or as limited, as within your own life.
  As a result, we advise you to pay close attention to what comes to the surface in yourself and in society. We will regularly be confronted with a lack of transparency and with limited thinking and views. It is important that we subject everything that comes to us as truth, including our inner truth, to a critical examination.

  Transformatieve en progressieve teken Waterman lopen tot 2044. Deze overgang gaat voor de nodige veranderingen binnen de samenleving zorgen. Ik doe 100 voorspellingen. https://youtu.be/pyxasEPZY2A

 12. Waterman zijn non-conformiteit, filantropie, waarachtigheid, doorzettingsvermogen, menselijkheid en besluiteloosheid. Vaak beschouwen astrologen het optreden van veel van deze ontwikkelingen gedurende de laatste eeuwen als een indicatie van de nabijheid van het Aquariustijdperk.

  “De mensheid heeft eigenlijk geen economisch, logistiek of sociaal probleem, maar een diep spiritueel probleem. Het gaat om een existentiële crisis: we weten nog steeds niet wat de werkelijke zin van het leven is. Niet wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan”.

  Non-conformiteit betekent dat een zaak niet de eigenschappen heeft die van de zaak mochten worden verwacht op grond van de verwachtingen. De eisen die aan een zaak/product mogen worden gesteld zijn afhankelijk van de aard van de zaak en de mededelingen van de verkoper en bracht hierover misleidende informatie en in het begin helemaal niets en stopte het in de doofpot zoals het nep-vaccin.
  Niet getest en toch doorgedrukt zonder na te denken over de consequenties met Marcel de Graaff die namens de EU in het EU-‘parlement’ zit, doet hier een pikante uitspraak. Helaas staat het momenteel om een onbekende reden niet meer op de website. Hij legt uit dat de EU en de Nederlandse regering mensen veel leed aan hebben aangedaan door hen “met leugens en bedrog” die mRNA-injectie op te dringen.
  1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk
Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment.
De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.

  Merel gaat daarnaast dieper in op haar missie: Zelfliefde. Ze benadrukt hoe belangrijk de relatie met jezelf is, het belang van prioriteit geven aan je eigen welzijn en de acties die daarbij horen. Afsluitend doen Marjolein en Merel een fijne oefening waarin je jezelf op een diepere laag onderzoekt en terug gaat naar je behoeften en verlangens. https://youtu.be/hu9YqF5tLNk

 13. Een vriendin van me heeft me voor van alles en nog wat uitgemaakt toen ik, op haar verzoek om mijn kant uit te leggen, 2 docu’s stuurde: 1 follow The money van Tim, 1 medische van een arts die over de wereld andere artsen en wetenschappers hun mening vroeg. Ze heeft ze niet eens bekeken en me in de knieën willen schieten door de bron waar ik de docu’s vandaan had, al in twijfel te brengen. Heel flauw. geen enkele inhoudelijke tegenargument gehoord. Ik ben er niet eens kwaad of verdrietig om geweest. Heb niet eens gereageerd. Heeft geen enkele zin, wordt alleen maar een oneindige discussie. Ik heb graag fout, helemaal met die spuiten, maar kom met inhoudelijke tegenargumenten. Maar zo zie je aan dit voorbeeld: het heeft geen enkele zin om met die gehersenspoelden in gesprek te gaan. Hun doodsangst dat je wel eens gelijk kan hebben, is zo groot dat ze alles eraan zullen doen om het te ontkennen. Al staan ze met 1 been in t graf. Sterker nog: al liggen ze koud in de kist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in