Ik was van plan over deze bizarre PSA te schrijven toen deze een paar maanden geleden uitkwam, maar ben er nu pas aan toegekomen. Eerlijk gezegd zijn deze mensen volledig en gevaarlijk begoocheld, mogelijk zelfs geestesziek (of degenen die het script van de teleprompter schrijven zijn dat), schrijft Kurtnimmo.com.

Als er inderdaad een Russische kernraket zou ontploffen boven Manhattan, zou het eiland onmiddellijk een glasvlakte worden, een formatie van gesmolten silica.

“In juni vernamen we dat Rusland een 100-megaton kernbom had ontwikkeld, Poseidon. “POSEIDON zou onder water ontploffen om de Amerikaanse kuststeden en zeekust, waar veel van Amerika’s militair-industriële kracht en bevolking is samengebracht met tsunami’s overspoelen en radioactief te besmetten,” merkt Peter Fry op.

Neem me niet kwalijk. Maar “ter plaatse schuilen” tijdens een radioactieve tsunami is geen goed idee. In feite getuigt het van een verlaagd IQ en cognitief vermogen (om nog maar te zwijgen van psychopathie).

Volgens een tabel samengesteld door Hans M. Kustenensen en Matt Korda, is de meest destructieve operationele Russische kernbom de SS-18 M6, ook bekend als “Satan”. Deze heeft 10 onafhankelijk gerichte kernkoppen, met een gecombineerd totaal van ongeveer 800 megaton. Eén van deze kernkoppen zou de metropool New York vernietigen.

De SS-25 Sickle, de RS-12M Topol en de meer recente RS-28 (Sarmat), naast andere MIRV-kernkoppen met hoge capaciteit, hebben het vermogen om de VS in korte tijd in een radioactieve parkeerplaats te veranderen.

Je in je huis verstoppen als een van deze monsters ontploft, is niet echt zinloos. Het is ronduit dom.

De gemiddelde New Yorker zou onmiddellijk worden verdampt of spoedig sterven aan derdegraads brandwonden en inwendig letsel (ziekenhuizen zullen er niet zijn), of aan stralingsziekte.

  Waterloo bij Bakhmut: Honderden Oekraïense soldaten sterven massaal bij zelfmoordacties in Klishivka - Kerkhof (Video's)

Er is maar één reden om deze PSA aan de onwetenden op te dringen: hen de stuipen op het lijf jagen en ervoor zorgen dat ze Rusland nog meer gaan haten dan ze al doen, dankzij de oorlogspropagandamedia. Natuurlijk staat Rusland daaronder met andere officiële neolib vijanden. Iran, Afghanistan en Noord-Korea.

Geen van de eerder genoemde landen verdient de antipathie van het gemiddelde Amerika. Zij hebben het Amerikaanse volk niets gedaan. Zelfs het middeleeuwse en barbaarse Saoedi-Arabië is populairder dan Rusland.

Propaganda werkt nog steeds, vooral met de komst van de moderne communicatietechnologie.

“Voor zover het überhaupt effect heeft, kan pacifistische propaganda alleen effectief zijn tegen die landen waar een zekere mate van vrijheid van meningsuiting nog is toegestaan; met andere woorden, het is nuttig voor het totalitarisme,” schreef George Orwell.

In toenemende mate, met de schijnbaar eindeloze toetreding van control freak-psychopaten en oproepen om het internet te muilkorven, kan ik zonder twijfel zeggen dat de Amerikaanse overheid bezig is om een “zekere mate van vrijheid van meningsuiting” steeds onmogelijker te maken in Amerika.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russische parlementsleden zeggen op TV: “Vier Sarmat-raketten kunnen de hele VS wegvagen en één het VK”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPink Floyd frontman Roger Waters verklaart dat hij het doelwit is van “liquidatie” nadat hij Kiev had opgeroepen vrede te sluiten met Rusland
Volgend artikelTweeduizend dollar per dag – de vraag naar huurlingen groeit in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • @ape.c-age >> (kernbommen bestaan niet……)

   En anders maar wel, laat je niet gek maken door die clowns.
   Als het je tijd is, dan is het je tijd. Met of zonder Bom.

   • Volledige stad van hout! Veel TNT does the tric. Napalm ook.
    Ik heb geschiedenis op school gehad en toen werd ik groot en begon voor mijzelf te denken. Je zou het ook kunnen proberen.

    • Maar dan heb je nog steeds de door wegsmelten en verdampen (!) van massief graniet ontstane ruimtes diep in de grond onder de WTC torens in Manhattan.

     Deze gigantische verglaasde uithollingen zijn niet te verklaren middels chemische of aanverwante explosieve of thermoreactieve middelen zoals thermite of (nano-)thermate.

     Na de identieke en geheel symmetrische demolities van de torens werd overal in het neergedaalde stof in New York radioactieve verval producten gevonden en flink verhoogde radioactiviteit gemeten. Veel van de hulpverleners van de eerste maanden zijn ernstig ziek of al gestorven waarvan velen ‘onverklaarbare’ ziektebeelden hadden, die niet zo onverklaarbaar blijken als men stralingsziekten in het plaatje meeneemt.

     Nu wil ik jou vriendelijk vragen het bovenstaande even voor ons te verklaren, zonder het bestaan van nucleaire wapens vanzelfsprekend. 🙂

     Beste Japio, als dit niet lukt zou ik nog maar eens opnieuw ‘groot’ worden en voor jezelf beginnen te denken, en daarbij ook vaak twijfelen en naar waarheid beproeven, over and again. Ik doe dat al sinds ongeveer 1966 en vind het nog steeds een prettige gewoonte. Het enige probleempje is dat ik er nooit bij hoor, maar ook dat ben ik prettig gaan vinden. En dus noemt men mij hier ook wel een Casse Couille. 😉

 1. Als het werkelijk misgaat scheelt het thuisblijven van mensen veel opruim werk, de lijken liggen dan niet op straat en hoeven daarom dus ook niet geborgen te worden.

  • Er zullen geen straten meer zijn en ook geen lijken want de meeste mensen zullen gewoon verdampt zijn.
   Een troost is wel dat de mensen op ‘ground zero’ veel sneller zullen verdampen en sterven dan de snelheid van het zenuwsignaal (200m/s) dat naar hun hersens gaat. Met andere woorden, ze zullen nooit beseffen wat er met hen gebeurt en ook geen pijn hebben.

   • NB: Eventjes de juiste gegevens terug opgezocht om zeker te zijn.
    Zenuwsignalen verplaatsen zich met een snelheid tot 100m/s en de straling van een kernontploffing verplaatst zich met de snelheid van het licht (300.000 km/s).
    Er bestaan zelfs foto’s van de schaduw op de grond van mensen die ogenblikkelijk ‘verdampt’ werden door de straling afkomstig van de kernbommen op Hiroshima en Nagasaki. Hun schaduw is het enige wat van deze mensen overgebleven is…

 2. Je kunt bijna niet meer anders denken dan dat de endlosung nucleair moet, moet ja moet zijn.
  Omdat dit het laatste “red”- middel zou zijn.
  Elke keer weer een dosis angstmiddel bij ieder bericht hierover van kenners of strategen.
  Deze keer blijft de oppervlakte van onze mensenplaneet intact.
  Ze wordt niet nog een keer gesmolten met dezelfde middelen die deze wereld ook heeft gebouwd.
  Want zo is het steeds gegaan!
  Dat wat ons ten dienste had moeten staan aan technologie wordt nu, omdat ze echt deze keer gaan verliezen , tegen ons gebruikt.
  Dit zou eeuwig de gevangenisplaneet worden met deze cyclische van; afbraak- hoogconjunctuur_ vernietiging.
  God grijpt met Zijn aardse legermannen en vrouwen in om dit te stoppen.
  Het ligt vast!
  Het is al gebeurd. De nwe tijd ligt ad horizon en gloort als een nwe Zon.

 3. Tja, als de bom valt, dan zal ik hem met opnen armen ontvangen.
  Ik vraag mij sowieso al een tijdje af of ik wel verder wil in deze f*cking wereld die wij ervan gemaakt hebben.
  En als Putin die vraag voor mij wil beantwoorden, dan ben ik hem daar dankbaar voor.

 4. ik denk dat je het beste kunt schuilen onder je eettafel, neem een zak chips mee, en een glas fris.Het zullen je laatste zijn… Zo ongelooflijk dom is de mensheid, een wapen te ontwikkelen dat ons kan uitroeien….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in