Het Amerikaanse leger heeft aangekondigd dat ze een officieel onderzoek gaan instellen naar de verontrustende toename van hartgerelateerde sterfgevallen en ziekten na de introductie van de COVID-19 vaccins, bericht Thepeoplesvoice.

Volgens Gilbert Cisneros Jr., ondersecretaris van defensie voor personeel en paraatheid, waren er in 2021 minstens 275 gevallen van myocarditis, wat neerkomt op een enorme stijging van 151 procent in vergelijking met de gemiddelde jaarlijkse gevallen die van 2016 tot 2020 werden geregistreerd.

Myocarditis, een mogelijk dodelijke vorm van hartontsteking, wordt veroorzaakt door de COVID-19 vaccins.

Greatgameindia.com meldt: De Defense Medical Epidemiology Database was de bron van de genoemde diagnosegegevens.

De heer Cisneros gaf ook het aantal gevallen per 100.000 persoonsjaren, wat een methode is om het risico over een bepaalde periode te beoordelen. In 2021 was het percentage onder mensen met een eerdere infectie 69,8, terwijl het onder gevaccineerde leden 21,7 was.

“Dit suggereert dat het eerder [COVID-19] infectie was en niet COVID-19 vaccinatie die de oorzaak was,” zei de heer Cisneros.

Er werden geen specifieke gegevens verstrekt over leden die gevaccineerd waren maar ook COVID-19 hadden opgelopen. Bovendien geeft het totale percentage van 20,6 aan dat sommige leden niet in aanmerking werden genomen in de subgroepanalyse.

Senator Ron Johnson uit Wisconsin, die problemen met de database heeft onderzocht, uitte zijn bezorgdheid over hoe het leger deze cijfers had verkregen.

“Het is onduidelijk of en hoe er rekening werd gehouden met dienstleden die een eerdere COVID-19 infectie hadden en een COVID-19 vaccinatie kregen,” schreef de heer Johnson (lees hieronder) aan de heer Cisneros.

  EU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven

Johnson vroeg om deze informatie niet later dan 2 augustus te verstrekken.

Dr. Peter McCullough, cardioloog en voorzitter van de McCullough Foundation, onderzocht de onlangs onthulde gegevens.

“De grote toename van myocarditisgevallen bij onze militairen in 2021 was hoogstwaarschijnlijk te wijten aan de onverstandige COVID-19 vaccinatie,” verklaarde hij. Om zijn punt te ondersteunen, verwees hij naar een studie uit Israël, die geen vergelijkbare toename van myocarditisgevallen onder COVID-19-patiënten vond.

Enkele andere studies hebben een verband ontdekt tussen COVID-19 vaccins en een verhoogd risico op myocarditis. Myocarditis is ook in andere onderzoeken in verband gebracht met COVID-19-infectie, terwijl de vaccins de infectie niet effectief konden voorkomen en een verminderde werkzaamheid tegen de infectie vertoonden.

Na de goedkeuring van COVID-19 vaccins voor gebruik door Amerikaanse regelgevende instanties eind 2020, heeft het leger vaccinatie actief gepromoot. Het leger behoorde wereldwijd tot de eersten die hun bezorgdheid uitten over myocarditis na vaccinatie en publiceerden zelfs een casusserie met 22 voorheen gezonde leden die binnen vier dagen na ontvangst van een COVID-19-vaccin myocarditis kregen. Vervolgens erkenden Amerikaanse functionarissen dat de vaccins inderdaad myocarditis veroorzaken.

In 2021 stelde de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de vaccinatie verplicht, een vereiste die van kracht bleef totdat het Congres de intrekking ervan afdwong.

Herhaalde veranderingen

Militaire functionarissen ondervonden problemen bij het verstrekken van nauwkeurige gegevens over myocarditisdiagnoses in 2021.

In 2021 onthulden klokkenluiders dat de incidentie van myocarditis, zoals geregistreerd in de Defense Medical Epidemiology Database (DMED), met maar liefst 2.868 procent was gestegen in vergelijking met het gemiddelde van 2016 tot 2020. Deze gegevens werden in augustus 2021 uit de database gehaald.

  Net binnen - Pfizer CEO test voor de tweede keer in 6 weken positief op VAIDS

Toen dezelfde gegevens echter later werden gedownload, was het aantal myocarditis diagnoses voor 2021 drastisch gedaald van 1.239 naar 263, waardoor bezorgdheid ontstond over mogelijke gegevensmanipulatie.

Militaire functionarissen reageerden door te verklaren dat ze de gegevens hadden bekeken en als “foutief” hadden geïdentificeerd. Ze schreven het probleem toe aan een “database onderhoudsproces” dat de gegevens voor de jaren 2016 tot 2020 had “gecorrumpeerd”, waardoor slechts 10 procent van de werkelijke medische ontmoetingen tijdens die periode werden weergegeven.

In 2022 verzekerden ambtenaren Mr. Johnson, de Republikeinse topman van de Senaatssubcommissie Onderzoeken, dat het probleem was opgelost. De gecorrigeerde gegevens lieten aanzienlijk andere percentages zien. Zo werd de aanvankelijk gerapporteerde toename van 2.181 procent in hypertensie voor 2021 bijgesteld tot slechts 1,9 procent, en de gerapporteerde toename van 472 procent in onvruchtbaarheid bij vrouwen werd bijgesteld tot 13,2 procent.

In 2023 onderzocht een andere klokkenluider echter de database en ontdekte discrepanties in de bijgewerkte percentages. Testikelkanker, waarvan oorspronkelijk werd aangegeven dat het met 369 procent was toegenomen, werd nu door het leger vermeld als slechts 3 procent, maar de werkelijke toename bleek 16,3 procent te zijn. Bovendien kwamen aandoeningen zoals longembolie in 2021 vaker voor dan aanvankelijk door het leger werd aangegeven.

Bezorgd over deze bevindingen informeerde de klokkenluider Mr. Johnson en drong er bij de militaire functionarissen op aan om een verklaring te geven voor de inconsistenties.

De heer Cisneros gaf toe dat de informatie die aan de senator was verstrekt niet volledig was. Hij legde uit dat de discrepantie was ontstaan omdat de gegevens van december 2021 nog niet beschikbaar waren op het moment dat de gecorrigeerde gegevens werden verstrekt. Deze vertraging was te wijten aan een “gegevensvertraging” van ongeveer drie maanden, wat betekent dat de gegevens van februari 2022, toen ze aan de heer Johnson werden gegeven, niet de meest recente cijfers bevatten.

  Dr. Vernon Coleman: "Het is tijd om de schuldige dokters te arresteren die de covid-19 vaccins gaven"

Na onderzoek bevestigden functionarissen van het Pentagon dat hun analyse nauw aansloot bij de gegevens die door de klokkenluider met de heer Johnson waren gedeeld.

Het is vermeldenswaard dat militaire functionarissen niet eerder melding hadden gemaakt van een gegevensachterstand in hun communicatie met de heer Johnson of het publiek, en ze namen de meest recente gegevens niet op toen ze hem medio 2022 een andere mededeling stuurden.

“Zonder de onthulling van de klokkenluider, betwijfel ik of Defensie ooit zou hebben erkend dat het onvolledige informatie aan mijn kantoor heeft verstrekt in februari 2022 en opnieuw in juli 2022,” zei de heer Johnson.

De heer Cisneros bekritiseerde het Ministerie van Defensie (DOD) voor zijn gebrek aan transparantie en vroeg om opheldering over de vraag of de piek in diagnoses van bepaalde medische aandoeningen verband houdt met de COVID-19 vaccins.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGlimpen van een eindspel in Oekraïne
Volgend artikelBREAKING: Cuba kondigt aan dat het gereed is Russische raketten te accepteren terwijl Russische marine 225 km uit de kust van de VS arriveert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Interessant… misschien… een betrouwbare bron zei jaren geleden… ‘The military is the only way’. En dat klopt denk ik wel. Alleen een leger kan al deze totaal doorgedraaide psychopatische overheden en elites een halt toeroepen en vernietigen. Het kwaad is overal de baas, maar het goed is overal de werknemer. Hopelijk gaan de goeden beseffen dat ze werken voor het kwade.

 2. Volgens betrouwbare documenten zijn deze zogenaamde vaccinaties bio wapens ontworpen door overheidsinstanties om de massa te manipuleren en in bedwang te houden. Moderne lijfeigenschap in wording. Met andere woorden je kunt onmogelijk een eerlijk onderzoek verwachten van degenen die de misdaad hebben gepleegd.

  • De top van onze samenleving heeft mensen onder bedreiging van ontslag grotendeels gedwongen om mee te werken. Als dit onderzoek door de top wordt gedaan heb je gelijk.

   Mensen kunnen wel realiseren dat 98% van de top corrupt is, maar dat 98% van de werknemers gewoon zn werk doet omdat ze anders niet kunnen bestaan. Dus 98% van de bedrijven en legers en justitie moeten realiseren dat ze blind de kar trekken voor een 98% corrupte top. Als wij onze macht beseffen en de 98% werknemers alles gaat weigeren, dan heeft de vijand geen enkel macht. Hun macht is zoveel wankeler dan WIJ denken… omdat WIJ onze macht niet realiseren.

   • De duistere krachten achter de schermen (nog wel) hebben het tijdstip van de 17 SDG’s vervroegd van 2030 naar 2025; een zwaktebod uit pure paniek. En ook de haastige invoering van een regelrechte EU-censuur m.i.v. 25.08 onder de noemer Digital Services Act (DSA) om ‘nepnieuws’ op het gebied klimaat te bestrijden past precies in dit plaatje.
    Maar ook op het gebied van coronabeleid, covid’vaccinaties’ & oorlog in Oekraïne zal de EU i.s.m. big tech toezien, dat alleen het Brussel-narratief unaniem wordt uitgedragen.

 3. Nog een paar jaar en er is geen enkele “ gevechts klare “ soldaat meer over!
  Het vaccinatie mandaat voor het leger van de Biden regering zal het leger decimeren. ‼️DUUR 10 JAAR‼️
  De overigen maken gebruik van “ geslachts verandering “ dan zijn ze “ op kosten van de baas” ook een tijdje “ buiten dienst”
  Wat de “ wereld politie agent “ zich al niet op de hals haalt

 4. De Georganiseerde misdaden Activiteiten van en door de Farmaceutbedrijven en WHO OMT EMA LAREB Mensen zoek eens Astra Zenica een Brits-Zweeds bedrijf Een beetje onderzoek leert ons dat Aste zenica een omvangrijk strafblad heeft van illegale praktijken van omkoping en andere onethische zaken doen en in het zwart boek staat vermeld van meerdere Farmaceut bedrijven (Janssen, Pfizer, en meerdere bedrijven!!!!

  • Correct. Dit maakt duidelijk, met al de zwart gemaakte contract pagina’s door de overheden, dat het „criminele Cartel“ leden bevat waarop we stemmen.
   Mooi punt in de tijd om de wettelijke politieke onschendbaarheid op te heffen met terug werkende kracht. Vraag na bij de belastingdienst hoe je dat moet regelen…🤨😂

   • Voor de ‘covid’crisis vielen bij mij de schellen van de ogen na het lezen van het boek ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ van de Deense arts Peter Gotzsche.
    Volgens hem zijn de grootste criminelen op aarde werkzaam bij big farma en list & bedrog is hun handelsmerk.

 5. Waarom zijn CDC Bazen altijd Joden?

  Zelfs nu het land deze zomer wordt geconfronteerd met zinderende hittegolven, denkt Dr. Mandy Cohen, directeur van de Centers for Disease Control and Prevention, al vooruit op het koude- en griepseizoen deze winter.

  “We zullen daar drie bugs hebben, drie virussen: natuurlijk Covid, griep en RSV”, zei Cohen in een interview. “We moeten ervoor zorgen dat het Amerikaanse volk alle drie begrijpt en wat ze kunnen doen om zichzelf te beschermen.”

  https://endtimeheadlines.org/2023/07/the-cdc-is-already-warning-us-to-prepare-for-a-winter-trifecta-of-covid-flu-and-rsv/?

 6. The sun emits all sorts of space weather in random directions, and every once in a while Earth is right in its crosshairs. When a coronal mass ejection’s magnetic field is anti-aligned with Earth’s, it can induce a very dangerous geomagnetic storm. This could lead to a multitrillion dollar disaster if we’re unprepared — and we’ve never been in more danger. https://bigthink.com/starts-with-a-bang/giant-solar-flare/

  It is as we ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

  Het Licht van Bewustzijn groeit collectief met de dag en dit betekent dat de collectieve schaduw steeds meer “belicht” wordt. Het betekent niet het einde van de wereld. Wel het einde van de wereld zoals wij die tot nu toe kenden. Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben. We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht. Dit transformeren gebeurt vanzelf als je kijkt zonder verzet. De waarheid kennen zonder deze te ZIJN en leven is hetzelfde als niet-weten. Volledig zinloos. Wat betekent dit dan? Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Als je de leugens ziet neem je verantwoordelijkheid voor jezelf. Dan neem je de beslissing dat je daar niet aan wilt of kunt deelnemen. En zo veranderen wij samen de systemen en structuren van binnenuit. Door zelf te veranderen. Dan spelen we het spel dat leven heet volgens de nieuwe spelregels. Spelregels opgesteld door het hart. We volgens onze innerlijke authoriteit en niet een authoriteit buiten ons. Een externe authoriteit die dicteert en onzinnige en onmenselijke liefdeloze regels oplegt…..

  How to Free Your Mind and Keep From Being Triggered https://youtu.be/fgRn-wMA5RY It highlights the importance of ceasing to identify yourself with your thoughts and emotions, and instead observing them without reacting or fueling them. Through this process, you can unleash the release of energy, discover inner peace, and establish a deep connection with your true nature of pure consciousness. The ultimate goal is to maintain a centered and liberated state, no matter what unfolds in the external world.

  How To Receive The New 10TH DIMENSION Light Codes! Learn about the new 10th-dimensional consciousness that is now accessible to many people on Earth and how it’s different from the 3rd and 5th dimensions. https://youtu.be/EE9z2EdqTOo restore your negative mind.

  Time of awakening out of chaos = Yes, we must be higher frequency if we’re going to evolve beyond the lower frequency reality. Not much time left and we’re all responsible for representing humanity in everything we do and don’t do. So, no pressure. https://youtu.be/DWJOUPlYr1M

 7. 2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: In this “BIG” Transformation as we pivoting to Unity use Holism to real Love in Acceptance as we use Charity with Compassion making a way to real Freedom as we come to Free will experience.

  From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers……

 8. Macht ligt bij het volk. Nieuwetijdskinderen zijn spiritueel, diepzinnig en fantasierijk. Ze worden geïnspireerd door idealen als gelijkheid, broederschap en respect voor de natuur. In hun aura zie je vaak dat de hoogste twee chakra’s wijd open staan: ze kunnen daardoor veel inspiratie, inzicht en enthousiasme ervaren. Maar vaak zie je ook dat deze energie niet (helemaal) geaard is, wat zich uit in zweverigheid, rusteloosheid, dromerigheid of gebrek aan realiteitszin.

  Nieuwetijdskinderen zijn meer gevoelsmatig dan rationeel ingesteld. Ze hebben moeite met vooropgestelde structuren en mentale kaders die weinig ruimte laten voor intuïtie, onvoorspelbaarheid en individualiteit. Eigenlijk zijn zij hier om ons te leren breken met een traditie van overmatig denken en analyseren.

 9. Beste Mensen

  Nou maar hopen dat er geen kletskoek verhaal word aangehangen door de Achterklein kinderen der dienaren van de Negatieve entiteiten genaamd God en Duivel
  Kort gezegd geprobeerd word een nog grote oor aan te naaien dan de vorige genaamd :
  de Covid Bijbel Oor
  Mocht deze onderzoek echt zijn Dus niet onder begeleiding van de Negatieve entiteiten genaamd God Duivel dan worden de Grootste Criminelen 100% Zeker In het openbaar opgehangen
  Bungelend tot de dood erop zal volgen
  Te weten alle onrechtmatig vergaarde multi milje-oen-airs en hoger
  U kent all die namen : Bilderbergers de 13 Families
  Klaus Schwab-Berlapp en kornuiten dus de heele WEF Bende met alle voor de Schaapjes verdwalings vertakkingen van die WEF bende te weten de heele Navo Nato Ira Eto Rota Fraction GreenPeace Mossad EU en meer
  Dat zijn er duizenden uitzienden Als mensen
  Maar zijnde iets anders
  Blanken All in persoonsvormen in grote getalen via infiltratie in Witte belichamingen helaas Nu niet alleen Via Witte maar ondertussen zijn er ook anders gekleurden erbij gekomen
  Al zijn daar nog niet zoveel van
  Maar het is al erg genoeg

  Een heele hoop in eensklaps
  Als de Amerikanen dat aan durven dan mogen die de baas blijven als Dienaren der Mensheid
  Anders ophoepelen
  Ook dat huichel Gender Leger
  Want Gender is al een valse benaming voor de mens
  Een mens hoort te weten dat iedereen twee in èèn is
  Het geslachtsdeel en het uiterlijke gelaat bepaald welke via die belichaming overheerst
  Operatief wat voor een belichaming cratie van Moeder Natuur proberen te veranderen was is en zal zijn
  UIT DEN BOZE

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in